elbette önemli değil ama bu kadar ısrarcı olmaları çok şaşırtıcı onun heveslerini de önemsemeleri lazım.yoksa ne var oturulmıcak gibi değilse ama eşinin söyledkleri kurcaladı kafamı...bence bunlar çok önemli şeyler değil.sonuçta sıkılınca değiştiriverirsin ne olacak.şimdi yeni bir yemek odası demek en az 2000 lira demek.halbuki o parayı düğününüz için yada balayınızda harcayabilirsiniz.
ben ilk evlendiğimde eşimin babanesinin evine evlendim.eşyaların bir kısmı babanesinden (eşimin çocukluğundan) bir kısmı k. validemden bir kısmını da babam almıştı.daha doğrusu sadece yatak ve yemek odası yeniydi.ama inan hiç sorun olmadı.şimdi yeni bir salon takımı alındı eşimin ısrarıyla ama oğluş sağolsun mahvediyor.eskiler varken daha rahattık:)
inan bunlar küçük şeyler bir yemek odası için mutluluğunu bozmana değez.
allah yardımcın olsunbu artık bir yemek odası olayı olmaktan çıktı.. kendi kızları da var ömrümüz olursa onu da evlenirken göreceğiz. kendi kızlarına böyle birsey teklif edilsin istemeyecekler. bana neden itelemeye kalkıyorlar anlamıyorum. sordular hayır dedim bu ısrarı anlamak imkansız. paran yoksa seneye evleniriz dediğimde benimle param için mi evleniyorsun diyor. artık yenisini alsalarda baktıkça çok güzel seyler hatırlamayacağımı bilmek en kötüsü
Böyle şeyleri okudukça o kadar üzülüyorum ki, olay almış başını nerelere gitmiş.
Birbirinizi dandik bi yemek takımı uğruna kırmaya değer mi?
Ben evlenirken yemek takımım yoktu bile, umurumda olmadı, eskiymiş, yeniymiş varmış yokmuş.
Sevdiğime kavuşmuşum ben yaa daha ötesi daha güzeli var mı?
Ne olacak yani, eşya ardı önü, sizinle mi yıllanacak, alın 6 ay sonra atın... şu kırgınlıklara, küslüklere, kavgalara gerek var mı?
paran yoksa seneye evleniriz dediğimde benimle param için mi evleniyorsun diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?