Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

İnsanların şımarıklıkları yüzünden bir evliliğin gördüğü zarara bakar mısınız ya... Gerçekten inanılmaz. Bu bazı ailelerdeki komün halinde yaşama sevdası benim sinirlerimi bozuyor artık gerçekten. Hani bunu yaşamayan bilemez, hele ki bireyselliğe düşkün biriyseniz o kadar yıpratıcı ki. Bilmiyorum, bana okurken nefret geldi. Boşanmaya karar vermişsiniz, hakkınızda hayırlısı olsun. Onlar da diledikleri gibi sürü halinde gezsinler ne diyelim. Siz özgürlüğünüzü geri alın da gerisi önemsiz.

Olur mu ben onların arasını bozmak istemişim. Öyleymiş abisi ile arasını bozmaya çalışmışım.o benle planına abisi yengesi ve çocuklatını davet etmiş ama ben başbaşa kalmak isteyerek aralarını bozmaya çalışmışım. Çok çıkarım olur ya bu işten
Sen 20 30 senelık evli degılsın ki. Daha 1 2senelok evlılık. Tabıkı yalnız gıdecek sınız
Bı de onları cocugu mu cekeceksın.Kafa kaldırmaz

Ben çirkinleşmiş olurum. O kadar da değil ya iyi bir insandir insan olarak. İyi bir eş değil sadece. Gelsin insan gibi konuşuruz diye ümit ediyorum.
Siz bilirsiniz tabii, bana eşiniz boşanma konusu açılınca cirkinlesicekmis gibi geliyo

Hemfikirim. İnşallah çok mutlu aile hayatını çok engellememişimdir, şu anli bağımlılığla devam eder. Herkes mutlu olur tatillete brtaver giderler hamburgere beraber. Bn oyalayıp kimseden alı koymamış olurum
Sana bir şey diyeyim mi, olayın bütün sihri “senin de o gezilere yemeklere pikniklere götürülmendi” siz boşanmış olsanız kocan çıkıntı gb kalır, üç kişilik evlilik gb hiçbir yere gitmezler, eltinin bekar kayından rahatsız olacağı tutar, abisi olmuyor öyle kardeşim biz çift sen tek der, senin koca mal gb kalır ortada. onların garezi sana.

İnsanların şımarıklıkları yüzünden bir evliliğin gördüğü zarara bakar mısınız ya... Gerçekten inanılmaz. Bu bazı ailelerdeki komün halinde yaşama sevdası benim sinirlerimi bozuyor artık gerçekten. Hani bunu yaşamayan bilemez, hele ki bireyselliğe düşkün biriyseniz o kadar yıpratıcı ki. Bilmiyorum, bana okurken nefret geldi. Boşanmaya karar vermişsiniz, hakkınızda hayırlısı olsun. Onlar da diledikleri gibi sürü halinde gezsinler ne diyelim. Siz özgürlüğünüzü geri alın da gerisi önemsiz.
Hayırlısı olsun inşallah. Ben bu kadar uğraştım öğretmek için benden sonraki sefasını sürer artık ders alırsa. Yada eltim gibi bi kadın olur mutluluktan ölürler

Sen 20 30 senelık evli degılsın ki. Daha 1 2senelok evlılık. Tabıkı yalnız gıdecek sınız
Bı de onları cocugu mu cekeceksın.Kafa kaldırmaz
Onlara göre ne var birlikte gidilse derler. Biz çok iyi anlaşan 2 aile olsak gidelim ama konuşmaktan aciz düşüncesiz insanlarla ne anlaşması ne tatili. Ben hep onlarla herşeye evet diyim ama o benm ailemden biriyle hiç görüşmesin sonra da anlaşamıyorum napıyım günü senin abinle geçirmek istemiyorum zorla mı desin

Sana bir şey diyeyim mi, olayın bütün sihri “senin de o gezilere yemeklere pikniklere götürülmendi” siz boşanmış olsanız kocan çıkıntı gb kalır, üç kişilik evlilik gb hiçbir yere gitmezler, eltinin bekar kayından rahatsız olacağı tutar, abisi olmuyor öyle kardeşim biz çift sen tek der, senin koca mal gb kalır ortada. onların garezi sana.
Tabi zaten o yüzden ben yokken gitmiyo. Kim oyalicak eltimi? İşte o tatil de onlar abi kardeş yeğeniyle oynarlardı ben de eltimle takılmak zorunda kalırdım olcak olan buydu.

Yani var ya en kizdigim seylerden biri kocaniz icin diyorum sen bir eltiyle abi icin evdeki huzurunu bozdun karinla bosanacaksin acaba ayni seyi abi senin icin goze alir mi tabi ki hayir kardes degerli tabi ama tek kardes abin mi sen kardes degil misin seni neden dusunen yok alsin basina calsin simdi abisini yengesini

Tabi zaten o yüzden ben yokken gitmiyo. Kim oyalicak eltimi? İşte o tatil de onlar abi kardeş yeğeniyle oynarlardı ben de eltimle takılmak zorunda kalırdım olcak olan buydu.
Siz bakmayın onun erkek olduğuna.
Böyle tipler parayı çok sever, korkaktır. Rahatını bozmamak için evliliğini de bozar. Çünkü onlara kadın çoktur. Ama paranın gücü neredeyse orada yer alırlar.
Gerçeklerle yüzleşmekten de korktuğu için terapiyi reddeder.
O yüzden onu en hassas yerinden yani parasından vurabilirsiniz.
Takılar ve hakkınız olan ne varsa hepsini alın ona bırakmayın.

Onlara göre ne var birlikte gidilse derler. Biz çok iyi anlaşan 2 aile olsak gidelim ama konuşmaktan aciz düşüncesiz insanlarla ne anlaşması ne tatili. Ben hep onlarla herşeye evet diyim ama o benm ailemden biriyle hiç görüşmesin sonra da anlaşamıyorum napıyım günü senin abinle geçirmek istemiyorum zorla mı desin
Sen onun ailenle görüşüyorsun ve o ailenin yüzüne bakmıyor. Ne kadar kötü. Çok yanlış yapıyor. Senin yalvarmanı falan bekliyor. Bi tatilden konu nerelere geldi. Yazık yani

Akıl verin😔 Ya okuyup duruyorum sürekli. Bu sefer de ben derdimi yazayım dedim. Eşim ve ailesi birlikte çalışıyorlar. Yıllık izinleri yok. Dini bayramlar hariç tatilleri yok. Bir pazar günü tatil. Dolayısıyla hiç bir zaman tatile gidemiyoruz. Malumunuz kurban bayramı uzun olacak. Biz de dedik ki bir karadeniz turu iyi gelir. 1 aydır planlıyoruz otel bakıyoruz vs yani çok heveslendik. Bugün ayaküstü dedi ki abimler de gelse sorun olmaz heralde. Çok eğlenmeyiz yani biz evliyiz birlikte plan yaptık birlikte gitsek dedim. Yok gizleyemezmiş, söylediğinde abisi biz de gelelim dermiş ya onlarla yada gitmicekmişiz. Çözüm sunuyorum hani başbaşa giden çiftleri örnek göstererek söyle bari çok ballandırmadan anlat dedim. Yok sinirlendi iptal bu tatil onlar gelse sen huzursuz edeceksin, onlara gelme de diyemem tatil iptal dedi çıktı işin içinden. Güzel de kavga ettik tabi. 1.5-2 senelik evliyiz 5 senedir de tanışığız. ömür boyu bütün tatillerimize 4 kişi evliymişiz gibi gidemeyiz bizim aile olduğumuzu önce sen kabul et sonra da kabul ettir dedim. Tabi bu ilk vaka olmadığı için. Daha önce de bir pazar denize gidelim deriz onlar da gelmek ister kahvaltıya gitmek isteriz onlar da gelmek ister. Daha önce de bundan dolayı abisi trip atmış da, o alınırmış da, o hep arada kalıyormuş da. Var mı böyle bir olay yaşayan? Ben mi başbaşa kalalım delisiyim ya bilmiyorum😔 40 yılda bir 1 hafta tatil denk gelir ona da oley kayınbirader eltim ve çocukları da geliyo😬 mu demeliydim ne yapmalıydım
Sende varsa kardesini enisteni cagir her yere.Kuyruk gibi olmuşlar yaa Allah sabır versin.Ben olsam savunduğum seyin üstüne giderdim.Bir ömür böyle gidecek gibi.Tabi size yapin demiom amaa nereye kadar bilemedim...

Yani var ya en kizdigim seylerden biri kocaniz icin diyorum sen bir eltiyle abi icin evdeki huzurunu bozdun karinla bosanacaksin acaba ayni seyi abi senin icin goze alir mi tabi ki hayir kardes degerli tabi ama tek kardes abin mi sen kardes degil misin seni neden dusunen yok alsin basina calsin simdi abisini yengesini
Beni çok haksız görüyor. Onun yapcak bişeyi yok mecburmuşmuş bana öyle diyo ama kendi davet etmiş nasıl mecbursa. Biz sevgili iken fethiyeye gittik bi bayramda onlar da durur mu biz de gidelim dediler yada yine benimki davet etmiştir bilemiyorum. sordu bana gelsinler mi diye. Düzgünce açıkladım ne alaka beraber tatil bu kadar içli dışlı olmaya gerek yok ben ailemden kısıp seninle tatil yapalım diyorum vs vs diye işte. Nasıl çözdü bilmiyorum bana hiç yansıtmadı ama onlarla karşılaşmadık bile tamamen ayrı takıldık. İstese şimdi de yapardı yani

Sen onun ailenle görüşüyorsun ve o ailenin yüzüne bakmıyor. Ne kadar kötü. Çok yanlış yapıyor. Senin yalvarmanı falan bekliyor. Bi tatilden konu nerelere geldi. Yazık yani
Anne babalar görev icabıydı zaten. Ama onun kardeşi varsa benm de var o seviyo da biz sevmiyo muyuz kardeşimizi. Ben onun için giderdim ama benm abime gelmeyince örnek gösterirdim bak ben geliyorum sen de gelsen diye. benm zorumla geliyorsan gelme bana zorla bişry yaptıramazsın oldu. Onun zoru değil onun için giderdim ama boşunaymış yani Yazık valla yazık empatiden yoksun insanlar

Esiniz aklı sira sizin yola getirmeye çalısiyor ondan bu evden gitmeler felan.

Size duygusal siddet uyguluyor. evde yalnız bırakıyor ki uzulun ağlayın sonra dayanamayıp arayip gel hmyeterki herseyi kabul ettim bundan sonra abinle yengenle kabile hayati yaşayalım diyeceksiniz.

Şu sureçte sizin dik durmaniz cok onemli. Buradaki yazdığınız mesajlara bakılirsa dik duruyorsunuz. Geri adım kesinlikle atmayın. Haklı olan sizsiniz. Madem oyle gitsin abisi gilde yatsın kalksın hem yegeninden de ayrılmamış olur emin olun yengesi 2 gune surat asar nereden cıktı bu diye.

Ben esinizin boşanmaya yaklaşmayacağını düşünüyorum. Siz de karalı olun ya evlendiğinin farkına varıp artık evli gibi davranirsin surekli ailem abim yengem yegenim modundan çıkarsın ya da bu iş biter.

Sizin kararlılığınizı görurse geri adım atacaktır.

Anne babalar görev icabıydı zaten. Ama onun kardeşi varsa benm de var o seviyo da biz sevmiyo muyuz kardeşimizi. Ben onun için giderdim ama benm abime gelmeyince örnek gösterirdim bak ben geliyorum sen de gelsen diye. benm zorumla geliyorsan gelme bana zorla bişry yaptıramazsın oldu. Onun zoru değil onun için giderdim ama boşunaymış yani Yazık valla yazık empatiden yoksun insanlar
Zeynep şimdi okudum gelişmeleri bazı yaşadıklarımız benzer sana daha öncede söyledim annemdede oldu böyle durumlar. Benim eşimde derdi kahvaltıya gideriz şuraya sizde gelirsiniz diye. Görümcemde hep derdi birlikte yiyelim edelim gitme birlikte gideriz diye. Sonuna kadar haklısın. Senin hatan gidp eltine dert anlatman ve eşine açıklamaya çalışmak olmuş. Bak bayram tatillerinde kayınvalidem diyorki heo birlikte köye gidicekmişiz hemde bizim arabayla görümcemle. Kalkıp ona desem ki başbaşa gitmek istiyorum bilmem ne nolur biliyormusun kanarya bizi istemiyor sevmiyor kocası laf geçiremiyor. Eşimede dert anlatmak yerine “ yani birlikte yiyemiyormuyux hamburger, belki başka plan yapıcaz tarzı konuştum hem. Bazen bana kızdı bazen tamam dikkat ederim dedi ama bunu dışarı yansıtmadım. Eşinle asla iletişime geçme şuanlık umursama ama bana kalırsa eltini ara. Sakince konuş de ki “ söylediklerimi yetiştirmişsin abla biyandan da iyi oldu boşanma kararını düşünüyorum bana yol göstermiş oldun boşanırsak sebebi sizsiniz :) anlat kendini haklı çıkar tek isteğim ikinci balayıydı sayenizde duymadığın laf kalmadı belkide son konuşmamızdır ondan aradım falan de. Gitsin kocasına yetiştirsin kocasıda kardeşine tutuşurlar

Back
X