- Konu Sahibi masalperisi05
-
sakın deneme bile çok yazık olur çok canın yanacal sonra istesende geri dönüşü olmucak küçük yaşta edinilen bir eş (ilerde alışkanlık!)çok ilerde pişman olsanda ayrılmak zorunda kalsanda asla dönüşü olmuyor feci alışkanlık yapıyo bilgin olsn! istesende istemsende kopamıyosun !
Gidemedimzor bi karar dedim ailemi utandırmak istemiyorum .. Onun yanında o kadar mutluyumki eve geldiğimde sankii bunalıyorum evde mutlu olamıorm her dk yanında olmak istiyorum bu yüzden mantıklı düşünemiyorum galiba şimdi yapmadım ama içimden bi ses ilerde yapıcağımı söylüyo belki bi hafta sonra
canım benim en doğrusunu yapmışsın yıllar önce bende kaçarak evlenmiştim
şimdi ise senin yaşında kızım var
ben 18 yaşındaydım
sana bir abla tavsiyesi önce ayaklarının üzerinde durmayı öğren
sevdiğin kişi seni seviyorsa yanında olup sana destek olsun
ne annen ne baban sonuçta en çok üzülen sen oluyorsun
şimdi herşey anlamsız sadece aşkın var
seni anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım
ama şimdiiiiiiiii koca bir hiç boşa giden yıllar
biraz büyümek gerek sanırım
Peki pişmanmısın ablacım ? Keşke kaçmasaydım diyormusun ?
O zaten her konuda yanımda benide zor durumda bırakmak istemiyor ama başka çareside yok gibi görünüyor
zaten olsa sonuna kadar her yolu denerim en son kaçmak olur çarem
Evet aşk olduğu zaman herşey anlamsız geliyor ..
Büyümek gerek evet şimdii yaşım küçük diye belki bazı şeylere doğru karar veremiyorum
Aslında korkuyorum birazda geçen her zaman zararıma mı diye ilerde ne olucağını kimse bilmiyokii şimdi gidip onunla evlenmek varken
belki ailem için daha sonra sevdiğimden vazgeçicem
ben ogün eşimin isteğiyle kaçmıştım
bu gün şunu anladımki o hiç zora gelmezmiş hep kaçarmış
sorumluluktan,babalıktan,kocalıktan ,
kaçmak zor durumdan kurtulmak için seçilecek yoldur
bu kadar zor olan ne ki kaçasın
Bu sene sınava hazırlanıyorum üniversite için ama o üniversiteye gitmemi istemiyor
Bunu ilk söyledğinde tabki benim hayallerimin onun umrunda olmadğnı düşünmedim değil
ama bunn için mantıklı sbepleride var ben herşeyden vazgeçmyede hazırım ama annem bana çok düşkündür
bu yaşta evlenmeme kesinlikle karşıı ama biz yaşımızdan çok daha olgun oldğmuza ınanıyoruz 18 yaşında ama
kendi işi var ve bu yaza kadar bi ev alabilecek durumda hem cok sorumlu bilmiyorum aileme kalırsa çok zaman geçicek ve bu zaman içerisinde neler olur bilmiyorum o yuzden erken evlenme taraftarym .s
tatlım hiç kimse için eğitim hayatından vazgeçme
okumak isteyipte okuyamayan o kadar çok kızımız var ki
önce sen ayaklarının üzerinde durmayı öğrenmelisin
o fedakarlık yapıp seni beklesin
Kimseye anlatamayıp içime attığım bu sıkıntıyı birileriyle paylaşmam belki de büyüklerimden doğru yolu bulmam için destek olucak cevaplar arıyodum ..
Sayenizde doğru yolu buldum sanıyorum ailemi utandırmıcam yanlış kararlar verebilicek yaştayım biliyorum bunu bilerek bana doğru gelen saçma fikirlerimden vazgeçip dediğinizi yapıcam
ve ilerde üzülmiceğime eminim . Hepinize çok teşekür ederim çok sağolun ..
arkadaşlar bende aynı durumdayım, 27 yaşındayım ve öğretmenim.ailem erkek arkadaşımı istemiyor, adını dahi ağzıma aldırmıyor. bende kaldım aradaonu çok seviyorum,ama ailem kesinlikle bu iş olmaz diyor...
sorun ne canım mezhep mi yoksa?genelde bu sebeple bu kadar katı oluyorlarda aıleler..umarım asarsın ve hakkında hayırlısı olur canım,,,,,,arkadaşlar bende aynı durumdayım, 27 yaşındayım ve öğretmenim.ailem erkek arkadaşımı istemiyor, adını dahi ağzıma aldırmıyor. bende kaldım aradaonu çok seviyorum,ama ailem kesinlikle bu iş olmaz diyor...
Bu sene sınava hazırlanıyorum üniversite için ama o üniversiteye gitmemi istemiyor
Bunu ilk söyledğinde tabki benim hayallerimin onun umrunda olmadğnı düşünmedim değil
ama bunn için mantıklı sbepleride var ben herşeyden vazgeçmyede hazırım ama annem bana çok düşkündür
bu yaşta evlenmeme kesinlikle karşıı ama biz yaşımızdan çok daha olgun oldğmuza ınanıyoruz 18 yaşında ama
kendi işi var ve bu yaza kadar bi ev alabilecek durumda hem cok sorumlu bilmiyorum aileme kalırsa çok zaman geçicek ve bu zaman içerisinde neler olur bilmiyorum o yuzden erken evlenme taraftarym .s
ßende yarın kaçmayı düşünüyorum aslında çok üzülüyorum ailemin benden hiç beklemeyeceği bi haraket belki de bende hiç beklemezdim kendimden hatta önceden kaçanları hiç anlamazdım nasıl üzüyolar ailelerini diye insan gerçekten yaşamadan yargılamamalı . Ben şuan 17 yaşındayım ve beraber olduğum kişiyide çok seviyorum onunda sevgisinden eminim zaten öyle olmasaydı kaçmayı aklıma bile getirmezdim tek istedğimz beraber bi ömür boyu mutlu olmak . Arkamızda gözü yaşlı kimseyi bırakmak istemiyoruz ama benim ailem istemiyorr annemle ciddi bi şekilde konuşamadık daha bu konuyu ama hep söyler sakın evlenmeyi düşünme daha yaşın küçük sen daha çocuksun bide çocuğun olucak ona nasıl bakıcaksın diye . Babamla aramız pek iyi değil hatta bikeresinde kavga ettiğimizde akşam evden gitmiştim ve eve döndüğümde sormadı bile nerdeydin diye babamı pek düşünmüyorum ama kaçarsam annemın çok canı yanıcak ona kıyamıyorum nasıl yapıcam hiç bilmiyorum ilk defa cesaretimi bu kadar topladım ve bi an önce olsun bitsin istiyorum ama geri döndüğümde ailemin yüzüne nasıl bakıcam ve akrabalarımız beni sorduğunda annem onların yüzüne bakamıcak belkide onları utandırmak istemiyorum ama sevdiğimden de vazgecemiyorum . Lütfen yardımcı olun galiba biraz akıla ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?