Eski düzeyli insanlar nerede ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Türkiyenin binbir derdi var elalemin öpüşmesinden, sevismesinden önce, ama şu dedikodu kafalardan bir kurtulamiyoruz yeminle. Varsa bel altı muhabbetler, dedikodular. Kim kiminle ne zaman ne yerde.ama hiçbirinin elinde birsey icin çözüm öneri yok. Sadece birileri hakkında yorum yapabilmek. Yoksa iş eli tasin altına koymaya gelince.. Puff, kimse yok ortada

Toplumun ahlak kurallarını kim koymuş? Toplum dediğiniz kim? Biz insanlar bu toplumu oluşturan bireyler değil miyiz? Eğer dediğiniz gibi erkeklerin ve kadınların birçoğu sizin deyiminizle ahlaksızlaştıysa ve toplum kuralları da düşündüğünüz gibi toplumu oluşturan fertler tarafından koyuluyorsa şu anda kural dışı olan onlar değil sizsiniz. Bu mantığa göre de toplum huzurunu ancak siz bozabilirsiniz.

Sevgili ahlak kumkuması arkadaşım, doktorculuk konunu silmissin ama bilmediğin şu ki o konu geri gelecek, zaten gelmese de alıntılayan arkadaşlar olmuş.

Eski mesajlarına bakıyorum da hep bi erkek gözünden yorum yapma çabasına girmişsin.
Sen kesinlikle saçma sapan erkek kişilerden birisin. Seninle evlenecek kadın arkadaşa sabır diliyorum, bulabilirsen tabi öyle bir aklı kıt.

İnsanların ne yaptığını boşver. Sana zarar vermedikleri sürece karışmamalı, yargılamamalısın. Özgürlüğün suyunu çıkarıp senin özgürlük alanına müdahale ettiklerinde tepkini göster. Her koyun kendi bacağından asılır. Çevrende kendin gibi insanlar tutarsın, olabildiğince huzurlu yaşarsın. Sen böyle yaşamak istiyorsan, ona göre bir ortam oluştur kendine. Gerisini boşver.

Bu konuların hiçbirinde kendimi anlatamadım valla hiç yorulmak istemiyorum. Ne dinim ne tanrım var. Ama hepinizden daha -sizin deyiminizle- tutucuyum. Sebeplerim daha felsefik. Yoksa istersen seviş yanımda, tın.

Enflasyon mu dedin

Çocuğu da mı (ki varsa?) böyle müttefik olduk vs deyip kandırdın..
Kibirli bir tavırla buraya direk polemik çıkarmak için yazmışsınız..Burayı bir yıldır takip ediyorum..Yazdığınız konulardaki gibi hata yapan insanlar buraya yazınca o dediginiz terbiyesiz tavuklar onlara yaptıklarının yanlis olduğunu söylüyorlar..Tabi üstten bakarak değil..Kınayarak değil..

Türkiye’deki bağnazlığın neredeyse tamamı gelenek ve din temalı olduğu için ekseriyetin kılıcının ismini verdim. Her düşman gördüğünde eline alıp koştuğu.

Doktor hemşireye bakar mı
Hemi de yaşça senden küçük naynnn berfin naynn
Alemin enayisi biz miyiz yaşça büyüklerle evlendik?

Benim kedimin eline kedi eli degmedi kimseyle ciftlesmedi oyle deme

İster felsefi sebeple , ister dini sebeple , ister saglik nedeniyle ister romantizm sebebiyle kadin istemedigi takdirde sevismez , kadinin vucudu kendisine aittir mal degildir
İsteyen kadin da sevisir , bu kimseyi ilgilendirmez
Kadinin bacak arasi ile toplumun ahlaki arasinda en ufak bir sebep - sonuc iliskisi yoktur , olamaz da

Vucudumuz da beynimiz dw bize ait , hickimsenin ahlaki da namusu da degiliz

Hele toplumun hic degiliz

Siz kendiniz sevismeyebilirsiniz , herkes size saygi duymak zorunda ancak siz de sevisen insana ahlaksiz diyemezsiniz , siz de baskalarinin secimine , bedenine , fikrine saygi duymak zorundasiniz

Gercekten felsefe ile ilgileniyorsaniz , kadinlarinin bedenleri uzerinde baska kimsenin soz hakki olmadigini da bilmeniz gerekir

Olabilir...
Kimse sana tutucu olma demediki...
İstediğin kadar tut kendini. Felsefik veya dini...sebep soran yokki zaten. ister aseksüel ister rahibe ister fahişe ol. Sorun işte tam burda sakli: kime ne?
Yani bana ne?
Bana ne senin cinsel seçiminden, günde kac kere ilişki yaşadığından veya yaşamadigindan? Sebeplerinden?

Kiminle yaşadığından veya neyle yaşadığından ...bana ne? Aynisi konusahibi icinde gecerli...
Niye elalemin derdi beni gersin?
Niye konusahibini gerdi?
Yahu milletin cinsel hayati niye gündemde?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…