Eşinizle öpüşüyor musunuz?

valla bende anlamadım sonucunun yatak olmasını neden istemiyorsunuz kızlar?

valla bende anlamadım sonucunun yatak olmasını neden istemiyorsunuz kızlar?

anlamıcak bişey yokki insanlar farklı farklıdır...
biri bundan hoşlanırken olsun diye can atarken diğeri bundan tiksinir duruma gelmiş olabilir...ya yapısı gereği yada yaşadıklarından..
bi de davulun sesi uzaktan hoş gelenler var işin içinde olmaya başlayınca o kadar hoş olmadığı anlaşılır..

davulun sesini uzaktan duyan benmiyim canım? Eğer bana dediysen bende evliyim. Davul bence yakından çok hoş bir ses çıkarıyor. Onun için merak ettim.

güzel topik olmuş kızlar...

konu sahibine gelince herkesin duygularını ifade etme tarzı farklıdır, yetiştirilme tarzı çok etkiler mesela...
benim eşim beni sürekli öperdi...
hani işe gidiyorum işten geldim öpücükleri değil sevgisini hissettirerek....
hele ki evde misafirler varken ben iki dakika mutfağa çıkayım diye beklerdi
ama yalanmış sevgisi....
kısaca eğer sizi sevdiğini hissettiriyorsa ki hissediyorsunuzdur (yoksa açtığınız topik bu olmazdı),
mutlu olmaya bakın siz öpün onu ne zaman isterseniz...
sanki hep eşinizi son kez öpüyormuş gibi öpün , belki o zaman sorunlarınız çözülür...
size mutluluklar diliyorum

nesini anlamıyosun canım?

cesaretleriniii tabi ki,ben hayatta cesaret edemem herkesin içinde böyle bir şeye..

sürekli olması bir süre sonra insanı sıkar diye düşünüyorum ben de ama bunu davulun sesi olarak nitelendirmek yanlış olur bence.Ben seviyosam neden istemeyim ki,neden hoş olmasın bunları yaşamak?

Her şey bitmiş olabilir sizin için,ama her bitiş yeni bir başlangıçtır.Siz de tekrar bu mutluluğu yaşarsınız umarım..

İşten yorgun argın gelip,yemekle bulaşıkla,saatlerce çocukla uğraşıp,ertesi günün yemeğini de yapıp tam uyumaya hazırlanırken, o işi düşünecek halim kalmıyor.Eşimi seviyorum.O da beni.Ona kalsa hergün ister.Ama;haftada bir olması yeterli.

neden konuna şöyle başladın eşiniz öpüyormu diye?
eşinizi öpüyormusunuz diyerek neden başlamadın....

onun öpmesini beklemektense sen neden öpmüyorsun?
En çok dikkatimi çekende şu oluyor yorumlarda 1 yılı şöyle geçermiş 3 yılı böyle geçermiş sonraki yıllar böyle geçermiş neden bu olumsuzluk tablosu?
Sadece ne gördüğün değil neye baktığımız önemlidir !!!!!!!!!!

Açıklamanız için sağolun.
Sanırım evliliğin ilk yılları bunun için vakit yaratılıyor bir şekilde,yani o zamanlarda da çocuk dışında gene iş-bulaşık-yemek vs..bir hayli vakit alıyodur.Ama o konuda doyuma vardığında insan artık ne kadar sevse de aramıyor ve bu yüzden seyrekleşiyor diye düşünmeye başladım.

insan kocasıyla öpüşmezi ya....biz işe giderken işten eve girilince..evin içinde...salata yaparken..yemek hazırlarken...pc de oyun oynarken...ne bilim aklımıza gelen içimizden gelen her an her dakka öpüşürüz bunda ne varki..
sarılmadan asla uyumayız..olaki arkamı yada yanımı döndüm yatakta hemen belime sarılır çevirir aşkım gel koynuma omuzuma arkanı dönme bana sakın diye...yani odun gibide olunmazki aynı evde...

Ben de bu konuya takıldım,böyle şeyler duyunca evlilikle ilgili düşüncem olumsuzlaşıyo.Evlenince sanki heyecan bitiyomuş gibi düşünüyorum..Siz evlisiniz sanırım ve bunu duymak beni mutlu etti

Ben de bu konuya takıldım,böyle şeyler duyunca evlilikle ilgili düşüncem olumsuzlaşıyo.Evlenince sanki heyecan bitiyomuş gibi düşünüyorum..Siz evlisiniz sanırım ve bunu duymak beni mutlu etti

Evet Evliyim...
Ülkemizde malesef insanlar işine geldiğinde kültürlü okumuş görgülü oluyor.(dedikodularda,tv dizilerini takipte vs vs.)
işlerine gelmediğinde de ben onu yapmam öyle düşünemem ayıp,,,günah,,,
Birinin aklına gelmediği diğerinin geliyorsa o yapmalı birinin istediği birşey varsa yapamıyorsa belli etmeli konuşmalı,tartışmalı gerekiyorsa.seviyorsan evliysen zaten olay bitmiştir.
sadece mutlu olmayı bilmek,gülmeyi denemek ve konuşmayı konuşmayı....
kimsenin aklından geçeni,düşündüğünü kimse bilemez...

canım bu konunun içinde en az 30 kere yazmışımdır ama senin içinde yazıyım bir kere daha. Benim sorunum gelipte benimle öpüşmemesi değil. Ben öpmeye kalkıştığımdada öpüşmüyor hemen kısa kesiyor. İlişki dışında hiç öpüşmüyoruz çünkü öptürmüyor.

Her insana göre öpüşmek farklı anlam taşıyor:
cinsellik,sex başlangıcı,eşine yakın olmak vs.
her insanında sex anlayışı almış olduğu eğitim ve kültürden geçer...

çok önyargılısınız devamlı eşimle bu konuyu konuşmaya çalışırım ya cevap vermez ya azarlar. En son yine geçen gün konuştum aldım ağızımın payını... O da aldı ağızının payını ama o çoktan unutmuştur olan yine bana oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…