- 7 Nisan 2021
- 403
- 658
- 23
- Konu Sahibi eftalya0732
Ya onlar 2 3 kez boşancaz dediler evden giden hiç olmadı ama. O sıralarda kayınpeder eltimin annesini aramış kadın bildiklerini söylemiş ben kızımı ezdirmem falan diye. Adam da al kızını başına çal torunumu vermicem size benm yüksek yerlerde tanıdıklarım var vs muhabbeti yapmış çok kötü şeylerdi gelinle kaynana kayınpeder herkes küstü yalaka malaka dediler birsürü laf. Şimdi o barıştı onlarla ama eşi hla kızın annesi ile görüşmüyor falan. Böyle durumları. Yani ben arayıp dediğinizi söylesem de o ayy yazık demez nolcak ben de boşanıcam dedim boşanmadım bak der. bizimle ne alakası var der davet etti biz de gelelim dedik der. Üstüne alınmaz hatta senin için siz yalnız gidin diye anlattım bile der. Ki onlar yüzünden bu raddeye gelmedik bence eşim sebep oldu bu olanlaraZeynep şimdi okudum gelişmeleri bazı yaşadıklarımız benzer sana daha öncede söyledim annemdede oldu böyle durumlar. Benim eşimde derdi kahvaltıya gideriz şuraya sizde gelirsiniz diye. Görümcemde hep derdi birlikte yiyelim edelim gitme birlikte gideriz diye. Sonuna kadar haklısın. Senin hatan gidp eltine dert anlatman ve eşine açıklamaya çalışmak olmuş. Bak bayram tatillerinde kayınvalidem diyorki heo birlikte köye gidicekmişiz hemde bizim arabayla görümcemle. Kalkıp ona desem ki başbaşa gitmek istiyorum bilmem ne nolur biliyormusun kanarya bizi istemiyor sevmiyor kocası laf geçiremiyor. Eşimede dert anlatmak yerine “ yani birlikte yiyemiyormuyux hamburger, belki başka plan yapıcaz tarzı konuştum hem. Bazen bana kızdı bazen tamam dikkat ederim dedi ama bunu dışarı yansıtmadım. Eşinle asla iletişime geçme şuanlık umursama ama bana kalırsa eltini ara. Sakince konuş de ki “ söylediklerimi yetiştirmişsin abla biyandan da iyi oldu boşanma kararını düşünüyorum bana yol göstermiş oldun boşanırsak sebebi sizsiniz :) anlat kendini haklı çıkar tek isteğim ikinci balayıydı sayenizde duymadığın laf kalmadı belkide son konuşmamızdır ondan aradım falan de. Gitsin kocasına yetiştirsin kocasıda kardeşine tutuşurlar