• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

Bence aramanız için bir sebep yok.Zaten sizin boşanma kararı almanızın tek nedeni yaşadığınız bu son olay değil ki.Eşinizin ailesine bağımlılığından kaynaklı şiddetli geçimsizlik asıl sebep.Dolayısıyla bu tatil mevzusundan sonra eş ailesini aramanızın ya da aramamanızın hakimin kararını etkileyeceğini sanmıyorum.Alakasız çünkü.Asıl araması gereken onlar.Bence siz hala onların gözünde kötü, yuvasını yıkan biri olmak istemiyorsunuz. Hala onların sizin için ne düşündüklerini önemsiyorsunuz. Bu söylediklerimi eleştiri olarak algılamayın zira bazı insanlar başkalarının düşüncelerini fazlaca önemser.Bu aşamadan sonra aramanız gereksiz ama hayat sizin karar sizin.Akıllı,bilinçli,ne istediğini bilen bir kadınsınız. Kendiniz için en doğru kararı alacağınızdan eminim.Hakkınızda hayırlısı olsun🙏🏻🙏🏻
Belki onların devreye girmesi bnm dışımda birinin kendine gel sen evlendin artık demesi belki terapiyi aklına sokarlar diye düşünüyorum. Ne bileyim bilmiyorum ki

Bunu şeyden sordum bazı adamların yumuşak karnıdır ya cinsellik. Araya uzunca bir süre girince yada orada yeterince tatmin olamayınca iyice gerilirler ve tepkileri de abartılı olur.

Ama siz şimdi normal deyince bu adamın bu olayda bu kadar ergence tepki vermesine cidden anlam veremedim.

Bu arada ben aileme de söyledim onları aramıycaksın artık, evlerine almayacaklar seni gibi söylemlerine inanmadım. Siz süngüleri indirmedikçe hırsını almak için saçmalıyor gibi...
Evet bu yalan da olabilir ama gerçekten ergenlik bu ben sevgili iken tatile gideceğimizde aileme yalan söylerdim. Evlenince buna ihtiyaç duyulmaz ki. Gerçi yalan da söylememiş gizlemeye çalışmmş direk davet etmiş

Belki onların devreye girmesi bnm dışımda birinin kendine gel sen evlendin artık demesi belki terapiyi aklına sokarlar diye düşünüyorum. Ne bileyim bilmiyorum ki
Kimse kendi oglunu suçlamaz. Emin ol seni suçlarlar. Bence arayıp muattap olma

Valla gece rahatça uyudum sabah kalktım o gitmişti işe. Ben de işe geldim. Kayınvalideyi aricak gibiyim yine de ama öğle arası gibi bakalım düşün düşün şeydir işin derler ya. Sonra valiz bulcam iş çıkışı alabildiğim kadar eşya alıcam işte öyle
Bence arama gerek yok Zeynep

Evi dava açmadan terketme
Elinde kanıt olması için eşine bir aile olduğunuzu çocuk olmadan başbaşa tatil yapmak istediğinin için onun ailesini istememe gibi bir durum olmadığını boşanma davası açmadan aile terapisi almak istediği kabul ederse. Eğer etmez ise avukata gidip dava açağını belirten bir mesaj at. Söz uçar yazı kalır.
Eşinin ailesi ile muhatap olma mesele eşin.

Bi tatil içn çekti gittiden fazlası olduğunu anlatmak derdim ama anlaması için değil. Mahkeme fevri hareketleri haklı görmez bakın fevri değildim evlerine almayacaklar seni gitmeyeceksin diye ültimatom vermesine rağmen aradım hakim bey 😔 ben evlililiğimi kurtarmak istediim o yüzden aradım hatta şahidimi dinleyin. Ben bi medet umdum onlardan ama şimdi böyle oldu hakim bey😏

Bu anlattiginiz senaryo jurili Amerikan mahkemesinde geciyor olsa tamam ama bir Turk mahkemesinde bulundunuz mu bilmiyorum cunku bu hayal ettiginiz aciklamayi yapacak ortami bulamayacaksiniz, bizde mahkemeler daha sistematik ilerliyor, tiyatral degil.
Ha icim sogusun ya da kayinvalide oglunun kulagini ceksin diye arayacagim derseniz tamam ama kendinize buldugunuz diger bahane cok gecersiz.

Bi tatil içn çekti gittiden fazlası olduğunu anlatmak derdim ama anlaması için değil. Mahkeme fevri hareketleri haklı görmez bakın fevri değildim evlerine almayacaklar seni gitmeyeceksin diye ültimatom vermesine rağmen aradım hakim bey 😔 ben evlililiğimi kurtarmak istediim o yüzden aradım hatta şahidimi dinleyin. Ben bi medet umdum onlardan ama şimdi böyle oldu hakim bey😏
Kuzum mahkemede kimse sana böyle bir şey sormayacak ki. Bizim mahkemeler yazı yoluyla işliyor, dilekçe ve yazışmalarda ne yazıyorsa o. Boş yere arayıp sinirini zıplatma derim

Eltimi aramam çok büyük hataymış onun benden gizli plan yapması arkamdan iş çevirmesi, eltimin yalana ortak olması, bi de onları Zeynebin haber yok söylemeyin dye uyarması falan bunlar basit hataymış heralde. Benim aramam çok çok çok büyük hataymış ailesine çok ayıp etmişim. Bana yapılan ayıp değil zaten 😂
bunları vursaydınız yüzüne yüzüne
senin benim arkamdan çevirdiğin işler çok doğru hareketlerdi diye

kv yi arayın bakalım ne diyecek güzel güzel konuşun
eşiniz sonra çok pişman olacak

Ya abim annem babam hepsi nişanı herkesten habersiz attınız kimse nolduğunu öğrenmedi onlardan. sonra geri barıştınız. O babasından korkup anlatmıyodur bu sefer o değil sen anlat diyolar. Bni yne kovdu ben gidiyorum eğer boşanmamıza sesinizi çıkarcaksanız ikna edersiniz terapiye. yok edemem benm oğlum canım oğlum diyosanız da beni kovdu daha büyük iftiralar atmadan ben babamn evine dönüyorum diyeceğim. De kadın açmadı telefonu😂

Annemi aramış eşim. Sizinle konuşmak istiyorum babam da evdeyse diye. Zeynep bugün size gelebilir o gelmeden konuşabilir miyiz demiş. Annem de 5te gelcek baban akşam gel demiş. O da beni şikayet edicek heralde benm abimle kızımla yengemle bi tatil hayalim vardı zeynep mahvetti diye😒

Annemi aramış eşim. Sizinle konuşmak istiyorum babam da evdeyse diye. Zeynep bugün size gelebilir o gelmeden konuşabilir miyiz demiş. Annem de 5te gelcek baban akşam gel demiş. O da beni şikayet edicek heralde benm abimle kızımla yengemle bi tatil hayalim vardı zeynep mahvetti diye😒
Şimdi güzelde annenizle ne konuşucağınızı ne diceğinizi detaylandırın. Bana kalırsa eşiniz boşanmak istediğinzi söylicek ailenize. Buna cesareti var mı ?

Şimdi güzelde annenizle ne konuşucağınızı ne diceğinizi detaylandırın. Bana kalırsa eşiniz boşanmak istediğinzi söylicek ailenize. Buna cesareti var mı ?
Olabilir söyleyebilir. Zaten sevgili iken 1 kez tanışmaya geldi babasndan izin alıp. 6 ay nişanlılıkta 3 kez geldi 1i ailesiyle takı makı konuşmaya idi.1i biz nişanı attıktan sonra beni barıştırmak içindi. Birini de babam çağırdı gel bi konuşalım diye o kadar. evlilikte de 2 haftadan 2 haftaya ailelere gidelim diye anlaşmıştık onun dışında ne aradı ne de uğradı bizimkilere. Ha hakkını yemiyim annemin dayısını koronadan kaybettik telefonla annem bana haber verdi. o zaman başsağlığı dilemesi için telefonu uzattım o da sağolsun aldı telefonu başsağlığı diledi. Ama babamın yakın bi arkadaşını kaybettik yuh artık bunda da aranmaz başsağlığına akraba olsa neyse de diyip aramadı😂 canım eşim.
Yani şimdi bu kadar zaman sonra arayıp görüşelim diyosa evet boşanmak, istiyorum diyebilir

Akıl verin😔 Ya okuyup duruyorum sürekli. Bu sefer de ben derdimi yazayım dedim. Eşim ve ailesi birlikte çalışıyorlar. Yıllık izinleri yok. Dini bayramlar hariç tatilleri yok. Bir pazar günü tatil. Dolayısıyla hiç bir zaman tatile gidemiyoruz. Malumunuz kurban bayramı uzun olacak. Biz de dedik ki bir karadeniz turu iyi gelir. 1 aydır planlıyoruz otel bakıyoruz vs yani çok heveslendik. Bugün ayaküstü dedi ki abimler de gelse sorun olmaz heralde. Çok eğlenmeyiz yani biz evliyiz birlikte plan yaptık birlikte gitsek dedim. Yok gizleyemezmiş, söylediğinde abisi biz de gelelim dermiş ya onlarla yada gitmicekmişiz. Çözüm sunuyorum hani başbaşa giden çiftleri örnek göstererek söyle bari çok ballandırmadan anlat dedim. Yok sinirlendi iptal bu tatil onlar gelse sen huzursuz edeceksin, onlara gelme de diyemem tatil iptal dedi çıktı işin içinden. Güzel de kavga ettik tabi. 1.5-2 senelik evliyiz 5 senedir de tanışığız. ömür boyu bütün tatillerimize 4 kişi evliymişiz gibi gidemeyiz bizim aile olduğumuzu önce sen kabul et sonra da kabul ettir dedim. Tabi bu ilk vaka olmadığı için. Daha önce de bir pazar denize gidelim deriz onlar da gelmek ister kahvaltıya gitmek isteriz onlar da gelmek ister. Daha önce de bundan dolayı abisi trip atmış da, o alınırmış da, o hep arada kalıyormuş da. Var mı böyle bir olay yaşayan? Ben mi başbaşa kalalım delisiyim ya bilmiyorum😔 40 yılda bir 1 hafta tatil denk gelir ona da oley kayınbirader eltim ve çocukları da geliyo😬 mu demeliydim ne yapmalıydım
Ayy benim eşim de aynı ,anası babası kardeşleri yeğenleri 😭😭😭😭 en sonunda bayramda memlekete gideceklerdi ben de kendime pansiyonda 1 haftalık yer ayırttım önden ödeme yaptım 😬 Dedim kocaya sana bye ben pansiyona gidiyom .Bi baktım tıpış tıpış peşimden geliyo,gelmese kesin boşanma kararı alacaktım yeter .O ne öyle koloni gibi 3 sene zor dayandım ,mecbur muyum arkadaş sen evlendin eşine zaman ayırman lazım ,ben sustukça abarttılar .Şimdi bana sormadan plan yaparsan tek gidersin diyorum...Koyun tepkinizi alala , siz alttan aldıkça vazgeçmez , ,büyüyememiş tipler .

Olabilir söyleyebilir. Zaten sevgili iken 1 kez tanışmaya geldi babasndan izin alıp. 6 ay nişanlılıkta 3 kez geldi 1i ailesiyle takı makı konuşmaya idi.1i biz nişanı attıktan sonra beni barıştırmak içindi. Birini de babam çağırdı gel bi konuşalım diye o kadar. evlilikte de 2 haftadan 2 haftaya ailelere gidelim diye anlaşmıştık onun dışında ne aradı ne de uğradı bizimkilere. Ha hakkını yemiyim annemin dayısını koronadan kaybettik telefonla annem bana haber verdi. o zaman başsağlığı dilemesi için telefonu uzattım o da sağolsun aldı telefonu başsağlığı diledi. Ama babamın yakın bi arkadaşını kaybettik yuh artık bunda da aranmaz başsağlığına akraba olsa neyse de diyip aramadı😂 canım eşim.
Yani şimdi bu kadar zaman sonra arayıp görüşelim diyosa evet boşanmak, istiyorum diyebilir
Normalde 2 haftada 1 gidiyormuydunuz ailenize

Ayy benim eşim de aynı ,anası babası kardeşleri yeğenleri 😭😭😭😭 en sonunda bayramda memlekete gideceklerdi ben de kendime pansiyonda 1 haftalık yer ayırttım önden ödeme yaptım 😬 Dedim kocaya sana bye ben pansiyona gidiyom .Bi baktım tıpış tıpış peşimden geliyo,gelmese kesin boşanma kararı alacaktım yeter .O ne öyle koloni gibi 3 sene zor dayandım ,mecbur muyum arkadaş sen evlendin eşine zaman ayırman lazım ,ben sustukça abarttılar .Şimdi bana sormadan plan yaparsan tek gidersin diyorum...Koyun tepkinizi alala , siz alttan aldıkça vazgeçmez , ,büyüyememiş tipler .
Çok var böyle ya arada benim eşimde yapıyor

Ailenin gözünde kendisini haklı çıkartıp onların sana "kızım sen hatalısın "dedirtmeye çalışacak gerçekten boşanma gibi niyeti olsa iyiyken ailenize gitmemiş kötüyken niye gitsin.Ama bilmiyorki herkesin evladı kendine kıymetli aileniz düzgünce konuşsun konu gelirse onu evlatlarıgibi gördüklerini sizden ayırmadıklarını ama kendilerine gelmekten neden kaçındığını anlamadıklarını fala söylesin ayrıca kararına saygı duyduklarını boşanmak istiyorsa kızınızın arkasında olduklarını söylesinler yani hem yapıcı bir tavır sergilesinler hemde dik dursunlar
Hiç ayrılmanızı istemiyorum ben yaa 😔

En iyisi valaha.Benim eşim Allahtan bana soruyor da. Sormasa bende gitmem ki.

Back
X