eski ve yeni ben

Kahvaltı yeni yaptım evden
1 yumurta haşlama
Salatalık domates
ve 6 adet zeytin
Şekersiz çay
ve gribim aslında c vitamini almak lazım

bende çikolataya dayanamayanlardanım her kadın gibi çikolata isteğim geldiginde 1 ,2 dak yememeye çalışıyorum daha sonra yeme isteğim gidiyor başka şeyler düşünüyorum zayıf halimi düşünüp vazgeciyorum

Evet canım benim ideal kilom 55 56 gibi fakat ben yüzümden veriyorum cocuk gibi kalıyorum eşimde cok uzun ve yapılı( maşallah:) pek yan yana olmuyoruz gibi 60 olduğumda bile herkes 2. 3 kılo al demişti o yüzden 60 iyidir dedim. Senin boyda var zayıflarsan manken gibi olursun kız:))) 5 cm 5 cm dir :)))

Allah kolaylıklar versin hosgeldin. Ne kadar fazlan olduguna hiiiccc kafanı takma bence önemli olan ne kadar fazlan olduğu degil ne kadar azimli oldugun. Tabi ki kılo vermek cok zor ama her guzel sey zordur ya malesef.

kıııııızz Allah iyiliğini versin ben de o kiloları görebilcek miyim acaba
Görürsün cnm neden olmasın ki sebep yok ki olmaması için sen yeter ki iste ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış çocuk var mı?

Ewt evlenmeden önce 57 dim ahhh gençlik :) o sorun bende de var yüzden gidiyor millet kilo al diyor vermeye çalışyorum kızıyorlar ama şimdi maşallah yüzüm tombikleşti kilo sana yaramış diyorlar ama yürürken falan hissediyorum fazlalıkları rahatsız oluyorum benim eş te uzun ve yapılı topuklu giymesem çocuk gibi kalıyorum yanında :)
Ayy inşallah cnm bu iş olacak gidecek kilolar hep birlikte vericez sonra resimleri paylaşırız

İnşallah inşallah benim misafirler gelicek subat tatilinde o zamana kadar zayıflamak istiyorum inşallah yaa yarın tartilicam en az 1,5 kılo bekliyorum 1 haftadır acayip diyetim:) sen ne zamanlar tartiliyorsun

İnşallah inşallah benim misafirler gelicek subat tatilinde o zamana kadar zayıflamak istiyorum inşallah yaa yarın tartilicam en az 1,5 kılo bekliyorum 1 haftadır acayip diyetim:) sen ne zamanlar tartiliyorsun
Ben 15 günde tartılıyorum cnm şimdi yeni sipariş verdim onu bekliyorum en son 64 tüm bakalım yerinde mi saydı yoksa verdimmi benim tatil yok maleswf cnm özel olunca

Mineburcu
Telden giriyorum eskileri okuyamiyorum yazdinmi hatırlamıyorum da bebis varmi senin
Bende telden giriyorum cnm bebiş yok istiyoruz ama henüz olmadı ilaçtan sonra 3.denemem olacak den de var sanırım

Ben 15 günde tartılıyorum cnm şimdi yeni sipariş verdim onu bekliyorum en son 64 tüm bakalım yerinde mi saydı yoksa
verdimmi benim tatil yok maleswf cnm
özel olunca
Bana hergun tatil :) evdeyim bebegim var. Ben bı ara hergun yargılıyorsun yaa valla 100 gr farketse canım sıkılıyordu aslında ayda 1 tartilmak lazım

Bende telden giriyorum cnm bebiş yok istiyoruz ama henüz olmadı ilaçtan sonra 3.denemem olacak den de var sanırım
Cok şükür canım bizimde tedaviyle oldu Rabbim sana ve tum isteyenlerede nasip etsin. Sen hemen zayıfla hamile kalınca cok avantajlı olursun inşallah

Görürsün cnm neden olmasın ki sebep yok ki olmaması için sen yeter ki iste ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış çocuk var mı?
var iki aylık ellerinizden öper bayağı azimli başladım inşaallah böyle devam eder

Bana hergun tatil :) evdeyim bebegim var. Ben bı ara hergun yargılıyorsun yaa valla 100 gr farketse canım sıkılıyordu aslında ayda 1 tartilmak lazım
En güzeli o zaten ben de verdiğimi görüyüm diye tarılıyordum ama 3 hafta oldu tartılmayalı bebeğini allah bağışlasın cinsiyeti ne inşallah bende çok beklemeden yaşarım bu duyguyu :)

var iki aylık ellerinizden öper bayağı azimli başladım inşaallah böyle devam eder
Ayy yerim ben onu cennetin kokusu var eviniz de :) inşallah çok beklemeden ben de bebeğimi alırım kucağıma
Azmin elinden kimse kurtulamaz inşallah hepsi dökülüp gider kararlı ol yeter

Cok şükür canım bizimde tedaviyle oldu Rabbim sana ve tum isteyenlerede nasip etsin. Sen hemen zayıfla hamile kalınca cok avantajlı olursun inşallah
Amin cnm inşallah adet düzensizliği vardı ilacı bıraktım 2 aydır 10 hün önce oldu en son kanama durmadı ilaç kullanıyoeum şimdi Primolut-N kontrolüm var daha gidemedim alttan muayene edecek ultrason normal çıktı

En güzeli o zaten ben de verdiğimi görüyüm diye tarılıyordum ama 3 hafta oldu tartılmayalı bebeğini allah bağışlasın cinsiyeti ne inşallah
bende çok beklemeden yaşarım bu
duyguyu :)
İnşallah canım Rabbim gönlüne gore versin senide tum isteyen kardeslerimizide sevindirsin. Oğlum alperen 6 aylik. İnşallah sizin ufaklikta sizi cok bekletmez ben 2 yil 2 aylik evliyayı hamile kaldım tedavi malum ilaçlar kılo aldırıyor bu arada bende 12 kılo verdim eşimde 15 falan ailece kilo problemimiz var sonra bebis geldi iste zayıflık hem olmasında hemde kaliteli bir hamilelik icin cok önemli. Sen şimdiden hamilelik icin yatırımını yap insaallah tez zamanda guzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…