Eski düzeyli insanlar nerede ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah aşkına burada kocamı aldatıyorum diye açılan hangi konuda konu sahibine hak verildi? Öyle bir konu bulursanız linkini atın buraya lütfen.

Valla burda neyi tartisiyosunuz anlamadim acilan konular belli millet dile getiremedigini kimsenin bilmedigi bi nick altindan yaziyor ve yorum bekliyor sanane diyebilmek icin bu ksilerin burada soru sormamasi gerekiyor... Zaten yorum yapalim diye konu aciyo karsi taraf sizi ne ilgilendiyor diye konu sahibine yorum yapacaginiz bi durum yok

Vay be demek o aşamaya geldik, aldatmadığıma inanamıyor bile insanlar. Hepiniz ahlaksızlığı iş edinmişsiniz herhalde.

Ahaha buna gülerim. Ben sizin burdaki kadınların "iyiki aldatiyorsun hak etmiştir' diyeceklerini iddia ettiginizi kastetmiştim. Ama siz ter temizsiniz bunu hepimiz anladık zaten

"islamın şartı 5, altıncısı haddini bilmek." demiş o mükemmel eskiler.
Size yanlış gelebilir, olabilir. Tek tip değiliz insan ırkı olarak, durmanız gereken nokta; sırf sizin gibi veya örnek aldığınız biri gibi olmadığı için başkasını yargılamak.
Bu yaptığınız 'insan ötekileştirmek' ayıbıdır ve ahlaksızlığın bir başka boyutudur.
Ufak bir dip not; o çok ahlaklı gördüğünüz eskilerde, neler döndüğünü bilmiyorsunuz. O zamanda da erkeklerin ve kadınların çoğu 'ahlaksız' dı. Yani sizin ahlak diye tanımladığınız hareketler bütünü, genelde kendisinin alttan alta yapıp, başkası için kınayanlardan çıkmış çoğu zaman.
Saydıklarınızın ahlakla değil, doğrudan hayata bakış açısı ve vicdanla alakası var.
Sizin ilkelerimiz daha dini iken, bir başkasının ki daha seküler olabilir.

Allah aşkına burada kocamı aldatıyorum diye açılan hangi konuda konu sahibine hak verildi? Öyle bir konu bulursaniz linkini atın buraya lütfen.

Diyorum ya. Bol keseden atıyor konu sahibi. Sanki burdaki kadınlar fuhuşa veya zinaya teşvik ediyor veya çanak tutuyormuş gibi bir izlenim yaratmaya çalışıyor. Ama O tertemiz. Anladınız hepiniz umarim. Ter Temiz!

ben de onu diyorum, buraya sayfalarca konu açtıktan sonra "yorum yapamazsın sana ne" diyorlar. Yazmışsınız işte, okuduk fikrimizi belirtiyoruz. Yargılanmak istemiyorsan yazmayacaksın.

PR çalışması mı yapıyorsun? Hedef kitlen biz değilsek burada işin ne? Senin yüksek mertebene ulaşamayacak pis bilgi fakirleri olarak cahilliğimizin hangi kısmından yararlanmaya geldin? Kitap ezberlemekle kemale erilmez.

Kızcağız biz yoldan çıkmışları yola getirmeyi görev edinmiş kendine,

insanlarin özel hayati, cinselligi, tercihleri sizi niye ilgilendiriyor?
Kendi hayatinizi belirlediginiz gibi yasasaniz nasil olur?

insanlarin özel hayati, cinselligi, tercihleri sizi niye ilgilendiriyor?
Kendi hayatinizi belirlediginiz gibi yasasaniz nasil olur?
yukarıdaki 13 sayfalık mesajlarımı tek tek okuyup cevaba ulaşırsınız, her birinize tek tek cevap yazacak vaktim yok. Zaten birbirinizden çok farklı şeyler düşündüğünüz de yok. Ben cevaplarınızı yazdım, bilenler bilmeyenlere anlatsın.

Nasrettin hoca misali

nerede bu düzen?
kadınların bacak arasında mı?

Ha kendinin burdaki insanlardan daha mantıklı konuştuğuna da kesin gözüyle bakıyorsun yani ya vallahi gülesim yoktu sen çok yaşa

Burada acilan es aldatmasi konularinda bir kisi bile aldatan insana hak vermemistir
Ufak sallayin biraz

Cok tatlisin ama- konu acmaya vakti olan cevaplamayada vakti bulsun bi zahmet.
gercekten merak etdim, milletin cinselligini neden konu acacak seviyede düsünüyorsun?
Sen yasama, evledigin esinle yasa veya hic yasama.
sen esini real hayat cercevesinde bul, tanis, ahlakli bir sekilde yasa.
yani senin gazozuna hap atan yok...

Ben daha hala konu sahibinin forum hakkındaki iddialarınin kanitlamasini bekliyorum. Kadınlar burda ballandira ballandira eşlerini aldattiklarini anlattığı ve bizim "iyi ki aldatiyorsun,eşin olan hak etmiştir" diye alkış tuttuğumuz konuları bekliyorum link olarak. Ama O Ter Temiz! Dağılın!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…