Eski düzeyli insanlar nerede ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen oyle
Konu sahibi de az zeki olsaydi yeni bir uyelikle acardi bu konuyu
Eski mesajlarina bakilacagi ve kendi ahlaksizliginin ortaya dokulecegini bile dusunememis

Ahlak ile zeka ve egitim arasinda da baglanti var bu arada , etitimden kastim universite okumak vs diil ancak zeka seviyesi daha dusuk insan ve egitimsiz insan ahlaksizliga daha yatkin oluyor ayni konu sahibi gibi

Yo valla gayette o anlam çıkıyor. Anlatmak istediğini doğru anlatamadıysa onu bilemem.
Yani aldatma en son ele alınacak konu düşüncesi bana göre yanlış. O da sorun netice de. Ve orda yazanlar tamamen konu sahibini bastırmak için söylenmiş sözler. Konu sahibi aldatmayı ele aldı diye niye tecavüzden değil de aldatmadan bahsettin demek saçma.

Bi siz öyle anladınız çünkü bunlar hep sex

Ya arkadaşlar şimdi şöyle bir şey diyeceğim. Bir insan evlenmeden önce istediği kişiyle birlikte olabilir bu onu ahlaksız yapmaz kesinlikle ama eşini aldatmak bana göre ahlaksızlık. Bir üye yazmış demiş ki çocuk tecavüzleri ahlaksızlık değil de eşini aldatmak mı ahlaksızlık? Çocuk tecavüzleri ahlaksızlık değil diyen olmadı zaten çocuk tecavüzleri ahlaksız değildir diyenin akıl sağlığı yerinde değildir. Ama çocuk tecavüzlerinin olması aldatmayı meşrulaştırır mı? Diyelim ki siz hırsızlık yaptınız polis sizi yakaladı siz polise diyorsunuz ki ama beni neden tutukluyorsunuz benden daha büyük suçlar işleyenler var cinayet işleyenler var onlar varken beni niye tutukluyorsunuz? Polis size ne cevap verir? Cinayet işleyenlerin olması senin suçunu meşrulaştırmaz der değil mi? Bu da bunun gibi.

Kendimi durduramıyorum; biz iffetsizler üçer beşer alıyoruz yakışıklı düzgün erkekleri bu iffetli genç kızlarımıza kalmıyor onlar da yazık sosyal medyada anca yazışmaca yapabiliyorlar.

Cikssss, konusahibin nişanlısı var.
Bulmuş ahlakli doktor cıvanı :)
O bizim gibi değil...
O bu gezegenden bile değil.
Onun ve nişanlısınin hormonları, libidosu yok...
Onlar çiftleşmeden terbiyeli üreyen varliklar.

Sana kötü bi haberim var: Bitti! İnsanların birbirlerinin vesikalık fotograflarina bakarak evlenme kararı aldığı değmeyen biri için bi omur çürüttüğü zamanlar bitti, çok şükür ki. Tinderdan tanışıp, evlenip şuan bebek bekleyen arkadaşlarım olmasa bu kokuşmuş ahlâkçılık üzerine biraz dusunebilirdim ama, maalesef. İnsanlar tinder kullanıyo ya da yatak odasında sizi ilgilendirmeyen hayaller kuruyorlar diye toplumun ahlaki bozulmaz hanımefendi, benim yatak odam toplumu ilgilendirmez. Ayrıca da size ne? Size ne yani nefret ediyorum şu "ohlokomoz bozoloyor imdoott" diye gereksiz yaygara koparanlardan. Zaman değişiyor. Sizin istediğiniz gibi ortaçağ gelenekleriyle yasamak zorunda değil kimse. He bu arada sevgilimle tinderdan tanismadim, kuyruk acim falan yok yani

Yapmayın Allah aşkına, konu sahibini bastırma derdi olsa başka elle tutulur nokta mı yok? En basitinden düzey düzey diye dolanırken kendi kullandığı üslup belli.
Ki o erkeğin önünde diz çökmeli mesajından da bahsetmiyorum. Açtığı konunun ilk mesajı dahil hakaret dolu konu sahibinin lafları. Öyle ağzına ne gelirse söyleyip sonuna, başına bir hanımefendi ekleyince düzey sağlanmış olmuyor.

hayır öyle demedi. kadınlar bile aldatıyor bir sürü konu açmışlar sizlerde şakşakçılık yapmışsınız dedi.
zaten bunca tepkiyi bu söyleminden aldı.

Hahahhhahaahhahahah kız Allah canını almasinn. Yorumları yeni okudum. Başka hesaptan yazaydin yada kuzenim.adina açıyorum konuyu diyeydin bari

Ama "gayet de o anlamı" bir siz çıkarıyorsunuz nedense, diğerleri çıkaramıyor. Toplumun tüm bozukları(!) olarak neden o mesajda art niyet aramak bize değil, size düşüyor?

Kendi düşüncelerinizi, okuduğunuz yazıya ve yazan kişiye mal etmeden önce "Neden bir tek ben bu anlamı çıkardım bundan?" diye bir düşünün ve sorgulayın. Konu sahibi burada tepki almazdı, eğer ki tüm kadınları genelleyip önüne geleni ahlaksızlık ile itham etmeseydi ve başka konuları-yorumları ile en azından kendi haline bir bakıp, tutarlı kalabilseydi.

Size saçmalığın ne olduğunu söyleyeyim; hali hazırda Emine Bulut'un "Ölmek istemiyorum" çığlığı kulaklardan gitmemişken, gelip açılacak konunun "Eski ilişkileğ, kadınlağ böyle olduğ, herkes tindığda novmis kalmamışğ" olması.
Bu kadınlar "Namus, ahlak" diye öldürülürken, gelip birilerinin hala, ahlakı kadınlar üzerinden genelleyerek anlatmaya çalışıyor olması.

Yahu kimse burada esini aldatani savunmadi yada ahlaksizlik degil demedi
Ama buraya gelip de bu konu izerinde konu acmak , insanlari yargilamak , sirf sevisiyor diye millete ahlaksiz diyene de buna gelene kadar neler var demis bir uye ki gayet hakli
Madem toplum ahlakini bu kadar dusunuyor , toplum ahlakini derinden yaralayan cocuk tecavuzleri ile ilgili konu acsaydin demis
Esini aldatan ahlaksizdir ama kendi ahlaksiigidir , bana ne , konu sahibine ne , kime ne

Bence bazıları şunu anlamıyor. Kimse aldatma ahlaksızlık değildir demiyor. Sanki konu sahibi sadece aldatma üzerine konuyu açmış gibi davranıyosunuz ama öyle değil. Konu aldatanlar VE tinderda tanışıp sevişenler. Çoğu kişi de ikinci duruma tepki veriyor. Ayrıca kadının aldatmasından önce pedofili, zoofili konuşalım diyenlere "kadının aldatmasını savundu" diye yorumu çarpıtmaya çalışmakta çok zorlama. Hani bunu yanlış anlamak için özel bi çaba lazım.

Sen anlamamışsın sanırım. Kimse eşini aldatmak ahlaksızlık değildir demedi.
Kadın erkek ahlaksızlığa tepki gösterinceye "çocuk tecavüzleri, çocuk istirmarı"na tepki gösterin önce demek istediler.
Kimsenin eşini aldatan kadına/erkeğe madalya takmak ya da onu aklamak gibi bir niyeti yok. Hepimiz kadınız nihayetinde, böyle birşey savunulabileceğine gerçekten inandın mı? Kadın yanlış cümle yanlış kelime seçmiş, anlatmak istediği o değildi. Hepsi onu topa tuttu.

Ben konu sahibini en çok eleştirenlerden biriyim. Sadece bu konuyla ilgili görüşümü yazdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…