Eşinizle yapışık ikiz misiniz?

hahahah valla öyle kadin muhabbetleri baska oluyor.
Kafana görede bir esin olursa tadindan yenmez evlilik, hem beraber kaliteli zaman geçirirsiniz hemde ayri ayri herkes kösesinde de mutlu olur daha ne

Kesinlikle katılıyorum. Size maşallah. Biraz ondan biraz bundan en güzeli tabii, best of both worlds dedikleri böyle olsa gerek Darısı tüm bekarlara inşallah
.

Bende sizin gibi yapmaya çalışıyorum, ama eşim bir yere gitmiyor, git gez, arada özgür takılalım diyorum çok nadir gidiyor
Çok mantıklı değil bence bu durum

dip dibe olunmasına ben de karşıyım çok haklısınız insan bir yerde arkadaşlarıyla vakit geçirmek, istediği zaman eşi olmasa da dışarı çıkıp gezmek istiyor aynı şekilde erkekler için de geçerli. ne yani futbol maçına gitse siz de mi gitmek zorundasınız? ayrıca altın gününe de mi gelecek daha yeni evli olduğunuz için böyle düşünüyordur bence kendi düşüncenizi fazla savunmayın zamanla kendisi de anlayacaktır zaten :) mutluluklar.

Son düzenleme:
Herkesten alıntı yapamadım...
Kardeşimin sevgilisi var 2 senedir. 2 senedir sürekli, sabahtan akşama kadar her gün beraberler. Bir şey için çağırıyorum kız da yanında bitiveriyor. Benim kardeşimle özel konuşacağım bir şey olamaz mı? Biz bir düğüne gidecek oluyoruz o da gelmek istiyor. Beni arabayla bir yere bırakması gerekecek oluyor arabanın önünde tıfıl kız kuruluyor bizinle gelşyor. Yahu bir nefes aldır:)
Eşimin ailesiyle arada bir tek başına görüşmek istemesi yanlış mı? Veya arkadaşlarıyla erkek erkeğe pikniğe, balığa, maça gitmesi? Bu sebeple zorlama aile görüşmelerinden hiç hoşlanmam. Sırf eşim arkadaşıyla görüşecek diye ailecek samimiyet kurmamalıyım, istiyorsa dışarıda buluşabilmeli ve ben bundan mutsuz olmamalıyım. Bunun yanında bütün hafta dopru düzgün görüşemeyip bir pazar günü eşiyle birlikte olmayı bekleyenlere de bir şey diyemem elbette. Benim sıkıntım her toplantıya her oturmaya her etkinliğe eşiyle giden tabiri caizse eşinden başka hayatı olmayan hatunlar.

Son düzenleme:

Sizin böyle konuşmanızdan gözü korkmuştur bence çok ayrı gayrı olacağınızı düşünerekten. Hissettirmeden yaparsanız dikkatini çekmez :) benzer şeyleri bende konuştum eşimle o da değişik tepki verdi. En güzeli konuşmadan hissettirmeden yapmak. Tek başıma alışverişi falan özledim gerçekten. Tabi şuan hala dipdibeyiz akşamdan akşama, bazen "bırak ev dağınık kalsın gel otur yanıma" dediği de olur, gerçekten sıkıcı... ( bu arada 6 aylık evliyim) Ortak facebook açmıştı kendisi ben kendi hesabımı kullanmaya devam ettiğim için kendi kullanıyor onu
Ben sanırım çalıştığım için böyleyim, yani sıkılmaya pek vaktim olmuyor. Evde olsam o işten geldiğinde ben yapışırdım diye düşünüyorum "Dışarı çık arkadaşlarının yanına" dediğimde kovuluyormuş hissi oluyor adamda :)) Bir de farkettim ki güzel bir aile ortamında (yani samimi, hoş sohbet vs. anlamında) bulunmadığı için babasının evine bağlı değildi evde dahi durmuyordu, şuan demek ki ev ortamı sıcak gelmeye başladı o sebepten evden çıkmıyor diye düşünüyorum. Tam tersi olmasını da istemem ama dozunda olsun yahu

Haklısın da belki de erkek kardeşin zorla getiriyordur.
Mesela benim sevgilim olsa kavga çıkarır,yine de bensiz gitmez.
Ortamdan sıkıldığım da olmamıştır, çok şükür.
Eşlerinden başka hayatı olmayan grubuna girdiğimizi de kabul ediyorum.
Biz böyle mutluyuz,herkes gönlündeki mutluluğu yaşar inşallah.

Yo kendisi de sürekli "2 dakika yakamdan düşmüyor" diyor. Kız başının etini yiyormuş. Ya farketmez ki belki bana öyle yansıtmak istiyor ama yarım saatlik işim için bence hemen bitivermesi gerekmez. Belki kardeşimin ondan ayrısı gayrısı yoktur ama benim paylaşmak istemeyeceğim şeyler olabilir. Kaldı ki her ortama da BENCE sevgiliyle gidilmez.
En yakın arkadaşım bile evlenince bi hallere girdi. Şahsen ben bir çok arkadaşıma bir şey söylemeye bir foto atmaya çekiniyorum eşi de görecek diye. Bu derece gizlisi saklısı olmayanlardan, anlattığım sırrımı, almak istediğim aklı dahi eşine sevgililerine yetiştirenlerden çok rahatsızım ben...
Herkes mutlu olduğu hayatı yaşasın tabi ki :)

Yapışık ikiz gibi değiliz, ben yalnızlığıda, kendime vakit ayırmayıda, arkadaşlarla görüşüp kızkıza sohbet etmeyide severim.
Eşimin yeri ayrıdır. Onsuz olmadan asla diyeceğim durumlarda bilirimki hep yanımdadır.
Karşılıklı şekilde bu şekilde düşünülürse evlilikte birbirinizi bile özleyip aşkınızı taze tutabilirsiniz.

Anladım...
Benim sevgilim zaten en yakın arkadaşım olduğu için hiç kimsenin kankası değilim, o yüzden hiç kimsenin sırrını ya da özel fotoğrafına sahip değilim.
Çevremdeki kızlar da bunu bildiği için benden çekindiklerini sanmıyorum...
Herkesle aram çok iyidir hatta onun erkek ve kız arkadaşları bile beni daha çok sever ama hep kalın bir çizgiyle mesafeyle yürütürüz ilişkilerimizi.
Biz ve diğerleri...

9 senedir evliyim ilk 5 senesi aynen dediğin şekilde geçti
o zamanlar şikayetçi değildim
ama sonrasında bende
özel bir yaşam alanı isterken buldum kendimi
artık biraz daha ayrı sosyal hayatlar yaşayabiliyoruz
bence bu şekilde olması
evliliği daha çekici hale getiriyor
haklısın yani

Sevindim bu duruma:)
Yani eştir elbette çok zaman geçirilecek ama sürekli, her yerde, her şeyde de olmaz diye düşünüyorum...

Bu arada ortak Facebook hesabı açmayı hiç düşünmedik...

Benim de en çok muhabbet ettiğim ve en yakın arkadaşım ama her gün muhabbet ettiğim, yeri gelip eşime sinirlenip dert yandığım insanlar da var. Yahut "hadi dışarı çıkalım " diyebileceğim samimiyette insanlar. Hal böyle olunca özel durumlar da fazla oluyor:) ya da kapalı bir arkadaşım saçının rengini göstermek için açık bir fotosunu atıyor,eşimin görmesini istemiyor haliyle. En basit örnekler bunlar... yahut işle ilgili meseleler oluyor ne bileyim her şeye dahil olması her şeyi bilmesi gerekmiyor. Aynı şekilde ben de onun iş-arkadaş ortamına fazla dahil olmam...benim sanırım bir kaç farklı dünyam var: ben, ben ve eşim, ben ve arkadaşlarım, ben ve işim, ben ve ailem olmak üzere:)

Eşimle aynı şirkette çalışıyoruz. Bir üst katta. Sabah akşam birlikteyiz. Ama gün içinde pek görmeyiz birbirimizi. Yemekhanede bile birbirimizi görecek şekilde ayrı otururuz nedense öyle alışmışız.
Mesaiye kalırsa ben de kalırım birlikte gideriz araba olduğundan sebep yalnız. Yoksa beklemem eve kendim gider yemeği hazırlarım.

Ama şu da var ki o da ben de yalnız başımıza veya arkadaşlarımızla, kardeşlerimizle gezeriz. Birlikte de gezeriz ayrı da. Bütün gün görüşebildiğimiz için buna ihtiyacımız var zaten. Face hesabımız ayrıdır ama şifresini bilirim. Ortak face hesabı olayı bana çok komik geliyor zaten.

Kişilerin kendi dünyasına çekilip yalnız kalacakları, nefes alacakları, sadece kendileriyle ilgilenecekleri alan olmalı. Ben çalışan biri olduğum için evimde zaman geçirmeyi seviyorum. Eşim de gezmeyi çok sever. Genelde ona ayak uydursam da kendime zaman yaratmak için uğraş veriyorum.

İnşallah gönlüne göre olur herşey...
Allahım herkese istediği hayatı yaşamayı nasip etsin inşallah.

biz yapışık olanlardanız aynı facebook hariç , ben ilk zamanlar babası işe giden çocuklar gibiydim yinede pek farklı sayılmam hep evde olsun istiyorum herşeyi beraber yapalım istiyorum 2 buçuk senelik evliyim bu arada 9 aylıkta minik adamımız var eşimde aynı düşüncede hatta daha beteri işten gelince karşı koltuğa otursam surat yapıyo bi iş yaptırmaz sonra yap der herzaman Hayat Arkadaşı adı üstünde ben gocunmuyorum bu durumdan ,ama dediğiz gibi arkadaşlarımla ayrıda çıkarım tek başıma alışverişede giderim bukadarına karşı çıkanda yoktur diye düşünüyorum ,evde kendi başıma tv film de izlerim ama bu mecburiyetten çünkü belli dönemler çok yoğun çalışır eşim , kendiside Aslan bu arada kadınları bilememde aslan erkekleri evcimendir bende deli terazi

Tesaduflere bagli olarak genelde hep beraberdik. Is hayatinda da oyleydi, evde zaten oyle . Bi de zaten ben hicbi zaman sosyal bi insan olmadim, kendi basima zaman gecireyim, kitap okuyayim daha cok severim. Simdi birbirimize vakit ayircak zaman zaten az, o zaman bile ayri takiliyoruz, ben yalnizligi seviyorum sanirim.

yapışık ikiz gibi olmak çok anlamsız. evde yeri geldiğinde sarılıp tv izleriz yeri geldiğinde ayrı koltuklarda yayıla yayıla otururuz. bende arkadaşlarımla buluşurum oda gerçi benim daha fazla sanırım
ama evde falan sık sık öpüşürüz sarılırız dokunarak uyuruz falan bunlar güzel.
ama ayrı hayat konusunda evet belirli sınırlar içerisinde farklı sosyal ortamlarda gerekli. bu arada bende aslanım

Bütün aslanlar özgürlüklerine düşkün demek ki :)

Kesinlikle katılıyorum. Size maşallah. Biraz ondan biraz bundan en güzeli tabii, best of both worlds dedikleri böyle olsa gerek Darısı tüm bekarlara inşallah
.

best of both worlds => tuttum bu lafi

saol canim, darisi tüm isteyenlere olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…