- Konu Sahibi berfinhanim
-
Allah aşkına burada kocamı aldatıyorum diye açılan hangi konuda konu sahibine hak verildi? Öyle bir konu bulursanız linkini atın buraya lütfen.ahlaksızlığı normalleştirmiş kişilere ahlak dersi vermek için açmadım konuyu, hala benim gibi düşünen insanların yalnız olmadıklarını düşünmeleri için açtım. Burada kocamı aldatıyorum desem daha fazla destek bulurdum, bulanları da biliyorum. O yüzden, hedef kitlem zaten siz değildiniz. Ne yazarsanız yazın.
ben erkeklerle düşüp kalkan birisi olsam
Vay be demek o aşamaya geldik, aldatmadığıma inanamıyor bile insanlar. Hepiniz ahlaksızlığı iş edinmişsiniz herhalde.
Allah aşkına burada kocamı aldatıyorum diye açılan hangi konuda konu sahibine hak verildi? Öyle bir konu bulursaniz linkini atın buraya lütfen.
Anladık anladıkDiyorum ya. Bol keseden atıyor konu sahibi. Sanki burdaki kadınlar fuhuşa veya zinaya teşvik ediyor veya çanak tutuyormuş gibi bir izlenim yaratmaya çalışıyor. Ama O tertemiz. Anladınız hepiniz umarim. Ter Temiz!
Valla burda neyi tartisiyosunuz anlamadim acilan konular belli millet dile getiremedigini kimsenin bilmedigi bi nick altindan yaziyor ve yorum bekliyor sanane diyebilmek icin bu ksilerin burada soru sormamasi gerekiyor... Zaten yorum yapalim diye konu aciyo karsi taraf sizi ne ilgilendiyor diye konu sahibine yorum yapacaginiz bi durum yok
PR çalışması mı yapıyorsun? Hedef kitlen biz değilsek burada işin ne? Senin yüksek mertebene ulaşamayacak pis bilgi fakirleri olarak cahilliğimizin hangi kısmından yararlanmaya geldin? Kitap ezberlemekle kemale erilmez.ahlaksızlığı normalleştirmiş kişilere ahlak dersi vermek için açmadım konuyu, hala benim gibi düşünen insanların yalnız olmadıklarını düşünmeleri için açtım. Burada kocamı aldatıyorum desem daha fazla destek bulurdum, bulanları da biliyorum. O yüzden, hedef kitlem zaten siz değildiniz. Ne yazarsanız yazın.
PR çalışması mı yapıyorsun? Hedef kitlen biz değilsek burada işin ne? Senin yüksek mertebene ulaşamayacak pis bilgi fakirleri olarak cahilliğimizin hangi kısmından yararlanmaya geldin? Kitap ezberlemekle kemale erilmez.
baksanıza daha iletişim kurmasını dahi bilmiyorlar, bir de steve jobs'u koymuş profiline. : d
vallahi sizin gibilere ancak gülünür. Özel hayatlarının beni ilgilendirmeyen kısımlarını bilemem ama, bu forumda paylaşıyorsa beni ilgilendiriyordur. Boş laf yapmayın.
yukarıdaki 13 sayfalık mesajlarımı tek tek okuyup cevaba ulaşırsınız, her birinize tek tek cevap yazacak vaktim yok. Zaten birbirinizden çok farklı şeyler düşündüğünüz de yok. Ben cevaplarınızı yazdım, bilenler bilmeyenlere anlatsın.insanlarin özel hayati, cinselligi, tercihleri sizi niye ilgilendiriyor?
Kendi hayatinizi belirlediginiz gibi yasasaniz nasil olur?
Nasrettin hoca misaliyukarıdaki 13 sayfalık mesajlarımı tek tek okuyup cevaba ulaşırsınız, her birinize tek tek cevap yazacak vaktim yok. Zaten birbirinizden çok farklı şeyler düşündüğünüz de yok. Ben cevaplarınızı yazdım, bilenler bilmeyenlere anlatsın.
Demek istediğim şey zaten bize ne diye bir şey yok. Toplumsal ahlak herkes için geçerli olan kurallardır. Bu olayın sonucunu ancak cahiller göremez. Toplumsal düzenin bozulmasının sonucunda nereye sürükleneceğinizi bilmediğiniz için 21.yüzyıl özgürlüğünü "pembe gözlüklerle" tepe tepe kullanmak derdindesiniz ama bunun acısını çekiyoruz. Düzen hanımefendi, düzen. Düzen bozulursa toplum bozulur.
Ha kendinin burdaki insanlardan daha mantıklı konuştuğuna da kesin gözüyle bakıyorsun yaniHanımefendi benim kimsede gözüm yok, nişanlı olduğum birisi var zaten. Sizin zorunuza giden şey, sizden daha mantıklı konuşan bir insanın var olması. Nasıl olabilir de iradesini kontrol edebilen bir insan olur diye düşünüyorsunuz. İnsanların birbiriyle düşüp kalkması değil sorun, sorun bunun normalleşmesi. Evlilik toplumsal düzeni sağlayan en önemli direklerden biriydi. Bunun için yaratıldı. Kimin kiminle olduğu belli olsun, insanlar güven ve huzur içinde üresin. Hayatına bakabilsin, toplumu ileriye taşıyan sağlıklı bireyler yetişsin diye kuruldu. Anlatabiliyor muyum size? Nerdeee... Ne anlarsınız ki, ucuz aşk romanlarından ileriye gidemeyen bilgi seviyenizle tartışıyoruz.
Burada acilan es aldatmasi konularinda bir kisi bile aldatan insana hak vermemistirahlaksızlığı normalleştirmiş kişilere ahlak dersi vermek için açmadım konuyu, hala benim gibi düşünen insanların yalnız olmadıklarını düşünmeleri için açtım. Burada kocamı aldatıyorum desem daha fazla destek bulurdum, bulanları da biliyorum. O yüzden, hedef kitlem zaten siz değildiniz. Ne yazarsanız yazın.
yukarıdaki 13 sayfalık mesajlarımı tek tek okuyup cevaba ulaşırsınız, her birinize tek tek cevap yazacak vaktim yok. Zaten birbirinizden çok farklı şeyler düşündüğünüz de yok. Ben cevaplarınızı yazdım, bilenler bilmeyenlere anlatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?