- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.351
- 598
- Konu Sahibi berfinhanim
-
Aklıma şey geldi çılgın bakire Nevruz. Hatırlayan var mıAklıma bir anı gekdi
Bana birseyi hatırlattı bu durum.televizyon açık bir evlendirme programı var. Gelin adayi daha 19 yaşında ve damat adayindan beklentilerini maddi manevi up uzun sayıyor. Sunucu (Esra Eroldu galiba) "Sen bunun karşılığında evliliğe ne getiriyorsun?" diye sorduğunda eşim birden ince bir sesle "Bakireyim" dedi.aynen o tip. Kendini geliştirmek yok, kendine düzgün uğraş bulmak yok, ama elalemin seks hayatı konu oluyor. Veya daha doğrusu "herkes ahlaksız, bi ben iyi modunda" ego sisirmek. Cünkü elde başka birşey yok
Bu mesajınızı açıklar mısınız? Ne demek istiyorsunuz? Kadınlar kendilerini eski fiyata satamıyorlar ne demek acaba?++++++
Cinsellik ulasilir olunca, kadinlar artik kendilerini en yuksek fiyata satamiyor. Bekaretin piyasa degeri dusunce, konu sahibesi de satamadigi zariyla elinde kalakalmis. Bence mesele ahlak falan degil, alicilarin eskisi kadar fiyat bicmemesi!
tamamda eşini aldatanlara kimse kucak açmıyor burada. ya da kocası varken sevgilisini düşünene.Arkadaşlar bu siteye epeydir girmiyordum, şöyle bir okuyayım dedim. Konulara göz gezdirdim. Bırakın erkekleri, hemcinslerim bile sapıtmış. Tinder'dan eş aradığını iddia eden mi dersin, kocasını aldatan mı dersin, kocamlayken eski sevgilimi düşünüyorum diyen mi dersin... Kimsenin aşka inandığı da yok, herkes materyalist olmuş.
Nerede o eski düzeyli ilişkiler, insanların birbirine aşık olup başkasına bakmadığı zamanlar artık bitti mi? Erkeklere zaten güvenmiyordum ama bu siteye bakınca bir ben enayi gibi yaşıyormuşum dedim. Herkes aynı olmuş, kadınlar da aynı artık.
Kuyruk acısı olanlar toplandı konuya tabi. Ahlaksızlık bir toplumu uçuruma sürükler. Bunun din ile yobazlık ile alakası yoktur. Toplumsal ahlak kuralları her dönem var olmak zorundadır. Bu başlık altında saldırıya geçen yaşıtlarımı yaşını başını almış ablalarıma bırakıyorum.
Nişanlısını mı aldatıyormuş?Arkadaslar dagilabilirsiniz
Konu sahibi nisanlisini aldatan , yasi hakkinda yalan soyleyen , akli fikri sevismekte olan biri cikti
Dagilin dagilin , gulmekten yarildim su anda
demeeeeeeArkadaslar dagilabilirsiniz
Konu sahibi nisanlisini aldatan , yasi hakkinda yalan soyleyen , akli fikri sevismekte olan biri cikti
Dagilin dagilin , gulmekten yarildim su anda
Aklıma şey geldi çılgın bakire Nevruz. Hatırlayan var mı
Ahhaa iyi de kendi 20 yasinda , doktor kendinden kucukYok nişanlısı bu doktor dan sonra gelmiştir kesin. Cünkü O Ter Temiz!
Iki çocuktan sonra bende taksam fazla mi kacar acaba
Ahhh Tarkan evlen benimleAyyy Allah iyiliğini versin. Ben onu zihnime gömmüştüm. Niye hortlatiyorsun
Yukarida alintilamis bir uye eski mesajlarini , nisanli abla calistigi hastanede kendinen kucuk doktordan hoslaniyormusdemeeeeeehaniiiii
Yaaaaa göremedim bennnnYukarida alintilamis bir uye eski mesajlarini , nisanli abla calistigi hastanede kendinen kucuk doktordan hoslaniyormus
Bu nick, nu mesaj ilk mesajdan hastaniz oldum siteye hosgeldiniz
Oyle yazmis eski mesajinda , baskasindan hoslaniyormusNişanlısını mı aldatıyormuş?
İyi de başka bir mesajında da biriyle birlikteyken başkasından hoşlanmak ahlaksızlıktır yazmış?Oyle yazmis eski mesajinda , baskasindan hoslaniyormuszihnen aldatiyor ama bana bakar mi da demis hani adam baksa fiile de dokecek
Yukarida alintilamis bir uye eski mesajlarini , nisanli abla calistigi hastanede kendinen kucuk doktordan hoslaniyormus
“burada da herkes ayakları üstünde durma peşinde gibi konuşuyor ama biraz içeriği okuyunca herkesin değil ayaklarının üstünde durmak, dizlerinin üstüne çökmüş bir erkekle münasebet içinde olduğunu görüyorsun.”benim üslubum son derece yerinde ve doğru, bana yazılan cevapların hiçbiri "sana ne bundan" gibi saçma sapan bir cümleden öteye gidemediği gibi hiçbiri argümanlarımla doğrudan çatışacak herhangi bir fikir de ortaya koyabilmiş değil. Bir tanesi son derece leş bir üslupla "sana giren çıkan ne" demiş. Onun üslubunu görmediniz sanırım, öteki "kendini pahalıdan satamadı ya ondan" demiş ki kadınları fahişe gibi görüyor sanırım. Siz onun da üslubunu es geçmişsiniz. Bana sataşıyorsunuz. Muhtemelen sizin de söyleyecek sözünüz yok.
Bu sitedeki insanların içinde okuduğunu anlayıp, zihninde yorumlayabilen herhangi biri yok sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?