- 20 Mayıs 2013
- 30.142
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Onun tek derdiBence senin psikolojik sorunların var, bir günün bir gününü tutmuyor.. Vajinusmussun, eski sevgilimden intikam alıcam dedin durdun.. Karısına söylemek istiyorsun ertesi gün kocam çok iyi, yüzüne bakamıyorum diyorsun.. Karısıyla tatile gitti diye krizlere giriyorsun.. Göstericem ben onlara diyorsun... Burda o kadar insan yazdı sana yanlış yaptığını... Şimdide beni taciz ediyor, rahatsızım diyorsun... Yarın neyle geliceksin acaba çok merak ediyorum....
Vajinismusdan dolayi iliski yasamadigin icin eşin de seni aldatiyor olabilir mi ?
Şimdi bu adam kesin sana benimle yasasan iliskini vajinismusun falan kalmaz seni kurtaracam falan diyordur ahaha
Onun tek derdi
Adamın karısını sevmesi
Tek bunu sevse dünden razı
Ama yedekte tutup karım yokken gel varken onla tatile giderim diyince çıldırmıştı
Sordum hatta ama benle de 1 hafta tatile çıkacaktı ben istemedim dedi
Yani evli barklı kadın bu teklifi başkası nasıl bana yapar demiyoda, ay bir haftasını da bana ayırcaktı diye teselli buluyo
Ahh nefiss sen nelere belasin allah hepinizi ısla etsin nedenirki baska burda daha nelrr duyacagim acaba ama iyi oluyor insan ders aliyor hersey insanlar icn ama allah akil fikir ahlak vrrmis birazda bunu kullansak hata az yapılır,heleki evli insanlarin yaptiklari beni korkutuyor gercekten neolursa olsun hersyi basinda dusunceksin kim olursa olsun bir erekkle nasil samimi olursan sonu kötüye gider ve nefsine yenilirsin,bu insanlarin akli başına nezman gelir ancak tacize dönüşürse ancak hatalarini anlarlar, tabi yasar yasayacagini yapacaginida yapar sonrada nasil kurtulurum derdine düşerler insanoglu cok değişken allah kimseyi bu duruma düşürmesin gercekten igrenc birsey bi kadin içinMerhaba arkadaslar,
Eski olayli ve atesli konumdan benim hikayemi bilenler bilir.
Kisacasi bir ara bosluga dusmustum ve eski sevgilimle konusmaya baslamistim.
Ilk adimi o atmisi ama bende devamini getirdim malesef.
Herneyse baya seyler oldu arada ( bu arada yuzyuze gorusmedik kesinlikle)
Mesajla beni taciz etmeye surekli devam ediyor ama.
Hem esini sevdigini soyluyor bana, hem beni cok istedigini aklindan cikmadigimi soyluyor.
Hattinizi degistir demeyin cunku ayni sirketlerde ama AYRI sehirlerde yasadigimiz icin sirket maili uzerinden mesaj yolluyor bana.
Kendimi gercekten cok kotu hissediyorum, ilk mesajlarina karsilik verdigim icin bu tabiki benim yuz verdigimi anladi kendince hakli olarak. Bir ara esimle aram baya bozuktu,bende baya ozel seyler paylasmistim.
Yakamdan dusecek gibi degil ama, surekli ruyasinda beni gordugunu beni gormeden bulusmadan rahat edemiyecegini soyluyor.
Napmam lazim? Ilk baslarda utanarak soyluyorum ilgisi hosuma gidiyordu ama artik resmen tacize girmeye basladi.
aynı şeyi düşünüyordum..bir kk yazdı çizdi,neler dedi, karısına söylicem mutlu olmaıdğını görsün dedi..annesi ne dediyse hemen ikna olmuş:)
bence çözüm basit ;2 sorununu birleştir:
tedavi olmadığın vajinusmusun var,istemiyosun da tedavi olmak,neticede 2 yıldır bekliyosun öylece..
eski sevgilin ısrarla seninle beraber olmak istiyor..
eski esvgili ile bir sefer beraber olursan,vajiyi de çözmüş olursun,adam da yakandan düşer..
nasıl ama
ama kusura bakma canım da suç sende,hemde fazlasıyla,sen eşinle olan namahrem olaylarını nasıl gider başkasına anlatırsın?yatak odası yada dört duvar arası hiç bi sırrını anne babana dahi anlatmamalısın!milletde böyleeee kendini bişey sanar başına bela olur..eee şimdi sen yüz vermedikçe bu adam seni eşinle de tehdit ederse napıcaksın?Surekli ayni seyleri yaziyor ' Aklinda ben varim biliyorum beni istiyorsun' yaziyor, salakmidir nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?