- 6 Temmuz 2010
- 9.151
- 13.870
- 498
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
e boşansalar bizim başımız göğe mi erecek?Araştırır herhalde
Tanımadığı mesajla ve bir kk konusundan boşanmaz kimse
Geçen öyle oldu, adam kk dan karısını bulup sosyal medya ve telefonunu takibe aldığını uygunsuz mesajlarına şahit olduğunu akabinde boşadığını söyledi
Ben niye boşanmalara meraklı olayım boşanma avukatı değilim ki ticari bakayım hani..
Belki daha önceden üyeligini gören birisidir..Ben konunun sahte olduğunu düşünmüştüm. Çok ayrıntı yok hayatıyla ilgili nasıl anladınız ki?
Ya o kişi değilse?
hz. ısa zamanında bır fahıseyı recm ederek öldurmeye karar vermısler kadın zına etmıs sucu bellı cezası bellıYazdığınızı okudum, fakat zaten bu direkt gidip pat diye adamın yüzüne söylenmez, söylemenin yolları vardır, şayet gerçekten tanıdığına %100 emin ise, konu sahibinin eşinin en yakınına mesela kardeşine söyler, gider birlikte anlatırlar, sürekli yanında bulunurlar yanlış bir şey yapmaması için ya da konu sahibiyle konuşur onu evden uzaklaştırır sonra eşine konuyu anlatır. Yani önce tedbir alınır, sonra gerçek ortaya konur. Benim eşim beni aldatsa, sonra böyle sitelerde anlatsa ve asla pişmanlık duymasa, bunu da benim kardeşim sıfatında bir insan bilse bana anlatmasa, eşim kadar o kişiyi de suçlarım.
Konu sahibi birazcık pişman olsa size hak verirdim ama dediğim gibi kendisi bile kendi kusurunu örtme gereği duymuyor, burada meydan okuya okuya anlatıyor. Başkası neden onun kusurunu kapatsın ki ?
e boşansalar bizim başımız göğe mi erecek?
haklarında hayırlısı olsun. namus bekçiliği yapmayalım lütfen.
ayrıca ilk taşı günahsız olan atsın!!!!
nedense özellikle bir konuda çok fazla eleştiri yapanların o konuda bir zaafları olduğunu düşünüyorum.
İyi misiniz siz ?e boşansalar bizim başımız göğe mi erecek?
nedense özellikle bir konuda çok fazla eleştiri yapanların o konuda bir zaafları olduğunu düşünüyorum.
nasıl bu kadar eminsin bilemiyorum bence emin olamazsın neticede bu tarz şeyler yaşayan onlarca insan vardırKizlar okudum yazdiklarinizi ama telefondayim alinti yapamiyorum. Bu aksam ikisinin evde oldugu bi saatte konu sahibinin esini ariycam. Eminim tanidigima. Eger nerden tanidigimi anlatirsam kim oldugumu sip diye anlar. Cok taviz veremiyorum kendimden. Bu sekilde kocasini enayi yerine koymasina izin veremem. Cok uzuluyorum gercekten ve bu yuk bana agir geliyo. Bazilariniz katilicak bazilariniz katilmiycsktir. Ama benim dogrum bu. Ben haksizliga ugrayanin yaninayim
Aklın yolu birBen de özellikle bir konuda çok fazla savunma yapanların o konuda bir zaafları olduğunu düşünüyorum.
e boşansalar bizim başımız göğe mi erecek?
aynen bu durumun avukatlığını yapanlar, aldatanı haklı bulanlar için de onu düşünürüm ancak ben nötürüm. kadını tanımıyoruz bile. belki de hepsi senaryo. ve belki de kadın da zamanında aldatıldı ve takdiri ilahi bu ya karşılığı çıkıyor adamdan. kimsenin yaşadıklarını bilemeyiz, kadere hükmedemeyiz. yol akar yolunu bulur. bizim boynumuzun borcu olmayan şeylere taraf olmamalıyız.Ben de özellikle bir konuda çok fazla savunma yapanların o konuda bir zaafları olduğunu düşünüyorum.
Yani 2 konusunda çok soruldu kızıldı bir kez de kocam bana bunu yaptı demedi kiaynen bu durumun avukatlığını yapanlar, aldatanı haklı bulanlar için de onu düşünürüm ancak ben nötürüm. kadını tanımıyoruz bile. belki de hepsi senaryo. ve belki de kadın da zamanında aldatıldı ve takdiri ilahi bu ya karşılığı çıkıyor adamdan. kimsenin yaşadıklarını bilemeyiz, kadere hükmedemeyiz. yol akar yolunu bulur. bizim boynumuzun borcu olmayan şeylere taraf olmamalıyız.
yurdum insanı zaten pek sever böyle olaylı durumlarıyapabilseler çekirdeklerini de alıp olayın adama aktarıldığı anı izlemeye giderler
aynen bu durumun avukatlığını yapanlar, aldatanı haklı bulanlar için de onu düşünürüm ancak ben nötürüm. kadını tanımıyoruz bile. belki de hepsi senaryo. ve belki de kadın da zamanında aldatıldı ve takdiri ilahi bu ya karşılığı çıkıyor adamdan. kimsenin yaşadıklarını bilemeyiz, kadere hükmedemeyiz. yol akar yolunu bulur. bizim boynumuzun borcu olmayan şeylere taraf olmamalıyız.
yurdum insanı zaten pek sever böyle olaylı durumlarıyapabilseler çekirdeklerini de alıp olayın adama aktarıldığı anı izlemeye giderler
aynen. mühendis kafasıyla yaklaşıyorum her olaya. bütün olaslıkları değerlendiriyorum ve ortaya çözüm olacak bir düşüncem varsa aktarıyorum yoksa gereksiz yorumlar yapmaktan sakınıyorum.Yani 2 konusunda çok soruldu kızıldı bir kez de kocam bana bunu yaptı demedi ki
Kocam çok iyi 2 yıldır vajinismus olmama rağmen dedi hatta
İnsan kocam aldattı da ondan böyle sağlıksız şeylerin peşine düştüm demez mi
Siz de yorumlara muhalafet olmak adına alıntı yapıp yazıyorsunuz bence
Her konuya elli olasılıkla yaklaşmak lazım o zaman ?
Sizinde geri kalır yanınız yok yaniaynen bu durumun avukatlığını yapanlar, aldatanı haklı bulanlar için de onu düşünürüm ancak ben nötürüm. kadını tanımıyoruz bile. belki de hepsi senaryo. ve belki de kadın da zamanında aldatıldı ve takdiri ilahi bu ya karşılığı çıkıyor adamdan. kimsenin yaşadıklarını bilemeyiz, kadere hükmedemeyiz. yol akar yolunu bulur. bizim boynumuzun borcu olmayan şeylere taraf olmamalıyız.
hayır belki adam kadını aldattı ve hala aldatıyor ama kadının haberi yok. aynı zamanda kadın da adamı aldatıyor ve adamın haberi yok. böyle bir devinim olamaz mı?Kusura bakmayın ama takdir-i İlahi kocası kendisini aldattı diye fırsatını bulunca kadının da onu aldatması değildir. Siz bu işi çok yanlış anlamışsınız.
aynı şekilde düşünüyorum altına imzamı atarım.Ben de özellikle bir konuda çok fazla savunma yapanların o konuda bir zaafları olduğunu düşünüyorum.
dam üstünde saksağan gel bize bazı bazıSizinde geri kalır yanınız yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?