- Konu Sahibi berfinhanim
-
Tavuk ne alaka kiseni baş tavuk ilan ediyorum
Hanımefendi ben bir kişiyi sevdim, onunla da evlenmek üzereyim, çok şükür ki onu dusuncelerimde bile aldatmadim, o da beni hiçbir zaman aldatmadi. Birbirimizi bir ticaretin tarafları gibi görmedik, ne ben bedenimi sattım ona, ne de o beni satın aldı. Müttefik iki devlet olduk, yaşam boyu beraber savaşmak istedik.
Bu sitedeki insanları görünce de midem kalktı. Yürekli insanlar tarih olmuş, ortalık terbiyesiz tavuklara kalmış diye düşündüm ve fikirlerimi güzel güzel anlattım. Begenmiyorsaniz çıkabilirsiniz.
Tavuk ne alaka ki
Popeyes reklami degil miydi la o?
Hayır tavuk dediğini biliyorum da niye tavuk demiş acaba diye düşündüm :) Tavuk ahlaksız bir hayvan mı ki
Aslinda cok ahlakli , bi kumeste 5 tavuk varsa bir horoz var , harem gibi tam konu sahibine goreHayır tavuk dediğini biliyorum da niye tavuk demiş acaba diye düşündüm :) Tavuk ahlaksız bir hayvan mı ki
Popeyes reklami degil miydi la o?
Sevgili ahlak kumkuması arkadaşım, doktorculuk konunu silmissin ama bilmediğin şu ki o konu geri gelecek, zaten gelmese de alıntılayan arkadaşlar olmuş.
Eski mesajlarına bakıyorum da hep bi erkek gözünden yorum yapma çabasına girmişsin.
Sen kesinlikle saçma sapan erkek kişilerden birisin. Seninle evlenecek kadın arkadaşa sabır diliyorum, bulabilirsen tabi öyle bir aklı kıt.
Hayır tavuk dediğini biliyorum da niye tavuk demiş acaba diye düşündüm :) Tavuk ahlaksız bir hayvan mı ki
Yanlız konu sahibi ablayı gömelim derken bakire kızları neden gömdünüz? Kendini satmak falan hiç hoş olmamış ya... her bakire ilerde evlenirken bekaretimin parasını alırım diye bakire kalmıyor bir tarafı kaldıralım derke bir tarafı yerin dibine sokmayalım yahu
niye cocuklu kadinlar kulucka makinasi mi oluyor bu cumlenize hic katilmadim kimsenin hayati kimseyi ilgilendirmez ama konu sahibi ben yada baska anneler anne adaylari kulucka makinasi degil . kimse kimsey karismasa laf vermezse hosgoru olsa zaten duzen oturur
Ama bu konu çok farklı yerlere gidiyor! Ne demek ya tüm köylüler eşeklere tecavüz mü ediyor şimdi? Ben de köylüyüm. Buradaki birçok insan da köylü. Lafınızın nereye gittiğinin farkında mısınız?
Muttefik devletler bir araya gelip savasmayip sevismeyi tercih ederlerkene cocuklar ortalikta “ahlak ahlak” diye agliyorlardi. Ne biz bedenimizi sattik,ne de tinderden es bulduk. Ahlaksizlik yapmayin lan ucurumdan dusersiniz pislik terbiyesiz tavuklar. Allah kuyruk acisi olan cemi cumle butun tavuklarimiza terbiye ihsan eylesin.kahvemden ne istedin vicdansız
masada battı püskürtünce..
Burada direkt otomatik bir sekilde "Seni kullaniyor bacim" diyen bir tayfa var. Her konuya ayni seyi yaziyorlar ve erkeklere zerre guven duymuyorlar
Kaç konuya girdim hep ayni sey. Belki seviyor ama cekiniyordur, neden hep en kotu ihtimal?
Şu site de onca yorum okudum ilk defa neyin ne olduğunu bilen, kendine dayatılanı savunan değil düşünen birine denk geldim.Demek istediğim şey zaten bize ne diye bir şey yok. Toplumsal ahlak herkes için geçerli olan kurallardır. Bu olayın sonucunu ancak cahiller göremez. Toplumsal düzenin bozulmasının sonucunda nereye sürükleneceğinizi bilmediğiniz için 21.yüzyıl özgürlüğünü "pembe gözlüklerle" tepe tepe kullanmak derdindesiniz ama bunun acısını çekiyoruz. Düzen hanımefendi, düzen. Düzen bozulursa toplum bozulur.
Lutfen alintilar misiniz kim "esini aldatmak niye ahlaksizlik olsun" demis?Şu site de onca yorum okudum ilk defa neyin ne olduğunu bilen, kendine dayatılanı savunan değil düşünen birine denk geldim.
Yorumlar bana çok iki yüzlü geldi. Burda ben hata yaptım eşimi aldattım diye pişmanlığını anlatan kişilere bile demediğini bırakmayanlar şimdi eşini aldatmak niye ahlaksızlık olsun diye savunmaya geçmiş. İlginç
Şu site de onca yorum okudum ilk defa neyin ne olduğunu bilen, kendine dayatılanı savunan değil düşünen birine denk geldim.
şimdi eşini aldatmak niye ahlaksızlık olsun diye savunmaya geçmiş. İlginç
Lutfen alintilar misiniz kim "esini aldatmak niye ahlaksizlik olsun" demis?
Alintilamazsaniz yalancisinizdir bu kadar net
Biraz utanin yahu , herkesin yorumlari okudugu ortamda nasil bu kadar kolay yalan soyleyebiyorsunuz?? Azicik utanin , esas ahlaksizlik sizin yaptiginiz
Bana bi tane "eşini aldatmak ahlaksızlık değildir" temalı bi yorum gösterir misiniz ? Ben görmedim.Şu site de onca yorum okudum ilk defa neyin ne olduğunu bilen, kendine dayatılanı savunan değil düşünen birine denk geldim.
Yorumlar bana çok iki yüzlü geldi. Burda ben hata yaptım eşimi aldattım diye pişmanlığını anlatan kişilere bile demediğini bırakmayanlar şimdi eşini aldatmak niye ahlaksızlık olsun diye savunmaya geçmiş. İlginç
Cocuk tacizleri tecavüzler kadın cinayetleri çalan çırpan liyakatsiz siyasetçiler toplumun düzenini bozmazken kocasını aldatan, eşini sosyal ağdan bulan kadın toplum ahlakını düzenini bozuyor. Valla bravoo yaa
Ahlaksiz insanlar gelmis burada ahlak dersi veriyor , inanilir gibi degilIspat edemeyen tavuktur. O kadar söylüyorum
Okudugunuzu anlayamiyorsaniz gidin ilkokula tekrar baslayin , burada sizin dediginiz gibi esini aldatmak ahlaksizlik degildir yazmiyor !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?