Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

İkametimi buraya aldırmadım hiç ben ama. O eski evimde kaldı uğraşmamıştım
Yok yok gitmeyin. Yaşadığınız ev sonuçta. Boşanma aşamasında iğrençleşebiliyorlar. Ben kovdum evden demez ki, evi terk etti der. Sizi suçlu çıkartır. Arkadaşınız avukatmış, yardımcı olsun size.

Yok yok gitmeyin. Yaşadığınız ev sonuçta. Boşanma aşamasında iğrençleşebiliyorlar. Ben kovdum evden demez ki, evi terk etti der. Sizi suçlu çıkartır. Arkadaşınız avukatmış, yardımcı olsun size.
Gitmesem ne yapıcam ama bilmiyorum ki. O zaman yarın boşanma protokolü hazırlatıp getireyim imzalatym öyle mi gitsin

Yok yok bu sağlıklı düşünemiyo dün kızlar bana destek olmaya geldi utanmadan parti mi verdin evde dedi ya
Adamın sağlıklı düşünmediği ortada, orta yol bulunacak biri de değil belli ki.
Ama öfkeyle hareket etmektense sabahı beklemeniz; evi terk etmeniz veya nasıl terk edeceğiniz konusunda avukat arkadaşınızdan fikir almanız daha iyi olur gibi geldi.

Gitmesem ne yapıcam ama bilmiyorum ki. O zaman yarın boşanma protokolü hazırlatıp getireyim imzalatym öyle mi gitsin
Bilemedim cidden dün o gitmiş evden bugün sizin gitmeniz suçlu durumuna düşürür mü, avukat arkadaşınıza sorun bi de zaten salıya kadar git demiş evden kovmadım ben diyebilir.Yarın avukata gidip akşam evden ayrılabilirsiniz valiz falan almış olursunuz hem.

Bilemedim cidden dün o gitmiş evden bugün sizin gitmeniz suçlu durumuna düşürür mü, avukat arkadaşınıza sorun bi de zaten salıya kadar git demiş evden kovmadım ben diyebilir.Yarın avukata gidip akşam evden ayrılabilirsiniz valiz falan almış olursunuz hem.

Evet belki de bir avukata danıştı da döndü eve. Her şey beklenir bunlardan. O yüzdem gitmeyin evden. Yapılabiliyorsa ön protokol vb bişi imzalasın yarın en azından öyle ayrılın.

Evet belki de bir avukata danıştı da döndü eve. Her şey beklenir bunlardan. O yüzdem gitmeyin evden. Yapılabiliyorsa ön protokol vb bişi imzalasın yarın en azından öyle ayrılın.
Bana her şeyi planlamışlar gibi geliyor sen boşan ben sana birini bulurum bile demiştir abisi böyle onun eşi gibi her şeye boyun eğecek biriyle. Abi kardeş hayallerine kavuşurlar.

Olabilir de hemen yarın imzayı atmaz ki önce inceler abisine sorar babasına sorar izin alır. O protokolde herkes eve aldığı eşyaları alsın dencek bi de altınlar kadında kalacak dencek ikisine de kendi başına karar verebilir mi sizce bence veremez

Bence siz eşinizle bir yere gitmeyin plan yapılsın son dk sizin başınız veya karnınız ağrısın,gitsin uğraşıp dursun abisiyle ,sizde o günü kendinize ayırın en sevdiğiniz şeyleri yapın... ben olsam istisnasz böyledavranırdım

Bana her şeyi planlamışlar gibi geliyor sen boşan ben sana birini bulurum bile demiştir abisi böyle onun eşi gibi her şeye boyun eğecek biriyle. Abi kardeş hayallerine kavuşurlar.
O işler öyle olmuyor evlenene kadar iyi gelin oluyorlar sonra gelsin hannibal😂

Back
X