Eski düzeyli insanlar nerede ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz burda anonim insanların iç dünyasını görebiliyorsunuz diye, adını sanını bildiğiniz eski insanların gösterdikleri kadar gördüğünüz dünya daha güzel olmuyor.
Sizin dusuncenize karşı düşünce yazan herkesin de kuyruk acısı olmuyor.
Burda insanlar dertleşmek fikir almak peşinde siz yargılama pesindesiniz. Kötü bir şeyin eşiğinde olan insan belki buradaki yorumlarla başka bir açıdan bakabilecekken sayenizde yazmak dahi istemeyecekler.
Herkes aynı şartlarda yaşamıyor hayatı, siz hep iyi şeyler yaşayıp güzel kararlar veriyorsanız ne mutlu.

Gördüm malesef.
Bir de 50 yıldır devam eden bi gelenek bu diye savunuyorlardı.
Sırf yeni nesil daha rahat sevişebiliyor diye ahlaksız oluyor, ama 14-15 yaşında çocuklarla evlenen eskiler ahlaklı (!) Yersen.

Bir daha okuyun mesajınızı. Toplumun en sapkın kısmı köylerden çıkar demişsiniz. Ne anlamak gerekiyor bundan?

Bu cümleden istediğiniz kadar uğraşın ''bütün köylüler sapıktır'' anlamı çıkmıyor.O yüzden boşuna alınmayın her şeye.

Köy,kasaba gibi küçük yerlerde insanlar suçu örtmeye daha meyilli.Şehirde bunu yapamazsın,kimse birbirini tanımıyor,kan bağı olan insanlar bile artık görüşmüyor eskisi gibi.Bir suç mu işledin,tek başınasın.Küçük yerlerde daha doğrusu insan ilişkilerinin yoğun olduğu yerlerde insanlar ''adam suç işledi ama bizim akraba,bizim köylü,adımız çıkmasın'' gibi sebeplerle suçu örtüyorlar.Hiç mi haber okumuyorsunuz ?

Ben yorum yazanı kibledim yöneticiler duruma göre bakar.

Ağzı dili olmayan bize emanet kürklü minik dostlarımıza nefsi uyananları !
Minik Melek'lere musallat olan sapık ruhlu ,doyumsuz insan görünümlülüleri ve türevlerini yadırgayacaksınız!

Toplumun en sapkın olayları köylerde olur demek oluyor. Köylülerin hepsi sapıktır demek olmuyor.
Tam tersi, toplumun en sapkın olayları şehirlerde özellikle de büyük şehirlerde oluyor ama sizinle tartışmaya girmeyeceğim. İyi günler.

Vayyy twetter da bir erkekle mi yazışıyorsun,hiç senin gibi bir kıza yakışıyor mu?

Katılmamak elde değil.
Tinder kısmı beni ilgilendirmiyor ama instadan aramış, faceden ya da tinderdan hepsi aynı benim gözümde, son umut.

Bu aralar instagramdaki teşhircilik çok dikkatimi çekiyor ama onu da belirteyim, hem de hesabım olmadığı halde her yerde karşıma çıkıyor değişik fotoğraflar, videolar.

yaşadığınız hayati niye enayilikle nitelendiriyorsunuz.

Böyle insanlar hep vardi ama sadece kinse dışa vurmuyordu. Burası anonim bir platform oldugu icin dısarı vuruluyor sadece.

Bu arada eski sevgilimide dusunmuyorum kocamıda aldatmadım hiçbir uygulamada kocada aramadım ama kendimi "enayi" diye nitelendirmiyorum.

Herkesin ahlak anlayışı kendine.

Vayyy twetter da bir erkekle mi yazışıyorsun,hiç senin gibi bir kıza yakışıyor mu?
Hanımefendi, oradan sonrasını okusaydiniz cevabınızı almış olurdunuz, aa ama pardon siz 2 sayfadan fazla ne zaman okudunuz ki?

Hanımefendi, oradan sonrasını okusaydiniz cevabınızı almış olurdunuz, aa ama pardon siz 2 sayfadan fazla ne zaman okudunuz ki?
Hanımefendi okurken yanındamıydınız
hayır şeyden dolayı soruyorum.. gayet bilir ve net bir tavırla yazmışsınız da..

Daha fazlasını okumaya mecalim yok. Lüzum da yok. Malum yaşayamadıklarını enayilik olarak görüyorsun.

Sen okumayı bırakta, hele bir anlat: Stajyer doktor sana baktı mı? Bakmadımı? Hani istemediğin halde gözün onda kalıyordu ya? Ne oldu o hikayenin sonu?

Hah gelmissin anlat bakalim cocugum nisanlini nasil aldattin ? Gecen sayfalarda alintiladigim oral seks mesajinizi nisanlin gore yuzune tukurur mu? Annen baban okusa senin ahlakin hakkinda ne dusunur?

Ha bi de ne demistin bi yorumunda , birisiyle beraberken baskasini dusunen de ahlaksiz , ee sen ne oluyorsun bu durumda??

20 yasindan kucuk intern doktor da nasil oluyor onu da bi anlat?

Ahh ahha simdi seni bulmak , nisanlina da doktor ve oral seks mesajini atmak vardi :) ne cok eglenirdik

Ne dediğinizi anlamis degilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…