Eski sevgilimin art niyeti ( ikimizde evliyiz)

Şikayet et savcılığa

Ben anlam veremiyorum esinle aran bozuksa annene babana kardeşine kız arkadaşına anlatırsin kimse yoksa buraya anlatirsin ama evli eski sevgiliye anlatmak nedir
Kendi düşen aglamaz

Vajinusmusla uğraşacağına, evlilik hayatını düzelteceğine nelerle uğraşıyor... Kocasına üzülüyorum ben...
Kocasına da yazık
Diğer adamın eşine de yazık
Haberleri yok aldatıldıklarından
Çıkıp sadece mesajlaştım demekle vicdan rahatlatmasınlar
Eşleri başkalarıyla mesajlaşa kıyameti koparırlar, vajinusmusum diyecek kadar özele giren masum masum mesajlaştık diyemez

Surekli ayni seyleri yaziyor ' Aklinda ben varim biliyorum beni istiyorsun' yaziyor, salakmidir nedir.

ona bu düşünceyi sen vermiş olabilir misin acaba ?

O beni tehdit ederse kendiside kaybeder 'cok sevdigi' esini.
tırnak içinde aldığın kısım asıl seni rahatsız eden di mi ? adam seninle yatmak sonrasında eşiyle devam etmek istiyo. sen de sana aşık sanıyosun. yazık sana acıyorum.. senin gibi bi kadını Allah kimsenin karşısına eş , dost , arkadaş diye çıkarmasın.. arkadaşlarının kocalarına da göz dikersin yakında benim vajinismusumu tedavi edecek bu diye...

zaten istediğin bu değil miydi? karısı ile balayına gitti diye bile köpürüyordun bak ne güzel hem seni hem karısını seviyormuş!

inanmıyorum kırçicegi yine sen ve yine aynı konu ve yine o adamın karısı

sana bin kez yazdım senin ki saplantı olmuş ve bu hiç iyi bir şey değil doktora git ki gitmeyceksin

bir gün kendi yuvanı dagıtıcaksın o zamn aklın başına gelicek ama artık çok geç olucak

eşini tanıyorsan ve numarasını bulabilirsen
bir daha beni ararsan eşini ararım hatta eve gittiği zaman yap
hatta eşi eve gittiği zaman eşinin adını biliyorsan ara onun ismini söyle
kendi isminide söyle sonra dur dur farklı semtten biri olduğunu sor kapat
bir daha da yanaşırsa da kadına msj at eşinin attığı mailleri görsün

adam karısını seviyor bu belli ama konu sahibinin de kendisine karşı boş olmadığını bildiği için artık Allah ne verdiyse diye coşuyor

1-adama hiç üzülmüyorum hem karısını aldatıp hem başına konu sahibi gibi bir kadını musallat etmiş bin beter olsun pislik.

2-konu sahibine de hiç üzülmüyorum kocasını aldatan bir kadın o benim gözümde.şu anda da eski sevgilisini karısından deli gibi kıskanıyor çıldırıyor.beter olsun.

3-diğer iki zavallı kadın ve adama çok üzülüyorum.iki sahtekar kişi tarafından kandırılıyorlar yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…