eski ve yeni ben

Kahvaltı yapmadım aksamada yemeyi düşünmüyorum. Dünü telafi etmek icin
ama canım hiç bir şey yemediğin zaman daha sonra yediklerin yağa dönüşüyormuş metabolizmayı canlandırmak canim hicbirşey yemeden olmaz ye ama sağlıklı birşeyler ye

Slm bende 1.5 aydır diyet yapıyorum diğer forumlara girdim kimse yok bi de şansımı burda deneyim dedim herşey den az yemekle başladım ama sadece 2 kilo verdim hedefim 57 inşallah :) benim göbek sorunum var onun için yağ yakan egzersiz ve menü uygulamam şart
İyi akşamlar bu arada :)

cnm hoş geldin bende az yemekle başladım ve 1 haftada 1 kilo verdimkendimi tebrik ediyorumyarın allahın izniyle sıkı diyete başlıyorum ve çokk heyecanlıyım.acaba becerebilecekmiyim.tatlıyı tamamen kesiyorum.Yediklerimi yazcam buraya gün gün bakalım ne olacak.Gerçi senin kilo boy kaç sanırım benim kadar kilolu değilsin galibahedef 57 olduğuna göre benim hedefte 70 şuan bakalım çok heyecanlıyım çookkkk

Saol cnm tebrikler 1 haftada 1 kilo yani :)
Saldım bu ara bende bugün çig köfte falan yedim şiştim yarın itibariyle ipleri sıkı tutacağım. Aslında dışardan göstermiyorum kilomu ama gören hamile misin diye sorunca gıcık oluyorum bu arada bebek de düşünüyoruz . 65 kiloydum 2 kilo vermiştim şu an 1 kilosunu geri almış olabilirim tartılmadım henüz. Boy 1.65 cnm burda beraber yaparsak en azın destek oluruz birbirimize diye düşünüyorum tek olunca uzun süreli olmuyor :)

evet canım tek olunca olmuyor neyazıkki.Tabi benim yol uzun.şuan 92.700 kiloyum.20 kilo vermem lazımki birşeye benzeyeyimbende bebek düşünüyorum ama kilo çok olduğu için olmuyor diyor doktorlarartık yaşta geçiyor benim biran önce zayıflamam lazım

hoşbulduk canım aynen canım okudukça birşeyler yemek istedigimde aklıma geliyor burada okuduklarım vazgeçiyorum gerçekten cok
iyi motive ediyor cümlemize canım gitsin
bu kilolar
Aminnnnn.. inşallah o kadar istiyorum ki zayıflamayı salı gunu sıkı diyetime bir hafta olucak bakalım kac kılo gitmis.buraya yazıcam diye bisey yerken iki kere düşünüyorum

ama canım hiç bir şey yemediğin zaman daha sonra yediklerin yağa dönüşüyormuş metabolizmayı canlandırmak canim hicbirşey yemeden olmaz ye ama sağlıklı birşeyler ye
1 elma sonra 1 armut yedim bol bol su ictim bütün gun ve sağlıksız olsada bugünü boyle bitirdiğim icin cok mutluyum açim ama cok mutluyum

Hoşgeldin.inşallah burası sana iyi gelir. gobek sorunu bendede var hala hamile gibiyim bacaklarım da nispeten ince orantisizlik kotu bisey.ama sen fazla kilolu sayilmazsin bence.ben 160 a 60 hedefliyorum cok zayıf olacağımı düşünüyorum sen zaten 165 e 65 sin iyisin iyi:)

Anlıyorum cnm yolun uzun gibi olsa da bu seni korkutmasın birbirimizin desteğiyle hepsi söner gider bu süreçte stres yapmamak gerekiyor ewt kilodan olması zorlaşıyor yaş kaç cnm senin

Yok cnm hiç iyi değilim göbeğim biraz fazla üstelik minyon tipliyim yüzüm çok küçük oarnsız oluyor giydiğim kıyafetler hep yandan pörtlüyor gıcık oluyorum boy orantısına göre 2 yada 3 kilo eksik olması lazım cnm

Merhaba ,naçizane bir tavsiyem olacak kabul ederseniz..Bence ilk zamanlar ve fazla kilonuz varken bu kadar fazla harekete başlamanız bireden ,sonraları sizde isteksizlik yaratabilir ..Önce yarımşar saatlik hafif tempolu yürüyüşler yapsanız ,ekmeği yemeği birden tak diye kesmeseniz ,takdir edersiniz ki bu kilolar bir anda alınmadı bir anda da verilemez..Bir de benim uyguladığım bir şey var sizinle paylaşmak isterim beyninize diyetteyim,rejimdeyim kelimelerini kodlamayın çünkü o zmn beyin kilo vermeyi yasaklıyor ve her yediğinizi maalesef depo yapıyor ..Siz ben yaşam şeklimi değiştiriyorum,artık sağlıklı ve güzel olmak istiyorum diyin kendinize ..1.5 ayda 9 kilo verdim ve kendimi strese sokmadım,eyvah yemiyim ,az yiyim diye bir şey düşünmedim ..Başarılar

Anlıyorum cnm yolun uzun gibi olsa da bu seni korkutmasın birbirimizin desteğiyle hepsi söner gider bu süreçte stres yapmamak gerekiyor ewt kilodan olması zorlaşıyor yaş kaç cnm senin
saol canım desteğin için yaşım 31 ama göstermiyorum DDD
bencede aslında diyet yapıyorum deyince bende çok zorlanıyorum.ama ne yapayım işte yoksa olmuyor az yiyeyim diyorum ama bir bakıyorum hop birtane daha bir tane daha yemişim.belki diyetteyim dersem firenlerim kendimi diye düşünüyorum.Bakalım yarın anlaşılacak

Tekrar kendimden örnek vericem o zmn :) Şimdi ben çikolataya dayanamıyorum yani görsem içim bayılana kadar yerim o derece ..Ama bir buçuk aydır şunu deniyorum özellikle markette çikolata yemek sana ne kazandıracak,canın çok istedi bir parça yedin evet ikincisine ihtiyacın var mı ? İki üç sn böyle düşünmenizi tavsiye ediyorum ,bir tane yedin nefsini körelttin evet ikincisine ihtiyacın var mı ?? Yemezsen nolur ? Yersen nolur Bir de bunu deneyin ...Sevgiler ...

selamlar ben de aşırı kilolarından şikayetçi bi anneyim. cuma günü karatay diyeti pardon karatay yaşam tarzına başladım 2 kilo verdim. genel olarak şeker yok ekmek yok beni en çok zorlayan çikolatanın da olmaması. tatlı krizine girdiğimde makul miktarda sıvı tüketiyorum (su, yeşil çay, meyve çayları) tatlı isteğimi bastırıyo. vermem gereken çok kilo var günde en az 1 saat spor yapıyorum. inşaallah bir an önce istediğim kiloya sağlıklıca kavuşurum. hepinize başarılar

Günaydın ne güzel yeni bir yaşam tarzı uygulamanız ve farkına varıp başlamanız da çok güzel. Sormayın çikolata yemeden duramıyorum bende hergün çok az olsa da yerim ama 2 gündür yemiyorum göbek var fazladan inşallah egzersizlerle eriteceğim burda destek çıkarsak uygulamalarımızı paylaşırsak verimli sonuçlar alacağımıza inanıyorum

sadece bölgeselse sorun benden daha iyi durumdasınız demektir benim vermem gereken bi 50 kilo var da

Çok çok haklısın. Ne zaman diyet yapmalıyım dersem aklım fikrim yemekte oluyor. Tavsiyeler in için teşekkürler
Senide tebrik ederim. 9 kilo müthiş bir başarı. Maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…