- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Bunu diyen benim ve %100 eminsen bile diye başladım aynı yorumun başını okumuyo musun
Mühendislikte sadece olasılık mı öğretildi bilemeyeceğim
Ben yorumlarımın arkasındayım
Bir mesajla da kimse karısını boşamaz, halini tavrını telefonunu sosyal medya hesabını bi kurcalar
Bu haber verme olayı sadece adama uyan demektir bana göre
Doğruysa boşasın tabi
Yine o çok bildiğin olasılıklar üzerinden 'en çok eleştirenlerin bu konuda zaafı var bence' diye direk ithamda bulundun
Şimdi ben size hak veriyorumları filan geç
Çevir kazı yanmasın
ya hu nasıl %100 emin olabilir siz de bana bir onu anlatın
ya hu nasıl %100 emin olabilir siz de bana bir onu anlatın
Onu ona soracaksın kaç kişi sordu eminim dedi durduya hu nasıl %100 emin olabilir siz de bana bir onu anlatın
çook uğraştı herkes.. çook yapma etme.. yokk... bu arkadaş resmen kriz geçirdi adam eşiyle tatile gitti diye.. düşüşü kötü çok kötü olacak ama ne yazıkkı bunu kendi istedi..zarara rızasıyla gıdıo uzerımıze dusen onu uyarmak hala aynı seye devam edıyorsa tabı kı cezasını cekecek Allah verır cezasını cok da agır verır
okuduğum makaleye ulaşıp size göndereceğim en yakın zamandaOnu ona soracaksın kaç kişi sordu eminim dedi durdu
'En çok eleştirenlerin bu konuda zaafı vardır' cümlesi sana ait mesela, sen bundan ne kadar eminsin
hala da tek derdi adamın eşi başka derdi yok eşim duyar rezil olurum onu rezil ederim diyeçook uğraştı herkes.. çook yapma etme.. yokk... bu arkadaş resmen kriz geçirdi adam eşiyle tatile gitti diye.. düşüşü kötü çok kötü olacak ama ne yazıkkı bunu kendi istedi..
Benim susma huyum pek yokturCekirgee lütfen artık cevap verme.
aynen. mühendis kafasıyla yaklaşıyorum her olaya.
Ah senin bu coool yorumlarınokuduğum makaleye ulaşıp size göndereceğim en yakın zamanda
Mürekkep yaladım bilin diyo kısaca, o kadar okudum boşa gitmesin parantezle belirteyim haniMühendis kafası ne ya.
benim canım acıyor ya... kadının gözü kör umrunda değil ne yaşayacağı.. ailesi kocası evi.. karşıdaki kadın belki hiç tepki vermeyecek.. ciddiye almayacak ama kendi hayatını mahvetti.. hep dedim 15 yaşında ergen kafasında..hala da tek derdi adamın eşi başka derdi yok eşim duyar rezil olurum onu rezil ederim diye
Benim susma huyum pek yoktur
Hatta iki karşıt görüş tartışılabilir diye bakarım ama genelleme ile 'siz madem benim gibi düşünmüyorsunuz o zaman şöylesinizdir zaaflarınız vardır ' gibi itham edici cümlelere gelemem. Herkes aynı şeyi düşünse konu açılmaz zaten
Saçmalık başka bişey değil
çok cahiliz keşke ölsekAh senin bu coool yorumların
Mühendismiş te olasılıkları ordan öğrenmiş
Çok makale okurmuş ta kimin neye zaafı var ordan çıkarmış
Mürekkep yaladım bilin diyo kısaca, o kadar okudum boşa gitmesin parantezle belirteyim hani
çok cahiliz keşke ölsek
bizdeki kafa değil kara mürsel sepeti zaten
niye bu eziklik??Mürekkep yaladım bilin diyo kısaca, o kadar okudum boşa gitmesin parantezle belirteyim hani
Burası gerçek hayat işteYalnız o cv de işe yarıyor "bir derdim var"da değil.
Arkadaşlar bundan sonra konularımı yüksek lisans altı okumasın. Lütfen...
Ben sadece görgüsüzlük gördüm oysa kiniye bu eziklik??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?