eski ve yeni ben

Benimde yumurtalarım çatlamıyordu pco liyim hormonlarimda bozuk kilolarımın bir sebebi de bu aslında hep balık etliydim. İnşallah muayeneden guzel sonuclar alırsın cok buyuk bir problem olmadica tedaviyle oluyor zaten inşallah sende çabucak alırsın bebisini kucağına

Insallah cnm benim asıl sorun şu ki tahliller normal kist yok pco yok anlamadım ki hormonlarımı

İnşallah hersey yoluna girer canım kılolar gider bebis gelir.
Amin cnm inşallah :)
Birazdan acılı küçük porsiyon poğaça ve ayran var menüde akşam artık eve gidince bakıcaz duruma göre 2 büyük kupa nane limon içtim gribi atlatsam iyi olacak ya

Bende öğlene yememiştim şimdide bir kase yeşil fasulye yedim iki lokma ekmek bi tane ceviz ve 3 tane tarhana yedim ne alakası varsa. bide ozel donemimdeyim sekerli bişeyler istiyor canım acayip sekilde

doğru söylüyorsun canım vitaminsiz kalmamak gerekiyor birde tam grip mevsimi çalışırken çok zor olur
Aynen cnm çalışırken çok zor gözlerim çok kızarmış patron hadi git dinlen dedi eve geldim miss gibi oktay usta usulü sebze çorbası yaptım çok güzel oldu yanında patates ve havuç karışımı salata :)

Bende öğlene yememiştim şimdide bir kase yeşil fasulye yedim iki lokma ekmek bi tane ceviz ve 3 tane tarhana yedim ne alakası varsa. bide ozel donemimdeyim sekerli bişeyler istiyor canım acayip sekilde
Özel günlerde fazla yüklenme cnm istersen az da olsa şeker ihtiyacını karşıla :)

ooo baya ilerlemiş sayfalar.yeni gelenler hoş geldiniz kızlar.bugün ben sözde diyete başlıcaktım.Allahım hep birşeyler çıkıyor.Bugün öğretmenler günü olduğu için okulda bol bol tatlılar pastalar vardı.İnanın çok tutmaya çalıştım kendimi ama 1 dilim baklava,1 tane şekerpare yedim.Sonrada akşam kardeşimin doğumgünüydü ve ne yazıkki 1 dilimde yaşpasta yedim.yok yok ben diyet yapacam dedikçe herşey üstüste geliyor

AH CANIM YA COK ZOR GERCEKTEN DİNLENMK EN GÜZELİ

ol sun canım 3,4 gün dikkat edersir dengelersin bozma moralini insan taktıkca daha cok yiyor birazda spor yaparsın arayı kapatırsın

Özel günlerdesin ya tartılma bittikten iki gün sonra tartıl daha iyi sonuç alırsın
Valla dayanamadım tartildim. 18 gundur diyetim bunun 1 haftasında cok sıkı. 1 haftada 1,8 toplamda 3 kılo vermisim. 71,8 den 68.8 e cok şükür coook mutluyum inanılmaz 8 kılo fazlam var kulağa cok hoş geliyor bı ara 20 kılo fazlam var diyordum

bende özel günlerde tam 3 kilo fazlam oluyor bünyem 10 gün önceden su tutuyor resmen göbek zaten büyük kocaman oluyor
evet ya sislik cok kotu bide benim dogumdan sonra bı türlü düzelmedi daha.ne olduğu belli ne olmadıgı cok kotu bı türlü rahatlayamadim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…