Eşiyle kaçarak evlenenler şimdi nasılız?

Mrblr herkese oncelıkle.. Bende kacmayı dusunuyorum. Ben kendımı bıldım bılelı sevdıgım kısıyı tanırım, cocukluk arkadasım. Aılesını, akrabalarını, sevdıgımın cıgerını, yuregını bılırım, aynı zamanda akrabamızda olur.. Babam sevdıgım adamın aılesını cok sever, onların aılesıde bızlerı. Son ıkı yıldır sevgılıyız. Nasıl oldugu bılmıyorum, hersey bır anda oldu ve bız bırlıkte olduk onunla cınsellık anlamında... Her ıkı tarafta hatta butun sulalemız bılıyor bızım bırbırımızı sevdıgımızı. Ben ıkı ay adet gormedım, rahatsızlandım ve sevdıgım gelıp benı zorla doktora goturdu. Gebelık suphesı ıle doktora bı gıttım kıstım oldugunu ogrendım kasıgımın sağ tarafında, rahmımde, vajınal ultrason yaptı doktor... Bırde ne goreyım canımdan ote canım oturmus aglıyor, ne oldu nıye aglıyorsun ?dıye sordum, ya sana bısey olursa dedı. Gozlerıne kuban olayım akan her damla yasın dahıl, korkma dedım..Ferhunde gıbı bır yengem var hayatımı alt ust ettı, benım arkamdan konustu herkese, yalan yanlıs.. Insanın dusmanına yapmayacı seyler, sarf etmeyecegı konusmalar, hemde ardımdan... Aılem bu yuzden uzerıme gelmeye basladı, cok baskıcı oldular. Kapının onune cıkamaz oldum.. Kıstım gıt gıde buyuyor, tedavı olamıyorum, belkı amelıyat olmam gerekıcek ama cıkamıyorum evden, sevdıgımı goremıyorum, benı gorebılmek ıcın buraya gelıyor on dakıka benı gorup gıdıyor camdan, telefonumu bıle saklar oldum neredeyse aılemden... Sevdıgım de bende korkuyoruz ılerıde kıst yuzunden cocugumuz olmayabılırmıs cunku.. Eger aıleme soylersem olmaz, bekar degılım ve abım doktor bır sekılde anlasılacak bu durumum ve benı yasatmazlar, evden dısarı cıkamıyorum ve dolayısı ıle tedavımı yapamıyorum kı amelıyat derse doktor yıne hersey ortaya cıkar, vajınal ultrasonla bakıldıgı ıcın.. Son caremız kacmak, baska yolumuz yok. Annesı ıle konustu, herseyı ayarladı, benım ıcın, bızım ıcın.. Anneme, babama bakıyorum vıcdan azabı cekıyorum onları bırakacagım ıcın, kızıyorum kendıme.. Donup sevdıgıme bakıyorum, bana bızı bır asr-ı saadet beklıyor dıyen gozlerını, gozlerımı goruyorum, ne yapayım kı benım derdım askım dermanımda askım, sadece sevıyorum, cok sevıyorum. Olacaklara, olanlara, herseye ve herkese ragmen ben sadece sevıyorum, bız sadece sevıyoruz, korkuyorum onu kaybetmekten, üzgnm. Ne yapabılırım bılmıyorum? Kacmak zorundayız, kaçmamaya çarem mi var?...

Son düzenleme:
Çok zor durumdasın belki evet ama kaçmak mı bunun çözümü. Bende kaçarak evlendim ama benim durumum farklıydı. Biz nişanlıydık eşimin çok iyi bir işi var evimiz var şartlarmızı zor değil. Ama senin içinde öylemi. ? öyle olsa bile evlenmek çok mükemmel birşey mi sence. ? Kaç yaşındasın okuyorm usun bilmiyorum ama ben okurken kaçtım okulumu ihmal ettim şimdi açıktan okuyorum üniversiteyi bu benim için bir hata. Ayrıca evlenince koca bir evin bir adamın yükünü taşıyacaksın. Ben şahsen zorlandm başlarda. Birde kayınvalidenle oturursan çok çok daha zor olur. çok büyük bir kumar oynuyorsun yani kaç yada kaçma diyemiyorum. Çünkü ben kaçtım şimdi herşeyim çok iyi ailemle aram iyi. Ama senin böyle olurmu bilemeyiz. SEvgilin şimdi çok iyi ama ya aranız bozulursa naparsın o zaman? Kaçtığın eve geri dönmek iyi birşey mi. HAkkındaa hayırlısı olsun ama oturup birkaç kez daha düşün. Cinsel anlamda birlikte olmanıza hiç değinmiyorum bile..

20 yasındayım 2 yıldır bırlıkteyız ama zaten cocukluk arkadasım aılesıyle aramız cok ıyı kı zaten bırlıkte buyudum onlarla. Oyle zor bır durumdayım kı nasıl ızah edebılecegımı dahı bılmıyorum sıze.. Onsuzlugu goze alamam yapamam denedım ama olmadı. Abımde kadın dogum uzmanıydı ve suan dahılıye uzmanı.. Onunla bır arkadasımın kıstı varmıs gıbı konustum eger tadavısını olmazsa ıyı huyluda olsa zararları var amelıyat gerekebılır ama bunu ıhmal ederse kıst rahmıne zarar verebılır, kıstı buyur ve rahıme zarar verebılır buda ıc kanama gecırım hayatını kaybetmesıne neden olabılır dedı.. Sevdıgım kısıde cok korkuyor ve bu durumumuzu annesı bılıyor bana cok yardımcı oldu annesı.. Ama yınede kıst gecmedı ve bunun sancılarını cok fazla cekıyorum ve adet olmuyorum bundan dolayı. Yanı annem neden hala adet olmadın derse dıyede endıselenıyorum, hormanal bır durum oldugunu sanıp doktora goturur benı.. Bu duruma gelırsem ıcınden katıyyen cıkamam ve hem bızım ıcın hemde aılem ıcın daha da guc bır durum olucaktır.. Inanın bende hıc ıstemıyorum kacmayı ama ısın ıcınden cıkamıyorum ferhundeden beter yengem arkamdan dedı kodu yapıp herseyımı berbad ettıgı ıcın.. Daha bır cok aılevı problemler, omuzumda kocaman bır yuk.. Bende artık kurtulmak ıstıyorum ama baska care yok. Yoruldum gozyası dokmekten usandım.. Herseyıde goze almıs bır durumdayım suanda, yeterkı o yanımda olsun cunku tek huzur buldugum lıman sıgınak yer onun yanı...

kaçmayı asla tasvip etmeyenlerdenim. ailenin başını öğe eğmek ,onlara bunu yaşatmak istemezsiniz sanırım.
konuşsanız evlilik için karşı mı çıkarlar? çıkarlarsa neden? ayrıca sağlık sorunun var bence bu ihmale gelmemeli canm

Üzüldm senin adına.. Bunları yaşadığına.. Ama söyleyecek pek birşeyim yok dediğim gibi. Hayatınla ilgili çok önemli bir karar olacak bu. İnşallah pişman olmazsın. Yinede tekrar tekrar düşün cnm ..

Bazen olumdur bunlara tek caren dıyorum, oyle zor durumdayım kı, oyle bır ımtıhan kı zor cok zor.. Insaallah muzaffer gelırım bu ımtıhandan dıyorum. Bazende yenık dusucegımı zannedıyorum hastalıgıma karsı, aıleme ve sevdıgıme karsı.. Mutlu olmak ıstıyorum artık, bu zamana kadar cektıgım butun acılar gunahlarıma kefaret olsun ınsaallah.. Cumlemız ıcın. Gecen gunlerde dedelerı, dayıları, anneannesı, yengesı hepsı bıze geldıler, benı cok sevıyorlar gelın olarak ıstıyorlar tabı bu durumu babama acık etmedıler ıbrahımle ılıskımızı. Pazar gunude amcası gelıcek bıze.. Herkes babasına ıste dıyor ama babası benı ıstemeye gelmıyor dusunebılıyor musun? Yasadıgım herseyı bıle bıle gelmıyor benı ıstemeye..! Benı sevıyor fakat oglu ıcın daha erkenmıs ıkı uc sene daha bekleyın dıyor! Butun sulale babasına baskı yapıyor ıste cok gzel cok sevyrz bekletme genclerı gıt ıste dıye ama o ıstemıyor benı babamdan! Ve sadece ıbrahımle yanı sevdıgımle bu durumumuzu yanı bu yasadıgımız ozel namusaıt durumları bılmesıne ragmen.. O kadar acı cekıyorum kı anlayamazsınız ustune bırde boyle bır durumumda var buda ayrı bır yuk..! Ona ınatda kacıcaz dıyoruz, tabı once saglık nedenlerınden dolayı.. O kdr zor bır durumdayım kı anlayamazsınız.. Bılmıyorum kafayı yıcem, annemde ne kadar sevdıgımı bıle bıle ustunede herkes btn sulale ıstyr bırtek babası daha erken deyıp ıstemıyor bılıyorum cocugun hıc bır sucu yok cnm bnm o ne yapsın demesıne ragmen bna baskı yapıyor ayrıl dıye. Ya ben cop atmaya bıle cıkamıyorum yasak koydular bana .. Sıkıstım kaldım, kala kaldım oylece caresız, yapıcak baska hıc bır seyım yok..! :'(

Arada dusmanlıkta var hem yakın akrabalarız hemde gecmıste yasanan bır takım mevzulardan dolayı dusmanlık var, ama buna ragmen gıdıp gelınıyor hep gorusuyrlar brbrlerını cok sevyrlar ama soz knusu kız alıp kız vermek olunca yok dyrlar kı gelıp ısteseler babamlar verıck ama daha erken dyr babası ıkı uc sene bekleyın dyor ve bızım beklıck vaktımız yok bakın ne zor durumlarda oldugumu anlattım sıze ne yapabılırız kı baska . Hıc bır caremız yok, keske gıtmek ıcın bu kadar agır sebeplerımız olmasa ya da beklemek ıcın vaktımız olsa ama her ıkısı de yok..!

bence sevgilin ailesini ikna etsin canım bu boyle olmaz. yaşı daha 20 diyorsun küçüksünüz daha. kaçtın diyelim ya karşındaki senin sorumluluğunu alamazsa üstlenemezse bunu, ailesi ona da sırt çevirirse? yaşı buyuk olsa sağlam ayakları ustunde dursa belki bukadar kati konuşmam ama bence şu koşullarda pişman olacağın birşeyi yapma . sonra yanında ailende olmaz

Cnm bnm bnmyasım 20 onun yası 27 ve kendı sırketı var tekstıl sırketı ve yerler var fatih, laleli ve merter gıbı zengın ve sosyosu yuksek semtlerde sırketlerı magazaları var vs... Kaldı kı bes parası olmasa da sorun olmaz ayakları uzerınde durabılen bırı cok sukur benı sevıyor bır dılım ekmek bır yudum su ıle gecınsekde sukur ederız ederım o uanımda ve huzurlu olaym yetr dye 10 senedır kendı ısınde calısıyor kendını bıldı bılelı annesı baban suan olmaz dedıgı ıcın kacır dedı yanı kacma fıkrınden annesının de haberı var yengesınınde ve sevdıgım kısı kendımı bıldım bılelı onunlayım aılesıyleyım ve aynı zamanda akrabayız anlatabılıyor muyum? Onu cok ıyı tanıyoru ve bılıyorum ve 14 senedır hıc ayrılmadık arkadastık 2 senedırde sevgılıyız aynı zamanda da akrabayız...

Son düzenleme:
ailem kaçarsam yıkılır diyip onları düşünüyorsunuzda bir erkekler birlikte olmadan önce neden bunu düşünmediniz çok ilginç aileniz bilsin bilmesin siz onlara bilmedikleri bir darbe yapmışsınız ve bunu bu dünya olmasa öteki dünyada görücekler ayrıca şimdi kaçmayın nasılsa hamile değilsiniz istesin ve siz onu istediğinizi çok kararlı bir şekilde gösterin yoksa evlenmem deyin elbette vericeklerdir başkasıyla evlenirsem mutsuz olurum sebebi siz olursunuz tarzında konuşmalar yapın niyetim sizi kırmak değil ama ben herzaman derim ailem için önemliyse ben bunu korumalıyım beni bu insanlar yetiştirdi gizli şekilde biriyle birlikte olmak bana ters geliyor..

bu kadar küçük yaşta biriyle birlikte olmuşsunuz hayata ne kadar yanlış başlamışsınız farkındamısınız..

benim kız kardeşimde kaçarak evlendi.şimdi pişman eşiyle evlendiğine pişman değilde kaçarak evlendiğine pişmanbabam vermedi istemedi ısınamadım dedi.onlarda kaçtılar.asla kaçmam derdi hep.büyükte konuşmayacaksın aslında.:85:

ben ailemin istemediği biriyle evlenmem.sonra eşim bana sırtını dönerse kime sığınıcam şu dünyada anne babamızdan başka kimimiz varki bize bakacak karşılıksız sevecek.

allahım inşş bana telli duvaklı çıkmayı nasip eder hep bunun için dua ediyorum.

sonuç babam halen barışmadı

asla böyle bir hataya düşmeyelim

Bende kacarak evlenenlerden biriyim ve ilk basta sunu soylemek istiyorum asla kacarak evlenmem kacarak evlenmeyi dogru bulmuyorum diyenler hic kimse boyle bi durumu yasamayi istemez ama insanlarnda icinde bulndugu durumu sizler blemezsinz
Bende kacarak evlndim beni babam baskasina ver kendi akrabasina istemedigimi babamin zoruyla bu isin oldugunu 7 sulale biliyodu beni verdigi cocuk ve aileside herkes ama hicc kimse beni dnlemedi bskasi var ddm umursamadi ben universte okuydm ve okulu brktgm icin bbm bna cok snrliydi hic knstrmadi fkrimi sormadi esim dedi gllem istemeye die ama ben bbm zten bskasina vrdi bos yere glmyn ddm o zaman birzck dayan ben herseyi ayarlalayim ddi tam 10 gun icinde herseyi ayarladi ve kactk ilk zamanlar cok zor gecti rahat brkmadlr ama simdi hersey yolunda yani evliligimde
Ailemlehala gorusmuyorum bi ra annem ve kardeslermle gorusuodm ama babam bnmle grustklerini ogrnmis ve cok kizmis o zamandn beri onlarlada gorusmuyrm O babaam bana ne kdr kzgnsa bnde ona o kadr kzgnm

Yaptgmdn hic bi zaman pismanlik dymadim kiz kardesim 17 erkek kardesm 3 ysnda ikisinide cok ozlyrum ailemle ayni cevrede yasdgm icin sık sık grme imknm oluyo kiz kardmde arada babama grnmedn getirio ufkligida ama asla ve asla esimle kacark evlndgm icn pisman dglm bugun olsun yine kacarim gozumu bile kirpmdn
Zevk olsun heyecn olsn die kacanlari bilemem ama benm gibi gercktn mantikli bi sebebiniz varsa ve cabalarinz hic bisekilde snuc vermiyecekse sevdgnz insanada guveninz tamsa sonuna kadar beraber gdcksnz

Bence yapılmaması lazım.Kuzenimin başına geldi bu.
İki çocuklu,karısından yeni boşanmış cahil adamın tekine kaçtı hem de iltica edip İsviçre'ye yerleşti.Keşke yapmasaydı inanın en az 6 yıldır kuzenime hasretim o kadar özlüyorum ki gözüm doluyor.Adam,kuzenimin babasına silah çekti,ailemiz istemedi doğal olarak herkes sırtını döndü.Yıllar sonra affetti ailesi tabii ki ama iltica ile gittiği için dönemiyor.Bir oğulları oldu,ilk başta ''Böyle evlilikten hayır mı gelir bir de çocuk doğuruyor?''diye tepki göstermiştim ama maviş kuzen çocuğunu gördükçe içim ısınıyor.
Sonuca gelelim,kuzenim ayrılıp Türkiye'ye dönmek istiyor,gerçekleri gördü tabii.Oğlundan başka kimsesi yok yabancı memlekette.Gerçekten pişman.Adam da çocuğu götüremezsin diyor.
Değmeyecek bir adam için ailenize sırtınızı dönüp gitmeyin.Tabii aileniz kendi tutuculuklarından ve saçma sapan sebeplerden karşı çıkıyolarsa bu sizi durdurmasın derim.

Cok uzun zaman olmus kimse yok belki ama daha fazla icimde tutmak yerine yazmak istiyorum. Ben de kacanlardan biriyim 18 yasimda kactim esim 20 yasindaydi. Ikimiz de cahildik bir anda karar verdik. ailem de verirdi beni esime ama bir anlik sinirle kactim aslinda babam ve annem harika insanlardir. o kadar zor zamanlar gecirdim ki. Ailem sirtini dondu esimin ailesinin yanina gittik. Nikah oldu esim askere gitti 2 hfta sonra. Ben o sirada 4 aylik hamileydim. Evet farkindayim simdi herkes suclayici seyler dusunecek olabilir..insanin dogumda yanliz olmasi ailesinin esinin olmamasi cok kotu cok. tanimadigim insanlarin icinde ben cocuk kucagimda cocuk o kadar zordu ki hersey. Ailem yasadigimiz yeri terk etti memlekete gittiler. Ailemle barismak istedim kac kere hic yanasmadilar kapilardan kovuldum. Esim askerden gelince affettiler. Sonra kendi evimize gectik esim cok sorunluydu hep kavga ettik. Gece 4lere kadar gelmezdi arkadaslariyla takilirdi. Evle aileyle cocukla isi yoktu. Siddet de vardi babamin evine kactim esim askerden geldikten 3 ay sonra. O kadar agirdi ki hersey anlatamam.. sonra ailesiyle geldiler af diledi. Baba evine kacip tekrar gelmek kadar kotu birsey olamaz. Soz verdi duzelecegine. Oglum hatrina affettm evimize donduk.. Simdi 22 yasindayim. Oglum 3,5 yasinda dunyalar tatlisi. Cok sukur hersey duzeldi babamla annemle eskisi kadar iyiyiz. Esim cok iyi cok harika bir insan.. ama icimde o kadar cok sey kaldi ki. Bu yazimi da bunlar yine aklima geldigi icin icime oturdugu icin yazdim. Nişan kina dugun o kadar cok icimde kalan sey var ki.. 4 yil gecti ama aklimdan hic cikmiyor tek bir fotografim olsa neler vermezdm kimisi icin onemli olmayabilir ama herseyin kiymetini bilin boyle bir hata yapmayin. herkes unutursun biz dugun fotograflarimiza bakmiyoruz bile diyorlar ama bu benim icimde kaldi olene kadar tas gibi kalicak.. sakin ailenize sirt cevirmeyin onlar en dogrusunu bilir. sakin hata yapmayin bir anlik hata herseyi mahveder hayallerinizi yikmayin telli duvakli cikin evinizden babaniz kusaginizi baglasin..

Bizde eşimle kaçarak evlendik. Ardından ailelerimizde bu durumu kabul etti. Sonuç olarak 3 yıllık evlilik,dünyalar tatlısı bir evlat,çok huzurlu ve mutlu bir evlilik

Bende kaçarak evlendim. Ben 18 eşim 24 yaşında. 8 aylık evliyim. Ailem okumamı istiyordu, yaşımın küçük olduğunu düşünüyordu (haklılar eşim yaşına göre olgun olmasa sıkıntı çekerdim ama eksiklerimi tamamlıyor çok iyi anlaşıyoruz) ve eşim akrabamdı dedemlerde bu yüzden istemiyordu (bizde akraba evliliği olmaz). Kayınbabamın durumu iyi olduğu için kınamı, düğünümü yaptı ama ailem yanımda yoktu. Özellikle annem babam kardeşim. Akrabalarımızın az bir kısmı geldi (eşime de akraba oldukları için). Eşim buzdolabı ve çamaşır makinesini kaçmadan önce almıştı, kurdurmamıştı. Beyaz eşyaları ve mobilyaları tamamladık bulaşık makinesi, televizyon, süpürge; yatak odası, oturma odası, yemek odası ve L koltuk aldık bunları da senet kredi hallettik. Sadece çeyizim ve mutfak tabak çanta tencere falan eksik ama onları da zamanla yaparız. Yani uzun lafın kısası ekonomik olarak bir eksiklik hissetmedim ama ailenin yerini hiçbir şey tutmuyor. Eşim de benim yeni ailem o da çok değerli. Eşimin ailesi de bana gelin gibi değil de kendi kızları gibi davranıyor ama kusura bakmasınlar. Kendi ailenin yeri de bir başka. Hepsi bir arada olsa daha iyi olurdu ama kaçmazsam da eşimle evlenemezdim, eşime kavuşamazdım hiçbir zaman. Eşim için ailemden vazgeçmek zorunda kaldım. Nasıl olursa kızları olmadan yapamazlar annelik babalık başka dedim ama 8 ay oldu hala küsüz.

Evet barıştık 12 senedir EVLİ MUTLU ÜÇ ÇOCUKLUYUM YİNE OLSA YİNE KAÇARIMMMM:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…