- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi masalperisi05
-
Canım. Yaşın kaçTek cocugun elalem okutmadi dermis aslinda bence tek aciklamasi bu olamaz icten ice sevdigim insani sevmediler aramizda bes yas var taksici bi de bi takim sorunlat oldu yillar sonra annemi gormeye gittim belki o ister diye baslarda sorun yoktu ama alkol tuketiyordu bi gece yilbasi gecesi hatta kavga ettik evden kovdu sevdigim aldi beni anneme biraz kaba konustu gece gecr disaru atti diye ve sonuc olarak istemedi ben geldigimde tekrar babamlara babami aradi ben durumu anlatmadan saygisiz ve benimle gonul ve gonul eglendirdigine inandirmis
18Canım. Yaşın kaç
18 mişsin.Yasim 18 elbette rizasini cok istedim konusmaya calistim ama olmayinca vazgecebilir miyim sevdigimden? Babaniz affetti demi? Ablaniz mutlu mu peki pisman mi ya da ?
4 yildir taniyorum asker yolu mu kalmadi lise donusumu herseyi astik ve basinda genclik hevesi dediler ama benimki hastalik boyutu onun ailesi daha anlayisli boyle gunaha gireceginize(yanlis anlamayin yanyana oturmak bile caiz degil sonucta helal degiliz) evlenin evlendirelim dediler ama bizinkiler sevgilimin ailesinden cok zit bizimkiler inancsiz onlsr dindar babama gore orumcek kafalilara gelin vercek kizi yokmus uzuluyorum kendime18 mişsin.
Çok çok gençsin
Ve kesinlikle. Kaçma
Sorun yaşarsın sürekli
Demedi deme
Keşke de dersin
Pişmanım da dersin
Abla tavsiyesi sana
Açıktan olsun üni oku
Kolaya kaçma
Bu erkek arkadaşını kaç. Yıldır tanıyorsun
Baban haklı olabilir
14 yasından beri yanı4 yildir taniyorum asker yolu mu kalmadi lise donusumu herseyi astik ve basinda genclik hevesi dediler ama benimki hastalik boyutu onun ailesi daha anlayisli boyle gunaha gireceginize(yanlis anlamayin yanyana oturmak bile caiz degil sonucta helal degiliz) evlenin evlendirelim dediler ama bizinkiler sevgilimin ailesinden cok zit bizimkiler inancsiz onlsr dindar babama gore orumcek kafalilara gelin vercek kizi yokmus uzuluyorum kendime
Benim kaynanam suan kosturuyor gel kizim diyor gelinim degil kizimsin sey benle yasit kizi var evli hatta 40 gunluk bebegi oldu sende benim kizimsin diyor ayri ev acacaklar sevgilimde ben rahatsiz oluyorum diye eski isine donecek suan taksiyi satiyor yani cok anlayislilar bilmiyorum ailemde gormedigim sicakligi hissettim bi an bi anlik tamam dedim cunku annemle kavga edip sokaktayken o vardi uvey annemden dayak yiyip kendimi korumak icin bagirdigimda babam evden attiginda o vardi hep o vardi bilmiyorum pisman olmam ama babam yine de emegi cok belki sevgisini gosteremiyor ama yinede boyle olsun istemiyorum simdi olmasa iki uc yil sonra yine vermeyecek kisinin sahsiyla ilgili sevmissinizdir size benim yerimde olsaniz kacmaz miydiniz?Ablam evleneli 25 yıl olmuş.lise 3 de kaçtı
17 idi galiba
Eşi ve eşinin ailesi ile çok sıkıntı yaşadı
Çok istiyordu eşinin ailesi ama küçük diye kaynanası öğretmek istedi çok şeyi
Kv ile aynı evdelerdi
Eşi sınıf arkadaşıydı
Askere gitti
O arada da kv ile oturdu
Çoook sıkıntı çekti
Çok boşanmayı düşündü
Ama yapmadi
Şu an Mutlu'lar
Geçinip gidiyorlar
Kv şi de iyi insan ama ilk 5 -6 yıl sürtüşülüyor genellikle
Yaşadıkların üzücü gerçekten ama hiç birimizin hayati dört dörtlük değildi .Benim kaynanam suan kosturuyor gel kizim diyor gelinim degil kizimsin sey benle yasit kizi var evli hatta 40 gunluk bebegi oldu sende benim kizimsin diyor ayri ev acacaklar sevgilimde ben rahatsiz oluyorum diye eski isine donecek suan taksiyi satiyor yani cok anlayislilar bilmiyorum ailemde gormedigim sicakligi hissettim bi an bi anlik tamam dedim cunku annemle kavga edip sokaktayken o vardi uvey annemden dayak yiyip kendimi korumak icin bagirdigimda babam evden attiginda o vardi hep o vardi bilmiyorum pisman olmam ama babam yine de emegi cok belki sevgisini gosteremiyor ama yinede boyle olsun istemiyorum simdi olmasa iki uc yil sonra yine vermeyecek kisinin sahsiyla ilgili sevmissinizdir size benim yerimde olsaniz kacmaz miydiniz?
Tabi kide dun mobilya bakmaya gittik ama sonucta kaciyorsun yani heves yok su olsun bu guz diyemiyorsun ki haliyle iste ev tutulacak pazartesi gunu yani onlar degil sıkıntıda iş biraz korkutuyor beni bırakırım diyor ama araba ne zaman satılır kim bilir tek korkum abla bigun kacmasaydin der mi? Veya bunu yuzume vurur mu ki esi ablana yapmis mi biliyor musun?Yaşadıkların üzücü gerçekten ama hiç birimizin hayati dört dörtlük değildi .
Şimdi çok sevdiğin erkek arkadaşın ıle de hiç istemesene sorunların olacak
Bunları çözerken yıpranmamak yıpratmamak önemli
Anlattıklarına göre çaresizsin .üvey anne de var .ama gün gelir de o üvey aneyi bile aramazsın ınşallah.
Çok ölç çok tart.
Ayrı ev açacaklar.iş değiştirecek diyorsun .
Ama - ecek ,- acak.
İş fiiliyata dönüşmeden yola çıkma kesinlikle
Bilmiyorum demiş MIdir .ama çok kavga ettiler ilk 10 yıl .belki hala fazlaTabi kide dun mobilya bakmaya gittik ama sonucta kaciyorsun yani heves yok su olsun bu guz diyemiyorsun ki haliyle iste ev tutulacak pazartesi gunu yani onlar degil sıkıntıda iş biraz korkutuyor beni bırakırım diyor ama araba ne zaman satılır kim bilir tek korkum abla bigun kacmasaydin der mi? Veya bunu yuzume vurur mu ki esi ablana yapmis mi biliyor musun?
Ama erkek arkadaşın sessiz, tamam diyen biri ise ,ters bi insan değilse güzel yürür evlilikBilmiyorum demiş MIdir .ama çok kavga ettiler ilk 10 yıl .belki hala fazla
Birbirilerine girdiler
Ablam da bağırır susmaz
Cadıdır
Ama öyle olmasaydı ezilirdi belki
İşi yüzünden de tartışıyorlardı.kıskançlık da girdi araya bi Zaman
Erkek arkadaşın 22 yaşında
Daha koca olacak yaşta mı sence
Çok sıkıntı çekmeniz muhtemel
Çünkü daha oturmayan çok şey var olgunlaşmanız yolunda
23 yasinda ve benim ev konusunda sıkıntım olacağını sanmıyorum sorumluluk alabilir anne babasi ayri simdide annesine destek oluyor arada babasina yani yasi genc ama birikim falan yapiyor yani tutumludur biraz sadece aşırı sinirli ve kıskanç ben minyon tipliyim cok guler yuzluyum bide kısa falanim dedigine gore sirinim oda tam tersim iri boyu falan uzun ve yasindan buyuk gosteriyor ve cok kiskanc en buyuk kavgalarimiz bu kiz erkek demeden arkadas olmama kizardi simdi bile iki tane kiz arkadasim var baska kimse yok belki sorun bu olabilirBilmiyorum demiş MIdir .ama çok kavga ettiler ilk 10 yıl .belki hala fazla
Birbirilerine girdiler
Ablam da bağırır susmaz
Cadıdır
Ama öyle olmasaydı ezilirdi belki
İşi yüzünden de tartışıyorlardı.kıskançlık da girdi araya bi Zaman
Erkek arkadaşın 22 yaşında
Daha koca olacak yaşta mı sence
Çok sıkıntı çekmeniz muhtemel
Çünkü daha oturmayan çok şey var olgunlaşmanız yolunda
Sessiz degil tam tersi asiri sinirli cabuk patlar falan ama saman alevi gibi hemen ozur diler bende susmam hele bide hakliysam ikimizde disliyiz peki abla siz auan mutlu musunuz? 4 yilda taniyamadigin ozellikleri cikmis sanirim bende senden kucugum belki suan bana iyi gibi gorunebilir dedigin gibi okul konusunda destek olacak insallah tek avuntum bu aciktan yada normal duruma gore bakacagix ama okutacak yani insallahAma erkek arkadaşın sessiz, tamam diyen biri ise ,ters bi insan değilse güzel yürür evlilik
Ben eşimle 4 yıl çıktım
26 yaşımızda evlendik
Çok da kavga ettik evlendikten sonra
Eşim. 4. Yıl çıkarken beyfendi ,centilmen, nazik bi insanken evlenince diğer yüzünü gösterdi.tapuyu aldım nasılsa DEDİ.evlilik cüzdanı tapuymuş
Köprüyü geçene kadarmış
Canım sen bilirsin23 yasinda ve benim ev konusunda sıkıntım olacağını sanmıyorum sorumluluk alabilir anne babasi ayri simdide annesine destek oluyor arada babasina yani yasi genc ama birikim falan yapiyor yani tutumludur biraz sadece aşırı sinirli ve kıskanç ben minyon tipliyim cok guler yuzluyum bide kısa falanim dedigine gore sirinim oda tam tersim iri boyu falan uzun ve yasindan buyuk gosteriyor ve cok kiskanc en buyuk kavgalarimiz bu kiz erkek demeden arkadas olmama kizardi simdi bile iki tane kiz arkadasim var baska kimse yok belki sorun bu olabilir
Tesekkur ederim tavsiyelerin için peki şimdi ne yapmayim hersey bu kadar hizli gelisirken nikah ayin 15 indeCanım sen bilirsin
Keşke diyeceksin gibime geliyor
Annesi de yalnız
Oğlunu evlendirip torun istiyor .ondan acele ediyor olabilir
Yanı sen evlenince tartışma kaçınılmaz olacak
Hep idare edeceksin .susacaksın
Sinirli diyeceksin
Ve keşke diyeceksin
Baban haklı gibi hissediyorum
Eğer dindar yaşamak istiyorsan evlenmene gerek yok.
Sizin aşılacak çok şeyiniz varSessiz degil tam tersi asiri sinirli cabuk patlar falan ama saman alevi gibi hemen ozur diler bende susmam hele bide hakliysam ikimizde disliyiz peki abla siz auan mutlu musunuz? 4 yilda taniyamadigin ozellikleri cikmis sanirim bende senden kucugum belki suan bana iyi gibi gorunebilir dedigin gibi okul konusunda destek olacak insallah tek avuntum bu aciktan yada normal duruma gore bakacagix ama okutacak yani insallah
eğer sınamak istersen erteleyelim nikahı diyebilirsinTesekkur ederim tavsiyelerin için peki şimdi ne yapmayim hersey bu kadar hizli gelisirken nikah ayin 15 inde
Allah sabır vermiş abla sana allah daim etain mutluluğunu inşallah. Kaçmak fikri beni ürkütüyor hala bi kaç gundur ters davraniyorum durduk yere bagiriyorum cevremdekilere ve uyuyamiyorum uyusamda bir iki saat yemek falan gibi ihtiyaclarimi gidermiyorum canim istemiyor ozellikle sevgilimdn cikariyorum acisini degisik bisey oldu bana nikah tarihi aldigimiz andan beri boyleyim sanki sevdigim adamla gidersem babamdan kopacagim gitmezsem babam olacak ama o olmayacak basta belki ben yanindayim falan gel evlenelim demese bende dusunmeden evet demeseydim beklerdi eminim kendide dedi ama sonra baktik babamda vermiyor vermeyecekte en son oldugum gun evlenirsin onunla dedi neden bu kadar kati bende bilmiyorum inanir misin abla hic yuz yuze gelio konusmadilar uvey annemle zittiz ama o kadar seviyor ki sevgilimi dilinden dusurmez komsulara falan anlatir ama babam inat etti bi kereSizin aşılacak çok şeyiniz var
Ben severek evlendim
Eşim de seviyor
Ama gel görki çok kavga etik
Çok ezdi beni ki kıskanç değil
Bi dönem şaşkına döndüm
Aileme anlattım istersen boşan DEDİ vs.kaçmadım ben.kaçsaydım da gel derdi babam
Neyse eşim özür diledi falan ama aynı şeyleri kat kat hep yaşadık
Şimdi iyiyiz
Ben memn oldum 4 yıldır
Artık ayaklarımın üstündeyim
İnkar etse de küçük görüyordu bence
Şimdi dahamutluyum
14 yıllık evliyiz
3 çoçuk ama yontana kadar Can'ım çıktı
Bu dedigini deneyecegim abla cok iyi fikir dedigin gibi birinde veni her turlu beklemeye razi olacak sence o zaman erteleyelim derse ne diyeyimeğer sınamak istersen erteleyelim nikahı diyebilirsin
Eğer bağırıp çağırırsa sen anlarsın
Gerçekten sana saygı duyuyor mu vs
Can'ım cicim .bekleriz az daha tamam derse .seni zorlamazsa evlilik için ,korkulacak bi durum olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?