Eski sevgilimin art niyeti ( ikimizde evliyiz)

Unutamadığım nadir üyelerdensin
Adama vajinusmusum bile demiştin
Şimdi de yakamı bırakmıyo gibi davranma
Hatta adam karım evde yok bu gece bana gel demişti, sen gitmeyince de karısı ile tatile gitmişlerdi
Sende adama saydırıyodun eşimle tatile gidiyorum dönüşte görüşürüz diye mesaj attığı için
Yani kendin kaşınmışsın kk sana ne yapabilir artık

Bence bu kadının derdi adamın eşiyle birlikte olup tatillere gitmesi mutlu olması

adam bunu bende birlikte olamıyorum diye yemiş dert ortağı olmuş

aslında öyle olmadığını duyunca hırs yaptı bu karısına söyleyeceğim mutluluklarını bozacağım diye

adama ondan bozuk tatile gitmeselerdi aşkları tam gaz devam ederdi.

kırgınlığı geçince yine karşılık vermeye devam eder diye düşünüyorum.

Bi konserde karşılaştık ta benim yanımda nasıl karısını öper vs. diye kıskançlık krizlerine bile girmiştin
Ne yani gelsin seni mi öpsün demiştim karısını öpmesi gayet doğal..

Ah ne yapayım ne edeyimler hikaye kısaca
Mailde de engel mevcut ama senin derdin görüşmemek değil ki, sadece seni sevmesi. O da karısını sevip seninle sadece mesajlaşıyo , sen buna bozuluyosun. Kocana üzüldüm ben

Bence senin psikolojik sorunların var, bir günün bir gününü tutmuyor.. Vajinusmussun, eski sevgilimden intikam alıcam dedin durdun.. Karısına söylemek istiyorsun ertesi gün kocam çok iyi, yüzüne bakamıyorum diyorsun.. Karısıyla tatile gitti diye krizlere giriyorsun.. Göstericem ben onlara diyorsun... Burda o kadar insan yazdı sana yanlış yaptığını... Şimdide beni taciz ediyor, rahatsızım diyorsun... Yarın neyle geliceksin acaba çok merak ediyorum....

ya tamam dedim kadın yaşamıştır ama pisman olmuştur saf saf cevap yazdım amaa eski konuna baktimda.

karisida faceten foto paylasiyor komik durumda gibi birseyler yazmissin ya, orda koptum. sen nasil bir insansi ya. insallah herkes ogrenirde ikinizde rezil olursunuz

Onun tek derdi
Adamın karısını sevmesi
Tek bunu sevse dünden razı
Ama yedekte tutup karım yokken gel varken onla tatile giderim diyince çıldırmıştı
Sordum hatta ama benle de 1 hafta tatile çıkacaktı ben istemedim dedi
Yani evli barklı kadın bu teklifi başkası nasıl bana yapar demiyoda, ay bir haftasını da bana ayırcaktı diye teselli buluyo

neyin eksikliği bu.. sevgisizlikmi .. vajinusmusmu.. ne..
korkudamı yok yüreğinizde.. yada gece yanında uyuduğunuz adama karşı vicdanınızdamı sızlamıyor.,, bencede rahatsız falan değilsiniz.. basbaya burda tüm yazılanlara karşı bak bu adam benim yakamı bırakmıyor ben bıraktığım halde ben suçlu değilim demeye çalışıyorsunuz..
ama hayır.. hala rahat durmuyorsunuz.. nolur ya allah aşkına vazgeçin.. cevap vermeyin .. tehditmi ediyor etsin bakalım.. senin eşin duyarsa onunkide duyar.. ikinizde gayet güzel batarsınız.. iyi olmuş iyi olacak demeyeceğim.. kınadığını yaşamadan ölmez insan.. ama nolur akıllı olun.. şimdi bunlar size kendinizi 15 yaşında ilgileri toplamış ergen kız hissettiriyor kendinizi ama düşüşünüz çok sert olur..
bir kişinin masum sevgisi kabullenişi şekati merhameti.. bin kişinin ilgisinden evladır.. kaybedince anlamayın.. eşinizin size güvensiz bakışları.. huzurlu yuvanızın cehenneme dönmesi bu heyecanla kıyaslanmayacak kadar kötü.

Vajinusmusla uğraşacağına, evlilik hayatını düzelteceğine nelerle uğraşıyor... Kocasına üzülüyorum ben...

Ahh ne
Ahh nefiss sen nelere belasin allah hepinizi ısla etsin nedenirki baska burda daha nelrr duyacagim acaba ama iyi oluyor insan ders aliyor hersey insanlar icn ama allah akil fikir ahlak vrrmis birazda bunu kullansak hata az yapılır,heleki evli insanlarin yaptiklari beni korkutuyor gercekten neolursa olsun hersyi basinda dusunceksin kim olursa olsun bir erekkle nasil samimi olursan sonu kötüye gider ve nefsine yenilirsin,bu insanlarin akli başına nezman gelir ancak tacize dönüşürse ancak hatalarini anlarlar, tabi yasar yasayacagini yapacaginida yapar sonrada nasil kurtulurum derdine düşerler insanoglu cok değişken allah kimseyi bu duruma düşürmesin gercekten igrenc birsey bi kadin için

Katılıyorum size.
Bir taşla iki kuş
Eski sevgilinle beraber ol, hem vajinismusu yen, hem belki eski sevgilini kendine bağlarsın, bir daha karısıyla tatile gitmek gibi bir edepsizlik yapmaz (!)

Surekli ayni seyleri yaziyor ' Aklinda ben varim biliyorum beni istiyorsun' yaziyor, salakmidir nedir.
ama kusura bakma canım da suç sende,hemde fazlasıyla,sen eşinle olan namahrem olaylarını nasıl gider başkasına anlatırsın?yatak odası yada dört duvar arası hiç bi sırrını anne babana dahi anlatmamalısın!milletde böyleeee kendini bişey sanar başına bela olur..eee şimdi sen yüz vermedikçe bu adam seni eşinle de tehdit ederse napıcaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…