Eski sevgilimin art niyeti ( ikimizde evliyiz)

Cekirgee ya hu nasıl %100 emin olabilir siz de bana bir onu anlatın
ve evet bir mesajla boşamaz ama sorun sadece boşanmak mı? karı-kocanın arasında güvensizlik yaratabilir, huzur bozabilir vs..
böyle bir vebalin altında patatesin destekçisi olarak imza atmak ister misiniz?

ya hu nasıl %100 emin olabilir siz de bana bir onu anlatın
ya hu nasıl %100 emin olabilir siz de bana bir onu anlatın

Cekirgee lütfen artık cevap verme.

zarara rızasıyla gıdıo uzerımıze dusen onu uyarmak hala aynı seye devam edıyorsa tabı kı cezasını cekecek Allah verır cezasını cok da agır verır
çook uğraştı herkes.. çook yapma etme.. yokk... bu arkadaş resmen kriz geçirdi adam eşiyle tatile gitti diye.. düşüşü kötü çok kötü olacak ama ne yazıkkı bunu kendi istedi..

çook uğraştı herkes.. çook yapma etme.. yokk... bu arkadaş resmen kriz geçirdi adam eşiyle tatile gitti diye.. düşüşü kötü çok kötü olacak ama ne yazıkkı bunu kendi istedi..
hala da tek derdi adamın eşi başka derdi yok eşim duyar rezil olurum onu rezil ederim diye

Cekirgee lütfen artık cevap verme.
Benim susma huyum pek yoktur
Hatta iki karşıt görüş tartışılabilir diye bakarım ama genelleme ile 'siz madem benim gibi düşünmüyorsunuz o zaman şöylesinizdir zaaflarınız vardır ' gibi itham edici cümlelere gelemem. Herkes aynı şeyi düşünse konu açılmaz zaten
Saçmalık başka bişey değil

hala da tek derdi adamın eşi başka derdi yok eşim duyar rezil olurum onu rezil ederim diye
benim canım acıyor ya... kadının gözü kör umrunda değil ne yaşayacağı.. ailesi kocası evi.. karşıdaki kadın belki hiç tepki vermeyecek.. ciddiye almayacak ama kendi hayatını mahvetti.. hep dedim 15 yaşında ergen kafasında..

Kesinlikle haklısın ama cevap yazan arkadaş, kendisiyle çelişiyor. Sırf muhalefet olmak için yazıyor. İlk önce ben de cevap yazdım ama yok baktım o kafasına göre sağa sola çekiyor konuyu, sinirim bozuldu bıraktım. Sana da o yüzden cevap verme dedim. Nasıl olsa işine geldiği gibi anlıyor.

Mürekkep yaladım bilin diyo kısaca, o kadar okudum boşa gitmesin parantezle belirteyim hani

Yalnız o cv de işe yarıyor "bir derdim var"da değil.

Arkadaşlar bundan sonra konularımı yüksek lisans altı okumasın. Lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…