- Konu Sahibi Minuscule9
-
insan kocasıyla öpüşmezi ya....biz işe giderken işten eve girilince..evin içinde...salata yaparken..yemek hazırlarken...pc de oyun oynarken...ne bilim aklımıza gelen içimizden gelen her an her dakka öpüşürüz bunda ne varki..
sarılmadan asla uyumayız..olaki arkamı yada yanımı döndüm yatakta hemen belime sarılır çevirir aşkım gel koynuma omuzuma arkanı dönme bana sakın diye...yani odun gibide olunmazki aynı evde...
canım bu konunun içinde en az 30 kere yazmışımdır ama senin içinde yazıyım bir kere daha. Benim sorunum gelipte benimle öpüşmemesi değil. Ben öpmeye kalkıştığımdada öpüşmüyor hemen kısa kesiyor. İlişki dışında hiç öpüşmüyoruz çünkü öptürmüyor.
9 hatta 9.5 aylık evliyim. Allah nazardan saklasın; eşimle ilk günki gibi birbirimize muhabbet besliyoruz. sabah kalkarken, kahvaltı hazırlarken, bulaşıkları beraber yıkarken, film izlerken sık sık öpüşürüz. eğer ki; oturduğumuz odada aramızda mesafe varsa bile birbirimize öpücük atarız.
belki de eşin öpüşmekten çok hoşlanan birisi değildir. öpüşmeyi ona cazip hale getirici şeyler deneyebilirsin. ne bileyim boynundan öp ya da onu okşamayı dene. tahrik olmasını bekle.
bir de; dudağında ruj varken seni öpmekten çekiniyor olabilir. belki böyle bir durum vardır.
Evet canim ruj varken opmeyi hiic istemiyor. Boynundanda opturmuyor huylaniyormus beyimiz... Ne oksatir ne bise bakire kizlar gibi ayniodu kopuyor yatakta bitecek diye
Evet canim ruj varken opmeyi hiic istemiyor. Boynundanda opturmuyor huylaniyormus beyimiz... Ne oksatir ne bise bakire kizlar gibi ayniodu kopuyor yatakta bitecek diye
Sanırım bu birçok erkeğin klasik davranışlarından birisi. Öpüşürken tahrik olmaktan, tahrik olduktan sonra da sevişmekten korkmak. İlerisinin gelmesini istiyor ama bir yandan da üşeniyor sanırım. Bu yüzden tahrik edici şeylerden uzak durmaya çalışıyor. ya da öpüşmeyi olabildiğince kısa tutuyor.
hayret bişey nasıl korkarki normalde onlar ister kadınlar kaçar bi sorunmu var bize sorma eşine sor neden diye temiz tut kendini dişlerini devamlı parfümlü gez o evdeyken belki çözüm olur
ayyyy bu cok tatliiiiii
darisi basimmmaaaa
yapı meselesi eşini sevmemekle alakası yok bende sevmem öyle her zaman sıkı fıkı olmayı ama eşim tam tersi bana yapışmadan uyuyamaz sabah işten gelince beni dakikalarca koklayarak öperek uyandırır ama ben sıkılırım ne biliim kocamı cok seviorum ama karakter meselesi.ben duygularımı fazla belli edemem yada belli etmek istemem. beni günde 3 . 4 kez arar ama ben sıkılırım artık evliyiz bana nişanlıymışız gibi davranma derim ama bana rahat batıo herkes kocası ilgilensin istio benimde ...üm kalkıo demekki:)
6 yil sonra sabah giderken öpmicek....
9 yil sonra aksam öpücügüde kalkicak....
12 yil sonra iyi geceler derse öp de basina koy ...
2. Öpüşürken diliniz kutudan birden fırlayan kukla gibi ağzınızdan çıkmasın, ağzınızın hafif açık olması yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?