Eşiyle kaçarak evlenenler şimdi nasılız?

Bilemedim
Baban seni sevmese verdim gitti derdi
Seni seviyor ve Mutlu olmanı istiyor tabi Ada'm
Bence babanı ezme
Nikah günü bile almışsınız yahu
Yanı neyin kaçışı bu. 18 yaş
23 yaş
Neyin acelesi

Bilemedim
Baban seni sevmese verdim gitti derdi
Seni seviyor ve Mutlu olmanı istiyor tabi Ada'm
Bence babanı ezme
Nikah günü bile almışsınız yahu
Yanı neyin kaçışı bu. 18 yaş
23 yaş
Neyin acelesi
Vermiyeceklerin bilinci evde duzen bozuklugu bianlik cahillik hatta baska aciklamasi yok kesiinlikle cahillik

Bu dedigini deneyecegim abla cok iyi fikir dedigin gibi birinde veni her turlu beklemeye razi olacak sence o zaman erteleyelim derse ne diyeyim
Can'ım ileri bi tarihe de.kesin bi tarih verme.6-7 ay sonra belki 1 yıl mesela.
Babamın Rıza'sını Almadan evlenemem
Geceleri uyuyamıyorum
Psikolojim bozuldu.eskiden olduğumdan daha kötüyüm,iyi olacağım yerde.
Bunu babama yapamayacağım de
Elimde değil böyle hissediyorum.bu durumdayken nikah olmasın.iyi değilim ,de.

Bencede abla ben delirdim artik dusunmekten dusuncelerum bu doeultud seviyorum ama hazir degilim

Benim ablam abim kardesim yok yasiniz pek onemli degil bugun bana ablalik yaptiniz aylardir icimde tuttugum seyleri paylastim sizinle
Evet kaçmayın lütfen yaaa
Kaçanların hayatlarında terslik öyle çok kı.
Çok şahit oldum
İki yakaları bi iriyi gelmiyor
Gelse de hep bi şeyler eksik

Bencede abla ben delirdim artik dusunmekten dusuncelerum bu doeultud seviyorum ama hazir degilim
Oysaki tam tersi olması lazımdı
Bu kadar tedirginsen bence yanlış yapıyorsun
Ah be .keşke bu yaşta evlilik yerine derslerini düşünseydin
Ben tekniker im .üniversitede
Eşim veteriner
Okumuş etmiş insanlarız güya bir de
Hayat toz pembe değil

Evet kaçmayın lütfen yaaa
Kaçanların hayatlarında terslik öyle çok kı.
Çok şahit oldum
İki yakaları bi iriyi gelmiyor
Gelse de hep bi şeyler eksik
Tekkurler abla tavaiyelerin icin aslında beni kendime getiren galiba kaynanan da yanlız yaşıyor cocuk ister dedin ven kendim cocuk gibiyim ya yapabilir miyim hic sanmiyorum hic konusmadik bu konulari konusulmazda zaten daha evli degiliz ama yapamam ya

Yuhhhhhh ya ne bicim evlat o ben telli duvakli gelin oldum babam hala bana kufur eder ama olse ne kadar aglarm mahvolurum ne de olsa babam diyor yuregim ne insanlar var

Ben bu sene tercih yaomadim bursa veterinerluk istiyordum babam karsi cikti hemsirelik falan geldi onuda iatemedi insaat muhendiai olmami istiyor kendi mutahit bende muhendislik istemiyorym tartistuk tercih yapmadim

Telli duvakli gelin oldum kaçmaktan beter ettiler beni herşey allahin takdiri onemli olan devamidir rakilmayin kimseye yorumlara acik olun illaki farkli şeyler yazacaklar

Kaynanan yalnız .size bi ev açarsa gider gelir.oğlunun da bi yuvası düzenli bi hayati olur
Varsa oğlunun yanlışları belki evlenince düzelir ya da karısı düzeltir .yola sokar
Torun olur meşgale çıkar.sever .aile büyür vs. Başka Nasıl ister ki bi kv

Ya ama soylede bisey var 4 cocugu var 3 u evli 2 buyuk abisi var evli bi kiz kardesi var 5 torunu var zaten bizden beklemez heralde sonucta ben kacmayi dusundum uniyi okur oyle cocuk yaparim pazarlik yapmistim kendi ayaklarimin ustunde durmadan yaomam abla sadece bu sene seneye fark etmez vermeyecekler son care yine karsima alacagim sadece zamani uzatabilirim

Bak şimdi
Akrabamızın kızı benim kuzen
16 da tutturdu evlencem
Oğlan 20. Askere gitçek
Neler neler yaptılar
Yok kız Nuh DEDİ beki demedi

Neyse
Babası kaç kez kalp krizi geçirdi yazık
BAKTI kaçacak
Verdi kızı telli duvaklı
Kızın kv deli oluyor bizim kıza .öyle seviyor
Neyse evlendiler
Abla dışardan üni. Okuycam 4-5 sene çocuk yapmayacak DEDİ
Sen bilirsin dedim ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…