eski kafalıymış

okudum okudum, kesin padişah soyundan geliyor bu adam konu sahibi "geleceğin kraliçesi olurum" diye düşünüp bırakmıyor dedim ama bulamadım.. hadi ben bulamadım sen bu adamda ne buldun konu sahibi.. evlat olsa sevilmez yahu, sevgili değil böbrek taşı..

Gunde 2 msj hic normal degil biz haftada 3 gun gorusmemize ragmen gun icinde muhakkak whatsaptan iletisim halindeyiz . Yani hic mi merak etmiyor seni ? Eger sevgililikte boyleyseniz evlilik niyeti ile bi adim atsaniz cok daha kotu olur diye dusunuyorum

Adamın medeni durumunun bekar olmadığından eminim, ya evli ya nişanlı ya da sevgilisi filan var. Seni gördükçe heyecanlanması da ondan, sen farklı geliyorsun.

bu Ada'm sizi sevmiyor değer vermiyor apaçık ortada bu .gerçekten bu kadar iletişimsizlik hayatında biri olduğunu gösteriyor

obsesyona dönüştürmeyin bence "değişmeli" diye diye. gerçekten hissiyatı olan insan dayanamaz yahu, sevdiğinin (kadın veya erkek farketmez ki) bir sesini soluğunu duymak ister arar. bunalır, rahatlamak için arar. bir fikir almak için arar. canı sıkılır sohbet etmek için arar. aramakla ilgili tek gerekçe ilgilenmek değildir yani. bunlara "hiç" ihtiyaç duymuyor oluşu bence asıl sorun. sizin buna ihtiyaç duyuyor oluşunuz sorun değil ki, normal, insani bir durum. siz buna neden izin veriyorsunuz, bunun üzerinden giderseniz bence daha sağlıklı karar verebilirsiniz. örneğin yalnız kalmaktan mı korkuyorsunuz, uzun zaman sonra ilk ilişkiniz mi, çevrenizden evlen baskısı mı var, içinizde bir yerlede özgüven sorunu mu var gibi gibi...

bu adam seni kesinlikle sevmiyor.
bir sebeple seni oyalıyor.
hayatında biri olması ,evli vs olması çok muhtemel.
böyle bir adamla zaman harcamanın sebebi nedir ki??

Hiç atmadığı günlerde var. En iyi ihtimali söyledim.
bu adam seni kesinlikle sevmiyor.
bir sebeple seni oyalıyor.
hayatında biri olması ,evli vs olması çok muhtemel.
böyle bir adamla zaman harcamanın sebebi nedir ki??
ama görüşünce sanki değer verdiğini hissediyorum. Neden beni olduğum gibi kabul etmiyorsun, ilişkimize yazık ediceksin tarzı konuşur hep.
Sebebini bilmiyorum inanın daha istikrarlı olmayı demiycem

İnsan sevgilisini neden aramasın, böyle sevgi anlayışı mı var?

Ayrılmamak, ben bu kadarla yetinirim demek.

Yapacak bir şey yok.

Nisanli iken gun iceresinde oyle cok mesajlasmazdik
Ben atsam bile gec cevap verirdi
Gunde 1 saate yakin konusurduk
İnsan gun.icinde zirt pirt mesajlasmaz arada merak eder yani...sizin durum oldukca degisik...evli olmadigina nasil.eminsin nufusuna baktin mi ..bazen nufus da bekar yazar.diyelim ki tamamen temiz huyu bu..simdi kafana takiyorsun evlenince daha cok takinti edersin.

ya gerçekten çok garip. benim nişanlım da başta böyleydi ama ben bi kaç kez söyledim böyle bi ilişki istemediğimi. gün içinde beni merak edip arayıp sormayacaksa, ben onun her zaman ne yaptığını bilmeyeceksem, o benimkini bilmeyecekse, bazen uzun bazen kısa telefon muhabbetlerimiz olmayacaksa, gece uyumadan önce son konuştuğu kişi ben olmayacaksam ne anlamı var böyle ilişkinin?

başkalarının rutinini, normalini bilemem ama benimki böyle. şimdi eskisi gibi yapmıyor, gün içinde çoğunlukla iletişimde oluruz, mesaj ya da telefonla. fırsat buldukça arar ben ararım. önceki huyları kalmadı şimdi kendisi de alıştı zaten, ben alıştırdım aramazsam cevap vermezsem maksimum 3 saat sonra sen nerdesin diye arıyor.

ya sen de alıştır düzeltsin kendisini, ya da yol ver gitsin. ben bu ilişki şeklini normal bulmuyorum. insanlar telefonu icat etmişler ki uzak mesafedekiler istediği gibi görüşebilsin.

Benim eşimde çok aramaz yazmaz yanındayken hayranlıklada izlemez ama iyiyiz ya seviyorum ben onu:))

Nasıl alıştırdınız. Neler yaptın lütfen bahseder misin biraz? Güzellikle söylüyorum kavga ediyorum küsüyorum yok olmuyor.. Mesela şimdi diyorum ki perşembe ye kadar yada cumaya hiç muhattap olmayayım yani illa ki 1 kez mesaj atar cevap vermezsem arar falan hiç bakmayayım ctesi buluşacağız o zaman da ciddi bi rest çekerek konuşayım. Saçma mı sence?

Uzun süre ulaşamadım sana bence boşuna ama bunu dene çıkıp gelsin bakalım merak ediyor mu seni

valla her insanın huyu farklıdır aynısı gibi etki eder mi bilmiyorum ama ben çok üstüne gittim. mesela sabah aradı konuştuk diyelim ki, gün içinde hiç aramazdı, ta gecenin 11 i olurdu hala aramazdı ve ben aramazsam aramadan uyuyacağını bilirdim. arar tartışırdım ''nasıl olur da bu saate kadar aramazsın'' diye fırçalardım baya. hep bi bahane üretirdi ben bahanelerini çürütürdüm. şöyle yapıp arayabilirdin buraya gidip arayabilirdin vs derdim. ama benimki hep bahane üretirdi açık açık ben telefon olayını sevmiyorum demezdi. hatta bi dönem sınavlara hazırlandığı için aylarca telefon bile kullanmamıştı ilişkimizin başlarında. öldü mü kaldı mı bilmiyordum bile. ben artık ilişkiye bitti gözüyle bakıyordum. onsuz hayatıma devam ediyordum. beklentiye bile girmiyordum artık. sınavın ertesi günü beni aradığında buluşmak istediğinde çok şaşırmıştım. o gün de baya konuştum, ''sırf sınavın var diye yuttum bunları, böyle ilişki olmaz yoksa'' falan filan...
ben ilişkimizin başlarında çok sıkıntı çektim cidden ya. şimdi düşünüyorum da şuan ki aklımla çekmezdim heralde. yol verirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…