- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Evet gitmiycem. Aynı anları defalarca yaşadım zaten. Düzeleceğine asla inancım yok, bi kez daha neden yüzünü göreyim demiCumartesi bulusmaya gitme
Bende çekemeyeceğim sanırım, sağol canım ilgilendin uzun uzun yazdın.valla her insanın huyu farklıdır aynısı gibi etki eder mi bilmiyorum ama ben çok üstüne gittim. mesela sabah aradı konuştuk diyelim ki, gün içinde hiç aramazdı, ta gecenin 11 i olurdu hala aramazdı ve ben aramazsam aramadan uyuyacağını bilirdim. arar tartışırdım ''nasıl olur da bu saate kadar aramazsın'' diye fırçalardım baya. hep bi bahane üretirdi ben bahanelerini çürütürdüm. şöyle yapıp arayabilirdin buraya gidip arayabilirdin vs derdim. ama benimki hep bahane üretirdi açık açık ben telefon olayını sevmiyorum demezdi. hatta bi dönem sınavlara hazırlandığı için aylarca telefon bile kullanmamıştı ilişkimizin başlarında. öldü mü kaldı mı bilmiyordum bile. ben artık ilişkiye bitti gözüyle bakıyordum. onsuz hayatıma devam ediyordum. beklentiye bile girmiyordum artık. sınavın ertesi günü beni aradığında buluşmak istediğinde çok şaşırmıştım. o gün de baya konuştum, ''sırf sınavın var diye yuttum bunları, böyle ilişki olmaz yoksa'' falan filan...
ben ilişkimizin başlarında çok sıkıntı çektim cidden ya. şimdi düşünüyorum da şuan ki aklımla çekmezdim heralde. yol verirdim...
Hayır yetinirim demek istemiyorum. Ama olmuyor değişmiyor. Her şeyi denedim. Yaklaşık 12 saatlik mesafe var aramızda mesela üst üste gel dediğimde geliyor itiraz etmez yoruluyorum demez. O bile kolay geliyor. Ama aramıyor yazmıyor. Karekterin bu olamaz mı diyorsunuz.İnsan sevgilisini neden aramasın, böyle sevgi anlayışı mı var?
Ayrılmamak, ben bu kadarla yetinirim demek.
Yapacak bir şey yok.
Arkadaşlar düşünüyorum düşünüyorum çıkar yol bulamadım.
9 aydır birisiyle görüşüyorum. Çok uzağız birbirimize 2 ya da 3 haftada bir görüşüyoruz. Görüşünce heyecanını mutluluğunu hissedebiliyorum. Saatlerce beni izler. Bi yerde oturduğumuzda saatlerce bana bakar heyecanlanır sesi titrer falan. Ama normal Zaman'larda asla aramaz ya da mesaj atmaz. Ya insan 1 haftada en azıdan 1 kez aramaz mı?
Aramıyor. Mesaj deseniz günde 2 tane mesaj atar 1.si Günaydın 2.si ders çalışıyor musun.
Gece iyi geceler mesajı bile atmaz. Ben atınca da kısa cevaplar atar. Konuşmayı keser. Kaç kez söyledim, özlüyorum neden böyle yapıyorsun diyorum. Eski kafalıyım yapım bu. Hem ders çalış diye diyor. Günde 5 dakika araması ders çalışmama Nasıl engel olabilir ki. Çok uzatınca çocukça davranışlar ben daha olgunum diyor. Benden 7 yaş büyük.
Asla gönlümü almaz. Defalarca bitti diyorum bitiriyorum aklımda ama unutmama izin vermiyor. Bak pişman olacaksın benim gibi düşüncelisini bulamazsından başlıyor tamam dikkat ederime geliyor konu ama gene aynı. Gerçekten yapısı bu olabilir mi
Yoksa bahane mi
Ne yapmalıyım o kadar kararsızım ki..
Ha birde şunu eklemek istiyorum kendisi 3 sene sınava hazırlanmış bölümlerimiz aynı.. Çok iyi bi işi var.
Ama bana asla sınav Hakkı'nda bilgi vermez. Çok sağlam notlarım bar diyor ama seninle paylaşabilirim demiyor. Sadece destek olmak için aramıyormuş sormuyormuş
Bahsettiğim kişiyle görüştüm geçen cumartesi, çoğu kimse başkası olabilir vs demişti. Anlattım endişelerimi tamam ailemle tanıştırayım, yaşadığım çevreyi gör için rahat olur falan dedi. Olabilir dedim. Sonra benim ailem biraz pimpirikli, kıyafet konusunda bi şey dedi(şöyle giy gibi) işte ailemin yanında hani yanıma çok oturma öyle yakın oturma anlamında, yani kısaca bana Nasıl davranmam gerektiğini anlattı tamam dedim konu kapandı. Bu cumartesi gidecektik sözde, ben de bunları kendi anneme anlatınca çok kızdı sakın bi yere gitmiyorsun sen nerde Nasıl davranılacağını Nasıl konuşulacağını Nasıl giyinileceğini gayet iyi biliyorsun. O ne öyle kendi aklın kararların yok gibi sana ne yapacağını anlatamaz, şimdi böyle yapan ileriyi düşünemiyorum diyor. Abartıkça abartıyor bu kadar detaylı anlatmamalı mıyım anneme, yani anne sonuçta çok mu ince düşünüyor. Siz Ne düşünüyorsunuz acaba??
Uzun süre görüşme, ilgisiz davran bir süre.9. Sayfayı okuyup yorum yapar müsünüz lütfen..
Arkadaşlar düşünüyorum düşünüyorum çıkar yol bulamadım.
9 aydır birisiyle görüşüyorum. Çok uzağız birbirimize 2 ya da 3 haftada bir görüşüyoruz. Görüşünce heyecanını mutluluğunu hissedebiliyorum. Saatlerce beni izler. Bi yerde oturduğumuzda saatlerce bana bakar heyecanlanır sesi titrer falan. Ama normal Zaman'larda asla aramaz ya da mesaj atmaz. Ya insan 1 haftada en azıdan 1 kez aramaz mı?
Aramıyor. Mesaj deseniz günde 2 tane mesaj atar 1.si Günaydın 2.si ders çalışıyor musun.
Gece iyi geceler mesajı bile atmaz. Ben atınca da kısa cevaplar atar. Konuşmayı keser. Kaç kez söyledim, özlüyorum neden böyle yapıyorsun diyorum. Eski kafalıyım yapım bu. Hem ders çalış diye diyor. Günde 5 dakika araması ders çalışmama Nasıl engel olabilir ki. Çok uzatınca çocukça davranışlar ben daha olgunum diyor. Benden 7 yaş büyük.
Asla gönlümü almaz. Defalarca bitti diyorum bitiriyorum aklımda ama unutmama izin vermiyor. Bak pişman olacaksın benim gibi düşüncelisini bulamazsından başlıyor tamam dikkat ederime geliyor konu ama gene aynı. Gerçekten yapısı bu olabilir mi
Yoksa bahane mi
Ne yapmalıyım o kadar kararsızım ki..
Ha birde şunu eklemek istiyorum kendisi 3 sene sınava hazırlanmış bölümlerimiz aynı.. Çok iyi bi işi var.
Ama bana asla sınav Hakkı'nda bilgi vermez. Çok sağlam notlarım bar diyor ama seninle paylaşabilirim demiyor. Sadece destek olmak için aramıyormuş sormuyormuş
Annen çok doğru söylemiş. Seni olduğun gibi kabul ederlerse etsinler. Etmezlerse de kimse için değişecek halin yok di mi ama??Bahsettiğim kişiyle görüştüm geçen cumartesi, çoğu kimse başkası olabilir vs demişti. Anlattım endişelerimi tamam ailemle tanıştırayım, yaşadığım çevreyi gör için rahat olur falan dedi. Olabilir dedim. Sonra benim ailem biraz pimpirikli, kıyafet konusunda bi şey dedi(şöyle giy gibi) işte ailemin yanında hani yanıma çok oturma öyle yakın oturma anlamında, yani kısaca bana Nasıl davranmam gerektiğini anlattı tamam dedim konu kapandı. Bu cumartesi gidecektik sözde, ben de bunları kendi anneme anlatınca çok kızdı sakın bi yere gitmiyorsun sen nerde Nasıl davranılacağını Nasıl konuşulacağını Nasıl giyinileceğini gayet iyi biliyorsun. O ne öyle kendi aklın kararların yok gibi sana ne yapacağını anlatamaz, şimdi böyle yapan ileriyi düşünemiyorum diyor. Abartıkça abartıyor bu kadar detaylı anlatmamalı mıyım anneme, yani anne sonuçta çok mu ince düşünüyor. Siz Ne düşünüyorsunuz acaba??
Diyelimki anneniz abartiyorBahsettiğim kişiyle görüştüm geçen cumartesi, çoğu kimse başkası olabilir vs demişti. Anlattım endişelerimi tamam ailemle tanıştırayım, yaşadığım çevreyi gör için rahat olur falan dedi. Olabilir dedim. Sonra benim ailem biraz pimpirikli, kıyafet konusunda bi şey dedi(şöyle giy gibi) işte ailemin yanında hani yanıma çok oturma öyle yakın oturma anlamında, yani kısaca bana Nasıl davranmam gerektiğini anlattı tamam dedim konu kapandı. Bu cumartesi gidecektik sözde, ben de bunları kendi anneme anlatınca çok kızdı sakın bi yere gitmiyorsun sen nerde Nasıl davranılacağını Nasıl konuşulacağını Nasıl giyinileceğini gayet iyi biliyorsun. O ne öyle kendi aklın kararların yok gibi sana ne yapacağını anlatamaz, şimdi böyle yapan ileriyi düşünemiyorum diyor. Abartıkça abartıyor bu kadar detaylı anlatmamalı mıyım anneme, yani anne sonuçta çok mu ince düşünüyor. Siz Ne düşünüyorsunuz acaba??
Annen çok doğru söylemiş. Seni olduğun gibi kabul ederlerse etsinler. Etmezlerse de kimse için değişecek halin yok di mi ama??
Biliyorum da, çok mu duygusalım çok mu seviyorum bilmiyorum. Gelemem desem senin amacın ne falan der gelmezsen gelme de diyedebilir. Kaybetmekten korkuyorum saçma bi şekildeanneniz haklı. benimde nişan atma sebeplerimden biri buydu. ben nerede nasıl davranmasını bilen insanım kimsenin aklına ihtiyacım yoktu ki sizde daha resmiyet bile yok. ilerisini ben de düşünemedim açıkçası..
Evet annemde hayat sana tozpembe görünüyor galiba hayatın boyunca Nasıl davranacağını o mu yönetecek diyor.Diyelimki anneniz abartiyor
Gittiniz, is ilerledi soz nisan dugun ....
Sana her seyde yorum yapmasi seni egitir gibi sana soyle davran boyle davran nezamana kadar cekeceksin
Seni sen oldugu gibi kabullenecek biriyle hayatina devam etmelisin seni degistirmeye calisan biriyle degil
Yasin kac bu arada?
Bahsettiğim kişiyle görüştüm geçen cumartesi, çoğu kimse başkası olabilir vs demişti. Anlattım endişelerimi tamam ailemle tanıştırayım, yaşadığım çevreyi gör için rahat olur falan dedi. Olabilir dedim. Sonra benim ailem biraz pimpirikli, kıyafet konusunda bi şey dedi(şöyle giy gibi) işte ailemin yanında hani yanıma çok oturma öyle yakın oturma anlamında, yani kısaca bana Nasıl davranmam gerektiğini anlattı tamam dedim konu kapandı. Bu cumartesi gidecektik sözde, ben de bunları kendi anneme anlatınca çok kızdı sakın bi yere gitmiyorsun sen nerde Nasıl davranılacağını Nasıl konuşulacağını Nasıl giyinileceğini gayet iyi biliyorsun. O ne öyle kendi aklın kararların yok gibi sana ne yapacağını anlatamaz, şimdi böyle yapan ileriyi düşünemiyorum diyor. Abartıkça abartıyor bu kadar detaylı anlatmamalı mıyım anneme, yani anne sonuçta çok mu ince düşünüyor. Siz Ne düşünüyorsunuz acaba??
Valla guzelim soyle diyeyimBiliyorum da, çok mu duygusalım çok mu seviyorum bilmiyorum. Gelemem desem senin amacın ne falan der gelmezsen gelme de diyedebilir. Kaybetmekten korkuyorum saçma bi şekilde
Evet annemde hayat sana tozpembe görünüyor galiba hayatın boyunca Nasıl davranacağını o mu yönetecek diyor.
22 yaşındayım oda 29 yaşında
böyle bir insanı kaybetmekten korkmayın kendinize zarar vermeyinBiliyorum da, çok mu duygusalım çok mu seviyorum bilmiyorum. Gelemem desem senin amacın ne falan der gelmezsen gelme de diyedebilir. Kaybetmekten korkuyorum saçma bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?