- 5 Nisan 2012
- 105
- 33
- 98
- Konu Sahibi masalperisi05
-
20 yasındayım 2 yıldır bırlıkteyız ama zaten cocukluk arkadasım aılesıyle aramız cok ıyı kı zaten bırlıkte buyudum onlarla. Oyle zor bır durumdayım kı nasıl ızah edebılecegımı dahı bılmıyorum sıze.. Onsuzlugu goze alamam yapamam denedım ama olmadı. Abımde kadın dogum uzmanıydı ve suan dahılıye uzmanı.. Onunla bır arkadasımın kıstı varmıs gıbı konustum eger tadavısını olmazsa ıyı huyluda olsa zararları var amelıyat gerekebılır ama bunu ıhmal ederse kıst rahmıne zarar verebılır, kıstı buyur ve rahıme zarar verebılır buda ıc kanama gecırım hayatını kaybetmesıne neden olabılır dedı.. Sevdıgım kısıde cok korkuyor ve bu durumumuzu annesı bılıyor bana cok yardımcı oldu annesı.. Ama yınede kıst gecmedı ve bunun sancılarını cok fazla cekıyorum ve adet olmuyorum bundan dolayı. Yanı annem neden hala adet olmadın derse dıyede endıselenıyorum, hormanal bır durum oldugunu sanıp doktora goturur benı.. Bu duruma gelırsem ıcınden katıyyen cıkamam ve hem bızım ıcın hemde aılem ıcın daha da guc bır durum olucaktır.. Inanın bende hıc ıstemıyorum kacmayı ama ısın ıcınden cıkamıyorum ferhundeden beter yengem arkamdan dedı kodu yapıp herseyımı berbad ettıgı ıcın.. Daha bır cok aılevı problemler, omuzumda kocaman bır yuk.. Bende artık kurtulmak ıstıyorum ama baska care yok. Yoruldum gozyası dokmekten usandım.. Herseyıde goze almıs bır durumdayım suanda, yeterkı o yanımda olsun cunku tek huzur buldugum lıman sıgınak yer onun yanı...
kaçmayı asla tasvip etmeyenlerdenim. ailenin başını öğe eğmek ,onlara bunu yaşatmak istemezsiniz sanırım.
konuşsanız evlilik için karşı mı çıkarlar? çıkarlarsa neden? ayrıca sağlık sorunun var bence bu ihmale gelmemeli canm
bence sevgilin ailesini ikna etsin canım bu boyle olmaz. yaşı daha 20 diyorsun küçüksünüz daha. kaçtın diyelim ya karşındaki senin sorumluluğunu alamazsa üstlenemezse bunu, ailesi ona da sırt çevirirse? yaşı buyuk olsa sağlam ayakları ustunde dursa belki bukadar kati konuşmam ama bence şu koşullarda pişman olacağın birşeyi yapma . sonra yanında ailende olmaz
Cok uzun zaman olmus kimse yok belki ama daha fazla icimde tutmak yerine yazmak istiyorum. Ben de kacanlardan biriyim 18 yasimda kactim esim 20 yasindaydi. Ikimiz de cahildik bir anda karar verdik. ailem de verirdi beni esime ama bir anlik sinirle kactim aslinda babam ve annem harika insanlardir. o kadar zor zamanlar gecirdim ki. Ailem sirtini dondu esimin ailesinin yanina gittik. Nikah oldu esim askere gitti 2 hfta sonra. Ben o sirada 4 aylik hamileydim. Evet farkindayim simdi herkes suclayici seyler dusunecek olabilir..insanin dogumda yanliz olmasi ailesinin esinin olmamasi cok kotu cok. tanimadigim insanlarin icinde ben cocuk kucagimda cocuk o kadar zordu ki hersey. Ailem yasadigimiz yeri terk etti memlekete gittiler. Ailemle barismak istedim kac kere hic yanasmadilar kapilardan kovuldum. Esim askerden gelince affettiler. Sonra kendi evimize gectik esim cok sorunluydu hep kavga ettik. Gece 4lere kadar gelmezdi arkadaslariyla takilirdi. Evle aileyle cocukla isi yoktu. Siddet de vardi babamin evine kactim esim askerden geldikten 3 ay sonra. O kadar agirdi ki hersey anlatamam.. sonra ailesiyle geldiler af diledi. Baba evine kacip tekrar gelmek kadar kotu birsey olamaz. Soz verdi duzelecegine. Oglum hatrina affettm evimize donduk.. Simdi 22 yasindayim. Oglum 3,5 yasinda dunyalar tatlisi. Cok sukur hersey duzeldi babamla annemle eskisi kadar iyiyiz. Esim cok iyi cok harika bir insan.. ama icimde o kadar cok sey kaldi ki. Bu yazimi da bunlar yine aklima geldigi icin icime oturdugu icin yazdim. Nişan kina dugun o kadar cok icimde kalan sey var ki.. 4 yil gecti ama aklimdan hic cikmiyor tek bir fotografim olsa neler vermezdmkimisi icin onemli olmayabilir ama herseyin kiymetini bilin boyle bir hata yapmayin. herkes unutursun biz dugun fotograflarimiza bakmiyoruz bile diyorlar ama bu benim icimde kaldi olene kadar tas gibi kalicak.. sakin ailenize sirt cevirmeyin onlar en dogrusunu bilir. sakin hata yapmayin bir anlik hata herseyi mahveder hayallerinizi yikmayin telli duvakli cikin evinizden babaniz kusaginizi baglasin..
Evet barıştık 12 senedir EVLİ MUTLU ÜÇ ÇOCUKLUYUM YİNE OLSA YİNE KAÇARIMMMM:)))arkadadaşlar eşiyle kaçarak evlenenler nasıl cesaret ettiniz ailenizle barıştınızmı çocuğunuz varmı kaç sene oldu şimdi mutlumusunuz yada boşandınızmı kaçmayı düşünenlere anılarınızı anlatırmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?