eski kafalıymış

Cumartesi bulusmaya gitme
Evet gitmiycem. Aynı anları defalarca yaşadım zaten. Düzeleceğine asla inancım yok, bi kez daha neden yüzünü göreyim demi

Bende çekemeyeceğim sanırım, sağol canım ilgilendin uzun uzun yazdın.

İnsan sevgilisini neden aramasın, böyle sevgi anlayışı mı var?

Ayrılmamak, ben bu kadarla yetinirim demek.

Yapacak bir şey yok.
Hayır yetinirim demek istemiyorum. Ama olmuyor değişmiyor. Her şeyi denedim. Yaklaşık 12 saatlik mesafe var aramızda mesela üst üste gel dediğimde geliyor itiraz etmez yoruluyorum demez. O bile kolay geliyor. Ama aramıyor yazmıyor. Karekterin bu olamaz mı diyorsunuz.
İstemiyor mu benimle konuşmak.
Bu konudan ötürü defalarca terkettim acaba nasılsa barılıyor kafama göre takılayım mı diyor

eski kafalar odun muymuş?
bu bildiğiniz hanzoluk afedersiniz ama eskisi yenisi nedir.
saçmalık.

Bahsettiğim kişiyle görüştüm geçen cumartesi, çoğu kimse başkası olabilir vs demişti. Anlattım endişelerimi tamam ailemle tanıştırayım, yaşadığım çevreyi gör için rahat olur falan dedi. Olabilir dedim. Sonra benim ailem biraz pimpirikli, kıyafet konusunda bi şey dedi(şöyle giy gibi) işte ailemin yanında hani yanıma çok oturma öyle yakın oturma anlamında, yani kısaca bana Nasıl davranmam gerektiğini anlattı tamam dedim konu kapandı. Bu cumartesi gidecektik sözde, ben de bunları kendi anneme anlatınca çok kızdı sakın bi yere gitmiyorsun sen nerde Nasıl davranılacağını Nasıl konuşulacağını Nasıl giyinileceğini gayet iyi biliyorsun. O ne öyle kendi aklın kararların yok gibi sana ne yapacağını anlatamaz, şimdi böyle yapan ileriyi düşünemiyorum diyor. Abartıkça abartıyor bu kadar detaylı anlatmamalı mıyım anneme, yani anne sonuçta çok mu ince düşünüyor. Siz Ne düşünüyorsunuz acaba??

Şunu da belirteyim annemin izni olmadan gitmek istemiyorum

Bana hiç tekin gelmedi.
Zamanımı böyle biri için harcamazdım.
Arasın, yazsın diye beklemezdim.
Neden aramıyorsun? diye hesap sormakla vakit kaybetmezdim.
Bende vaktimde oldukça kıymetliyiz.

Annen yerden göğe kadar haklı. Sen ne giyeceğini, nerede nasıl oturacağını bilmiyor musun? Çok sinir oldum erkek arkadaşına.

Uzun süre görüşme, ilgisiz davran bir süre.
Ama bana pek normal gelmedi. Hayatında başkası olabilir bence

anneniz haklı. benimde nişan atma sebeplerimden biri buydu. ben nerede nasıl davranmasını bilen insanım kimsenin aklına ihtiyacım yoktu ki sizde daha resmiyet bile yok. ilerisini ben de düşünemedim açıkçası..

Annen çok doğru söylemiş. Seni olduğun gibi kabul ederlerse etsinler. Etmezlerse de kimse için değişecek halin yok di mi ama??

Diyelimki anneniz abartiyor
Gittiniz, is ilerledi soz nisan dugun ....
Sana her seyde yorum yapmasi seni egitir gibi sana soyle davran boyle davran nezamana kadar cekeceksin

Seni sen oldugu gibi kabullenecek biriyle hayatina devam etmelisin seni degistirmeye calisan biriyle degil

Yasin kac bu arada?

Annen kesinlikle haklı.Seni olduğun gibi seveceklerse amenna,yoksa güle gule.Ne demek şöyle yap böyle yapma falan çocuk musun sen ? Bana sevgilim böyle dese hakaret sayarim. Nerden buluyorsunuz böyle tipleri yav.
Onlarin kafasında yarattığı gelin modeli mi olmak istiyorsun,kendin mi olmak istiyorsun önce buna bir karar ver.

Annen çok doğru söylemiş. Seni olduğun gibi kabul ederlerse etsinler. Etmezlerse de kimse için değişecek halin yok di mi ama??
Biliyorum da, çok mu duygusalım çok mu seviyorum bilmiyorum. Gelemem desem senin amacın ne falan der gelmezsen gelme de diyedebilir. Kaybetmekten korkuyorum saçma bi şekilde
Evet annemde hayat sana tozpembe görünüyor galiba hayatın boyunca Nasıl davranacağını o mu yönetecek diyor.
22 yaşındayım oda 29 yaşında

Az bile demis anneniz. Elin oglu icin annenize abartiyor diyorsunuz ya bence bu kisiyle evlenip hayatinizi zindan etmek mustehak size. Hayir yani anneniz ayni sekilde yonlendirse cemkirirsiniz.

Valla guzelim soyle diyeyim
Insanoglu bazen duygularini kontrol edemiyo
Basimdan kotu bi evlilik gecmesine ragmen
Bi erkek arkadasim vardi asik olmustum ayni ofiste calisiyoduk o benimle gorusmeyi cikmayi cok istedi
Ben cok acik sacik giyinmem ama rahat bi bayanim
Nerde ne giyecegimi iyi bilirim
cikmaya basladik biraz gecti kiyafetime karisti neyse dedim hadi dedim
biraz daha gecti makyajima karisti e hadi bunada tamam dedim
biraz gecti ofisteki erkeklerle konusmama karismaya basladi
yok artik demeye basladim
isten ayrildim evden cikisima girisime bile karisiyodu artik cekilmez hale geliyodu
yani asikdim kendimi ben bile taniyamiyacak hale gelmistim ust bas davranislar....
bana karisirken kendisi her istedigini yapiyodu
Bende arrtik dayanamadim yemisim askini meskini bunla omurmu gecer dedim
Yol verdim

Buyuzden seni sen oldugun gibi kabul eden birinle hayat kurmalisin
hayat cekilmez boyle valla

Moralini bozmak istemem ama adam senden çok hoşlanıyor ammaa seni kendine ve ailesine uygun görmüyor.Yani sen ne kadar taviz versen de onun istediği gibi olmaya çalışsan da çok bir gelecek düşünmüyor.Kısacası annenin sözünü dinle.

Su an ailesinden cekinip seni degistirmeye calisan , evlendiginde ailesine nasil ezdirir biliyor musun? Oyle boyle degil yani. Ilgi alaka desen yok , ama soyle yap boyle yap. Ardina bakmadan kac.

Biliyorum da, çok mu duygusalım çok mu seviyorum bilmiyorum. Gelemem desem senin amacın ne falan der gelmezsen gelme de diyedebilir. Kaybetmekten korkuyorum saçma bi şekilde
böyle bir insanı kaybetmekten korkmayın kendinize zarar vermeyin

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…