Eski düzeyli insanlar nerede ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Düzeyleri son derece yüksek, özel hayatını istediği gibi yaşayan toplumlar var dünyada
Toplumun huzuru, düzeni, refahı düzgün eğitim ve düzgün gelirle olur
İnsanların cinsel tercihleri dünya kurulduğundan beri var ve onlara hakaret etme hakkınız yok
Toplumda genel bir yozlaşma, ahlaki değerlerde bozulma , düzensizlik mevcut bu konuda hem fikirim sizinle ama bunun insanların sevişmesi ile ilgisi yok. Altı boş bir konu bu, toplum düzeni yataktan geçmiyor

Vaktiniz yoksa neden konu actiniz?
Her mesajiniz birbiri ile celisiyor
O kadar koseye sıkıstınız ki can cekisip iyice sacmalamaya basladiniz
Once buyuyun , kadin olun , sonra gelin burada konu acin , haddini bilmeyene bildirirler boyle

ben de onu diyorum, buraya sayfalarca konu açtıktan sonra "yorum yapamazsın sana ne" diyorlar. Yazmışsınız işte, okuduk fikrimizi belirtiyoruz. Yargılanmak istemiyorsan yazmayacaksın.
Evet demekki istedikleri soylenmeyince destejlenmeyince hosnut olunmiyo... Ozgurluk ayri ahlaksizca hareket etmek ayri buraya konu acma hakki varsa olumsuz yorum yapabilme hakki da var

Öyle bir konu mu var? Vay ahlaksızlar

Yahu burası aldatan insanların acayip seviyede taşlandığı tek yer. Erkeklerin kadınlardan soğudum muhabbetlerinin sebebi bu değil zamanında bu forumda işlek bir hymenoplasti bölümü olması. Kulaktan dolma birşeylere celallenip gelmişsiniz ama yeldeğirmenleriyle savaşıyorsunuz şuan. Olmayan olaylara öfke kusuyorsunuz farkında değilsiniz.

Bir de size gayet seviyeli bir şekilde daha önce de sormuştum ama usluba çok dikkat ettiğiniz için olsa gerek cevap alamamıştım. Şöyle sormayı deneyeyim. Cuckold çiftlerle, eskort profilleriyle ve müşterileriyle dolu, fenomenlerin evlilikte aldatma, kankayı peşkeş çekme konulu seviyesiz kavgalarının elde çekirdek takip edildiği bir platformda hicap duymadan bulunabiliyorsunuz. Bu tür olaylara asla denk gelmeden makale takip ediyorsunuz. Sonra eskaza sadece kadınların bulunduğu bir platform bulup toplumumuzda ahlak kalmadığına ilk buradan mı tanık oluyorsunuz?

İtiraf edin sizin derdiniz ahlak, aldatma o bu değil, içselleştirilmiş mizojinizm. Erkeklerin tek gecelik ilişki platformu olarak gördüğü yerde evlilik arayan kadın ahlaksızdır diye saçmalamanızdan belli bu. Erkekler neden tek gecelik ilişki peşinde diye sormak aklınıza gelmiyor çünkü.

Kimse senden bir organ ödünç alıp yapmıyor bunu, herkes kendi bedeninden sorumludur, dolayısıyla seni bağlayan bir şey yok, kendin doğru bulmuyorsan yapmazsın olur biter

Yahu benim anlamadığım bu sitede madem eller tutulur kimse yok ( kii 11. sayfa da bu tarz bir cümle kurmuşsunuz ) neden bu sitede takılıyorsunuz ? ya da açıp bunu yazma gereği duydunuz. Söylediklerinizde haklılık payınız illaki vardır. Hakeza bundan sizene ? ya da bizene ?
Kim ne istiyorsa yaşayabilir. Bu kadar rahatsızlık duyduysanız konulardan kii, ben bahsettiğiniz konulara 4 aydır hiç denk gelmedim yani evli olup başkası ile yatan kalkan ya da başkasına aşık olan..
siteyi terkedebilirsiniz. üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. veya hiç girmeyebilirsiniz..
Boşverin kim ne yapmak istiyorsa yapsın.Bizi ilgilendirmez değil mi?

Sevgiler.

Nerden biliyorsun? Belki bu konuyu o hapin etkisiyle yazıyordur. En azından mantıklı bir açıklama olur

yani toplumun huzurunun yatak odasindan gectigini savunan -20lik, ne hayat tecrübesi, ne cinsellik tecrübesi olan minik hanimin kesinlikle gazozuna hap atilmistir. bu konu yoksa acilmazdi.

minik hanima norvec bileti almak isterim- belki anlar hakiki toplumsal refahligin ve huzurun cinselikle alakadar olmadigi :)

Aklıma bir anı gekdi

Bana birseyi hatırlattı bu durum.televizyon açık bir evlendirme programı var. Gelin adayi daha 19 yaşında ve damat adayindan beklentilerini maddi manevi up uzun sayıyor. Sunucu (Esra Eroldu galiba) "Sen bunun karşılığında evliliğe ne getiriyorsun?" diye sorduğunda eşim birden ince bir sesle "Bakireyim" dedi. aynen o tip. Kendini geliştirmek yok, kendine düzgün uğraş bulmak yok, ama elalemin seks hayatı konu oluyor. Veya daha doğrusu "herkes ahlaksız, bi ben iyi modunda" ego sisirmek. Cünkü elde başka birşey yok

Evet ben okuduğuma pişman oldum, o "çok düzeyli bir geç kızımız" olarak böyle bişey demeye hiç utanmamış.
İlk değil ne zaman netde dinden, ahlaktan bahsedenlerin yorumlarına denk geliyorum ağizlarindan lağım akiyor. Sorunlular galiba.

bi boş yapma yaa bacım. Algıda seçicilik diyoruz biz buna, binlerce normal konudan senin gözüne 3-5 kişi 3-5 konu battıysa demekki senin ilgi alanın oralar O yüzden kimseye ahlak dersi vermeye kalkma kendini düzelt de gel Hadi bakiiim

hahahaha- ama esin güzel demis.
gercekdende öyle. bu kizlarin cinsel organina bi tac takmadiklari kaldi.

yani toplumsal sorunlarin hepsini millet olarak yendik- hepsiiiiiini hemde bi milletin catur cutur sevismesi kaldi. hadi bakalim, bu hanim kizimiz bizi isiga dogru götürsün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…