- Konu Sahibi berfinhanim
-
herkesin sürekli olarak elinin altında seks yapabileceği yedek onlarca insanın olduğunu düşünmesi aldatma oranlarını artırdı, artırıyor da. Boşanma oranları %40-50'lere vardı. Düzenli aile hayatı tarih oldu. Herkesin gözü elinin altında kolayca ulaştığı diğer alternatiflerde. Burada kocasını aldattığını gururla söyleyen insanları da yadırgamayacaksak, kimi yadırgayacağız.
Sizin gibiler Epiküryenisttir. Anlık hazlar size yeterlidir. Ama toplumu yönetmek bir süreçtir. Toplumun huzuru sizin anlık zevkinizden önemlidir.
yani senin gazozuna hap atan yok...
Vaktiniz yoksa neden konu actiniz?yukarıdaki 13 sayfalık mesajlarımı tek tek okuyup cevaba ulaşırsınız, her birinize tek tek cevap yazacak vaktim yok. Zaten birbirinizden çok farklı şeyler düşündüğünüz de yok. Ben cevaplarınızı yazdım, bilenler bilmeyenlere anlatsın.
Evet demekki istedikleri soylenmeyince destejlenmeyince hosnut olunmiyo... Ozgurluk ayri ahlaksizca hareket etmek ayri buraya konu acma hakki varsa olumsuz yorum yapabilme hakki da varben de onu diyorum, buraya sayfalarca konu açtıktan sonra "yorum yapamazsın sana ne" diyorlar. Yazmışsınız işte, okuduk fikrimizi belirtiyoruz. Yargılanmak istemiyorsan yazmayacaksın.
Öyle bir konu mu var? Vay ahlaksızlarBen daha hala konu sahibinin forum hakkındaki iddialarınin kanitlamasini bekliyorum. Kadınlar burda ballandira ballandira eşlerini aldattiklarini anlattığı ve bizim "iyi ki aldatiyorsun,eşin olanhak etmiştir" diye alkış tuttuğumuz konuları bekliyorum link olarak. Ama O Ter Temiz! Dağılın!
Öyle bir konu mu var? Vay ahlaksızlar
nişanlımla ortak hesap kullanıyoruz hanımefendi, makale ve haber takip ediyoruz, ben erkeklerle düşüp kalkan birisi olsam şu an nişanlımı aldatıyorum derdim, sizler de bana destek olup kesin hak etmiştir derdiniz.
ben de bunu diyorum işte, ama ek olarak 99999 kişiyle tek gecelik ilişki yaşamayı da ahlaksızlık olarak görüyorum. Bunu da eklemek isterim. Çünkü bunun da toplumsal düzene aykırı olduğunu düşünüyorum.
Nerden biliyorsun? Belki bu konuyu o hapin etkisiyle yazıyordur. En azından mantıklı bir açıklama olur
Ahlaktan bahsediyor yazdığı yoruma bakYa arkadaşlar ciddiye alıp cevap bile yazmayın, polemik amaçlı gelmiş. Az önceki konuda yazdığı şu çirkin yorum bu sözde ahlak bekçisinin.
Bu da ikinci hesabı gibi. @Mune bir göz atar
Evet ben okuduğuma pişman oldum, o "çok düzeyli bir geç kızımız" olarak böyle bişey demeye hiç utanmamış.Ahlaktan bahsediyor yazdığı yoruma bak
yani toplumun huzurunun yatak odasindan gectigini savunan -20lik, ne hayat tecrübesi, ne cinsellik tecrübesi olan minik hanimin kesinlikle gazozuna hap atilmistir. bu konu yoksa acilmazdi.
minik hanima norvec bileti almak isterim- belki anlar hakiki toplumsal refahligin ve huzurun cinselikle alakadar olmadigi :)
İlk değil ne zaman netde dinden, ahlaktan bahsedenlerin yorumlarına denk geliyorum ağizlarindan lağım akiyor. Sorunlular galiba.Evet ben okuduğuma pişman oldum, o "çok düzeyli bir geç kızımız" olarak böyle bişey demeye hiç utanmamış.
bi boş yapma yaa bacım. Algıda seçicilik diyoruz biz buna, binlerce normal konudan senin gözüne 3-5 kişi 3-5 konu battıysa demekki senin ilgi alanın oralarArkadaşlar bu siteye epeydir girmiyordum, şöyle bir okuyayım dedim. Konulara göz gezdirdim. Bırakın erkekleri, hemcinslerim bile sapıtmış. Tinder'dan eş aradığını iddia eden mi dersin, kocasını aldatan mı dersin, kocamlayken eski sevgilimi düşünüyorum diyen mi dersin... Kimsenin aşka inandığı da yok, herkes materyalist olmuş.
Nerede o eski düzeyli ilişkiler, insanların birbirine aşık olup başkasına bakmadığı zamanlar artık bitti mi? Erkeklere zaten güvenmiyordum ama bu siteye bakınca bir ben enayi gibi yaşıyormuşum dedim. Herkes aynı olmuş, kadınlar da aynı artık.
Kuyruk acısı olanlar toplandı konuya tabi. Ahlaksızlık bir toplumu uçuruma sürükler. Bunun din ile yobazlık ile alakası yoktur. Toplumsal ahlak kuralları her dönem var olmak zorundadır. Bu başlık altında saldırıya geçen yaşıtlarımı yaşını başını almış ablalarıma bırakıyorum.
Aklıma bir anı gekdi
Bana birseyi hatırlattı bu durum.televizyon açık bir evlendirme programı var. Gelin adayi daha 19 yaşında ve damat adayindan beklentilerini maddi manevi up uzun sayıyor. Sunucu (Esra Eroldu galiba) "Sen bunun karşılığında evliliğe ne getiriyorsun?" diye sorduğunda eşim birden ince bir sesle "Bakireyim" dedi.aynen o tip. Kendini geliştirmek yok, kendine düzgün uğraş bulmak yok, ama elalemin seks hayatı konu oluyor. Veya daha doğrusu "herkes ahlaksız, bi ben iyi modunda" ego sisirmek. Cünkü elde başka birşey yok
Öyle bir konu mu var? Vay ahlaksızlar
İddialar öyle. Bizde merakla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?