Bana baskalarini ornek vererek beni duzeltecegini saniyor demek ki, sizin dedigini gibi, Ama yaniliyor!
bende oyle bir gurur var ki, cok sevdigim bile olsa siler atarim yuzune bakmam..O beni cok iyi tanir.. Kimse dort dortluk degildir dedim, adam yok yok o oledir diyor inat gibi, ben yikiliyorum o oyle konustukca, adam farkinda bile degil. zaten dun geceden beri yatagimi ayirdim. o kariyi getir sana kadinlik yapsin dedim.. Yine basladi!! diyor..
ulan be haysiyetsiz adam bu konuyu acan, o kadini oven sensin, ben kizincada sana laf sokuncada "niye bana iyice kinlenip, yine basladi sen zaten busun, boylesin" diyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah bana sabir versin.
zaten kesinlikle suratina bakmayacagim. !
Defolsun gitsiin
yedigin dayaklara bu kadar tepki vermemissindir diye dusunuyorum
tabii bilemem
iyide bu adamin dayagida var densiz konusmasida var
bence iyi bir ders hak ediyor
bosanma durumun olabilirmi
eşiniz evliliğinizdeki saygıyı bitirmiş ALLAH yardım etsin.eksik yönlerinizi yanlarınızı araştırana kadar kendi eksik yönlerine baksın.hiçbir erkek eşine bu lafları sarf edermi bence bu eksik yönünden başlasın.
Hay sen aklinla bin yasa arkadasim..
Beni elestirip duracagina, sen once kendi eksiklerine bak..
Hic bir adam cocuklarinin anasina bu lafi eder mi, kisilik yoksunu? kendi super, cok iyi bir ev reisi.. aaa cok sakin, hicc hata yok kendinde.. Gokten zemmille inmis adam! demez ki benim hatam bu, bu.. asla demez..
Ailesini ozelliklede anasini aramamak icin kendimi zor tutuyorum..
seytan diyor, ara annesini bir bir antlat.
al oglunu biricik nisanlisina yolla diyor.. yemin ederim aramamak icin kendimi zor tutuyorum!
kv ile aran kötüyse hiç arama boşuna ekmeğine yağ sürersin.benim eşim asla böyle laflar etmez ALLAHA şükür.ama diyelim etti annesine söyledim kadın zil takıp oynar amacına ulaştığı için.
annesini arasan sanki senin tarafını mı tutacak güzelim !! sırrını yaymış olursun o kadar.. dayak, hakaret, haksız yere kıyas..tam üstüne çıkılıp tepinilecek adam
Kv ile aram iyidir beni sever ama yinede güven olmaz o kadının kulağına kadar gider bu laf.. Bu lafı ben yiyip yutacam ama yediğim bu zehiri çok pis kusacam bundan böyle eşimin suratına. Özür dilerim sizlerden böyle bir benzetme yaptım çünkü çok gerginim
Allah mutluluğunuza mutluluk katsın dilerim.
Bence evini falan bırakıp gitme.Memnun olmayan o sen otur miss gibi.Hatta sende ona de aynısını bakalım ne hissedecek .Ben olsam akşama giyinir süslenir tüm neşeli hallerimi takınır umrumda değilmiş gibi keyfime bakardım. emin ol bağırıp çağırıp üstüne gitmektense bu daha çok kudurtur onu.çünkü belli ki adamda kompleks var sürekli başkalarıyla kıyaslama yaptığına göre.kendisi çok süperdir ya eminim,böyle tipleri biliyoruz.sonra da gayet sakince bi daha aynısı olursa sonuçlarına katlanacağını söyleyip bir süre daha beklerdim.öocuklar için en azından.
Ben dunde dedim ona, madem ben istedigin gibi biri degilim. o zaman ayril benden dedim.
coluk cocuk sahibiyiz, sen ne diyorsun ya dedi. oyle sey mi olur. O zaman beni neden oldugum gibi kabul etmiyorda bana surekli kiyaslamalar yapiyorsun be adam!
Ben cok dayagini yedim diyorum ya. o zaman da agzindan burnundan getirdim. Polise gittim sikayet ettim.
evden cocuklarimi aldim gittim, gozunu korkutmak icin ne gerekiyorsa yaptim. birkeresinde bana cok kotu vurmustu, polisi aradim kapiya geldiler, bana yalvardi yakardi inkar ettim o an. oyle bir korktu ki, anlatamam!!!
benim ne deli oldugumu biliyor. O gunden sonra bana elini kaldiramadi.
en ufak bir seyde uzerime yuruyor ya diyelim, hemen telefonu aliyorum "bak polisi ariyorum hadi gel vur hadii hadii" diyorum kedi gibi oturuyor kosesine..
Bende insanim bende can tasiyorum.
Bu adam zaten KALAS,ODUN gibi birseydi, ben bunu yonta yonta sekil verdim hep.. Ama simdide beni begenmiyor Biricik eski nisanlisini bana karsi ovuyor saygisizca bak sen bak ...
Eeeee hele aksam olsun bak neler olucak?
cok uzulmussun belli
bir laf soylerler insanin yedi yerden belini kirarlar
kavga etmeye bagirmaya gerek yok bence
oyle bir laf soyleyeceksin oturup dusunsun pisman olsun
kendisinden utansin
cocuklarin yaninda kavga etmeyin uzulmuslerdir zaten senin durumuna
bu arada yaslari kac bebeklerin?
O zaman bende ona keşke o ilk sevdiğim adam kocam olsaydı enazından kariyeri var işi iyi senden hem çok çok yakışıklıydı eminim beni üzmez, bana kıyamazdı senin kadar odun değildi, duygusal biriydi mi diyeyim??????
Küçülteyim mi kendimi böyle deyip Allah korusun! Birgün yüzüne demedim demem de. Hep eşime dedim "sen onun kesip attığı tırnak olamazsın o sorumsuzdu" dedim. Sen iyi ve sorumlu bir babasın dedim herkeze dedim Allah razı olsun dedim.
Ama nankör olmasın bir insan sonuç bu oluyor..
Çocuklarım 10 ve 5 yaşında
Dün onlar uyuyor diye hakkından gelemedim ama ayrı odada yattım ..
Adam ben yanaşmasam bana bile dokunmuyor..
O zaman bende ona keşke o ilk sevdiğim adam kocam olsaydı enazından kariyeri var işi iyi senden hem çok çok yakışıklıydı eminim beni üzmez, bana kıyamazdı senin kadar odun değildi, duygusal biriydi mi diyeyim??????
Küçülteyim mi kendimi böyle deyip Allah korusun! Birgün yüzüne demedim demem de. Hep eşime dedim "sen onun kesip attığı tırnak olamazsın o sorumsuzdu" dedim. Sen iyi ve sorumlu bir babasın dedim herkeze dedim Allah razı olsun dedim.
Ama nankör olmasın bir insan sonuç bu oluyor..
Çocuklarım 10 ve 5 yaşında
Dün onlar uyuyor diye hakkından gelemedim ama ayrı odada yattım ..
Adam ben yanaşmasam bana bile dokunmuyor..
Valla yazmayayim dedim de yazacagim.
Senin niyetin o kadar siddete, hakarete, rencideye ragmen bu adamdan bosanmak degil ...
Onceki olaylar gibi yine bir sekilde intikam almak.
Bu olayi da sineye cekeceksin belli.
Simdi ne yazsam hic bir anlam ifade etmeyecek ...
O nedenle tek diyebilecegim Allah ikinizi de islah etsin...
Hayir hayir ben eski sevgilinle kiyasla o sekil intikam al demedim hic bir sekilde
yanlis anladin
bagirmaya kendini bu sekil yipratmaya gerek yok olan sana olur
en fazla kisa ve oz bir konusmadan sonra onunla muhatap olmamak
bana kalsa oyle adamla durulmaz
guclu ve gururlu durmalisin
bu arada o gitsin evden illa biri gidecekse
bu arada ben cocuklarin daha kucakta saniyordum
iki cocugun var biri olmus 10 yasinda (Allah bagislasin)
en cokta buna sasirdim kusura bakma ama
on sene sonra boyle diyorsa bir adam
inan bana eskiyi dusundugu icin degil
bence bir haltlar yiyor yada yicek
"karim sinirli karim ilgisiz karimla sevgi yok" bahaneleri uretecek
biraz kurcalaman gerek diye dusunuyorum ona belli etmeden
ve ayrica ustune yurumeye yeltendiginde telefonla korkutuyorsun ya
bunu cocuklara yaparlar gerci sende o sekil kurtuldun dayaktan
yani biraz daha yontulmali ciddi sekilde akli basina gelmeli
işin rengi değişiyo, kıyaslama cinsel isteksizlik dayak...?
Siz efendiliğinizi bozup eski sayfalarınızı açmayın bence, kendinizde demişsiniz yakışmaz.Eşinize deyin ki; eski nişanlın Allah'ın sevgili kuluymuş senden kurtulmuş.Maalesef benim karşıma çıktın, o da benim kadersizliğim.Ki; laf değil gerçek.Fakat size de kızıyor insan madem bu kadar sorunlu bi ilişikiniz var; dayak vs. niye ısrarla sürdürüp iki çocuk yaptınız.Yani ne beklediniz ki? Eşinizle eski arkadaşınızı kıyaslayıp eşinizi pohpohlamanız da cabası.Eşiniz sizi çok hafife alıyor belli, kırılsanız da umursamıyor.Ah böyle erkekler yarın birgün hasta sökele olup yatağa düştüklerinde kendilerine bu beğenmedikleri kadının bakacağını da bilirler bal gibi...Çok uçmuş, bi şekilde indirin bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?