- 3 Şubat 2018
- 25.885
- 111.375
- 598
- Konu Sahibi berfinhanim
-
O değil de gördün mü profiline kendi fotoğrafını koymuş
E fotoğrafını koymuş zaten. İfşa olacak.Hah gelmissin anlat bakalim cocugum nisanlini nasil aldattin ? Gecen sayfalarda alintiladigim oral seks mesajinizi nisanlin gore yuzune tukurur mu? Annen baban okusa senin ahlakin hakkinda ne dusunur?
Ha bi de ne demistin bi yorumunda , birisiyle beraberken baskasini dusunen de ahlaksiz , ee sen ne oluyorsun bu durumda??
20 yasindan kucuk intern doktor da nasil oluyor onu da bi anlat?
Ahh ahha simdi seni bulmak , nisanlina da doktor ve oral seks mesajini atmak vardi :) ne cok eglenirdik
:) Peki. İyi günler.Tam tersi, toplumun en sapkın olayları şehirlerde özellikle de büyük şehirlerde oluyor ama sizinle tartışmaya girmeyeceğim. İyi günler.
Desene sadece cahil degilsin , zeka sorunun da varNe dediğinizi anlamis degilim
Hah gelmissin anlat bakalim cocugum nisanlini nasil aldattin ? Gecen sayfalarda alintiladigim oral seks mesajinizi nisanlin gore yuzune tukurur mu? Annen baban okusa senin ahlakin hakkinda ne dusunur?
Ha bi de ne demistin bi yorumunda , birisiyle beraberken baskasini dusunen de ahlaksiz , ee sen ne oluyorsun bu durumda??
20 yasindan kucuk intern doktor da nasil oluyor onu da bi anlat?
Ahh ahha simdi seni bulmak , nisanlina da doktor ve oral seks mesajini atmak vardi :) ne cok eglenirdik
Yahu kimbilir kimin fotografini caldiE fotoğrafını koymuş zaten. İfşa olacak.
Ahhaaa bana nedense oral seks cagrisimi yapti , konu sahibinr sormak lazim hangisini yaptiginiDoggy de olabilir yalnız Milana o.
İğrenç mesajlarinizi tinder partnerlerinize yazın, benim konuma yazmayin rica edecegim.Ahhaaa bana nedense oral seks cagrisimi yapti , konu sahibinr sormak lazim hangisini yaptigini
İğrenç mesajlarinizi tinder partnerlerinize yazın, benim konuma yazmayin rica edecegim.
Ahhaa kocama yazsam olur mu sekerim?İğrenç mesajlarinizi tinder partnerlerinize yazın, benim konuma yazmayin rica edecegim.
Yahu gelmis aklinca dalga geciyor sivilceli ergen , matrmatikten de 0 almistir kesin , yas hesabi bile yapamiyor garibim cok bilgili hanimmmAma milana nin yazdığına değinerek sormam lazim: doktor konusu 2017 de olmuştu. Yani diyelim 2 sene önce. Siz sanırım o zaman 18 yaslardasiniz. Yazıniza göre stajyer doktorun a. K. A. Nisanliniz yaşı daha küçüktü. Yani adam Sheldon Cooper değilse üniversiteyi ne zaman bitirdi?
Niye siz Cumhurbaşkanı mısınız? Ve konu sahibi siz namus bekçisi misiniz? Kimsenin hayatı kimseyi irgalamaz ayrıca siz buraya yazarak hepimizi ahlaksızlık ve namussuzluk la yargiliyorsunuz. Herkes koca ariyorsa sizin agzinizla gözünüzle aramiyor. Kimsenin hayatı namusu kimseyi ilgilendirmez size ne hemde bize ne herkes ne yaparsa yapsin ve son olarak kimse kimsenin mezarına girmiyor tamammi sıkıntı yapmayın yanisonsuz özgürlük taş devrinde olur, medeniyet sonsuz özgürlüğü ahlak kafesinin içine hapsederek toplumsal huzur ve düzeni sağlamaktır.
Yahu gelmis aklinca dalga geciyor sivilceli ergen , matrmatikten de 0 almistir kesin , yas hesabi bile yapamiyor garibim cok bilgili hanimmm
Yorumlar da kendimden küçük doktordan hoşlaniyorum demişsin. 20 yaşundaysan kendinnen kucuk biri nasil doktor oluyor?
Buyrun konu sahibi olan hanımefendinin diğer konuya yazdığı ahlak nağmeleri.. Çok ahlaklı değil mi?burada da herkes ayakları üstünde durma peşinde gibi konuşuyor ama biraz içeriği okuyunca herkesin değil ayaklarının üstünde durmak, dizlerinin üstüne çökmüş bir erkekle münasebet içinde olduğunu görüyorsun.
Zamanında ne yazmışım bilmiyorum ama ben taze hemsire öğrencisiyken o interndü, benden yaşça küçük olduğunu dusunuyordum çünkü ben biraz gec başladım üniversiteye, ama problem yok, o da gec başlamış. Şu an nisanliyiz. Yaşım ile ilgili de yanılıyorsunuz, sitede yanlış mı girmişim yaşımı bilmiyorum, 2 sene oluyor siteye üye olalı doğrusu.Ama milana nin yazdığına değinerek sormam lazim: doktor konusu 2017 de olmuştu. Yani diyelim 2 sene önce. Siz sanırım o zaman 18 yaslardasiniz. Yazıniza göre stajyer doktorun a. K. A. Nisanliniz yaşı daha küçüktü. Yani adam Sheldon Cooper değilse üniversiteyi ne zaman bitirdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?