- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.043
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi berfinhanim
-
burada da herkes ayakları üstünde durma peşinde gibi konuşuyor ama biraz içeriği okuyunca herkesin değil ayaklarının üstünde durmak, dizlerinin üstüne çökmüş bir erkekle münasebet içinde olduğunu görüyorsun.
Evet gerçekten o kadar ahlaklı ki, gözlerimiz yaşardı.Şu site de onca yorum okudum ilk defa neyin ne olduğunu bilen, kendine dayatılanı savunan değil düşünen birine denk geldim.
Yorumlar bana çok iki yüzlü geldi. Burda ben hata yaptım eşimi aldattım diye pişmanlığını anlatan kişilere bile demediğini bırakmayanlar şimdi eşini aldatmak niye ahlaksızlık olsun diye savunmaya geçmiş. İlginç
Hissediyorum çok kan (BAN) dökülecek
Bosuna alintilamissin onu anlayamaz , okudugunu anlayamiyor cunkuEvet gerçekten o kadar ahlaklı ki, gözlerimiz yaşardı.
Ne okudun da ne bu şiddet bu celal. İnsanları trolleyen bir kaç konu dışında nerde bahsettiğim konular sadece sen mi goruyorsun ? Saçma konusmussun. Herkes kocasıyla yetiniyor zaten sen rahat ol şekerimya ben de genç bir kızım, ama inanın böyle değilim. Çevremi şaşkınlıkla izliyorum. İnsanlar napıyor anlayamıyorum. Ne gereği var? Herkes bir eş bulsun ve yaşamına devam etsin. Neden bu aç gözlülük, noluyoruz yahu.
Banlanmak istemiyorum, birşey demiyeceğimBosuna alintilamissin onu anlayamaz , okudugunu anlayamiyor cunku
Ben kesin banlanacam , cok ozlerseniz bahcedeki kumeste olacagim , beklerimBanlanmak istemiyorum, birşey demiyeceğim
Burada yorum yazarken Bilal'e anlatır gibi anlatmak lazım ben onu anladım.Ya bu cümleden "Eşini aldatmak, ahlaksızlık değildir"i siz nasıl çıkarabildiniz bir açıklasanıza?
"Çoluk çocuk dinlemeksizin bu kadar taciz-tecavüz, emek hak hırsızlığı varken, bir kadının kocasını aldatıyor olmasının ahlaki tartışmasına sıra gelmemeli, ahlak konuşacaksak bunlardan başlayın" diyor o cümle. Konu da "Genel ahlak, toplum ahlakı" ise evet, oradan başlayın, en can yakanından, en görmezden geldiklerinizden!
Aynen oyle , herkesin kapasite bir degil maalesefBurada yorum yazarken Bilal'e anlatır gibi anlatmak lazım ben onu anladım.
Terrrbiyeli tavuk musun terrrrbiyesiz mi, onu söyle öyle git.Ben kesin banlanacam , cok ozlerseniz bahcedeki kumeste olacagim , beklerim
Ya çok komiksiniz. Bi de okuduğunu anlamıyorsun diyorsunuz. Ben taciz normal demediğin gibi konu sahibi de demedi. Burda insanların tepki gösterdiği bir çok konuyu, konu açarak ahlaki çöküş var dedi diye, eleştirmek isteyip söyleyecek bişey bulamayanlar alıp tacize tecavüze bağladı. Ben aldatmak ahlaksızlıktır dedim diye tecavüz ahlaksızlık değildir demiş mi oluyorum. Ya da tecavüz var diye aldatma ahlaksızlık olmaktan mı çıkıyor.Okudugunuzu anlayamiyorsaniz gidin ilkokula tekrar baslayin , burada sizin dediginiz gibi esini aldatmak ahlaksizlik degildir yazmiyor !!!
Bireysel ahlaksizliklar toplum ahlakini bozana kadar tonlarca taciz tecavuz vs var esas ahlaksizlik olarak diyor
Ha size gore cocuga tecavuz etmek normal oyle mi???
En sevmediğim kadın tipi; flört etme yöntemi olarak başka kadınları çekiştirenler. Siz kendinize genç kız deseniz de biz ona kadın diyoruzinanın twitter'da bir erkek bana burada okudukları yüzünden kadınlardan soğuduğunu söyledi, ben de onun üzerine ne zamandır bakmıyordum diye buraya geldim. Dediği kadar varmış. Hani burada bana dinci yobaz yaftası takarlar şimdi bir de, bu benim nesildeki yaşıtlarımın böyle bir teneke kafalılığı da var. O yüzden söyleyeyim öyle dinci birisi de değilim ama din başkadır, ahlak başkadır.
Bunlar terbiyeliyse ben terbiyesiz olmayi tercih ederimTerrrbiyeli tavuk musun terrrrbiyesiz mi, onu söyle öyle git.
Ahlak nedir bilmiyorum ahlak bana bir sey ifade etmiyor mesela. Kelime olarak da tanim olarak da. Bunun sorgulamasini yaapbilecek kisi ne sizsiniz ne de benim. Oraya varana kadar cocuk tecavuzu konusulabilir cocuk hamileler konusulabilir aile ici siddet konusulabilir ki bunlar da ahlak degil vicdanla ilgili. Yoksa yetiskin insanlarin kararlarini sorgulamak demir parmaklar yaratmaktir.sonsuz özgürlük taş devrinde olur, medeniyet sonsuz özgürlüğü ahlak kafesinin içine hapsederek toplumsal huzur ve düzeni sağlamaktır.
"bir yerde ahlak bekçiliği yapan insanlar görürseniz bilin ki onlar en büyük ahlaksızdırlar." gibi bir söz vardı.Bunlar terbiyeliyse ben terbiyesiz olmayi tercih ederim
41 senelik omrumde hic kimseye ne sanal ortamda ne gercek hayatta bi adamin onune diz cokmusler demedim , igrenc , mide bulandirici , terbiyesizlik otesi bir zihniyet
Ben kesin banlanacam , cok ozlerseniz bahcedeki kumeste olacagim , beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?