Tekrar kendimden örnek vericem o zmn :) Şimdi ben çikolataya dayanamıyorum yani görsem içim bayılana kadar yerim o derece ..Ama bir buçuk aydır şunu deniyorum özellikle markette çikolata yemek sana ne kazandıracak,canın çok istedi bir parça yedin evet ikincisine ihtiyacın var mı ? İki üç sn böyle düşünmenizi tavsiye ediyorum ,bir tane yedin nefsini körelttin evet ikincisine ihtiyacın var mı ?? Yemezsen nolur ? Yersen nolur Bir de bunu deneyin ...Sevgiler ...
Evet canım benim ideal kilom 55 56 gibi fakat ben yüzümden veriyorum cocuk gibi kalıyorum eşimde cok uzun ve yapılı( maşallah:) pek yan yana olmuyoruz gibi 60 olduğumda bile herkes 2. 3 kılo al demişti o yüzden 60 iyidir dedim. Senin boyda var zayıflarsan manken gibi olursun kız:))) 5 cm 5 cm dir :)))Yok cnm hiç iyi değilim göbeğim biraz fazla üstelik minyon tipliyim yüzüm çok küçük oarnsız oluyor giydiğim kıyafetler hep yandan pörtlüyor
gıcık oluyorum boy orantısına göre 2
yada 3 kilo eksik olması lazım
cnm
kıııııızz Allah iyiliğini versinHmm
kilo 65
Boy 165
Yaş 23
:)
Allah kolaylıklar versin hosgeldin. Ne kadar fazlan olduguna hiiiccc kafanı takma bence önemli olan ne kadar fazlan olduğu degil ne kadar azimli oldugun. Tabi ki kılo vermek cok zor ama her guzel sey zordur ya malesef.selamlar ben de aşırı kilolarından şikayetçi bi anneyim. cuma günü karatay diyeti pardon karatay yaşam tarzına başladım 2 kilo verdim. genel olarak şeker yok ekmek yok beni en çok zorlayan çikolatanın da olmaması. tatlı krizine girdiğimde makul miktarda sıvı tüketiyorum (su, yeşil çay, meyve çayları) tatlı isteğimi bastırıyo. vermem gereken çok kilo var günde en az 1 saat spor yapıyorum. inşaallah bir an önce istediğim kiloya sağlıklıca kavuşurum. hepinize başarılar
Hemde nasil :) süper bı duyguinsan yemediği zaman çok mutlu oluyor haklısın psikilojik olarak rahatlıyor
Görürsün cnm neden olmasın ki sebep yok ki olmaması için sen yeter ki iste ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış çocuk var mı?kıııııızz Allah iyiliğini versinben de o kiloları görebilcek miyim acaba
Ewt evlenmeden önce 57 dim ahhh gençlik :) o sorun bende de var yüzden gidiyor millet kilo al diyor vermeye çalışyorum kızıyorlar ama şimdi maşallah yüzüm tombikleşti kilo sana yaramış diyorlar ama yürürken falan hissediyorum fazlalıkları rahatsız oluyorum benim eş te uzun ve yapılı topuklu giymesem çocuk gibi kalıyorum yanında :)Evet canım benim ideal kilom 55 56 gibi fakat ben yüzümden veriyorum cocuk gibi kalıyorum eşimde cok uzun ve yapılı( maşallah:) pek yan yana olmuyoruz gibi 60 olduğumda bile herkes 2. 3 kılo al demişti o yüzden 60 iyidir dedim. Senin boyda var zayıflarsan manken gibi olursun kız:))) 5 cm 5 cm dir :)))
İnşallah inşallah benim misafirler gelicek subat tatilinde o zamana kadar zayıflamak istiyorum inşallah yaa yarın tartilicam en az 1,5 kılo bekliyorum 1 haftadır acayip diyetim:) sen ne zamanlar tartiliyorsunEwt evlenmeden önce 57 dim ahhh gençlik :) o sorun bende de var yüzden gidiyor millet kilo al diyor vermeye çalışyorum kızıyorlar ama şimdi maşallah yüzüm tombikleşti kilo sana yaramış diyorlar ama yürürken falan hissediyorum fazlalıkları rahatsız oluyorum benim eş te uzun ve yapılı topuklu giymesem çocuk gibi kalıyorum yanında :)
Ayy inşallah cnm bu iş olacak gidecek kilolar hep birlikte vericez sonra resimleri paylaşırız
Ben 15 günde tartılıyorum cnm şimdi yeni sipariş verdim onu bekliyorum en son 64 tüm bakalım yerinde mi saydı yoksa verdimmi benim tatil yok maleswf cnm özel oluncaİnşallah inşallah benim misafirler gelicek subat tatilinde o zamana kadar zayıflamak istiyorum inşallah yaa yarın tartilicam en az 1,5 kılo bekliyorum 1 haftadır acayip diyetim:) sen ne zamanlar tartiliyorsun
Bende telden giriyorum cnm bebiş yok istiyoruz ama henüz olmadı ilaçtan sonra 3.denemem olacak den de var sanırımMineburcu
Telden giriyorum eskileri okuyamiyorum yazdinmi hatırlamıyorum da bebis varmi senin
Bana hergun tatil :) evdeyim bebegim var. Ben bı ara hergun yargılıyorsun yaa valla 100 gr farketse canım sıkılıyordu aslında ayda 1 tartilmak lazımBen 15 günde tartılıyorum cnm şimdi yeni sipariş verdim onu bekliyorum en son 64 tüm bakalım yerinde mi saydı yoksa
verdimmi benim tatil yok maleswf cnm
özel olunca
Cok şükür canım bizimde tedaviyle oldu Rabbim sana ve tum isteyenlerede nasip etsin. Sen hemen zayıfla hamile kalınca cok avantajlı olursun inşallahBende telden giriyorum cnm bebiş yok istiyoruz ama henüz olmadı ilaçtan sonra 3.denemem olacak den de var sanırım
var iki aylık ellerinizden öperGörürsün cnm neden olmasın ki sebep yok ki olmaması için sen yeter ki iste ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış çocuk var mı?
En güzeli o zaten ben de verdiğimi görüyüm diye tarılıyordum ama 3 hafta oldu tartılmayalı bebeğini allah bağışlasın cinsiyeti ne inşallah bende çok beklemeden yaşarım bu duyguyu :)Bana hergun tatil :) evdeyim bebegim var. Ben bı ara hergun yargılıyorsun yaa valla 100 gr farketse canım sıkılıyordu aslında ayda 1 tartilmak lazım
Ayy yerim ben onu cennetin kokusu var eviniz de :) inşallah çok beklemeden ben de bebeğimi alırım kucağımavar iki aylık ellerinizden öperbayağı azimli başladım inşaallah böyle devam eder
Amin cnm inşallah adet düzensizliği vardı ilacı bıraktım 2 aydır 10 hün önce oldu en son kanama durmadı ilaç kullanıyoeum şimdi Primolut-N kontrolüm var daha gidemedim alttan muayene edecek ultrason normal çıktıCok şükür canım bizimde tedaviyle oldu Rabbim sana ve tum isteyenlerede nasip etsin. Sen hemen zayıfla hamile kalınca cok avantajlı olursun inşallah
İnşallah canım Rabbim gönlüne gore versin senide tum isteyen kardeslerimizide sevindirsin. Oğlum alperen 6 aylik. İnşallah sizin ufaklikta sizi cok bekletmez ben 2 yil 2 aylik evliyayı hamile kaldım tedavi malum ilaçlar kılo aldırıyor bu arada bende 12 kılo verdim eşimde 15 falan ailece kilo problemimiz var sonra bebis geldi iste zayıflık hem olmasında hemde kaliteli bir hamilelik icin cok önemli. Sen şimdiden hamilelik icin yatırımını yap insaallah tez zamanda guzel haberler alırsınEn güzeli o zaten ben de verdiğimi görüyüm diye tarılıyordum ama 3 hafta oldu tartılmayalı bebeğini allah bağışlasın cinsiyeti ne inşallah
bende çok beklemeden yaşarım bu
duyguyu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?