- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Bak pişman olacaksın benim gibi düşüncelisini bulamazsın
Bende engelliyorum sürekli sonra bi şekilde kaldırıyorum engelleri :))
evli olmadığına eminim.O kadar haklısınız ki biliyorum bende. Zaten sınava hazırlanıyorum 5 dakika arasa Nadiren mesaj atsa başka hiçbir beklentim olmayacak. Galiba gözümde çok yükselttim ya da bana böyle davranmasını hazmedemiyorum. Düzelmeli diyorum kendi kendime.
29 ekimde görüşecektik bu haftasonu olsun ya da hiç gelme dedim bakalım gelirse eğer tam emin değilim geleceğinden ama ciddi ciddi konuşacağım, son kez artık
bu adam seni kesinlikle sevmiyor.Arkadaşlar düşünüyorum düşünüyorum çıkar yol bulamadım.
9 aydır birisiyle görüşüyorum. Çok uzağız birbirimize 2 ya da 3 haftada bir görüşüyoruz. Görüşünce heyecanını mutluluğunu hissedebiliyorum. Saatlerce beni izler. Bi yerde oturduğumuzda saatlerce bana bakar heyecanlanır sesi titrer falan. Ama normal Zaman'larda asla aramaz ya da mesaj atmaz. Ya insan 1 haftada en azıdan 1 kez aramaz mı?
Aramıyor. Mesaj deseniz günde 2 tane mesaj atar 1.si Günaydın 2.si ders çalışıyor musun.
Gece iyi geceler mesajı bile atmaz. Ben atınca da kısa cevaplar atar. Konuşmayı keser. Kaç kez söyledim, özlüyorum neden böyle yapıyorsun diyorum. Eski kafalıyım yapım bu. Hem ders çalış diye diyor. Günde 5 dakika araması ders çalışmama Nasıl engel olabilir ki. Çok uzatınca çocukça davranışlar ben daha olgunum diyor. Benden 7 yaş büyük.
Asla gönlümü almaz. Defalarca bitti diyorum bitiriyorum aklımda ama unutmama izin vermiyor. Bak pişman olacaksın benim gibi düşüncelisini bulamazsından başlıyor tamam dikkat ederime geliyor konu ama gene aynı. Gerçekten yapısı bu olabilir mi
Yoksa bahane mi
Ne yapmalıyım o kadar kararsızım ki..
Ha birde şunu eklemek istiyorum kendisi 3 sene sınava hazırlanmış bölümlerimiz aynı.. Çok iyi bi işi var.
Ama bana asla sınav Hakkı'nda bilgi vermez. Çok sağlam notlarım bar diyor ama seninle paylaşabilirim demiyor. Sadece destek olmak için aramıyormuş sormuyormuş
2-3 kez genellikleNe kadar sıklıkla buluşuyorsunuz siz
Hiç atmadığı günlerde var. En iyi ihtimali söyledim.Gunde 2 msj hic normal degil biz haftada 3 gun gorusmemize ragmen gun icinde muhakkak whatsaptan iletisim halindeyiz . Yani hic mi merak etmiyor seni ? Eger sevgililikte boyleyseniz evlilik niyeti ile bi adim atsaniz cok daha kotu olur diye dusunuyorum
ama görüşünce sanki değer verdiğini hissediyorum. Neden beni olduğum gibi kabul etmiyorsun, ilişkimize yazık ediceksin tarzı konuşur hep.bu adam seni kesinlikle sevmiyor.
bir sebeple seni oyalıyor.
hayatında biri olması ,evli vs olması çok muhtemel.
böyle bir adamla zaman harcamanın sebebi nedir ki??
Elbette bunu denedim. Gün boyunca ses seda yok akşam 11 gibi şunu şunu yaptım canım senden nbr der. Kısa kısa cevaplar atıyordum Hmm uykum geldi Can'ım der. Çoğu kez hiç konuşmayız. Sonunda artık dayanamayıp tartışınca yanın a gelicektim neden böyle yapıyorsun olduğum gibi kabullen beni sevmiyorum telefon diyor. Ayrıca ben 3 ay aramazsam Can'ına minnet... Asla niçin aramadın sormasında demez.
Benim eşimde çok aramaz yazmaz yanındayken hayranlıklada izlemez ama iyiyiz ya seviyorum ben onu:))Arkadaşlar düşünüyorum düşünüyorum çıkar yol bulamadım.
9 aydır birisiyle görüşüyorum. Çok uzağız birbirimize 2 ya da 3 haftada bir görüşüyoruz. Görüşünce heyecanını mutluluğunu hissedebiliyorum. Saatlerce beni izler. Bi yerde oturduğumuzda saatlerce bana bakar heyecanlanır sesi titrer falan. Ama normal Zaman'larda asla aramaz ya da mesaj atmaz. Ya insan 1 haftada en azıdan 1 kez aramaz mı?
Aramıyor. Mesaj deseniz günde 2 tane mesaj atar 1.si Günaydın 2.si ders çalışıyor musun.
Gece iyi geceler mesajı bile atmaz. Ben atınca da kısa cevaplar atar. Konuşmayı keser. Kaç kez söyledim, özlüyorum neden böyle yapıyorsun diyorum. Eski kafalıyım yapım bu. Hem ders çalış diye diyor. Günde 5 dakika araması ders çalışmama Nasıl engel olabilir ki. Çok uzatınca çocukça davranışlar ben daha olgunum diyor. Benden 7 yaş büyük.
Asla gönlümü almaz. Defalarca bitti diyorum bitiriyorum aklımda ama unutmama izin vermiyor. Bak pişman olacaksın benim gibi düşüncelisini bulamazsından başlıyor tamam dikkat ederime geliyor konu ama gene aynı. Gerçekten yapısı bu olabilir mi
Yoksa bahane mi
Ne yapmalıyım o kadar kararsızım ki..
Ha birde şunu eklemek istiyorum kendisi 3 sene sınava hazırlanmış bölümlerimiz aynı.. Çok iyi bi işi var.
Ama bana asla sınav Hakkı'nda bilgi vermez. Çok sağlam notlarım bar diyor ama seninle paylaşabilirim demiyor. Sadece destek olmak için aramıyormuş sormuyormuş
Nasıl alıştırdınız. Neler yaptın lütfen bahseder misin biraz? Güzellikle söylüyorum kavga ediyorum küsüyorum yok olmuyor.. Mesela şimdi diyorum ki perşembe ye kadar yada cumaya hiç muhattap olmayayım yani illa ki 1 kez mesaj atar cevap vermezsem arar falan hiç bakmayayım ctesi buluşacağız o zaman da ciddi bi rest çekerek konuşayım. Saçma mı sence?ya gerçekten çok garip. benim nişanlım da başta böyleydi ama ben bi kaç kez söyledim böyle bi ilişki istemediğimi. gün içinde beni merak edip arayıp sormayacaksa, ben onun her zaman ne yaptığını bilmeyeceksem, o benimkini bilmeyecekse, bazen uzun bazen kısa telefon muhabbetlerimiz olmayacaksa, gece uyumadan önce son konuştuğu kişi ben olmayacaksam ne anlamı var böyle ilişkinin?
başkalarının rutinini, normalini bilemem ama benimki böyle. şimdi eskisi gibi yapmıyor, gün içinde çoğunlukla iletişimde oluruz, mesaj ya da telefonla. fırsat buldukça arar ben ararım. önceki huyları kalmadı şimdi kendisi de alıştı zaten, ben alıştırdımaramazsam cevap vermezsem maksimum 3 saat sonra sen nerdesin diye arıyor.
ya sen de alıştır düzeltsin kendisini, ya da yol ver gitsin. ben bu ilişki şeklini normal bulmuyorum. insanlar telefonu icat etmişler ki uzak mesafedekiler istediği gibi görüşebilsin.
Nasıl alıştırdınız. Neler yaptın lütfen bahseder misin biraz? Güzellikle söylüyorum kavga ediyorum küsüyorum yok olmuyor.. Mesela şimdi diyorum ki perşembe ye kadar yada cumaya hiç muhattap olmayayım yani illa ki 1 kez mesaj atar cevap vermezsem arar falan hiç bakmayayım ctesi buluşacağız o zaman da ciddi bi rest çekerek konuşayım. Saçma mı sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?