Eski düzeyli insanlar nerede ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklıma şey geldi çılgın bakire Nevruz. Hatırlayan var mı

++++++
Cinsellik ulasilir olunca, kadinlar artik kendilerini en yuksek fiyata satamiyor. Bekaretin piyasa degeri dusunce, konu sahibesi de satamadigi zariyla elinde kalakalmis. Bence mesele ahlak falan degil, alicilarin eskisi kadar fiyat bicmemesi!
Bu mesajınızı açıklar mısınız? Ne demek istiyorsunuz? Kadınlar kendilerini eski fiyata satamıyorlar ne demek acaba?

tamamda eşini aldatanlara kimse kucak açmıyor burada. ya da kocası varken sevgilisini düşünene.
doğduğuna pişman ediliyor..
butun siteyi karalamışsın...bütün kadınlar aynı demişsin.
aldatıldıysan söyle vala kk kadınları adamı doğduğuna pişman eder...
ayrıca kadınlar genel olarak almışsın ya iftıraya gırıyorsun yapma...herkes aynı hemfikir burada zaten!!ama
uslup,yol ve yordam vardır.

Yok nişanlısı bu doktor dan sonra gelmiştir kesin. Cünkü O Ter Temiz!
Ahhaa iyi de kendi 20 yasinda , doktor kendinden kucuk

Ya bir kere de yaniliyim yahu , boyle konulari acan herkes istisnasiz ahlaksizlik icinde yuzen yalanci , kiskanc , icgudulerine hakim olamayan tipler valla bi kere yanilsam disimi kiricam
Cahil ya saka gibi

Bu nick, nu mesaj ilk mesajdan hastaniz oldum siteye hosgeldiniz

Hoşbulduuuum Delirdim ama ya. Binbir türlü hayali olup baskıdan yapacak fırsat bulamayan da -toplum değerlerine karşı gelmemeye çalışmak da bana göre insanın kendi kendine uyguladığı bir baskıdır- kendini ahlaklı sanıyor.

Yukarida alintilamis bir uye eski mesajlarini , nisanli abla calistigi hastanede kendinen kucuk doktordan hoslaniyormus

Aldatmamistir nisanlisini yaaa.Doktor ona bakmamıştır belki veya nişanlısı kendinden küçük stajyer doktor mu kiz. Sorular sorular. Ama hanım aldatmaz. Cünkü O Ter Temiz. Başkaları bir yerlerden koca bakınır. Onunki hazır Amazondan geldi.

“burada da herkes ayakları üstünde durma peşinde gibi konuşuyor ama biraz içeriği okuyunca herkesin değil ayaklarının üstünde durmak, dizlerinin üstüne çökmüş bir erkekle münasebet içinde olduğunu görüyorsun.”

Nasıl yani, bu yorumun sahibi mi üsluptan bahsediyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…