- Konu Sahibi berfinhanim
-
Bir daha okuyun mesajınızı. Toplumun en sapkın kısmı köylerden çıkar demişsiniz. Ne anlamak gerekiyor bundan?Öff şimdi bu yazıdan bunu mu anladınız ?
E ben de köylüyüm nolcak şimdi ?
Gördüm malesef.Öyle demesene yha, eskilerin hepsi çok ahlaklı, şimdikilerin hepsi ise çok ahlaksız bi kere!
Eski adetlerimiz filan hepsi çok ama çok ahlaklı, mesela geçtiğimiz günlerde 50 yıllık, o çok ahlaklı(!) eskilerin adetlerinden biri daha sosyal medyada patladı; okudunuz, izlediniz mi? "Civciv çıkarma".
İnanılmaz ahlaklandık(!) eski(!) insanlar sayesinde.
Bir daha okuyun mesajınızı. Toplumun en sapkın kısmı köylerden çıkar demişsiniz. Ne anlamak gerekiyor bundan?
Ben yorum yazanı kibledim yöneticiler duruma göre bakar.Bu cümleden istediğiniz kadar uğraşın ''bütün köylüler sapıktır'' anlamı çıkmıyor.O yüzden boşuna alınmayın her şeye.
Köy,kasaba gibi küçük yerlerde insanlar suçu örtmeye daha meyilli.Şehirde bunu yapamazsın,kimse birbirini tanımıyor,kan bağı olan insanlar bile artık görüşmüyor eskisi gibi.Bir suç mu işledin,tek başınasın.Küçük yerlerde daha doğrusu insan ilişkilerinin yoğun olduğu yerlerde insanlar ''adam suç işledi ama bizim akraba,bizim köylü,adımız çıkmasın'' gibi sebeplerle suçu örtüyorlar.Hiç mi haber okumuyorsunuz ?
Toplumun en sapkın olayları köylerde olur demek oluyor. Köylülerin hepsi sapıktır demek olmuyor.Bir daha okuyun mesajınızı. Toplumun en sapkın kısmı köylerden çıkar demişsiniz. Ne anlamak gerekiyor bundan?
Ağzı dili olmayan bize emanet kürklü minik dostlarımıza nefsi uyananları !herkesin sürekli olarak elinin altında seks yapabileceği yedek onlarca insanın olduğunu düşünmesi aldatma oranlarını artırdı, artırıyor da. Boşanma oranları %40-50'lere vardı. Düzenli aile hayatı tarih oldu. Herkesin gözü elinin altında kolayca ulaştığı diğer alternatiflerde. Burada kocasını aldattığını gururla söyleyen insanları da yadırgamayacaksak, kimi yadırgayacağız.
Sizin gibiler Epiküryenisttir. Anlık hazlar size yeterlidir. Ama toplumu yönetmek bir süreçtir. Toplumun huzuru sizin anlık zevkinizden önemlidir.
Tam tersi, toplumun en sapkın olayları şehirlerde özellikle de büyük şehirlerde oluyor ama sizinle tartışmaya girmeyeceğim. İyi günler.Toplumun en sapkın olayları köylerde olur demek oluyor. Köylülerin hepsi sapıktır demek olmuyor.
Vayyy twetter da bir erkekle mi yazışıyorsun,hiç senin gibi bir kıza yakışıyor mu?inanın twitter'da bir erkek bana burada okudukları yüzünden kadınlardan soğuduğunu söyledi, ben de onun üzerine ne zamandır bakmıyordum diye buraya geldim. Dediği kadar varmış. Hani burada bana dinci yobaz yaftası takarlar şimdi bir de, bu benim nesildeki yaşıtlarımın böyle bir teneke kafalılığı da var. O yüzden söyleyeyim öyle dinci birisi de değilim ama din başkadır, ahlak başkadır.
Hanımefendi, oradan sonrasını okusaydiniz cevabınızı almış olurdunuz, aa ama pardon siz 2 sayfadan fazla ne zaman okudunuz ki?Vayyy twetter da bir erkekle mi yazışıyorsun,hiç senin gibi bir kıza yakışıyor mu?
Hanımefendi okurken yanındamıydınızHanımefendi, oradan sonrasını okusaydiniz cevabınızı almış olurdunuz, aa ama pardon siz 2 sayfadan fazla ne zaman okudunuz ki?
Daha fazlasını okumaya mecalim yok. Lüzum da yok. Malum yaşayamadıklarını enayilik olarak görüyorsun.Hanımefendi, oradan sonrasını okusaydiniz cevabınızı almış olurdunuz, aa ama pardon siz 2 sayfadan fazla ne zaman okudunuz ki?
Hanımefendi, oradan sonrasını okusaydiniz cevabınızı almış olurdunuz, aa ama pardon siz 2 sayfadan fazla ne zaman okudunuz ki?
Şu an nisanliyiz.Sen okumayı bırakta, hele bir anlat: Stajyer doktor sana baktı mı? Bakmadımı? Hani istemediğin halde gözün onda kalıyordu ya? Ne oldu o hikayenin sonu?
O değil de gördün mü profiline kendi fotoğrafını koymuşSen okumayı bırakta, hele bir anlat: Stajyer doktor sana baktı mı? Bakmadımı? Hani istemediğin halde gözün onda kalıyordu ya? Ne oldu o hikayenin sonu?
Hah gelmissin anlat bakalim cocugum nisanlini nasil aldattin ? Gecen sayfalarda alintiladigim oral seks mesajinizi nisanlin gore yuzune tukurur mu? Annen baban okusa senin ahlakin hakkinda ne dusunur?Hanımefendi, oradan sonrasını okusaydiniz cevabınızı almış olurdunuz, aa ama pardon siz 2 sayfadan fazla ne zaman okudunuz ki?
Şu an nisanliyiz.
Ne dediğinizi anlamis degilimHah gelmissin anlat bakalim cocugum nisanlini nasil aldattin ? Gecen sayfalarda alintiladigim oral seks mesajinizi nisanlin gore yuzune tukurur mu? Annen baban okusa senin ahlakin hakkinda ne dusunur?
Ha bi de ne demistin bi yorumunda , birisiyle beraberken baskasini dusunen de ahlaksiz , ee sen ne oluyorsun bu durumda??
20 yasindan kucuk intern doktor da nasil oluyor onu da bi anlat?
Ahh ahha simdi seni bulmak , nisanlina da doktor ve oral seks mesajini atmak vardi :) ne cok eglenirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?