Eski düzeyli insanlar nerede ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Öyle, aldatmak- adi üstünde zaten- "kötü bir davranış" olarak görülür.
Ben burda daha birtane bile aldatmayi savunan bir yorum okumadim ama...

KKnin no go listesi:
Evli adamla ilişki
Aldatma
Berbat evliliğe cirt cirt cocuk...
Bu üç grup linc ediliyor...
Net.

Önceki mesajlarımı okuduysan görmüşsündür. Ben konu sahibini en çok eleştirenlerden biriyim. Sadece buraya kendi görüşümü yazdım. Benim çevremde böyle tipler vardı. Aldatmanın hak olduğunu düşünenler. Hatta bir arkadaşımın abisi evliydi ve karısını aldatıyordu arkadaşım da övünerek anlatıyordu aslanım diye. O günden itibaren artık onunla görüşmüyorum.

Önceki mesajlarımı okuduysan görmüşsündür. Ben konu sahibini en çok eleştirenlerden biriyim. Sadece buraya kendi görüşümü yazdım. Benim çevremde böyle tipler vardı. Aldatmanın hak olduğunu düşünenler. Hatta bir arkadaşımın abisi evliydi ve karısını aldatıyordu arkadaşım da övünerek anlatıyordu aslanım diye. O günden itibaren artık onunla görüşmüyorum.

O gereksiz insanlardan bahsetmiyoruz biz konuda, dediğim gibi sen yanlış anlamışsın. O yorumu yapan kişi "aldatmaya gelene kadar neler neler var" demek istedi. Ki çok haklı. Konu sahibinin önceki yorumlarını okudum, ahlakın a'sı yok kendisinde. Bir insan insanları hangi yönden vuruyorsa en çok o kişi o yöne sahiptir. Burada ahlak konusunu konuşacağımız çocuk cinayetlerini, nasıl durduracağımızı, kadınlara yönelik kişisel korunma (savunma) yöntemini falan konuşalım.

Tam yerdi kk da taşlarlar öyle konu sahiplerini ve hepimiz onu yapıyoruz kim kocasını aldatan bir kadını savunmuş burda bana bir tane örnek göstersinler

Ben hala diger konularda aldatan bir kadına alkış tuttuğumuz linkini bekliyorum güya ahlaksızlığı iş olarak yapan biri olarak. Madem burası öyle bir forum ispatı da zor olmamalı.
Onu ben yazdım zaten. Benim çevremde böyle rastladığım aldatmayı savunan tipler var ama kk da yok. KK tam aksine bu konuda çok tutucu bence.

O mesaji gördüm ve ayni düşünceye sahibim. Yani tabiki eşi aldatmak kötü bir davranış...bu konuda zaten hepimiz hemfikiriz ama toplumsal çöküş analizi yaparken aklima gelen en son ahlak kuralı eş aldatmasidir.

Konu sahibine diyecek lafım yok zaten. Doktordan hoşlanması da yalan. Bir kere o kadar küçük yaşta doktor mu olur

Tam yerdi kk da taşlarlar öyle konu sahiplerini ve hepimiz onu yapıyoruz kim kocasını aldatan bir kadını savunmuş burda bana bir tane örnek göstersinler
Kimse gosteremez , oyle konularda kadina giydiriyor herkes , bir de gelmis ahkam kesiyor kocasini aldatana madalya takiliyormus burada
Hadi oradan be

İffetsiz kadınları çekiştirdikleri tatlı flört zamanları geçtikten sonra da böyle net kesin olabilecek mi acaba konu Sahibi.

Diz üstüne çökmeyi nereden yakaladınız

Bir de şu benim aklıma takılıyor. Burada ne kadar insan ileri görüşlü. Peki toplumdaki bu kadar yobaz nereden çıkıyor? Kafamda deli sorular
Toplum dedigin 80 milyon insan
Burada cok kucuk bir kismi var
Bizim ulkede yobaz da var bizim gibisi de var orta hallisinde var , oldukca genis bir yelpazeyiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…