- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi masalperisi05
-
Bu arada Hic biseyim eksik olmadi kactiktan sonra geri donunce ailem 10 gunde her hazirligi tamamladi onlarin o iyiligi karsinda ezildim cunku dugunu gelinligi fotoraf album isini akla ne gelirse benim ailem yapti hemde kactigim halde esimin ailesinin durumu cok kotuydu esim desen is yok guc yok sonra ailesiyle oturdum ilk yil cok zordu hayatimda tup yakmayi soba yakmayi degisik ilginc yemekleri orda gordum ev desen kalabalik derken hamile kaldigimi ogrendim ailem bize ev verdi esimi ise soktular yani ailem gercekten hayatimi her aninda kurtaran yardimini maddi manevi esirgemeyen kutsal insanlardi..
Bugunume gelince 8 sene oldu 2 kizim var esim memur oldu ailemin sayesinde..ev kendi evimiz annemler verdi mutluyuz cok sukur
Anne baba rızası olmayan evlilikten hayır gelmez sakın derim herşeyin mutlaka bir yolu vardır bende kaçarak evlendim şimdiki aklım olsa yapmazdım keşke babacıgımın annecigimin yüzünü yere egmeseydim ama oğlum için iyiki diyorum allah bana dünya tatlısı ogluşumu verdi
Yeni evli bir bayan olarak kaçmayı düşünenlere en büyük tavsiyem; yapmayın ! Baba evinden telli duvaklı çıkmak gibisi yok.. Hiçbir erkek inanın buna değmez. Zaten sizi gerçekten seven birisi de gel kaçalım demez. Biz eşimle el ele verip ne zorlukları aştık bir bilseniz... Ve asla kaçmak ne onun ne benim aklımdan geçmedi. Her ne zorluk olursa olsun el ele verildikten sonra aşılamaz değil.. Kaçan kızın kıymeti olmaz, yapmayın. Baba evinden telli duvaklı çıkmanın mutluluğunu yaşayın.. İnanın öbür türlüsüne değmez.arkadadaşlar eşiyle kaçarak evlenenler nasıl cesaret ettiniz ailenizle barıştınızmı çocuğunuz varmı kaç sene oldu şimdi mutlumusunuz yada boşandınızmı kaçmayı düşünenlere anılarınızı anlatırmısınız.
Bende istemiyorum hemde hic ama asla vermeyecek babam ona bi takım sorunlar oldu ve adını bile andırmaz evde üvey annemde dolduruyor zaten biz baba kiz olamadik ki tabi ki rizasi olsun isterdim ama ben istenmeyen bi evliligin istenmeyen cocugu anne kacinca baba bakmak zorunda kalmis bu sene geldim o kadar ki istemiyor liseyi bile disari yolladi ondan oncede hep bakici halam falan derken babama kirginim simdi hala rizasini gecip karsisina istedim hemde üc kez konustum araya bazi insanlsr girdi ama olmadi siz olsaniz ne yapardiniz ? İlla ki baba ama ben kirginim sevdigim insanda cok farkli beni hep korudu kolladi aileside hsrika insanlar basima kalkarlar mi bilmiyorum ama hic mi hic sanmiyorum simdiden kadin bizim icin cirpiniyorAnne babanın Rıza'sının alınmadığı bi evlilik sonradan sizi mutsuz edecektir
Her ne kadar eşimle mutluyum da desen hayatında ters giden şeyler için Hep acaba diyeceksin .rıza vermedikleri için .sonradan barışsan da babada kırgınlık geçmez.babayı ezip geçmeyin derim.
Yani sonradan değişirler mi bilmiyorum karşı taraf içinBende istemiyorum hemde hic ama asla vermeyecek babam ona bi takım sorunlar oldu ve adını bile andırmaz evde üvey annemde dolduruyor zaten biz baba kiz olamadik ki tabi ki rizasi olsun isterdim ama ben istenmeyen bi evliligin istenmeyen cocugu anne kacinca baba bakmak zorunda kalmis bu sene geldim o kadar ki istemiyor liseyi bile disari yolladi ondan oncede hep bakici halam falan derken babama kirginim simdi hala rizasini gecip karsisina istedim hemde üc kez konustum araya bazi insanlsr girdi ama olmadi siz olsaniz ne yapardiniz ? İlla ki baba ama ben kirginim sevdigim insanda cok farkli beni hep korudu kolladi aileside hsrika insanlar basima kalkarlar mi bilmiyorum ama hic mi hic sanmiyorum simdiden kadin bizim icin cirpiniyor
Tek cocugun elalem okutmadi dermis aslinda bence tek aciklamasi bu olamaz icten ice sevdigim insani sevmediler aramizda bes yas var taksici bi de bi takim sorunlat oldu yillar sonra annemi gormeye gittim belki o ister diye baslarda sorun yoktu ama alkol tuketiyordu bi gece yilbasi gecesi hatta kavga ettik evden kovdu sevdigim aldi beni anneme biraz kaba konustu gece gecr disaru atti diye ve sonuc olarak istemedi ben geldigimde tekrar babamlara babami aradi ben durumu anlatmadan saygisiz ve benimle gonul ve gonul eglendirdigine inandirmisYani sonradan değişirler mi bilmiyorum karşı taraf için
İnşallah değişmezler
Ama baba neden hayır diyor
Madem seni evde çok bi istemiyor
Lisede dışarı yolladı
Şimdi evlen der .yollar seni.
Neden acaba
Yasim 18 elbette rizasini cok istedim konusmaya calistim ama olmayinca vazgecebilir miyim sevdigimden? Babaniz affetti demi? Ablaniz mutlu mu peki pisman mi ya da ?Yaşın kaç onu da sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?