Eski düzeyli insanlar nerede ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Iyi hos da, ahlakin ne oldugunu kim belirliyor peki?
Ben evli bir insanim, evliyken baskasini da sevdim. Evli olunca insan duygularini aldiriyor diye bir sey yok. Evliyim, asik da oldum, her gece yatmadan once sevdigim kisiyi dusunuyorum cunku elimde degil, ask boyle bir sey. Yanimdaki esime de her gun yalan soyluyorum, baskasini sevdigimi gizliyorum. Elimde olmadan asik oldum, elimde olmadan yalan soyluyorum, elimde olmadan aci cekiyorum. Bunun ahlaksizlik olduguna hangi mercii karar veriyor tam olarak? Kim bu toplum?

Son düzenleme:
Bayiliyorum sana

Ahlak duzeyii cooooooook yuksek bir yorum! Toplumun ahlaki bozuldu, kacin

Tövbe de kiz cherynin ne ahlaksizligini gördün

Bunun ahlaklı bir durum olduğunu düşünseydiniz eşinize anlatabilirdiniz. Düpedüz ahlaksızlık yaptığınız.

Aslında sadece bu siteyle sınırlandırmak eksik olmuş..

Ahir zamanları yaşıyoruz maalesef.
Küçük kıyamet alametleri.. Allah sonumuzu hayır etsin.

Ayrıca, kınama bacım, kınadığını yaşamadan ölmeyecekmiş hiç kimse..

Ben şahsi yorumumu yapayım. Bir kişi evlenmeden cinsellik yaşayabilir. Bu ahlaksızlık değildir. Ama bir kişi evliyken başkalarıyla flörtleşiyorsa bu ahlaksızlıktır. Çünkü dünyaca genelgeçer etik ahlak kuralları vardır.

Konu sahibi milleti can damarından vuruyosun farkındamısın onlara namus ahlak deme ne dersen deAlerjileri var bu iki kelimeye
Hepsiyle tartışacak bilgi düzeyine sahibim, bu tiplerin içinde yetiştim. İzmir'de yaşıyorum. Ama artık burama kadar geldi, insanları hayvanlardan ayıran çizgi silindikçe rahatsızlık hissetmeye başladım. Biz kedi miyiz 3 kişiyle çiftleşelim ya. Gerçekten sıkıldım.

Bizim gibiler, (sizin deyiminizle) başka hayatlar hakkında konuşur.
Fakat sizin gibi yargılamaz,
Sizi rahatsız eden konu hakkında yorum yapmaz, görmezden gelirseniz kendinizi mutlu hissedersiniz,
Velev ki ''Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş'' deyimini de kulağınıza küpe edin ki,
Yargıladığınız şeyin için de bulmayın kendinizi.
Ucuz namus bekçiliği yapmayın.......

Ooo cherry bak az önce seni savundum iki dakka bekleseydin ahahaha

ben de bunu diyorum işte, ama ek olarak 99999 kişiyle tek gecelik ilişki yaşamayı da ahlaksızlık olarak görüyorum. Bunu da eklemek isterim. Çünkü bunun da toplumsal düzene aykırı olduğunu düşünüyorum.

İyi de sizi ilgilendiren ne onu anlamadim?
Esini , sevgilisini vs aldatmak bana gore ahlaksizlik ama bireysel bir ahlaksizlik beni neden ilgilendirsin , sizi neden ilgilendirsin?
Aldatan insan hep vardi ve hep var olacak , bu karakterle alakali bir olay

Tinder'da sevgili arayandan size ne ? İsteyrn istedigi yerde arar , yine sizi baglayan bir durum yok

İsteyen istedigi kadar kisiyle yatar , sevisir , sonra da istedigini yapar

Bunlarin hepsi bireysel secimlerdir , ne sizi ne beni ne de toplumu ilgilendirir

Toplumu ilgilendiren ahlaksizliklar , cocuklara ve kadinlara tecavuz , hirsizlik , toplumu ilgilendiren konularda yalan soylemek , yolsuzluk yapmak , topluma nefret tohumlari ekmek , insanlari ayristirmak , ozgurluklerini kisitlamak , bireysel haklara mudahale etmektir

Yok o kocasini aldatmis , yok karisini aldatmis vs vs bunlarin hicbiri sizi ilgilendirmez

Tamam canım biz ahlaksızız tüm erkekler senin olsun biz de köşeden saadetini izleyelim

ben düşüncelerimin çok sağlam temellere dayalı olduğundan emin olduktan sonra kelimelere döktüm. Bu yüzden yazdıklarıma dikkat ederseniz en ufak bir tereddüt etmeden yazıyorum. Yıllardır feminist çevrelerle takıldım, yobaz insanlar da gördüm. Onlara bakıp "size ne insanlardan" dedim, yürüyüşlere katıldım. Ama hayat beni buraya getirdi. Çok toymuşum. Toplum düzeni diye bir olgu var, bunu düşünmek zorundayız.

Yani benim 100 kisiyle kapali kapilar ardinda sevismis olmam toplumsal duzene aykiri oyle mi???
Allah askina ne yiyip iciyorsunuz da boyle bir kafa yapisina sahip oluyorsunuz , yazik gercekten , lutfen cogalmayin da toplum kurtulsun sizin gibilerden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…