ama canım hiç bir şey yemediğin zaman daha sonra yediklerin yağa dönüşüyormuş metabolizmayı canlandırmak canim hicbirşey yemeden olmaz ye ama sağlıklı birşeyler yeKahvaltı yapmadım aksamada yemeyi düşünmüyorum. Dünü telafi etmek icin
cnm hoş geldin bende az yemekle başladım ve 1 haftada 1 kilo verdimSlm bende 1.5 aydır diyet yapıyorum diğer forumlara girdim kimse yok bi de şansımı burda deneyim dedim herşey den az yemekle başladım ama sadece 2 kilo verdim hedefim 57 inşallah :) benim göbek sorunum var onun için yağ yakan egzersiz ve menü uygulamam şart
İyi akşamlar bu arada :)
Saol cnm tebrikler 1 haftada 1 kilo yani :)cnm hoş geldin bende az yemekle başladım ve 1 haftada 1 kilo verdimkendimi tebrik ediyorum yarın allahın izniyle sıkı diyete başlıyorum ve çokk heyecanlıyım. acaba becerebilecekmiyim.tatlıyı tamamen kesiyorum.Yediklerimi yazcam buraya gün gün bakalım ne olacak.Gerçi senin kilo boy kaç sanırım benim kadar kilolu değilsin galiba hedef 57 olduğuna göre benim hedefte 70 şuan bakalım çok heyecanlıyım çookkkk
evet canım tek olunca olmuyor neyazıkki.Tabi benim yol uzun.şuan 92.700 kiloyum.20 kilo vermem lazımki birşeye benzeyeyimSaol cnm tebrikler 1 haftada 1 kilo yani :)
Saldım bu ara bende bugün çig köfte falan yedim şiştim yarın itibariyle ipleri sıkı tutacağım. Aslında dışardan göstermiyorum kilomu ama gören hamile misin diye sorunca gıcık oluyorum bu arada bebek de düşünüyoruz . 65 kiloydum 2 kilo vermiştim şu an 1 kilosunu geri almış olabilirim tartılmadım henüz. Boy 1.65 cnm burda beraber yaparsak en azın destek oluruz birbirimize diye düşünüyorum tek olunca uzun süreli olmuyor :)
Aminnnnn.. inşallah o kadar istiyorum ki zayıflamayı salı gunu sıkı diyetime bir hafta olucak bakalım kac kılo gitmis.buraya yazıcam diye bisey yerken iki kere düşünüyorumhoşbulduk canım aynen canım okudukça birşeyler yemek istedigimde aklıma geliyor burada okuduklarım vazgeçiyorum gerçekten cok
iyi motive ediyor cümlemize canım gitsin
bu kilolar
1 elma sonra 1 armut yedim bol bol su ictim bütün gun ve sağlıksız olsada bugünü boyle bitirdiğim icin cok mutluyum açim ama cok mutluyumama canım hiç bir şey yemediğin zaman daha sonra yediklerin yağa dönüşüyormuş metabolizmayı canlandırmak canim hicbirşey yemeden olmaz ye ama sağlıklı birşeyler ye
Hoşgeldin.inşallah burası sana iyi gelir. gobek sorunu bendede var hala hamile gibiyim bacaklarım da nispeten ince orantisizlik kotu bisey.ama sen fazla kilolu sayilmazsin bence.ben 160 a 60 hedefliyorum cok zayıf olacağımı düşünüyorum sen zaten 165 e 65 sin iyisin iyi:)Slm bende 1.5 aydır diyet yapıyorum diğer forumlara girdim kimse yok bi de şansımı burda deneyim dedim herşey den az yemekle başladım
ama sadece 2 kilo verdim hedefim 57
inşallah :) benim göbek sorunum var
onun için yağ yakan egzersiz ve menü
uygulamam şart
İyi akşamlar bu arada :)
Anlıyorum cnm yolun uzun gibi olsa da bu seni korkutmasın birbirimizin desteğiyle hepsi söner gider bu süreçte stres yapmamak gerekiyor ewt kilodan olması zorlaşıyor yaş kaç cnm seninevet canım tek olunca olmuyor neyazıkki.Tabi benim yol uzun.şuan 92.700 kiloyum.20 kilo vermem lazımki birşeye benzeyeyimbende bebek düşünüyorum ama kilo çok olduğu için olmuyor diyor doktorlar artık yaşta geçiyor benim biran önce zayıflamam lazım
Yok cnm hiç iyi değilim göbeğim biraz fazla üstelik minyon tipliyim yüzüm çok küçük oarnsız oluyor giydiğim kıyafetler hep yandan pörtlüyor gıcık oluyorum boy orantısına göre 2 yada 3 kilo eksik olması lazım cnmHoşgeldin.inşallah burası sana iyi gelir. gobek sorunu bendede var hala hamile gibiyim bacaklarım da nispeten ince orantisizlik kotu bisey.ama sen fazla kilolu sayilmazsin bence.ben 160 a 60 hedefliyorum cok zayıf olacağımı düşünüyorum sen zaten 165 e 65 sin iyisin iyi:)
Bugün yapılan spor aktiviteleri
Mekik aleti ile 200 mekik
50 ip atlama
100 yanlara Esneme
100 sopa hareketi
Çizelge yaptım her gün bunlar düzenli olarak yapılacak.
Öğle protein ağırlıklı yemekler yiyip akşam yemek yemeli diye düşünüyorum.
saol canım desteğin için yaşım 31 ama göstermiyorumAnlıyorum cnm yolun uzun gibi olsa da bu seni korkutmasın birbirimizin desteğiyle hepsi söner gider bu süreçte stres yapmamak gerekiyor ewt kilodan olması zorlaşıyor yaş kaç cnm senin
bencede aslında diyet yapıyorum deyince bende çok zorlanıyorum.ama ne yapayım işte yoksa olmuyor az yiyeyim diyorum ama bir bakıyorum hop birtane daha bir tane daha yemişim.belki diyetteyim dersem firenlerim kendimi diye düşünüyorum.Bakalım yarın anlaşılacakMerhaba ,naçizane bir tavsiyem olacak kabul ederseniz..Bence ilk zamanlar ve fazla kilonuz varken bu kadar fazla harekete başlamanız bireden ,sonraları sizde isteksizlik yaratabilir ..Önce yarımşar saatlik hafif tempolu yürüyüşler yapsanız ,ekmeği yemeği birden tak diye kesmeseniz ,takdir edersiniz ki bu kilolar bir anda alınmadı bir anda da verilemez..Bir de benim uyguladığım bir şey var sizinle paylaşmak isterim beyninize diyetteyim,rejimdeyim kelimelerini kodlamayın çünkü o zmn beyin kilo vermeyi yasaklıyor ve her yediğinizi maalesef depo yapıyor ..Siz ben yaşam şeklimi değiştiriyorum,artık sağlıklı ve güzel olmak istiyorum diyin kendinize ..1.5 ayda 9 kilo verdim ve kendimi strese sokmadım,eyvah yemiyim ,az yiyim diye bir şey düşünmedim ..Başarılar
saol canım desteğin için yaşım 31 ama göstermiyorumDDD
bencede aslında diyet yapıyorum deyince bende çok zorlanıyorum.ama ne yapayım işte yoksa olmuyor az yiyeyim diyorum ama bir bakıyorum hop birtane daha bir tane daha yemişim.belki diyetteyim dersem firenlerim kendimi diye düşünüyorum.Bakalım yarın anlaşılacak
Günaydın ne güzel yeni bir yaşam tarzı uygulamanız ve farkına varıp başlamanız da çok güzel. Sormayın çikolata yemeden duramıyorum bende hergün çok az olsa da yerim ama 2 gündür yemiyorum göbek var fazladan inşallah egzersizlerle eriteceğim burda destek çıkarsak uygulamalarımızı paylaşırsak verimli sonuçlar alacağımıza inanıyorumselamlar ben de aşırı kilolarından şikayetçi bi anneyim. cuma günü karatay diyeti pardon karatay yaşam tarzına başladım 2 kilo verdim. genel olarak şeker yok ekmek yok beni en çok zorlayan çikolatanın da olmaması. tatlı krizine girdiğimde makul miktarda sıvı tüketiyorum (su, yeşil çay, meyve çayları) tatlı isteğimi bastırıyo. vermem gereken çok kilo var günde en az 1 saat spor yapıyorum. inşaallah bir an önce istediğim kiloya sağlıklıca kavuşurum. hepinize başarılar
sadece bölgeselse sorun benden daha iyi durumdasınız demektirGünaydın ne güzel yeni bir yaşam tarzı uygulamanız ve farkına varıp başlamanız da çok güzel. Sormayın çikolata yemeden duramıyorum bende hergün çok az olsa da yerim ama 2 gündür yemiyorum göbek var fazladan inşallah egzersizlerle eriteceğim burda destek çıkarsak uygulamalarımızı paylaşırsak verimli sonuçlar alacağımıza inanıyorum
Merhaba ,naçizane bir tavsiyem olacak kabul ederseniz..Bence ilk zamanlar ve fazla kilonuz varken bu kadar fazla harekete başlamanız bireden ,sonraları sizde isteksizlik yaratabilir ..Önce yarımşar saatlik hafif tempolu yürüyüşler yapsanız ,ekmeği yemeği birden tak diye kesmeseniz ,takdir edersiniz ki bu kilolar bir anda alınmadı bir anda da verilemez..Bir de benim uyguladığım bir şey var sizinle paylaşmak isterim beyninize diyetteyim,rejimdeyim kelimelerini kodlamayın çünkü o zmn beyin kilo vermeyi yasaklıyor ve her yediğinizi maalesef depo yapıyor ..Siz ben yaşam şeklimi değiştiriyorum,artık sağlıklı ve güzel olmak istiyorum diyin kendinize ..1.5 ayda 9 kilo verdim ve kendimi strese sokmadım,eyvah yemiyim ,az yiyim diye bir şey düşünmedim ..Başarılar
Anladım cnm kaç kilosun ki yaş kaç ?sadece bölgeselse sorun benden daha iyi durumdasınız demektirbenim vermem gereken bi 50 kilo var da
kilo 110Anladım cnm kaç kilosun ki yaş kaç ?
1 elma sonra 1 armut yedim bol bol su ictim bütün gun ve sağlıksız olsada bugünü boyle bitirdiğim icin cok mutluyum açim ama cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?