- Konu Sahibi berfinhanim
-
Tipik cahil insan tepkisi , he de gecSürekli ben bilgiliyim demek için çabalıyor.Ne desem bilemedim
Walla bende okudukca soka giriyorum igrenme geliyo hatta hemcinslrrimdenArkadaşlar bu siteye epeydir girmiyordum, şöyle bir okuyayım dedim. Konulara göz gezdirdim. Bırakın erkekleri, hemcinslerim bile sapıtmış. Tinder'dan eş aradığını iddia eden mi dersin, kocasını aldatan mı dersin, kocamlayken eski sevgilimi düşünüyorum diyen mi dersin... Kimsenin aşka inandığı da yok, herkes materyalist olmuş.
Nerede o eski düzeyli ilişkiler, insanların birbirine aşık olup başkasına bakmadığı zamanlar artık bitti mi? Erkeklere zaten güvenmiyordum ama bu siteye bakınca bir ben enayi gibi yaşıyormuşum dedim. Herkes aynı olmuş, kadınlar da aynı artık.
Kuyruk acısı olanlar toplandı konuya tabi. Ahlaksızlık bir toplumu uçuruma sürükler. Bunun din ile yobazlık ile alakası yoktur. Toplumsal ahlak kuralları her dönem var olmak zorundadır. Bu başlık altında saldırıya geçen yaşıtlarımı yaşını başını almış ablalarıma bırakıyorum.
ahlak youtube'dan öğrenilmez hanımefendi, makyaj değil bu.
Evet siz adeta akademik bir makale gibi döktürüyorsunuz tebrik ve takdir ediyorum. Şapka çıkarıyorum.benim üslubum son derece yerinde ve doğru, bana yazılan cevapların hiçbiri "sana ne bundan" gibi saçma sapan bir cümleden öteye gidemediği gibi hiçbiri argümanlarımla doğrudan çatışacak herhangi bir fikir de ortaya koyabilmiş değil. Bir tanesi son derece leş bir üslupla "sana giren çıkan ne" demiş. Onun üslubunu görmediniz sanırım, öteki "kendini pahalıdan satamadı ya ondan" demiş ki kadınları fahişe gibi görüyor sanırım. Siz onun da üslubunu es geçmişsiniz. Bana sataşıyorsunuz. Muhtemelen sizin de söyleyecek sözünüz yok.
Bu sitedeki insanların içinde okuduğunu anlayıp, zihninde yorumlayabilen herhangi biri yok sanırım.
ahlak youtube'dan öğrenilmez hanımefendi, makyaj değil bu.
Alanında tahsil sahibi olmayan herhangi birisinden bir şey öğrenilmez. Ancak propagandaya maruz kalırsınız.Her yerden her şey öğrenilir. Tek yerden öğrenen kişi de takar at gözlüğünü oturur, sonra gelir böyle konular açar :)
Alanında tahsil sahibi olmayan herhangi birisinden bir şey öğrenilmez. Ancak propagandaya maruz kalırsınız.
ahlaksızlığı normalleştirmiş kişilere ahlak dersi vermek için açmadım konuyu, hala benim gibi düşünen insanların yalnız olmadıklarını düşünmeleri için açtım. Burada kocamı aldatıyorum desem daha fazla destek bulurdum, bulanları da biliyorum. O yüzden, hedef kitlem zaten siz değildiniz. Ne yazarsanız yazın.Ey ahali, Auguste Comte konuştu. Şimdi dağılabiliriz.
inanın twitter'da bir erkek bana burada okudukları yüzünden kadınlardan soğuduğunu söyledi, ben de onun üzerine ne zamandır bakmıyordum diye buraya geldim. Dediği kadar varmış. Hani burada bana dinci yobaz yaftası takarlar şimdi bir de, bu benim nesildeki yaşıtlarımın böyle bir teneke kafalılığı da var. O yüzden söyleyeyim öyle dinci birisi de değilim ama din başkadır, ahlak başkadır.
Hanımefendi benim kimsede gözüm yok, nişanlı olduğum birisi var zaten. Sizin zorunuza giden şey, sizden daha mantıklı konuşan bir insanın var olması. Nasıl olabilir de iradesini kontrol edebilen bir insan olur diye düşünüyorsunuz. İnsanların birbiriyle düşüp kalkması değil sorun, sorun bunun normalleşmesi. Evlilik toplumsal düzeni sağlayan en önemli direklerden biriydi. Bunun için yaratıldı. Kimin kiminle olduğu belli olsun, insanlar güven ve huzur içinde üresin. Hayatına bakabilsin, toplumu ileriye taşıyan sağlıklı bireyler yetişsin diye kuruldu. Anlatabiliyor muyum size? Nerdeee... Ne anlarsınız ki, ucuz aşk romanlarından ileriye gidemeyen bilgi seviyenizle tartışıyoruz.
Yalnız nişanlıyken bir erkeğin dmden 'Diğer kadınlar çok tüh kaka, kadınlara inancım kalmadı' şeklinde yürümesine izin vermek, üstüne adam kk yüzünden kadınlara güvenim kalmadı dedi diye üzülüp burada hepimize çemkirmek toplumumuzun genel örf ve ahlakına hiç uygun değil. Lütfen nişanlılık adabına dikkat edelim Berfin hanım.
bu kadar ahlaksızlık olan bir ortamda bulunma misyonunuz nedir? kim verdi bu görevi size?nişanlımla ortak hesap kullanıyoruz hanımefendi, makale ve haber takip ediyoruz, ben erkeklerle düşüp kalkan birisi olsam şu an nişanlımı aldatıyorum derdim, sizler de bana destek olup kesin hak etmiştir derdiniz.
, ben erkeklerle düşüp kalkan birisi olsam şu an nişanlımı aldatıyorum derdim, sizler de bana destek olup kesin hak etmiştir derdiniz.
Vay be demek o aşamaya geldik, aldatmadığıma inanamıyor bile insanlar. Hepiniz ahlaksızlığı iş edinmişsiniz herhalde.Bol keseden at bacım, atmak sonuçta bedava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?