Eski düzeyli insanlar nerede ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak bu konuyu açan, buradaki herkese, başka bir konuda ne diyor A Ajim aj

Bu "Herkes"in içine "Buradaki Herkes" dahil, sadece kendisi ahlaklı ve bugün de, bu engin ahlak(!) bilgilerini, yargılarını bizimle paylaşmak için konu açmış. Savunulur yanı yok yani.

Ay size ne?
Si ze ne?
İster on kişiyle yatar ister tek gecelik aşk yaşar size ne?
Siz kend ahlakınızdan sorumlusunuz.
O çok sevdiğiniz eskilerin bir lafı vardır. Her koyun kendi bacağından asılır. Kendi ahlakınıza bakınız efenim

Konu sahibi ne kadar gerçek amacı ne bilmiyorum ama evet kocasını aldatan kadın da ahlaksızdır. Bunu ben kendim bile yapmış olsam diyememki bu size düşmez. Benim yaptıgım yanlış bana doğruyu örtme hakkı tanımamalıdır bana göre. Ve evet ahlak kurallarımız hızla çürüyor. Toplum olarak hergün yüzlerce haber vs görüyoruz ne kadar bozuk bir topluma gittiğimizi. Biz burda ahlak kurallarını önemsemeyelim kafamıza göre değiştirelim. Boşanmış erkekler klübü kafasına göre değiştirsin. Öğretmenler okulda işine geldiği gibi davransın. Anne babalar çocuklarına ahlakı öğretmesin. Hepsi saç ayağının halkaları. Burası da çok güzel toplumu temsil eden bir platform. Ahlaksızlığa ahlaksızlık diyecek gücünüz oösun hanımlar ya yapmayın. Ha tinder kullanan ahlaksızdır gibi garip yorumlarına katılmıyorum konu sahibinin

Hay yaşa ben de seviştim seviştim seviştim. Hazır olunca da evlendim. İlk seviştiğimle de evlenmedim çok da değerli pek de minnoş bir insanım. Eleştiriye kapalı bir konu bu. Hayat benim keyif benim, yaptıysam da kendim yaptım oh iyi ki de yaptım

Bir de şu benim aklıma takılıyor. Burada ne kadar insan ileri görüşlü. Peki toplumdaki bu kadar yobaz nereden çıkıyor? Kafamda deli sorular

Çıkıyor işte :)
Bu sorunun cevabi gezegenin derininde sakli...
Ayni şekilde, aldığım saç lastiklerim ve çakmaklarim nereye uçuyor? You never know:)

Ayyynen güzel kardeşim filozoflar yüzyıllar boyunca genel geçer ahlak kuralları var mıdır, ahlak nedir, etik nedir diye kafa yormuş binlerce sayfalık eserler yazılmış ve yazılmaya devam ediyor ama;
AYYYNEN sen çok güzel çözmüşsün olayı
Maşallah güzel kızım
2 dk düşünmüşsün, evrensel ahlak kurallarını bulmuş bu kurallara uymayanları yargılamışsın. Hayran kaldım tavrına

Burada kimse eşini aldatan bir kadını yada erkeği savunmaz ve aldatmak ahlak dışıdır bana göre.

Ben evlilik öncesi cinselliği de inancım gereği doğru bulmayan bir insanım. Ama başkasının hangi şartlar altında cinsellik yaşadığı , kiminle nasıl evlendiği beni zerre kadar ilgilendirmez. Kimse yargılama mercii değil, olmamalı.

Toplumdaki sorunların sebebi kadınlar ve onların cinsel hayatı değil. Toplumsal sorunları konuşmak başka, konu sahibinin yaptığı gibi insanların özel hayatına burnunu sokmak başka.

Eyyyyy thomas hobbes!!
Sen kimsin ya??
SEN
KİM
SİN???
Ne leviathanı ya ne saçmalıyosun sen???
Ne alakası var şimdi toplumun temelinin sözleşmeyle mözleşmeyle??
Toplumun temeli ahlaktır ahlakkk!!!!

“Sana ne” ve “Bana ne”
Söylemesi uygulaması kadar zor değil mi? Fakat bu iki kalıbı uygun anlarda kullanmak çok önemli.
Şimdi içinizden birkaç kez tekrar edin haftaya fısıldama alıştırmalarına başlarsınız.
Azimli olursanız bir aya kalmaz yüksek sesle söyleyebilirsiniz.
Korkmayın acımayacak.

Yok hani biri gelip çıksa desi ki mesela: "Bizim ülkede boşanma oranı giddikce artıyor. Acaba bunun sebepleri nedir.acaba gençlerimizi daha iyi eğitmek, daha iyi hayata hazirlamamiz mi lazım" vs. Gibi bir konu açsa, inanın o konu sahibinin samimiyetine inanırım. Ama gelip burda herkesin üstüne kendi zihnin çöpünü dökmek bambaşka birşey.

Eyyyyy thomas hobbes!!
Sen kimsin ya??
SEN
KİM
SİN???
Ne leviathanı ya ne saçmalıyosun sen???
Ne alakası var şimdi toplumun temelinin sözleşmeyle mözleşmeyle??
Toplumun temeli ahlaktır ahlakkk!!!!

ayyy o ses kulağımda çınladı resmen

Ablacim elin adamiyla Twitter da ne yazisiyorsun ? Sana ne elin adamınin kadınlardan soğumasindan!! Hayır Sen mi kadinlara isindiracaksin bu adamı ?! Çok ayıp şeyler bunlar ...benim zamanımda yapmazdi genç kizlar böyle şeyler ...

Bir de nişanlısı varken....
Püü ahlaksız.

Giderayak profiline ne ara fotoyu kondurdu konu sahibi
Kendinizi gostermeye gelmissiniz tezimde ne kadar hakliymisim.
Konu sahibinin twitterda yazistigi genc adam bence bunlar hep senin yüzünden. Kiz kendini sana ispatlamak için uğrasiyor.
Bence kaç canini kurtar ama sen bilirsin

Başkasının fotosunu koymuştur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…