Eski düzeyli insanlar nerede ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tavuk ne alaka ki

Ben o konuyu bildirdim. Yok öyle silip kaçmak.

Eyvah

kahvemden ne istedin vicdansız
masada battı püskürtünce..
Muttefik devletler bir araya gelip savasmayip sevismeyi tercih ederlerkene cocuklar ortalikta “ahlak ahlak” diye agliyorlardi. Ne biz bedenimizi sattik,ne de tinderden es bulduk. Ahlaksizlik yapmayin lan ucurumdan dusersiniz pislik terbiyesiz tavuklar. Allah kuyruk acisi olan cemi cumle butun tavuklarimiza terbiye ihsan eylesin.

Lezzetli mi lezzetli terrrrrbiyeli tavuk. Tek rakibim KFC. Esen kalin

Burada direkt otomatik bir sekilde "Seni kullaniyor bacim" diyen bir tayfa var. Her konuya ayni seyi yaziyorlar ve erkeklere zerre guven duymuyorlar

Kaç konuya girdim hep ayni sey. Belki seviyor ama cekiniyordur, neden hep en kotu ihtimal?

Ee zaman çok kötü kimsede ahlak kalmadı da ondan

Şu site de onca yorum okudum ilk defa neyin ne olduğunu bilen, kendine dayatılanı savunan değil düşünen birine denk geldim.

Yorumlar bana çok iki yüzlü geldi. Burda ben hata yaptım eşimi aldattım diye pişmanlığını anlatan kişilere bile demediğini bırakmayanlar şimdi eşini aldatmak niye ahlaksızlık olsun diye savunmaya geçmiş. İlginç

Lutfen alintilar misiniz kim "esini aldatmak niye ahlaksizlik olsun" demis?
Alintilamazsaniz yalancisinizdir bu kadar net
Biraz utanin yahu , herkesin yorumlari okudugu ortamda nasil bu kadar kolay yalan soyleyebiyorsunuz?? Azicik utanin , esas ahlaksizlik sizin yaptiginiz

Ispat edemeyen tavuktur. O kadar söylüyorum

Bana bi tane "eşini aldatmak ahlaksızlık değildir" temalı bi yorum gösterir misiniz ? Ben görmedim.

Okudugunuzu anlayamiyorsaniz gidin ilkokula tekrar baslayin , burada sizin dediginiz gibi esini aldatmak ahlaksizlik degildir yazmiyor !!!
Bireysel ahlaksizliklar toplum ahlakini bozana kadar tonlarca taciz tecavuz vs var esas ahlaksizlik olarak diyor

Ha size gore cocuga tecavuz etmek normal oyle mi???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…