Eşiyle kaçarak evlenenler şimdi nasılız?

Düğün oldu
Bizim kız kv ile kavgalı
3 yıl oldu evleneli
2 yaşında oğlu var
4-5 yıl çocuk yapmayacaktı
Üni.yalan oldu
Zor geçiniyorlar
Eşi mecburen fabrikada işçi
Başka işi yok
Kızımızın hayati ne uzar ne kısalır
Yaşı 21

Mutludur inşallah .eşi çok sessiz
Kızımıza asla laf demez eminiz
Çünkü babası aldı kızın her bir şeyini

Kısacası abla hayal kurma diyorsun

İyi kotu
Sen
sizce ben ne yapmaliyim
İyi kotu okumussundur abla ailem sevsigim kisyi vermeyecek evde de sıkıntım cok babamla aram iyi degil uvey annem desen allah dusman basina vermesin sevdigim adama kacmayi dusundum hatta tarih alfik ailesi ile konustu herseye tamam dedi ama tarih aldigimizdan beri asabilestim acaba kuskum mu var

Bak canm ben 20 yaşindayim 17 yaşinda evlendim bende babamin anamin cenesinden kaçtm kaynana bana bir iyi davraniyordu sonradan evlendim butun altinimi blezgimi kocama verdm kaynanamin anasina babasina baktm ama bana oyle birr iftira attiki cıgrimdan ciktim kayinpederinle git yat dedi tabi şu anda ifade edemiyorum cok pis vir usluble dedi (kavga ettik polis cagirdm surekli beni tehdt ediyor hakaret kapilarima tepiyor ) kocamla aralari iyi demis ve beni eşim korumuyor hep bi nankorluk dayakta yiyorum ama 1.5 yasinda bebegim var onun icin sabrediyorum okula yazildim her gece 2 ye 3 e kadar ders calisiyorm okuyacagim ailem okumam icin cok ugrasmisti ama ben liseyi terk ettim kisacasi ben sana hayatimi anlattim ailemin lafina gitmedim daha beterine saplandim hele bir de kaçaydim kim blir neler yapacaklardi aklini başina al belki o kotu dedigin aileni bile ararsin belliki yaşin kucuk muhtemelen hataya dusebilirsin meslegini eline almadan kesinlikle evlenme sabret rabbim mutlaka kurtuluşa erdirecektir acele etme .

Ah be abla ne yaşamişsin kıyamam sana da ya allah yardimcin olsun sabrin bol olsun insallah ya biliyorum hata yapar miyim hata mi diye cok dusundum ama soyle bi bakiyorum el ustundeyim aldanma diyorum kendi kendime ayri eve aldanma okutucam dedigine aldanma ya da ne bileyim seviyorum dedigine ama bi yandanda abla daha anlatamadigim cok sey var babam yokken annem sokaga atarken o korudu kolladi beni kimselere ezdirmedi kendi anneme bile beni savundu gece gunduz maddi manevi abla kimsenin kimseye yapmayacagini yapti allah razi olsun ondan aimdi beni bu kadar sahiplenmis birine de bi fedakarlikta ben yapmak istiyorum o herseyi kabul etti iyi kotu bu iliskide onun sayesinde yurudu zaten aimdi cok swviyorum heran yaninda olmak istiyorum babamda asla vermem saygisiza kiz dedi annem anlatmis kavgalarini beni korudugunu soylememis ama haliyle babam kotu biliyor tanimiyor tanimadan kestirip atti vermeyecek bende kacalim dedim sıkıldım abla esir gibiyim evde kimseyle konusmuyorum onlarda benle konusmuyor sirf evlebmek istiyorum dedim diye simdi abla sen soyle neyi yanlis yapiyorum

Bak bu mesajı yeni gördüm
Ona kaçmak fedakarlık mı
Fedakarlık bu mu
Çok yanlış düşünmüşsün
Anneme saygısız davranan kişiye iyi gözle bakamam
Annen şahoştu o gece demi ,okumuştum
Sarhoş insanla muhatap olunmaz .
Laf denmez .çünkü acizdir
Bence büyük hata
Çok büyük

Canım haklısın tabiki ama önce mesleğini al eline sonra evlilik yap o tanıdığın melek adam sonra herşeyi başına kalan bir camiye dönüşüyor tabi herkes aynı olmayabilir ama geneli böyle oluyor

Canım haklısın tabiki ama önce mesleğini al eline sonra evlilik yap o tanıdığın melek adam sonra herşeyi başına kalan bir camiye dönüşüyor tabi herkes aynı olmayabilir ama geneli böyle oluyor
Bilmiyorum abla bi adım attım allah hakkimda hayirlisini yazsin

kaçtım ve o cesaret birden geldi şimdi ailem eşim bin şükür mutluyum ki ailemde hemen affetti aynı gün saolsunlar

iyiyiz diyenler
hemen ailem affetti
diyenler

kaçmak isteyenlerin önünü açacak
onlar durumunu anlatacak ne kadar zorlukda yaşadım diyecek
ama kaçmak isteyen sonunda yoluna giriyoru alacak çilesini atlayacak

konu hoş olmamış

niye yazdın demeyin eleştirmek hakkım konu açıldıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…