hahahah valla öyle kadin muhabbetleri baska oluyor.
Kafana görede bir esin olursa tadindan yenmez evlilik, hem beraber kaliteli zaman geçirirsiniz hemde ayri ayri herkes kösesinde de mutlu olur daha ne
Selam kızlar...evleneli 5 ay oldu ama aynı yastığa baş koymamza 10 gün var daha...
Ben hep eşlerin sürekli birbiriyle vakit geçirmek istemesine karşı bir insan oldum. Yeri gelir arkadaşlarımla iftara gitmek isterim, yeri gelir tek başıma alışverişe çıkmak yeri gelir evde tek kalıp kafa dinlemek... bunu da hep belirtirdim, sen arkadaşlarınla gece çıkarsın ben evde film izlerim, sen maça gidersin ben arkadaşla çay içerim falan gibi...özellikle çevremdeki kadınların eşleri toplantıya, maça, ailesinin yanına gidince surat yaptıklarından bahseder ve yanlış olduğunu söylerdim. Ortak facebook açanlar, parasının hesabını kuruş kuruş verenler vs...Özel bir alanım olmazsa olmaz...
Geçen gün bana "ben her şeyi beraber yaparız zannediyordum, benim düşüncem o yönde" dedi...hatta o bilgisayardan iş yaparken bile yanında oturacakmışım:)
Eşiyle sürekli dip dibe olan var mı? İnsan tabi ki eşinden sıkılmaz ama hiç yalnız kalmayı, arkadaşlarla gezmeyi falan istemiyor musunuz? Benim bu durumdan biraz gözüm korkuyor da...
Herkesten alıntı yapamadım...
Kardeşimin sevgilisi var 2 senedir. 2 senedir sürekli, sabahtan akşama kadar her gün beraberler. Bir şey için çağırıyorum kız da yanında bitiveriyor. Benim kardeşimle özel konuşacağım bir şey olamaz mı? Biz bir düğüne gidecek oluyoruz o da gelmek istiyor. Beni arabayla bir yere bırakması gerekecek oluyor arabanın önünde tıfıl kız kuruluyor bizinle gelşyor. Yahu bir nefes aldır:)
Eşimin ailesiyle arada bir tek başına görüşmek istemesi yanlış mı? Veya arkadaşlarıyla erkek erkeğe pikniğe, balığa, maça gitmesi? Bu sebeple zorlama aile görüşmelerinden hiç hoşlanmam. Sırf eşim arkadaşıyla görüşecek diye ailecek samimiyet kurmamalıyım, istiyorsa dışarıda buluşabilmeli ve ben bundan mutsuz olmamalıyım. Bunun yanında bütün hafta dopru düzgün görüşemeyip bir pazar günü eşiyle birlikte olmayı bekleyenlere de bir şey diyemem elbette. Benim sıkıntım her toplantıya her oturmaya her etkinliğe eşiyle giden tabiri caizse eşinden başka hayatı olmayan hatunlar.
Haklısın da belki de erkek kardeşin zorla getiriyordur.
Mesela benim sevgilim olsa kavga çıkarır,yine de bensiz gitmez.
Ortamdan sıkıldığım da olmamıştır, çok şükür.
Eşlerinden başka hayatı olmayan grubuna girdiğimizi de kabul ediyorum.
Biz böyle mutluyuz,herkes gönlündeki mutluluğu yaşar inşallah.
Yo kendisi de sürekli "2 dakika yakamdan düşmüyor" diyor. Kız başının etini yiyormuş. Ya farketmez ki belki bana öyle yansıtmak istiyor ama yarım saatlik işim için bence hemen bitivermesi gerekmez. Belki kardeşimin ondan ayrısı gayrısı yoktur ama benim paylaşmak istemeyeceğim şeyler olabilir. Kaldı ki her ortama da BENCE sevgiliyle gidilmez.
En yakın arkadaşım bile evlenince bi hallere girdi. Şahsen ben bir çok arkadaşıma bir şey söylemeye bir foto atmaya çekiniyorum eşi de görecek diye. Bu derece gizlisi saklısı olmayanlardan, anlattığım sırrımı, almak istediğim aklı dahi eşine sevgililerine yetiştirenlerden çok rahatsızım ben...
Herkes mutlu olduğu hayatı yaşasın tabi ki :)
Selam kızlar...evleneli 5 ay oldu ama aynı yastığa baş koymamza 10 gün var daha...
Ben hep eşlerin sürekli birbiriyle vakit geçirmek istemesine karşı bir insan oldum. Yeri gelir arkadaşlarımla iftara gitmek isterim, yeri gelir tek başıma alışverişe çıkmak yeri gelir evde tek kalıp kafa dinlemek... bunu da hep belirtirdim, sen arkadaşlarınla gece çıkarsın ben evde film izlerim, sen maça gidersin ben arkadaşla çay içerim falan gibi...özellikle çevremdeki kadınların eşleri toplantıya, maça, ailesinin yanına gidince surat yaptıklarından bahseder ve yanlış olduğunu söylerdim. Ortak facebook açanlar, parasının hesabını kuruş kuruş verenler vs...Özel bir alanım olmazsa olmaz...
Geçen gün bana "ben her şeyi beraber yaparız zannediyordum, benim düşüncem o yönde" dedi...hatta o bilgisayardan iş yaparken bile yanında oturacakmışım:)
Eşiyle sürekli dip dibe olan var mı? İnsan tabi ki eşinden sıkılmaz ama hiç yalnız kalmayı, arkadaşlarla gezmeyi falan istemiyor musunuz? Benim bu durumdan biraz gözüm korkuyor da...
9 senedir evliyim ilk 5 senesi aynen dediğin şekilde geçti
o zamanlar şikayetçi değildim
ama sonrasında bende
özel bir yaşam alanı isterken buldum kendimi
artık biraz daha ayrı sosyal hayatlar yaşayabiliyoruz
bence bu şekilde olması
evliliği daha çekici hale getiriyor
haklısın yani
Anladım...
Benim sevgilim zaten en yakın arkadaşım olduğu için hiç kimsenin kankası değilim, o yüzden hiç kimsenin sırrını ya da özel fotoğrafına sahip değilim.
Çevremdeki kızlar da bunu bildiği için benden çekindiklerini sanmıyorum...
Herkesle aram çok iyidir hatta onun erkek ve kız arkadaşları bile beni daha çok sever ama hep kalın bir çizgiyle mesafeyle yürütürüz ilişkilerimizi.
Biz ve diğerleri...
Benim de en çok muhabbet ettiğim ve en yakın arkadaşım ama her gün muhabbet ettiğim, yeri gelip eşime sinirlenip dert yandığım insanlar da var. Yahut "hadi dışarı çıkalım " diyebileceğim samimiyette insanlar. Hal böyle olunca özel durumlar da fazla oluyor:) ya da kapalı bir arkadaşım saçının rengini göstermek için açık bir fotosunu atıyor,eşimin görmesini istemiyor haliyle. En basit örnekler bunlar... yahut işle ilgili meseleler oluyor ne bileyim her şeye dahil olması her şeyi bilmesi gerekmiyor. Aynı şekilde ben de onun iş-arkadaş ortamına fazla dahil olmam...benim sanırım bir kaç farklı dünyam var: ben, ben ve eşim, ben ve arkadaşlarım, ben ve işim, ben ve ailem olmak üzere:)
Kesinlikle katılıyorum.Size maşallah. Biraz ondan biraz bundan en güzeli tabii, best of both worlds dedikleri böyle olsa gerek Darısı tüm bekarlara inşallah
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?