Eski düzeyli insanlar nerede ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önce size hak vermiştim ama sonradan bazı fikirlerinizi görünce fikir değiştirdim.

Walla bende okudukca soka giriyorum igrenme geliyo hatta hemcinslrrimden

Evet siz adeta akademik bir makale gibi döktürüyorsunuz tebrik ve takdir ediyorum. Şapka çıkarıyorum.

Bence en büyük ahlaksızlık haddinden fazla başkalarının yatak odaları ile ilgilenmek. Kim ne zaman nerde nasıl hangi pozisyonda sevismis....bal gibi de ilginizi çekiyor böyle durumlar,artık sebebi her neyise. Ben kimsenin yatak odası ile ilgilenmem. Kimse birseye zorlanmadikca, istismar, tecavüz yoksa kamuyu da ilgilendiren bir durum yok. Ama bazıları kendilerini böyle konulardan üste çıkartmaya gayret eder. Bu olmasa dini konular, o olmadi siyasetten, o olmadı herhagi başka bir konudan. Insanlar baskalarin yatak odasına yorduklari kafaları insanlara gerekli işlere yorsaydi bu topraklarda.. Ohooo marsa ilk biz çıkardık. Ama kimin kiminle yattığı tabi daha enteresan

Ey ahali, Auguste Comte konuştu. Şimdi dağılabiliriz.
ahlaksızlığı normalleştirmiş kişilere ahlak dersi vermek için açmadım konuyu, hala benim gibi düşünen insanların yalnız olmadıklarını düşünmeleri için açtım. Burada kocamı aldatıyorum desem daha fazla destek bulurdum, bulanları da biliyorum. O yüzden, hedef kitlem zaten siz değildiniz. Ne yazarsanız yazın.

Kuzum sen kime kızdın da burada ahlak bekçiliğine soyundun,
Sen şimdi ahlaklı olun, iradenize sahip çıkın, riyakarlık yapmayın dediğin için
Tüm insanlığı hadi senin güzel hatırın için çemberi daraltayım, K.K. kadınlarını yola düzene koymak için mi geldin.
Hoşgeldin fakat çok da boşsun be annem....
Yazık sana da yazık

Yalnız nişanlıyken bir erkeğin dmden 'Diğer kadınlar çok tüh kaka, kadınlara inancım kalmadı' şeklinde yürümesine izin vermek, üstüne adam kk yüzünden kadınlara güvenim kalmadı dedi diye üzülüp burada hepimize çemkirmek toplumumuzun genel örf ve ahlakına hiç uygun değil. Lütfen nişanlılık adabına dikkat edelim Berfin hanım.

nişanlımla ortak hesap kullanıyoruz hanımefendi, makale ve haber takip ediyoruz, ben erkeklerle düşüp kalkan birisi olsam şu an nişanlımı aldatıyorum derdim, sizler de bana destek olup kesin hak etmiştir derdiniz.

bu kadar ahlaksızlık olan bir ortamda bulunma misyonunuz nedir? kim verdi bu görevi size?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…