- 26 Ekim 2015
- 8.467
- 20.457
- 348
- Konu Sahibi berfinhanim
-
Ya arkadaşlar şimdi şöyle bir şey diyeceğim. Bir insan evlenmeden önce istediği kişiyle birlikte olabilir bu onu ahlaksız yapmaz kesinlikle ama eşini aldatmak bana göre ahlaksızlık. Bir üye yazmış demiş ki çocuk tecavüzleri ahlaksızlık değil de eşini aldatmak mı ahlaksızlık? Çocuk tecavüzleri ahlaksızlık değil diyen olmadı zaten çocuk tecavüzleri ahlaksız değildir diyenin akıl sağlığı yerinde değildir. Ama çocuk tecavüzlerinin olması aldatmayı meşrulaştırır mı? Diyelim ki siz hırsızlık yaptınız polis sizi yakaladı siz polise diyorsunuz ki ama beni neden tutukluyorsunuz benden daha büyük suçlar işleyenler var cinayet işleyenler var onlar varken beni niye tutukluyorsunuz? Polis size ne cevap verir? Cinayet işleyenlerin olması senin suçunu meşrulaştırmaz der değil mi? Bu da bunun gibi.
Önceki mesajlarımı okuduysan görmüşsündür. Ben konu sahibini en çok eleştirenlerden biriyim. Sadece buraya kendi görüşümü yazdım. Benim çevremde böyle tipler vardı. Aldatmanın hak olduğunu düşünenler. Hatta bir arkadaşımın abisi evliydi ve karısını aldatıyordu arkadaşım da övünerek anlatıyordu aslanım diye. O günden itibaren artık onunla görüşmüyorum.Sen anlamamışsın sanırım. Kimse eşini aldatmak ahlaksızlık değildir demedi.
Kadın erkek ahlaksızlığa tepki gösterinceye "çocuk tecavüzleri, çocuk istirmarı"na tepki gösterin önce demek istediler.
Kimsenin eşini aldatan kadına/erkeğe madalya takmak ya da onu aklamak gibi bir niyeti yok. Hepimiz kadınız nihayetinde, böyle birşey savunulabileceğine gerçekten inandın mı?
Önceki mesajlarımı okuduysan görmüşsündür. Ben konu sahibini en çok eleştirenlerden biriyim. Sadece buraya kendi görüşümü yazdım. Benim çevremde böyle tipler vardı. Aldatmanın hak olduğunu düşünenler. Hatta bir arkadaşımın abisi evliydi ve karısını aldatıyordu arkadaşım da övünerek anlatıyordu aslanım diye. O günden itibaren artık onunla görüşmüyorum.Öyle, aldatmak- adi üstünde zaten- "kötü bir davranış" olarak görülür.
Ben burda daha birtane bile aldatmayi savunan bir yorum okumadim ama...
KKnin no go listesi:
Evli adamla ilişki
Aldatma
Berbat evliliğe cirt cirt cocuk...
Bu üç grup linc ediliyor...
Net.
O gereksiz insanlardan bahsetmiyoruz biz konuda, dediğim gibi sen yanlış anlamışsın. O yorumu yapan kişi "aldatmaya gelene kadar neler neler var" demek istedi. Ki çok haklı. Konu sahibinin önceki yorumlarını okudum, ahlakın a'sı yok kendisinde. Bir insan insanları hangi yönden vuruyorsa en çok o kişi o yöne sahiptir. Burada ahlak konusunu konuşacağımız çocuk cinayetlerini, nasıl durduracağımızı, kadınlara yönelik kişisel korunma (savunma) yöntemini falan konuşalım.Önceki mesajlarımı okuduysan görmüşsündür. Ben konu sahibini en çok eleştirenlerden biriyim. Sadece buraya kendi görüşümü yazdım. Benim çevremde böyle tipler vardı. Aldatmanın hak olduğunu düşünenler. Hatta bir arkadaşımın abisi evliydi ve karısını aldatıyordu arkadaşım da övünerek anlatıyordu aslanım diye. O günden itibaren artık onunla görüşmüyorum.
Tam yerdi kk da taşlarlar öyle konu sahiplerini ve hepimiz onu yapıyoruz kim kocasını aldatan bir kadını savunmuş burda bana bir tane örnek göstersinlerYahu kimse burada esini aldatani savunmadi yada ahlaksizlik degil demedi
Ama buraya gelip de bu konu izerinde konu acmak , insanlari yargilamak , sirf sevisiyor diye millete ahlaksiz diyene de buna gelene kadar neler var demis bir uye ki gayet hakli
Madem toplum ahlakini bu kadar dusunuyor , toplum ahlakini derinden yaralayan cocuk tecavuzleri ile ilgili konu acsaydin demis
Esini aldatan ahlaksizdir ama kendi ahlaksiigidir , bana ne , konu sahibine ne , kime ne
Onu ben yazdım zaten. Benim çevremde böyle rastladığım aldatmayı savunan tipler var ama kk da yok. KK tam aksine bu konuda çok tutucu bence.Ben hala diger konularda aldatan bir kadına alkış tuttuğumuz linkini bekliyorum güya ahlaksızlığı iş olarak yapan biri olarak. Madem burası öyle bir forum ispatı da zor olmamalı.
Önceki mesajlarımı okuduysan görmüşsündür. Ben konu sahibini en çok eleştirenlerden biriyim. Sadece buraya kendi görüşümü yazdım. Benim çevremde böyle tipler vardı. Aldatmanın hak olduğunu düşünenler. Hatta bir arkadaşımın abisi evliydi ve karısını aldatıyordu arkadaşım da övünerek anlatıyordu aslanım diye. O günden itibaren artık onunla görüşmüyorum.
Konu sahibine diyecek lafım yok zaten. Doktordan hoşlanması da yalan. Bir kere o kadar küçük yaşta doktor mu olurO gereksiz insanlardan bahsetmiyoruz biz konuda, dediğim gibi sen yanlış anlamışsın. O yorumu yapan kişi "aldatmaya gelene kadar neler neler var" demek istedi. Ki çok haklı. Konu sahibinin önceki yorumlarını okudum, ahlakın a'sı yok kendisinde. Bir insan insanları hangi yönden vuruyorsa en çok o kişi o yöne sahiptir. Burada ahlak konusunu konuşacağımız çocuk cinayetlerini, nasıl durduracağımızı, kadınlara yönelik kişisel korunma (savunma) yöntemini falan konuşalım.
Desene sıra bize geliyor :)Neyse banlanmış
Bu konuda biraz daha anlayışlı davranırlar belki çünkü konu bariz kışkırtmak için yazılmış.Desene sıra bize geliyor :)
Winter is coming...
Hissediyorum.
Kimse gosteremez , oyle konularda kadina giydiriyor herkes , bir de gelmis ahkam kesiyor kocasini aldatana madalya takiliyormus buradaTam yerdi kk da taşlarlar öyle konu sahiplerini ve hepimiz onu yapıyoruz kim kocasını aldatan bir kadını savunmuş burda bana bir tane örnek göstersinler
İffetsiz kadınları çekiştirdikleri tatlı flört zamanları geçtikten sonra da böyle net kesin olabilecek mi acaba konu Sahibi.Cikssss, konusahibin nişanlısı var.
Bulmuş ahlakli doktor cıvanı :)
O bizim gibi değil...
O bu gezegenden bile değil.
Onun ve nişanlısınin hormonları, libidosu yok...
Onlar çiftleşmeden terbiyeli üreyen varliklar.
Sana hemen ozet geciyorum
Konu sahibi su anda 20 yasinda
2 sene once staj yaparken yani 18 yasindayken , o zamanlar 16 yasinda doktor olan simdiki nisanlisina asildi , tavladi , simdi nisanlilar ve en sevdigi pozisyon dizlerinin ustune cokmek
Ha bir de cok bilgili
Toplum dedigin 80 milyon insanBir de şu benim aklıma takılıyor. Burada ne kadar insan ileri görüşlü. Peki toplumdaki bu kadar yobaz nereden çıkıyor? Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?