Eski eşini 5 yıl unutamama

Ben de unutamayabilirim maalesef.
Boşanmalar her zaman şiddet , aldatma gibi sebeplerle bitmiyor.
Belki bende ruh hastası olabilirim. Emin değilim.

Eski eşini ömrü boyunca unutmayacak. Fakat hangi anlamda söyledi o önemli. Seviyorum özlüyorum değildir bence .

Yani sanki yeni boşanmış gibi anlatıyor ve e devletten evlenip evlenmedigine bakıyormuş o da bekar diyor hala seviyor bence
O zaman takıntılı kendisi. Birşeyler yarım kalıp bitince hep takipte kalıyor. Belki
İstemeden boşanmıştır bilemeyiz. Kendinizi onunla kıyaslamayın. Yada burda boşanıp mutlu olan kadınları dinleyin. Valla ablam 7 aydır baba evine döndü iş hayatına da atıldı. Arkadaşta edindi. Gezinip duruyor kendine. İlkin çok ağlardı çünkü zulümde olsa çocukları vardı alışılmış bir hayatı vardı. Şimdi dünyayı serse önüne asla dönmez çünkü mutlu ve asıl hayatı anladı.

Oh maşallah yeni hayatı çok daha güzel olsun çok mutlu olsun

Bende şuan öyleyim, ailem üzülmeyeyim diye ne yapacaklarını şaşırıyorlar evde hersey bana soruluyor, bir yandan üzgünüm, bir yandan da bu durumun tadını çıkarıyorum
Oh ne ala. Keyfini çıkar. valla kök söktürüyor bizimki. hoş ben evimdeyim annem anlatıyor. Sefası olsun. Toparlanıyor şükür. Bir dönem üzgün bir dönem çok huysuz sinirliydi. Şimdi normalleşti . İş arkadaşları ile yemeklere kahvelere gidiyor. İyileşiyor yani sizde öyle olacaksınız merak etmeyin.

İnşallah çok teşekkür ederim

merhaba , ortada eski eşi unutamama diye bir şey yok.Bağımlılıktır o.Ve şuan maddi ve manevi olarak evli olduğundan daha kötü bir durumda olduğu için , eski eşi ile beraberken daha mutlu olduğu için aklına geliyordur.Boşandıktan sonra maddi ve manevi olarak mutlu olsaydı kafasını bir sn bile eski eşine doğru döndürmezdi.Boşanma kararı almak ,kolay bir karar değil .O duruma gelmiş ki o kararı almış.Ama bu kararı almak ve uygulamakla bitmiyor iş.Bunun bir de boşanmadan sonraki süreci var.Maddi olarak nasıl ilerleyecek.EVliyken sadece bir eş ile uğraşırken,boşandıktan sonra bir sürü insanla uğraşmak zorunda kalıyorsunuz,aile dahil.Çok güçlü bir psikoloji lazım.Maddi ve manevi süreci yönetebilicek bir kapasite olması lazım .

sizin boşanasanız yok bence kendınıze kılıf uyduruyorsunuz :) hem sizene ondan o başka bir karakter siz başka

Aman ne adamlar varmış böyle 8 sene unutulmayacak:) Çok mu aşırı yakışıklıymış? Maddi durumu ultra mı zenginmiş? uzun boylu dalyan gibi enine boyuna bir adam mıymış? münasip yeri altından mıymış? :) Yani bu koşulları sağlıyorsa bu arkadaş unutamamakta haklı. Ama sanmıyorum. Yer elmasından hallice tipsiz vasıfsız adamlar gereksiz çok övülüyor:) Gerek yokkkkk.... Dışarıda bu model zibilyon tane varken acı çekmek neden?

ya çivi çiviyi söker , daha iyisi ile karşılaşmamıştır ondan unutamamıştır
Boşanalı 5-6 ay oldu bazen daha önce hiç evlenmemişim gibi hissediyorum

Bu kişiden kişiye değişir

Kendinize olumsuz değil , olumlu örnekler bulun diğer konunuzda yazdığım örneklere bi bakın :)

Valla fıstık gibi kızlar görüyorum. Yalan Dünya Selahattin'den hallice adamlar için acı çekiyorlar:)

Hayattan yanlış ders çıkarıyorsunuz. Ya bende 8 yıl unutamazsam değil ne salaklar var 8 yıl unutamamış şeklinde düşünseniz sizin için daha kolay olur. Hatta ben direkt böyle düşünürdüm. Hayatı kaçırmış koskoca 8 yıl. Geri alınamayacak, bir daha yaşanmayacak 8 koca yıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…