- Konu Sahibi Minuscule9
-
ya ben de o sevgililer nasıl bu kadar rahat öpüşüp cesaret ediyo bunu anlamıyorummmm.Siz öpüşün tabi,biz napcez
Sonucu yatak odası olsun,neden istemiyosunuz kii??
Hep merak etmişimdir,insan sıkılıyo mu bi süre sonra bunları yaşamaktan?Şimdi keşke yanımda olsa da sarılsam diye can atıyorum,acaba yapamadığım için mi bu kadar cazip geliyoo:97:
valla bende anlamadım sonucunun yatak olmasını neden istemiyorsunuz kızlar?
anlamıcak bişey yokki insanlar farklı farklıdır...
biri bundan hoşlanırken olsun diye can atarkendiğeri bundan tiksinir duruma gelmiş olabilir ...ya yapısı gereği yada yaşadıklarından..
bi de davulun sesi uzaktan hoş gelenler var işin içinde olmaya başlayınca o kadar hoş olmadığı anlaşılır..
nesini anlamıyosun canım?
anlamıcak bişey yokki insanlar farklı farklıdır...
biri bundan hoşlanırken olsun diye can atarkendiğeri bundan tiksinir duruma gelmiş olabilir ...ya yapısı gereği yada yaşadıklarından..
bi de davulun sesi uzaktan hoş gelenler var işin içinde olmaya başlayınca o kadar hoş olmadığı anlaşılır..
güzel topik olmuş kızlar...
konu sahibine gelince herkesin duygularını ifade etme tarzı farklıdır, yetiştirilme tarzı çok etkiler mesela...
benim eşim beni sürekli öperdi...
hani işe gidiyorum işten geldim öpücükleri değil sevgisini hissettirerek....
hele ki evde misafirler varken ben iki dakika mutfağa çıkayım diye beklerdi
ama yalanmış sevgisi....
kısaca eğer sizi sevdiğini hissettiriyorsa ki hissediyorsunuzdur (yoksa açtığınız topik bu olmazdı),
mutlu olmaya bakın siz öpün onu ne zaman isterseniz...
sanki hep eşinizi son kez öpüyormuş gibi öpün , belki o zaman sorunlarınız çözülür...
size mutluluklar diliyorum
6 yil sonra sabah giderken öpmicek....
9 yil sonra aksam öpücügüde kalkicak....
12 yil sonra iyi geceler derse öp de basina koy ...
cesaretleriniii tabi ki,ben hayatta cesaret edemem herkesin içinde böyle bir şeye..
herkesin içinde yapmadıkları sürece sorun yok bence ayrıca ister sevgili ister evli olsunlar ben dışarda milletin içinde öpüşmelerini hoş bulmuyorum sadece yanaktan öpebilirler yaniyalnızken istediklerini yapsınlar
6 yil sonra sabah giderken öpmicek....
9 yil sonra aksam öpücügüde kalkicak....
12 yil sonra iyi geceler derse öp de basina koy ...
Sonucu yatak odası olsun,neden istemiyosunuz kii??
Hep merak etmişimdir,insan sıkılıyo mu bi süre sonra bunları yaşamaktan?Şimdi keşke yanımda olsa da sarılsam diye can atıyorum,acaba yapamadığım için mi bu kadar cazip geliyoo:97:
cesaretleriniii tabi ki,ben hayatta cesaret edemem herkesin içinde böyle bir şeye..
herkesin içinde yapmadıkları sürece sorun yok bence ayrıca ister sevgili ister evli olsunlar ben dışarda milletin içinde öpüşmelerini hoş bulmuyorum sadece yanaktan öpebilirler yaniyalnızken istediklerini yapsınlar
Ben zaten herkesin içinde nasıl cesaret ettiklerini anlayamıyorum demiştim..Yalnızken herkes istediğini yapıyodur zatennnn
İşten yorgun argın gelip,yemekle bulaşıkla,saatlerce çocukla uğraşıp,ertesi günün yemeğini de yapıp tam uyumaya hazırlanırken, o işi düşünecek halim kalmıyor.Eşimi seviyorum.O da beni.Ona kalsa hergün ister.Ama;haftada bir olması yeterli.
neden konuna şöyle başladın eşiniz öpüyormu diye?
eşinizi öpüyormusunuz diyerek neden başlamadın....
onun öpmesini beklemektense sen neden öpmüyorsun?
En çok dikkatimi çekende şu oluyor yorumlarda 1 yılı şöyle geçermiş 3 yılı böyle geçermiş sonraki yıllar böyle geçermiş neden bu olumsuzluk tablosu?
Sadece ne gördüğün değil neye baktığımız önemlidir !!!!!!!!!!
Ben de bu konuya takıldım,böyle şeyler duyunca evlilikle ilgili düşüncem olumsuzlaşıyo.Evlenince sanki heyecan bitiyomuş gibi düşünüyorum..Siz evlisiniz sanırım ve bunu duymak beni mutlu etti
neden konuna şöyle başladın eşiniz öpüyormu diye?
eşinizi öpüyormusunuz diyerek neden başlamadın....
onun öpmesini beklemektense sen neden öpmüyorsun?
En çok dikkatimi çekende şu oluyor yorumlarda 1 yılı şöyle geçermiş 3 yılı böyle geçermiş sonraki yıllar böyle geçermiş neden bu olumsuzluk tablosu?
Sadece ne gördüğün değil neye baktığımız önemlidir !!!!!!!!!!
canım bu konunun içinde en az 30 kere yazmışımdır ama senin içinde yazıyım bir kere daha. Benim sorunum gelipte benimle öpüşmemesi değil. Ben öpmeye kalkıştığımdada öpüşmüyor hemen kısa kesiyor. İlişki dışında hiç öpüşmüyoruz çünkü öptürmüyor.
Evet Evliyim...
Ülkemizde malesef insanlar işine geldiğinde kültürlü okumuş görgülü oluyor.(dedikodularda,tv dizilerini takipte vs vs.)
işlerine gelmediğinde de ben onu yapmam öyle düşünemem ayıp,,,günah,,,
Birinin aklına gelmediği diğerinin geliyorsa o yapmalı birinin istediği birşey varsa yapamıyorsa belli etmeli konuşmalı,tartışmalı gerekiyorsa.seviyorsan evliysen zaten olay bitmiştir.
sadece mutlu olmayı bilmek,gülmeyi denemek ve konuşmayı konuşmayı....
kimsenin aklından geçeni,düşündüğünü kimse bilemez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?