Eski sevgilimin art niyeti ( ikimizde evliyiz)

Ne kadar kötü bır kadınsınız!
Bunu demeye bıle utanıyorum!
Neymiş efendım bır boşluğa duşmuş eskı sevgilisiyle mesajlaşmış!
Kocanızı tanıyor olsam derhal sızı şikayet ederdim!
İnşallah yakın zamanda sizi boşar. Kadınların yüz karasısınız!
Ya nasıl başka bır adamla kocanız hakkında konuşursunuz . Başka bır adamın karısıyla gittiği tatil hakkında burda konu açarsınız. Ne bu ya ! Bu kadar mı evli olduğunuz beye saygınız yok ! Size diyecek sözüm çok ama size bunlar bile dokunmaz bence !

Adamin niyetini cidden anlamadiniz mi?
Bir insan ayni zaman da 2 kisiyi sevemez.
Hadi normal hayatta kuma devri yasayan cahiller var ama bir kalpte 2 kuma olmaz kardesim.

Siz bence once bi dr.a gidin sonra savciliga. Bu ne rahatlik anlamiyorum.

Sen bu olayda hangi bedeli ödersen öde hak etmişsindir. Alma malzumun ahını böyle çıkar aheste...

bence adam eşine söylemekle tehdit ediyor yoksa daha düne kadar tatildeler beraber diye deliriyordu burada..

Ben inanmıyorum senin rahatsız olduğuna..hala bu konu hakkında konuşmak, onun sana ilgisini insanlara duyurmak hoşuna gidiyor. Bu konuyu da ondan açtın.
Ne yani telden engel var mail den yok mu? Bir kere spam olarak işaretle tüm mailleri önemsiz kutuna düşer zaten, görmezsin bile. Ama yok, oku sen...egon tatmin olsun.

Birde ben seni anlayamıyorum bu olaylara girme gerekçelerini

diğer konunun ismi eşimi aldatmayı göze almışım

içeriği vajinusmusum eşimle birlikte olamıyorum e be kadın hasta olan birlikte olamayan sensin

sorun senden kaynaklı elin adamıyla olunca vajinusmusun geçecek miydi yani

adam karisiyla tatilde diye kiskanclik krizlerindeydin resmen.karisina soylicem diyodun.burda millet sayfalarca anlatti hala ayni noktadydn..ne oldu da degisti durum anlamadim.peki kocanla cnsel sorunlarini hallettnmi? adamn niyeti belli o kdr ozel seylerini pylasmissn ki yatmadan rahatlamicak..acikca knusucaksn.yoksa bunun arkasi kesilmez.boyle bsey olacagi belliydi.

yapma dedik etme dedik
dedik te dedik
ancak polisle kurtulursun ama
o aldattığın kocanı unutmalısın
en fazla tehdit et yapcak hiçbişeyin yok

Afedersiniz ama normalde ota b.ka uzulen bi insanim fakat size hic uzulemedim.
Kendi kendinize bela acmissiniz.
Cekin cezasini simdi.

Annen bizim söylemediğimiz ne söyledi çok merak ettim.
aynı şeyi düşünüyordum..bir kk yazdı çizdi,neler dedi, karısına söylicem mutlu olmaıdğını görsün dedi..annesi ne dediyse hemen ikna olmuş:)
bence çözüm basit ;2 sorununu birleştir:
tedavi olmadığın vajinusmusun var,istemiyosun da tedavi olmak,neticede 2 yıldır bekliyosun öylece..
eski sevgilin ısrarla seninle beraber olmak istiyor..
eski esvgili ile bir sefer beraber olursan,vajiyi de çözmüş olursun,adam da yakandan düşer..
nasıl ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…