- Konu Sahibi berfinhanim
-
Ayy desene patlayan üye yapmışlarArkadaslar dagilabilirsiniz
Konu sahibi nisanlisini aldatan , yasi hakkinda yalan soyleyen , akli fikri sevismekte olan biri cikti
Dagilin dagilin , gulmekten yarildim su anda
Kendini tarif etmis garibimİyi de başka bir mesajında da biriyle birlikteyken başkasından hoşlanmak ahlaksızlıktır yazmış?
Cabuk patladi hem de buAyy desene patlayan üye yapmışlar
Bi onceki sayfaYaaaaa göremedim bennnnhankiii sayfaaaaa
Neyse bugün de güldük eğlendik şükürCabuk patladi hem de bu
Cok cok , bayadir aktif degildim burda , iyi geldi valla bu konu , cok guldum , omrume omur katti konu sahibiNeyse bugün de güldük eğlendik şükür
niye cocuklu kadinlar kulucka makinasi mi oluyor bu cumlenize hic katilmadim kimsenin hayati kimseyi ilgilendirmez ama konu sahibi ben yada baska anneler anne adaylari kulucka makinasi degil . kimse kimsey karismasa laf vermezse hosgoru olsa zaten duzen otururEminim nişanlısınızdır. Hadi öyle olsun.
Sizin için evlilik sadece üremekten mi ibaret? 2019 yılında evliliğe, milattan önce 10000 yılında yaşamış atalarımızın bakış açısından bakmayın nasıl becerebiliyorsunuz, hayret ettim. Siz kendinizin sadece bir kuluçka makinesinden ibaret olduğunuzu kabul ettiniz diye, herkes aynı görüşü benimsemek zorunda mı?
Cok cok , bayadir aktif degildim burda , iyi geldi valla bu konu , cok guldum , omrume omur katti konu sahibi
Yok o şimdi bildiğim 3 tane felsefi kelimeyle nasıl laf salatası yaparım da yarım saatte bulduğum populariteyi nasıl kaybetmem planlarındadırYalnız konu sahibi çevrimiçi ve konuyu okuyor
ulan nasıl patladım yaaa diye düşünüyor sanırım
Bu toplumun başına ne geliyorsa sizin gibi kendini "en ahlaklı" sananlar yüzünden geliyor.
Başka hayatlara, farklı inançlara, size aykırı yaşamlara saygı duymayı öğrenemiyorsunuz.
Tinder'a herkes kendi rızasıyla üye olmuyor mu ? İki tarafın da rızası var mı, var. İki insanın sevişmesi bi başkadına zarar veriyor mu, hayır ? Eee sanane, banane, kime ne ???
Yok eskiler nerdeymiş. Eskiler köyde hala. Araştır bakalım en sapkın olaylar toplumun hangi kesimlerinde oluyor. Köyde eşeğe kerkinen amcalar düzeyli oldu vay be !
Ama bu konu çok farklı yerlere gidiyor! Ne demek ya tüm köylüler eşeklere tecavüz mü ediyor şimdi? Ben de köylüyüm. Buradaki birçok insan da köylü. Lafınızın nereye gittiğinin farkında mısınız?Bu toplumun başına ne geliyorsa sizin gibi kendini "en ahlaklı" sananlar yüzünden geliyor.
Başka hayatlara, farklı inançlara, size aykırı yaşamlara saygı duymayı öğrenemiyorsunuz.
Tinder'a herkes kendi rızasıyla üye olmuyor mu ? İki tarafın da rızası var mı, var. İki insanın sevişmesi bi başkadına zarar veriyor mu, hayır ? Eee sanane, banane, kime ne ???
Yok eskiler nerdeymiş. Eskiler köyde hala. Araştır bakalım en sapkın olaylar toplumun hangi kesimlerinde oluyor. Köyde eşeğe kerkinen amcalar düzeyli oldu vay be !
Öff şimdi bu yazıdan bunu mu anladınız ?Ama bu konu çok farklı yerlere gidiyor! Ne demek ya tüm köylüler eşeklere tecavüz mü ediyor şimdi? Ben de köylüyüm. Buradaki birçok insan da köylü. Lafınızın nereye gittiğinin farkında mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?