Eski düzeyli insanlar nerede ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu toplumun başına ne geliyorsa sizin gibi kendini "en ahlaklı" sananlar yüzünden geliyor.
Başka hayatlara, farklı inançlara, size aykırı yaşamlara saygı duymayı öğrenemiyorsunuz.

Tinder'a herkes kendi rızasıyla üye olmuyor mu ? İki tarafın da rızası var mı, var. İki insanın sevişmesi bi başkadına zarar veriyor mu, hayır ? Eee sanane, banane, kime ne ???

Yok eskiler nerdeymiş. Eskiler köyde hala. Araştır bakalım en sapkın olaylar toplumun hangi kesimlerinde oluyor. Köyde eşeğe kerkinen amcalar düzeyli oldu vay be !

niye cocuklu kadinlar kulucka makinasi mi oluyor bu cumlenize hic katilmadim kimsenin hayati kimseyi ilgilendirmez ama konu sahibi ben yada baska anneler anne adaylari kulucka makinasi degil . kimse kimsey karismasa laf vermezse hosgoru olsa zaten duzen oturur

Şunu da söylemeden edemem: Sizin bu "topunuz ahlaksız" rantinizdan sonra herhangi bir çözüm önerisi görmedim. Herhangi bir insani yaklaşım da yok. Bir "topunuz helak olup gideceksiniz" eksik. Evliliklerde bir çöküş madem var, bunun temel sebeblerinin insanların yataklarından çok daha önceden başladığını anlayacak kapasitede olmaya gayret görelim bundan sonra. Cünkü şu anda vizyon 0.

Ahlaklı konu sahibi niye Twitter üzerinden erkeklerle görüşüyor ?
Niye başkalarının hayatından kendini sorumlu tutuyor ?
Niye kendine bakması gerekirken burada konu açıyor ?
Buradakilerden şikayetçi ise neden hala buraya üye ?

Öyle demesene yha, eskilerin hepsi çok ahlaklı, şimdikilerin hepsi ise çok ahlaksız bi kere!

Eski adetlerimiz filan hepsi çok ama çok ahlaklı, mesela geçtiğimiz günlerde 50 yıllık, o çok ahlaklı(!) eskilerin adetlerinden biri daha sosyal medyada patladı; okudunuz, izlediniz mi? "Civciv çıkarma".
İnanılmaz ahlaklandık(!) eski(!) insanlar sayesinde.

Eskiden de vardı bunlar değişen birşey yok sonucuna katlanabildiği sürece herkes herşeyi yaşamakta özgür eleştirmek yerine herkes kendini düzeltse ülkede sorun kalmaz zaten

Ama bu konu çok farklı yerlere gidiyor! Ne demek ya tüm köylüler eşeklere tecavüz mü ediyor şimdi? Ben de köylüyüm. Buradaki birçok insan da köylü. Lafınızın nereye gittiğinin farkında mısınız?

Cidden her koyun kendi bacağından asılır diyip Salcan ipi.Kim ne bk yiyosa yesin.Ben şahsen bana dokunmayan ejderha bin yıl yaşasın modundayımşey o yılan olacaktı dimiOlsunduuuu

Öff şimdi bu yazıdan bunu mu anladınız ?
E ben de köylüyüm nolcak şimdi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…