Eski düzeyli insanlar nerede ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet gerçekten o kadar ahlaklı ki, gözlerimiz yaşardı.

Ya bu cümleden "Eşini aldatmak, ahlaksızlık değildir"i siz nasıl çıkarabildiniz bir açıklasanıza?
"Çoluk çocuk dinlemeksizin bu kadar taciz-tecavüz, emek hak hırsızlığı varken, bir kadının kocasını aldatıyor olmasının ahlaki tartışmasına sıra gelmemeli, ahlak konuşacaksak bunlardan başlayın" diyor o cümle. Konu da "Genel ahlak, toplum ahlakı" ise evet, oradan başlayın, en can yakanından, en görmezden geldiklerinizden!

Ne okudun da ne bu şiddet bu celal. İnsanları trolleyen bir kaç konu dışında nerde bahsettiğim konular sadece sen mi goruyorsun ? Saçma konusmussun. Herkes kocasıyla yetiniyor zaten sen rahat ol şekerim

Burada yorum yazarken Bilal'e anlatır gibi anlatmak lazım ben onu anladım.

Ya çok komiksiniz. Bi de okuduğunu anlamıyorsun diyorsunuz. Ben taciz normal demediğin gibi konu sahibi de demedi. Burda insanların tepki gösterdiği bir çok konuyu, konu açarak ahlaki çöküş var dedi diye, eleştirmek isteyip söyleyecek bişey bulamayanlar alıp tacize tecavüze bağladı. Ben aldatmak ahlaksızlıktır dedim diye tecavüz ahlaksızlık değildir demiş mi oluyorum. Ya da tecavüz var diye aldatma ahlaksızlık olmaktan mı çıkıyor.

Bireysel ahlaksızlık diyorsunuz ama toplumu bireyler oluşturuyor

En sevmediğim kadın tipi; flört etme yöntemi olarak başka kadınları çekiştirenler. Siz kendinize genç kız deseniz de biz ona kadın diyoruz

Terrrbiyeli tavuk musun terrrrbiyesiz mi, onu söyle öyle git.
Bunlar terbiyeliyse ben terbiyesiz olmayi tercih ederim
41 senelik omrumde hic kimseye ne sanal ortamda ne gercek hayatta bi adamin onune diz cokmusler demedim , igrenc , mide bulandirici , terbiyesizlik otesi bir zihniyet

sonsuz özgürlük taş devrinde olur, medeniyet sonsuz özgürlüğü ahlak kafesinin içine hapsederek toplumsal huzur ve düzeni sağlamaktır.
Ahlak nedir bilmiyorum ahlak bana bir sey ifade etmiyor mesela. Kelime olarak da tanim olarak da. Bunun sorgulamasini yaapbilecek kisi ne sizsiniz ne de benim. Oraya varana kadar cocuk tecavuzu konusulabilir cocuk hamileler konusulabilir aile ici siddet konusulabilir ki bunlar da ahlak degil vicdanla ilgili. Yoksa yetiskin insanlarin kararlarini sorgulamak demir parmaklar yaratmaktir.

Bunlar terbiyeliyse ben terbiyesiz olmayi tercih ederim
41 senelik omrumde hic kimseye ne sanal ortamda ne gercek hayatta bi adamin onune diz cokmusler demedim , igrenc , mide bulandirici , terbiyesizlik otesi bir zihniyet
"bir yerde ahlak bekçiliği yapan insanlar görürseniz bilin ki onlar en büyük ahlaksızdırlar." gibi bir söz vardı.
Bu sözün doğruluğuna inanırım ben.
Birisi insanları hangi yönden yerin dibine sokuyorsa o da o yönden zayıftır yani. Sevgili konu sahibimizden belli. Burada türlü ahlak dersi vermeye çalışıyor ama sarf ettiği ahlaksız söylersin haddi hesabı yok.

Eskiden de vardı. Sadece ya gün yüzüne çıkmıyordu ya da üstü örtülüyordu. Eskiler eskiler diyorsunuz da en basit örneği Müge anlının programı. 60 70 yaş üstü kadınlar, adamlar ne pislikler yapıyorlar. Palu ailesini izledik. Kanımız dondu. Köylerde kaçmalar, aldatmalar, tecavüzler gırla gidiyordu eskiden. 13 yaşında çocukları 30 yaşında adamlara vermek de ahlaksızlıktı. Bugün bu adama sorsan dünyanın en ahlaklı adamıdır. Ama pedofilinin en önde bayrak taşıyanı. Yani ahlaksızlık insanın olduğu her yerde var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…