- 23 Ağustos 2012
- 51.843
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.449
- 898
- Konu Sahibi berfinhanim
-
Ya çen niçanlın kk yüzünden kadınlardan ve senden soğudu diye kendini ispatlamaya, herkesi haşlamaya mı geldin çen
hahahaha- ama esin güzel demis.
gercekdende öyle. bu kizlarin cinsel organina bi tac takmadiklari kaldi.
yani toplumsal sorunlarin hepsini millet olarak yendik- hepsiiiiiini hemde bi milletin catur cutur sevismesi kaldi. hadi bakalim, bu hanim kizimiz bizi isiga dogru götürsün.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ben size hak veriyorum millet iyice sapıttı. Zinanın adı aşk oldu.Arkadaşlar bu siteye epeydir girmiyordum, şöyle bir okuyayım dedim. Konulara göz gezdirdim. Bırakın erkekleri, hemcinslerim bile sapıtmış. Tinder'dan eş aradığını iddia eden mi dersin, kocasını aldatan mı dersin, kocamlayken eski sevgilimi düşünüyorum diyen mi dersin... Kimsenin aşka inandığı da yok, herkes materyalist olmuş.
Nerede o eski düzeyli ilişkiler, insanların birbirine aşık olup başkasına bakmadığı zamanlar artık bitti mi? Erkeklere zaten güvenmiyordum ama bu siteye bakınca bir ben enayi gibi yaşıyormuşum dedim. Herkes aynı olmuş, kadınlar da aynı artık.
Kuyruk acısı olanlar toplandı konuya tabi. Ahlaksızlık bir toplumu uçuruma sürükler. Bunun din ile yobazlık ile alakası yoktur. Toplumsal ahlak kuralları her dönem var olmak zorundadır. Bu başlık altında saldırıya geçen yaşıtlarımı yaşını başını almış ablalarıma bırakıyorum.
burada da herkes ayakları üstünde durma peşinde gibi konuşuyor ama biraz içeriği okuyunca herkesin değil ayaklarının üstünde durmak, dizlerinin üstüne çökmüş bir erkekle münasebet içinde olduğunu görüyorsun.
Link varsa ben de isterim yahu...yoksa Bihter Ziyagil mi siteye uye
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ben size hak veriyorum millet iyice sapıttı. Zinanın adı aşk oldu.
burada da herkes ayakları üstünde durma peşinde gibi konuşuyor ama biraz içeriği okuyunca herkesin değil ayaklarının üstünde durmak, dizlerinin üstüne çökmüş bir erkekle münasebet içinde olduğunu görüyorsun.
Midem bulandı yahu bu nasıl bir hayal dünyası.Konu sahibi bu nedir? Ne kadar ahlaksiz bir insansiniz siz , anneniz babaniz okusa bu cumleyi utancindan yerin dibine girer , nisanliniz bilse nisanlisinin zihniyeti bu , yuzunuze tukurur
Hayatimda gormedim boyle ahlaksizca bir yorum , bir de genc kiz olacaksiniz , yazik yazik utanmaz
Kadin yada erkek her ne ise bu uye tam bir sapikMidem bulandı yahu bu nasıl bir hayal dünyası.
Konu sahibi bu nedir? Ne kadar ahlaksiz bir insansiniz siz , anneniz babaniz okusa bu cumleyi utancindan yerin dibine girer , nisanliniz bilse nisanlisinin zihniyeti bu , yuzunuze tukurur
Hayatimda gormedim boyle ahlaksizca bir yorum , bir de genc kiz olacaksiniz , yazik yazik utanmaz
Ben hemşirelik stajı yapıyorum hastanede, bir genç çocuk var. İntern doktor. Stajyer doktor yani, çok yakışıklı. Gördüğümde gözüm istemsiz onda kalıyor, göz göze geliyorum bazen. Yaşça benden küçük sanırım. Doktor hemşireye bakar mı?
ama kiz hakli- baksana evlilik toplumun temeli olmayan ülkeler/kültürler ne durumda??
Hepsi mokunla oynuyor- hepsi hemde.
tac sart kardesim- bende isterim.
İşin komik tarafı sanki kendileri erkek meraklısı değil:
Bide kendinden küçük olana bakıyor... Vay anam babam
"Nişanlı olduğun birisi" hariç galiba.hepsi ahlaksız
İşin komik tarafı sanki kendileri erkek meraklısı değil:
Bide kendinden küçük olana bakıyor... Vay anam babam
Himm hem nisanli hemde baskasina bakiyor
Ahhhaaa konu sahibi nisanlinizi mi aldatiyorsunuz?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?