eski ve yeni ben

Bende boyle ozel gunlerde ben diyetteyim az yiyim diyemiyorum ertesi gun daha az yiyip dengelemeye çalışıyorum bugun daha az yer dengelersin afiyet olsun bosver

ayy cnm çok iyi ya ne güzel bak gördün mü ne güzel veriyorsun :) bu seni daha da hırslandıracak eminim istediğin kiloya ulaşacaksın ben grip ten dolayı ara verdim biraz eşim kızdı

ayy cnm çok iyi ya ne güzel bak gördün mü ne güzel veriyorsun :) bu seni daha da hırslandıracak eminim istediğin kiloya ulaşacaksın ben grip ten
dolayı ara verdim biraz eşim
kızdı
Bekliyordum tabi ama bide görmek cok iyi oldu inşallah 2 aya bu is tamam
diyorum.sende çabucak toparlarsinda hemen başlarsın inşallah canım eşin haklı

Bekliyordum tabi ama bide görmek cok iyi oldu inşallah 2 aya bu is tamam
diyorum.sende çabucak toparlarsinda hemen başlarsın inşallah canım eşin haklı
Valla adına çok sevindim cnm özel uyguladığın bi şey var mı varsa paylaşabilir misin

Valla adına çok sevindim cnm özel uyguladığın bi şey var mı varsa paylaşabilir misin
valla canım az yiyorum cok yediğim zamanlardada bı dahaki sefere yemeyip Yada az yiyip kendince dengeliyorum. Spor hic yapmıyorum ama bebekten dolayı baya az uyuyorum.uykuda etkili diye biliyorum bu kılo islerinde.yazması cok kolay oldu ama yapması ....

Aslında ewt az yiyince kilo alınmıyor tabi senin bi de bebek var süte gidiyordur yediğin benim kuzen de aynı kiloları hep doğum dan sonra verdi az yiyor ara ara yiyor öyle yani ama benim kesin spor yapmam gerek yoksa bu göbek başka türlü gitmez

Haklısın emzirmek kılo verdiriyor birazda
dikkat edince ama malesef ben 4 ay emzirebildim oda hep mama desteğiyle zaten o yüzden 80 kılo oldum sutum yetmeyince kim ne önerdiyse yedim evet cok kılo aldım ama vicdanım da rahat emzirmek icin uğraştım diye. Spor cok önemli yarı yarıya fark ediyor verdigin kılo ben ilk 10 kiloyu spor yaparak verdim powerplate ye gidiyordum oglanida aliyorduk zaten 15 dakikalık bisey esım oğlana bakıyordu bende sporumu yapıyordum hava soğudu diye gidemedim 1,5 ayda vermiştim evde sadece diyetle olacak sey degil eğer imkanın varsa kesinlikle spora git derim en basitinden insan disipline giriyor ben daha onceki 12 kiloyuda fitnesse giderek verdim 200 kalori icin 40 dakika yürüdüğümü düşününce küçücük bı çikolata bile yemezdim

spor gercekten cok önemli kilo gittiğinde yumuşama oluyor oda ancak sporla sıkılaşıyor ender saracin hareketleride çok etkili ben arada ondanda yapıyorum etkisi oluyor

Misafirim var caya gunduz hazırlık yaptım bakamadım kimsede yokmuş bugun. Bı dünya hazırlık yaptım yemesem de olmaz bide artanlar olucak iyi bir irade savası başlıyor gerçi nasılsa bişeyler yerim diye kahvaltiyla duruyorum ama hadi hayırlısı inşallah az yiyebilirim kiyafetlerim cok iyi oldu kendimi cok iyi hissediyorum.

herşeyden çok az ye canım sadece tadına bak bence

Ewt cnm doğru spor çok önemli malesef işten geç çıkıyorum spora gidemiyorum evde kendim video buluyorum internetten onları uygulamaya çalışıyorum işte yaz gelirse ancak o zaman uxun yürüyüş lef yapabilirim ama ben yazdan önce vermeliyim bu kiloları

Hergun yapabiyorsan oda cok iyi tabi ama evin rahatlığında olursa insan yapmamak icin bahaneler bulabiliyor ama parasını verip uye olunca bı salona her işi bırakıp gidiyor insan onun icin söyledim inşallah yaza kadar zayıflarsak keyif yürüyüşleri yaparız

bende işten geç çıkıyorum canım evde ender saraçın hareketlerini falan yapıyorum iki güne bir bazende canım hic istemiyor yemekdi temizlikti derken yoruluyorum tabi bide işyerinde yorul zor oluyor ama yapmak gerekiyor

Kızlar ben cok uzun zamandır esmer ekmeklerden yiyorum diyorum ki ekmek makinası alsamda kendim yapsam diyorum hem oglumada yediririm icim rahat bı sekilde kullanan cevresinde kullananlar varmi kullanislimi acaba ben biraz araştırdım %90 memnunlar ama cok kararsızım hemen heveslenip almayim araştırayım dedim bol bol kepekli ekmek yaparım gibi geliyor

iyi olur canım aslında hazırların içinde renk vermek için katkı maddeleri falan katıyorlar evde içine isteğini atar yaparsın istediğin kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…