Eski düzeyli insanlar nerede ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu zamana özgü değil ki bundan 20 sene önce de vardı 60 sene önce de ahlaksızlık yada aldatma,sadece sadece bu kadar rahat anlatılabilen yada bu kadar kolay ifşalanmıyordu

Kendini de ne çok övmüşsün.Buralarda biraz takıl , seni bir tanıyalım gerekli görürsek eğer biz överiz.Yok öyle klavyeden sallamak.Ayrıca toplumun nereye gittigiyle ilgili kaygilarin varsa bu konuda tez mez egitim vs bir seyler yap ve elestirdigin yerde de takılma.Bu celiski kendini bu kadar öven birine yakismiyor çünkü.Ve en önemlisi kimin nereden es bulacagı konusu senin neden bu kadar sarstı?

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ben size hak veriyorum millet iyice sapıttı. Zinanın adı aşk oldu.

Konu sahibi bu nedir? Ne kadar ahlaksiz bir insansiniz siz , anneniz babaniz okusa bu cumleyi utancindan yerin dibine girer , nisanliniz bilse nisanlisinin zihniyeti bu , yuzunuze tukurur

Hayatimda gormedim boyle ahlaksizca bir yorum , bir de genc kiz olacaksiniz , yazik yazik utanmaz

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ben size hak veriyorum millet iyice sapıttı. Zinanın adı aşk oldu.

Namus timsali arkadaşın şu yorumundan sonra da hakveriyormusunuz.
Maşallah 38 yaşındayım, Şöyle bir cümle ne okudum ne de yazdım yuhhh

Midem bulandı yahu bu nasıl bir hayal dünyası.

10 yıllık site kullanicisiyim seviye artmış eksilmemiş diyebilirim
Sizinkine muhalefet için muhalefet derler

İşin komik tarafı sanki kendileri erkek meraklısı değil:

Bide kendinden küçük olana bakıyor... Vay anam babam

aynen doğru söylüyorsunuz kadınlar bir erkekle birlikteyken daha iyi biri karşısına çıkınca bırakıveriyor erkeklerde aynı şekilde hatta aynı anda çok kişiyle ilişki yaşıyorlar. maalesef aile diye birşey kalmıyacak bu gidişle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…