Eski düzeyli insanlar nerede ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E fotoğrafını koymuş zaten. İfşa olacak.

Doggy de olabilir yalnız Milana o.

İğrenç mesajlarinizi tinder partnerlerinize yazın, benim konuma yazmayin rica edecegim.

Ama milana nin yazdığına değinerek sormam lazim: doktor konusu 2017 de olmuştu. Yani diyelim 2 sene önce. Siz sanırım o zaman 18 yaslardasiniz. Yazıniza göre stajyer doktorun a. K. A. Nisanliniz yaşı daha küçüktü. Yani adam Sheldon Cooper değilse üniversiteyi ne zaman bitirdi?

Yahu gelmis aklinca dalga geciyor sivilceli ergen , matrmatikten de 0 almistir kesin , yas hesabi bile yapamiyor garibim cok bilgili hanimmm

Tüm sayfaları okumadım. İlk sayfaya istinaden cevap yazıyorum ki asıl bozulma 40 yaş üzeri insanlarda. Açın haberleri, çocuğa, hayvana taciz tecavüz, kadın cinayetlerinde yaş ortalamasına bakın. Genç nesil daha düzgün eski nesile göre bence. Hele kırsallarda ne iğrenlikler duyuyoruz

sonsuz özgürlük taş devrinde olur, medeniyet sonsuz özgürlüğü ahlak kafesinin içine hapsederek toplumsal huzur ve düzeni sağlamaktır.
Niye siz Cumhurbaşkanı mısınız? Ve konu sahibi siz namus bekçisi misiniz? Kimsenin hayatı kimseyi irgalamaz ayrıca siz buraya yazarak hepimizi ahlaksızlık ve namussuzluk la yargiliyorsunuz. Herkes koca ariyorsa sizin agzinizla gözünüzle aramiyor. Kimsenin hayatı namusu kimseyi ilgilendirmez size ne hemde bize ne herkes ne yaparsa yapsin ve son olarak kimse kimsenin mezarına girmiyor tamammi sıkıntı yapmayın yani

Yahu gelmis aklinca dalga geciyor sivilceli ergen , matrmatikten de 0 almistir kesin , yas hesabi bile yapamiyor garibim cok bilgili hanimmm

Ama belki nişanlısı sheldon cooper gibi 14 yaşında doktorasını yaptı. Ama biz iki sayfadan öteye okumadığımiz icin beyin error veriyor sürekli ne biliyim

Buyrun konu sahibi olan hanımefendinin diğer konuya yazdığı ahlak nağmeleri.. Çok ahlaklı değil mi?

Zamanında ne yazmışım bilmiyorum ama ben taze hemsire öğrencisiyken o interndü, benden yaşça küçük olduğunu dusunuyordum çünkü ben biraz gec başladım üniversiteye, ama problem yok, o da gec başlamış. Şu an nisanliyiz. Yaşım ile ilgili de yanılıyorsunuz, sitede yanlış mı girmişim yaşımı bilmiyorum, 2 sene oluyor siteye üye olalı doğrusu.

Daha da ötesi bu sizi ilgilendirmez, ahlaksızlık yapsam kendi kendimi yargılayacak konuyu neden açayım. Lafı eğip bükmeden söylüyorum, ahlakla ilgili gerekli tüm görüşlerimi aktardım. Okuyup ders çıkaran okur, okumayan da konumu terk edebilir. Kimseyi zorlamiyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…