Eşiyle kaçarak evlenenler şimdi nasılız?

buda senin düşüncen tabi sen böyle anlamak istiyosun keyif senin

ağızına sağlık nediyimki söylicek bişi bırakmamişsın ama işte cahil insanlar yine bunu görmek istedikleri gibi görüyolar bu konuda at gözlükleri takanlarda biz medeniyiz diye geçiniyolar

Son düzenleme:
benimde en samimi olduğum ailece görüştüğümüz bir arkadaşım kaçtı.lisedeyken sevgililerdi liseden sonra ayrıldılar. arkadaşım ünivi kazandı sonra tekrar barıştılar ve babası istemediği için kaçtılar.kaçtığı kişi içki içer işi gücü yok serseri biri .arkasım iki yıldır tam anlamıyla sürünüyo okuluda bıraktı o sehirden bu sehire gidiyolar iş bulmak için simdi hamile ama daha eşi askerliğini yapmadı oturdukları evin kirasını ödeyemiyolar aile ile barıştı ama aileninde durumu yok yardım etsin.Allah herşeyin hayırlısını versin büyük konuşmamak gerekiyo ama anne ve babalar çoçuklarını bırakamaz silip atamaz ama evlatlar karşılarındaki insanlar için yapabiliyolar bence hayır dediği kişilerle evlilik yapılmamalı onların vardır bildiği yasayıp gördüğü seyler yoksa insan evladı üzülsün ister mi hiç

derin arkadasın sorduklarını okudum.. Sizin yanıtnızıda... Kendinizce haklısınız.. Benim küçük elitm 5 ay önce kacıp geldi kaynıma.. Herkes o kadar laf söyledi ben kıza bakarken kendimi kötü hiissettim.. Ailesi barıstı ewet ama adı kaçıp geldi oldu...
Her arkasında konuusulan lafta ailesini bırakan gör neleri bırakır deniliyor... Belki su an mutlusunuz.. Inş daim olur.. Fakat unutmayın yarının bizlere ne getirecegini bilmiyoruz.. Kocanızın bir başkasına gönül kaptırabilmesi yada ilişkinizin kötüye gitme durumu emin olun hiç bir aile oglunu atmaz.. Ve gün gelir devran döner hesabı kurulan kürsüde siz iki taraf içinde haksız kişi olup kaçmış damgalı olabilirsiniz... Bence her ne olursa olsun buna girişilmemeli.. Rabbim kimseyi bununla sınamasın...

yapılsın çokta tın kaçmayanlarınki boşananlarınki yapılmıyomu sanki dedikodu yapmak isteyen o insanın mutluluğunu bile çekemeyip yapar yani isteyene bahane çok (anneni kastetmiyorum)

amin ama yapacak olan adam hertürlü yapar rabbim hepimizi helal süt emmişlerle karşılaştırsın ben rabbime herzaman güvenirim o iyi niyetli kullarını kötülere karşı ezdirmez

sizinki cok kotu olmus ee kiz hic ugramiyormu aramiyormu bukadarinada pes ya olan adama olmus Allah korusun kinamak istemem

evet kınamaya gelmiyor böyle şeyler ama bizde çok şaşırıyoruz nasıl bu kadar taş kalpli olabilir bir insan..ayda yılda bir arıyor annesini telefonla..öyle gelip gitmiyor yanına

sende doğru söylüyosun kardeşim dedin ya etiketlemek çok doğru halbuki o dedikoduyu yapan insanıda bi başkasına sorsan neler neler dökülür yani binevi başkalarının kusurlarını ön plana çıkararak kendi suçlarını kusurlarını ört bas ediyolar.

Bir kere toplum kurallarını umursamam yok adı şu oldu bu oldu o dul, o kaçmış hepsi cehaletin ürünü laflar böyle şeyleri duymam ben..
Eşim beni aldatırsa bu ikimizin arasındaki bir sorundur diğer kimseyi ilgilendirmez ki neyin kürsüsünü kurup yorum yapacaklar. Böyle bir durumda bana olan aşkı bitmiş demektir ben gururumla ayrılırım eşimin yanından. Kimseden bana sahip çıkmasını filan beklemem. Lise mezunu olsam da, bir mesleğim olmasa da kendime bakabilecek kadar birikimim var çok şükür.
Dediğim gibi ben toplumdan farklı düşünüyorum ve kadının hep sahip çıkılacak bir yavru kedi muamelesi görmesine sinir oluyorum. Ama tabi ki görüşlerinize saygılıyım..

Doğru..
Yani bu kız kaçmış bak terbiyesize diye en çok yaygara yapanlar genelde kendi kızları belki toplum tarafından duyulmayan hatalar yapan tipler..
herkes hataları ortaya dökülmesin istiyor.. başkasının hatasını ortaya çıkartırsam benim ki daha çok gizlenir diyor..

siz kaç yaşında kaçtınız masalperisi?
ben belirli bir yaşın üstünde kaçanları da kaçmış saymıyorum..
belirli kararları almak için olgunlaşınca aile de olsa kişi kendi kararını verebilir.

Konu içeriği nedeniyle "İlişkiler,duygular ve hayatın içinden"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Arkadaşlar sizin beğenmediğiniz yorumları yapan yorum sahiplerine veya beğenmediğiniz içerikte konu açanlara hakaret etme lüksünüz yok malesef.Burada her ne kadar samimi ortamda,bizbize sohbet edip,paylaşım yapıyor olsak da forum kurallarımız var.Bu kuralların dışına çıkmadan yorumlarımıza devam edelim lütfen.

ben 21 yaşındaydım ben babamı çok seviyorum ama buzaman kadar ne babam nede biz çocukları doya doya sevgimizi gösterebildik birbirimize hep bi seviye vardı aramızda bitek canım annem herşartta yanımızda oldu herzaman ben evlendikten sonra yaşadımı anladım biliyomusun yani bu lafım yannış anlaşılmasın babam asıp kesmiyodu ama en ufak şeye hırgür dayak hiçbirzaman bir istediğimizi söyleyemezdik hep bizim yerimize kararlar verilirdi gıkımızı çıkartamazdık sıkıyosan çıkart dediğim gibi babamı çok seviyorum ama hep mesafe vardı aramızda fikrimiz hiç sorulmazdı çok diktadördü diktatördü diyorum çünkü ben evlendikten sonra babam okadar değiştiki anlatamam keşke ben bekarkende bukadar anlayışlı olsaydı zorla başımı kapattı gıkım çıkamadı derslerim çok iyiyken okuldan aldı yatılı kuran kursuna gönderdi çok ağladım yalvardım sokak ortasında bırakma beni diye arkasına bakmadan gitti.yedimiz önümüzde yemedimiz arkamızdaydı allah razı olsun bize hep doğru yolu gösterdi.eşimlede tanışınca sanki gözümün önünden bi perde kalktı benim yaşam tarzımdan ve görüşlerimizden o kadar farklıydıki en çokta okulu bırakmama üzüldü evlenincede ilk işi beni açık öğretime yazdırmak oldu inşallah bu sene biticek ünvt sınavına giricem okul konusunda çok hassas kendisi yüksek öğretim mezunu sonra bana her konuda fikrimi sorunca ne istedimi sorunca çok şaşırdım çünkü bana ozamana kadar bi erkek hiç herhangi bi konuda fikrimi sormamıştı çok şaşırmıştım.yani anlıcanız onunla beraberken bende varım ya bende yaşıyorum diyodum hissediyodum bunu ve evlendimizden beride bu böyle hiç şüphem yok böylede devam edicek bide babamın beni affetmemesinin büyük sebebi başımı açmamdı gitti onlara benzedi diye kızmış hep bana ama zaten isteyerek takmıyordumki bunu oda çok iyi biliyor valla kaptırdım gittim kendimi sende bir sorduk bin anlattı dicen şimdi

Kaçan kızlar hep merak edilir acaba yamuk yapan kim ? Aile mi? Kız mı? Aile anlayışı kıt mı? Kız başına buyruk mu? Mutlu mu?

benimki de bi nevi kaçmaydı aslında özgür yetiştiğim için restimi çektim gidip evlendim düğünüme babam abim amcam falan geldi ama anne tarafından kimse gelmedi abimin evinden çıktım gelinlikle kocamı çookkk sevdim aşk bu dedim hala da çok seviyorum ama çok zor bi dönem herkesin kaldırıp katlanabileceği bi durum diil 2.5 senedir evliyiz bu ayın sonunda inş oğluşumuzu kucağımıza alıcaz ama bizden okadar çok şey gittiki çok yorulduk çünkü benim ailem rahat durmadı ve biz 2 kere mahkemelik olduk şimdi kimse umrumda diil benim seçimim benim ailem ve insanın mutlu olması kendi elinde :93::93::93:

Öyle der miyim estağfurullah
Ailende de hatalar var yetiştirme tarzı konusunda.
belki biraz daha anlayışlı olsaydı baban ,kaçmayacaktın işi başka bir şekilde çözüme kavuşturacaktın
belki biraz daha bekleyerek..
eşinden sebep çok şanslısın bence bunun için şükür et..
karşına eğitimini destekleyecek kadar iyi biri çıkmış.
ama aksi de olabilirdi ne bileyim döverdi söverdi gönlü geçince seni geri gönderirdi.
yaşında ufak değilmiş karşındaki insanı tanıyabilmişsin.
gerçi herşey yazılmış ya.. kader..!
ayy benim mesajında dötü ayrı başı ayrı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…