Eski sevgilimin art niyeti ( ikimizde evliyiz)

e boşansalar bizim başımız göğe mi erecek?
haklarında hayırlısı olsun. namus bekçiliği yapmayalım lütfen.
ayrıca ilk taşı günahsız olan atsın!!!!
nedense özellikle bir konuda çok fazla eleştiri yapanların o konuda bir zaafları olduğunu düşünüyorum.

hz. ısa zamanında bır fahıseyı recm ederek öldurmeye karar vermısler kadın zına etmıs sucu bellı cezası bellı

hz. isa tamam demiş ilk tası gunahsız olan atsın demiş ve kımse tas atamamıs

her ne kadar suclu da olsa onu yargılamak kınamak bı başkasına dusmez ama ınsanlar bu hakkı kendınde bulur kadının yaptıgı ıgrenc bırsey ama zaten kusurları örtmekten kasıt da senın dedıgın uyarmak dogru yola cekmek

Ben de özellikle bir konuda çok fazla savunma yapanların o konuda bir zaafları olduğunu düşünüyorum.

vajinusmusun anlamını bilmiyorsun sanırım sevgili konu sahibi. açıklaması eski sevgiliyi düşünmekten kocayla birlikte olamamak değildir.
adamın niyeti belli ayağını kesmek istiyorsanız çözüm çok basit bu kadar halt yiyen bir kadın bunu da bilir bence buraya konu açmaya gerek yoktu. ama bana da diğer arkadaşlar gibi amacınız başkaymış gibi geliyor.

İyi misiniz siz ?
Yapanın suçu yok ama onu eleştirenlerin bence bu konuda zaafları vardır ne demek
Bence durun yapmayın diye ona kalkan olmaya çalışanların zaafı vardır o zaman , bu daha mantıklı bir seçenek hatta
Biri boşandı diye başım ne göğe erer ne yere düşer benim, haksızlığa gelemem hepsi bu
Adam bilmeli, boşar boşamaz o onun bileceği iş. Kim keklenmek ister ki, öğrenmek hakkı bana göre

nasıl bu kadar eminsin bilemiyorum bence emin olamazsın neticede bu tarz şeyler yaşayan onlarca insan vardır
bence önce kadınla konuşun o zaman emin olursan ne yapmak istiyosN onu yap aksi takdirde bir kadının günahına girebilir, bir yuvayı yıkabilirsin

Ben de özellikle bir konuda çok fazla savunma yapanların o konuda bir zaafları olduğunu düşünüyorum.
Aklın yolu bir

Zaten kırgınçiçekler de benzer bir kadına içinden geleni yaşa canım diyordu
Pişmanım aman ben yaptım sen etme demedi hani, hala yaşamak istediği çok şey var da eski sevgilisi en çok karısıyla meşgul..

Çok yanlış düşünüyorsunuz zaafımız olduğundan değil, eşlerimiz olduğundan dolayı böyle tepkiliyiz. Bu kadın eski sevgilisinin eşi için neler söyledi burada, o kadın face'e kocasıyla foto atıyor, komik duruma düşüyor diye. Tabi ki ne olacağımızı allah bilir ama ben de asla eşimden başkasına bakmadığımı ve bakmayacağımı bilirim, ha olur da şaşarsam başıma ne de gelse hak edeceğimi de bilirim. Kendimi bu kadının değil de bunun eski sevgilisi olacak ş..r..fsizin eşinin yerine koyuyorum bu yüzden bu kadar tepki gösteriyoruz. Siz de yargılıyor diye, hakimi suçludan daha suçlu yaptınız. Bravo yani!

aynen bu durumun avukatlığını yapanlar, aldatanı haklı bulanlar için de onu düşünürüm ancak ben nötürüm. kadını tanımıyoruz bile. belki de hepsi senaryo. ve belki de kadın da zamanında aldatıldı ve takdiri ilahi bu ya karşılığı çıkıyor adamdan. kimsenin yaşadıklarını bilemeyiz, kadere hükmedemeyiz. yol akar yolunu bulur. bizim boynumuzun borcu olmayan şeylere taraf olmamalıyız.
yurdum insanı zaten pek sever böyle olaylı durumları yapabilseler çekirdeklerini de alıp olayın adama aktarıldığı anı izlemeye giderler

Yani 2 konusunda çok soruldu kızıldı bir kez de kocam bana bunu yaptı demedi ki
Kocam çok iyi 2 yıldır vajinismus olmama rağmen dedi hatta
İnsan kocam aldattı da ondan böyle sağlıksız şeylerin peşine düştüm demez mi
Siz de yorumlara muhalafet olmak adına alıntı yapıp yazıyorsunuz bence
Her konuya elli olasılıkla yaklaşmak lazım o zaman ?

Kusura bakmayın ama takdir-i İlahi kocası kendisini aldattı diye fırsatını bulunca kadının da onu aldatması değildir. Siz bu işi çok yanlış anlamışsınız.

aynen. mühendis kafasıyla yaklaşıyorum her olaya. bütün olaslıkları değerlendiriyorum ve ortaya çözüm olacak bir düşüncem varsa aktarıyorum yoksa gereksiz yorumlar yapmaktan sakınıyorum.

Sizinde geri kalır yanınız yok yani

Kusura bakmayın ama takdir-i İlahi kocası kendisini aldattı diye fırsatını bulunca kadının da onu aldatması değildir. Siz bu işi çok yanlış anlamışsınız.
hayır belki adam kadını aldattı ve hala aldatıyor ama kadının haberi yok. aynı zamanda kadın da adamı aldatıyor ve adamın haberi yok. böyle bir devinim olamaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…