- 4 Şubat 2017
- 2.097
- 1.538
- 133
- Konu Sahibi masalperisi05
-
Benim ablam abim kardesim yok yasiniz pek onemli degil bugun bana ablalik yaptiniz aylardir icimde tuttugum seyleri paylastim sizinleYaşım 40
BilemedimAllah sabır vermiş abla sana allah daim etain mutluluğunu inşallah. Kaçmak fikri beni ürkütüyor hala bi kaç gundur ters davraniyorum durduk yere bagiriyorum cevremdekilere ve uyuyamiyorum uyusamda bir iki saat yemek falan gibi ihtiyaclarimi gidermiyorum canim istemiyor ozellikle sevgilimdn cikariyorum acisini degisik bisey oldu bana nikah tarihi aldigimiz andan beri boyleyim sanki sevdigim adamla gidersem babamdan kopacagim gitmezsem babam olacak ama o olmayacak basta belki ben yanindayim falan gel evlenelim demese bende dusunmeden evet demeseydim beklerdi eminim kendide dedi ama sonra baktik babamda vermiyor vermeyecekte en son oldugum gun evlenirsin onunla dedi neden bu kadar kati bende bilmiyorum inanir misin abla hic yuz yuze gelio konusmadilar uvey annemle zittiz ama o kadar seviyor ki sevgilimi dilinden dusurmez komsulara falan anlatir ama babam inat etti bi kere
Vermiyeceklerin bilinci evde duzen bozuklugu bianlik cahillik hatta baska aciklamasi yok kesiinlikle cahillikBilemedim
Baban seni sevmese verdim gitti derdi
Seni seviyor ve Mutlu olmanı istiyor tabi Ada'm
Bence babanı ezme
Nikah günü bile almışsınız yahu
Yanı neyin kaçışı bu. 18 yaş
23 yaş
Neyin acelesi
Can'ım ileri bi tarihe de.kesin bi tarih verme.6-7 ay sonra belki 1 yıl mesela.Bu dedigini deneyecegim abla cok iyi fikir dedigin gibi birinde veni her turlu beklemeye razi olacak sence o zaman erteleyelim derse ne diyeyim
Bencede abla ben delirdim artik dusunmekten dusuncelerum bu doeultud seviyorum ama hazir degilimCan'ım ileri bi tarihe de.kesin bi tarih verme.6-7 ay sonra belki 1 yıl mesela.
Babamın Rıza'sını Almadan evlenemem
Geceleri uyuyamıyorum
Psikolojim bozuldu.eskiden olduğumdan daha kötüyüm,iyi olacağım yerde.
Bunu babama yapamayacağım de
Elimde değil böyle hissediyorum.bu durumdayken nikah olmasın.iyi değilim ,de.
Evet kaçmayın lütfen yaaaBenim ablam abim kardesim yok yasiniz pek onemli degil bugun bana ablalik yaptiniz aylardir icimde tuttugum seyleri paylastim sizinle
Vallahi bende emeklibi adamla evlenmis anladimAnlamadım emekli biriyle mi evlendin?
Oysaki tam tersi olması lazımdıBencede abla ben delirdim artik dusunmekten dusuncelerum bu doeultud seviyorum ama hazir degilim
Tekkurler abla tavaiyelerin icin aslında beni kendime getiren galiba kaynanan da yanlız yaşıyor cocuk ister dedin ven kendim cocuk gibiyim ya yapabilir miyim hic sanmiyorum hic konusmadik bu konulari konusulmazda zaten daha evli degiliz ama yapamam yaEvet kaçmayın lütfen yaaa
Kaçanların hayatlarında terslik öyle çok kı.
Çok şahit oldum
İki yakaları bi iriyi gelmiyor
Gelse de hep bi şeyler eksik
Yuhhhhhh ya ne bicim evlat o ben telli duvakli gelin oldum babam hala bana kufur eder ama olse ne kadar aglarm mahvolurum ne de olsa babam diyor yuregim ne insanlar varbenim halamın kızıda kaçarak evlendi..daha 16 yaşındaydı..ailesinin tek kızydı.2 tane abisi vardı..Onlar okumadığı için halamlar kızlarının okumasını çok istiyorlardı.Dersleride çok iyiydi hep öğünüyorlardı.Bir gün okula gidiyorum diye çıkıyor evden ve kaçıyor..Hepimiz şok olduk.Balıkesirli biriyle kaçmış.Halam ve eniştem o kadar üzüldü ki ....Kaçtığı kişi daha askere gitmemiş işsiz güçsüz birisi...Eniştem üzüntüden beyninde tümör çıktı...1 yıl sonrada vefat etti.Kızı babasının cenazesine bile gelmedi...
Ben bu sene tercih yaomadim bursa veterinerluk istiyordum babam karsi cikti hemsirelik falan geldi onuda iatemedi insaat muhendiai olmami istiyor kendi mutahit bende muhendislik istemiyorym tartistuk tercih yapmadimOysaki tam tersi olması lazımdı
Bu kadar tedirginsen bence yanlış yapıyorsun
Ah be .keşke bu yaşta evlilik yerine derslerini düşünseydin
Ben tekniker im .üniversitede
Eşim veteriner
Okumuş etmiş insanlarız güya bir de
Hayat toz pembe değil
Telli duvakli gelin oldum kaçmaktan beter ettiler beni herşey allahin takdiri onemli olan devamidir rakilmayin kimseye yorumlara acik olun illaki farkli şeyler yazacaklarniye burda kaçanlar kötü hayat yaşamak zorunda tu kaka muamelesi yapılıyor anlamadım ben 4 senelik evliyim daha bana kimse o bayanın dedi lafları demedi ayıp ya kaçanlar hep mutsuz olcak diye bi dava yok arkadaşlar herkez nasıl görmek isterse öyle bakar benim çevremde yada babasının rızasını alıp o arkadaşın tabiriyle telli duva hakedip evlenen ve 1 2 sene çocuk olduğu halde boşanan insanlar var üstelik böyle evlenmek merifet oluyo felanda demedik yani lütfen böyle fütursuzca yazıcaksanız hiç yazmayın ben başına gelmeyenler ahkam kessin diye açmadım konuyu okumayın arkadaşım işinize gelmiyosa ben ahkam kesenlere söylüyorum diyer arkadaşlar üstüne alınmasın ne olur hiç kimse istemez kötü hayat yaşamayı ama biyerde bazı şeylerin zamanı gelince elin kolun dilin bağlanıyo ve yaptığının yanlış olduğunu bile bile doğruymuş gibi geliyo o an insana ve yapıyosun ve kendinizi olağan üstüymüşsünüz gibide görmeyin beşeriz şaşarız hatalar biz insanlar için.
Ben bunu kaldıramam evet baba kız ilişkimiz yok ama benim yüzümden ina bisey olsa yaşayamam heraldeYuhhhhhh ya ne bicim evlat o ben telli duvakli gelin oldum babam hala bana kufur eder ama olse ne kadar aglarm mahvolurum ne de olsa babam diyor yuregim ne insanlar var
Kaynanan yalnız .size bi ev açarsa gider gelir.oğlunun da bi yuvası düzenli bi hayati olurTekkurler abla tavaiyelerin icin aslında beni kendime getiren galiba kaynanan da yanlız yaşıyor cocuk ister dedin ven kendim cocuk gibiyim ya yapabilir miyim hic sanmiyorum hic konusmadik bu konulari konusulmazda zaten daha evli degiliz ama yapamam ya
Ya tabikide ne kadar kotu olursa olsun atadir yaniBen bunu kaldıramam evet baba kız ilişkimiz yok ama benim yüzümden ina bisey olsa yaşayamam heralde
Ya ama soylede bisey var 4 cocugu var 3 u evli 2 buyuk abisi var evli bi kiz kardesi var 5 torunu var zaten bizden beklemez heralde sonucta ben kacmayi dusundum uniyi okur oyle cocuk yaparim pazarlik yapmistim kendi ayaklarimin ustunde durmadan yaomam abla sadece bu sene seneye fark etmez vermeyecekler son care yine karsima alacagim sadece zamani uzatabilirimKaynanan yalnız .size bi ev açarsa gider gelir.oğlunun da bi yuvası düzenli bi hayati olur
Varsa oğlunun yanlışları belki evlenince düzelir ya da karısı düzeltir .yola sokar
Torun olur meşgale çıkar.sever .aile büyür vs. Başka Nasıl ister ki bi kv
O saatten sonra kaçsam ne abla ömür bitmiş baksana :)Yaşın olsa kı 38-39
Baban vermez
O zaman kaç derdim hanı
Bak şimdiYa ama soylede bisey var 4 cocugu var 3 u evli 2 buyuk abisi var evli bi kiz kardesi var 5 torunu var zaten bizden beklemez heralde sonucta ben kacmayi dusundum uniyi okur oyle cocuk yaparim pazarlik yapmistim kendi ayaklarimin ustunde durmadan yaomam abla sadece bu sene seneye fark etmez vermeyecekler son care yine karsima alacagim sadece zamani uzatabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?