Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

O da doğru ama bu anne ve babasına hiç bişey anlatmıyor annesi gil neden dediğinde cevap bile vermez. Önce benden duymaları leyhime olur mahkeme için. Yanımda şahitle arama yapacağım. Altı üstü kocamla başbaşa tatil planladık benm arkamdan ayrı iş çevirmiş bi de gitmiş zeynebe söylemeyin diye uyarmış. Çoluk çocuk yokken rahat gezeriz mutlu oluruz derken bir anda nerelere geldi olay dicem. Dün habersiz eve gelmedi dicem. Bugün de söyledim terapi alalım iyiye gitmiyoruz bak diye yarın git avukata dedi dicem ben de randevu aldım gidiyorum bugün dicem
Siz sanıyor musunuz mahkemede kayınvalide evet gelin beni aradı böyle böyle dedi, o elinden geleni yaptı suç benim oğlumda desin?

Tabi ki, siz bilirsiniz. Ama şöyle de bir şey var. Normalde yapıcı, evlatlarının yuvasının yıkılmasını istemeyen, iyi niyetli ebeveynler her ne kadar oğulları aramayın desede sizi arayıp olayın iç yüzünü öğrenmeye çalışırlardı. En azından fikrinizi dinleyip sizin de kendinizi açıklamanıza fırsat verirlerdi. Yani şimdi düşünüyorum da benim abim sizinkine benzer bir durum yaşasa abim ne kadar aramayın dese de annem mutlaka gelinimizi de arayıp bir konuşurdu ki kendisi oğluna son derece düşkündür. Bence olması gereken bir anne babaya yakışan durum budur.Hadi babası yorumlarda bahsettiğiniz kadarıyla böyle bir şey yapacak bir adam değil ama kayınvalideniz pekala dizi arayabilirdi. Sanki oğullarının aramayın demedi onlara da bahane olmuş gibi hissettim.O yüzden ben olsam beni ve fikirlerimi zerre umursamayan eş ailesini arayıp da kendimi onlara açıklamaya çalışmazdım. Zaten bu saatten sonra onların gözünde iyi ya da haklı olup olmamam umrumda olmazdı.Kaldı ki bu kafa yapısındaki insanlar siz melek olsanız da size hak verip oğullarına toz kondurmazlar. Bence değmeyecek insanlara fazladan değer vermeye gerek yok.
Doğru hak aramıyorum ya haklılığıma eminim. Daha köt0 olamam ama yabi. Abim verdi bu aklı o da adliyede mesleği gereği çok boşanma gördü de

Tabi ki haklısınız o yüzden şahitli aramam olcak diye düşünüyorum. Şimdi öbür türlü hiç konuşmadan evi terk etmiş denirse daha kötü
Mesaj atın o zaman garanti olsun. Oğlunuz evden kovdu yarın gidiyorum gibi.

Yarın arayacağım kayınvalideyi evden çıkmadan. Ama o da ne yapabilecek ki. Bence sen çok dikbaşlısın diyecek sadece. Benm oğlum böyle e siz birbirinizi görerek severek evlendiniz kabul ettiniz diyecek bence böyle olcak. Ben de bekarken abisine yapışık ikiz gibi değildi dicem bi de onnla kavga etcez😂🙈 Aman şaka bi yana oğlunuzu yanınıza çağırır mısınız dicem ben değil o gitsin boşancaksak da
Yani ben kendi kvmi arardım ama benim ki görmüş geçirmiş kadın, aramız iyi. Hani barıştırsın diye değil de benden duysun isterdim. Böyle zamanlarda herkes kendi çocuğunun tarafını tutar bunu çevremde de gördüm. Kimse çocuğuna kötü demiyor kolay kolay. kim ne demiş çok da umursamayın ama olay sadece karadeniz turu değil, eşiniz abiden habersiz nefes alamıyor ve size karşı hoyrat, kırıcı.. evden kovmalar, ailemle görüşme ben de seninkiyle görüşmeyeceğim diye ayar çekmeler. Hiç aklı başında iyi aile babası olacak tip yok adamda burdan bile anladık😬

Doğru hak aramıyorum ya haklılığıma eminim. Daha köt0 olamam ama yabi. Abim verdi bu aklı o da adliyede mesleği gereği çok boşanma gördü de
Yani kayınvalidenizi aramanız size mahkemede ne gibi bir avantaj sağlayacak anlayamadım. Sizce kayınvalideniz mahkemede gelinim her şeye rağmen beni aradı sağolsun çok iyi niyetli bir insan mı der yoksa sırf abi ve eltiyle birlikte tatile gitmemek için boşanmayı göze aldı mı der? Siz istediğiniz kadar kendinizi onlara açıklamaya çalışın sonuçta sizle ilgili düşünecekleri tek şey “oğlumuzu bizden, abisinden uzaklaştırmaya çalışıyor” olacak. Karşınızda olgun, aklı selim insanlar yok. Üstelik eşiniz ve ailesi sırf barışmak için son bir çabayla onları aradığınızı, açıkça dile getirmesenizde evliliğinizi kurtarmak için onların arabulucuğunu istediğinizi düşünebilir ve bu durum onların gözünde sizi daha da küçültür.Bence bu saatten sonra eşiniz ve ailesiyle mecbur kalmadıkça muhatap olmamaya çalışın. Sizin hala iyi niyetle yaklaşmaya çalıştığınız o ailenin ve eşinizin gerçek yüzlerini asıl boşanma davası açılıp haklarınızı talep ettiğinizde göreceksiniz. O eş size bir kuruş vermemek için anlaşmalı boşanmayı kabul etmez bence.

Yani kayınvalidenizi aramanız size mahkemede ne gibi bir avantaj sağlayacak anlayamadım. Sizce kayınvalideniz mahkemede gelinim her şeye rağmen beni aradı sağolsun çok iyi niyetli bir insan mı der yoksa sırf abi ve eltiyle birlikte tatile gitmemek için boşanmayı göze aldı mı der? Siz istediğiniz kadar kendinizi onlara açıklamaya çalışın sonuçta sizle ilgili düşünecekleri tek şey “oğlumuzu bizden, abisinden uzaklaştırmaya çalışıyor” olacak. Karşınızda olgun, aklı selim insanlar yok. Üstelik eşiniz ve ailesi sırf barışmak için son bir çabayla onları aradığınızı, açıkça dile getirmesenizde evliliğinizi kurtarmak için onların arabulucuğunu istediğinizi düşünebilir ve bu durum onların gözünde sizi daha da küçültür.Bence bu saatten sonra eşiniz ve ailesiyle mecbur kalmadıkça muhatap olmamaya çalışın. Sizin hala iyi niyetle yaklaşmaya çalıştığınız o ailenin ve eşinizin gerçek yüzlerini asıl boşanma davası açılıp haklarınızı talep ettiğinizde göreceksiniz. O eş size bir kuruş vermemek için anlaşmalı boşanmayı kabul etmez bence.
+10000

Bi tatil içn çekti gittiden fazlası olduğunu anlatmak derdim ama anlaması için değil. Mahkeme fevri hareketleri haklı görmez bakın fevri değildim evlerine almayacaklar seni gitmeyeceksin diye ültimatom vermesine rağmen aradım hakim bey 😔 ben evlililiğimi kurtarmak istediim o yüzden aradım hatta şahidimi dinleyin. Ben bi medet umdum onlardan ama şimdi böyle oldu hakim bey😏

Özür dileyerek soruyorum cinsel hayatınız nasıldı?

Önceki mesajlarınızda çok sık tartıştığınızı hatta eşinizin size yasaklarda hayatı birbirimize zehir ediyoruz böyle aynı evde kavgalı durarak minvalinde bir şeyler söylediğini söylemiştiniz. Bu kadar sık kavga, tatile bile baş başa gitmek istememesi bana orada bir sorun olduğunu düşündürdü. Çünkü sevgiliyken abisine hayır diyebilen ayrı ayrı tatil yapabilen bir adammış.

Siz sanıyor musunuz mahkemede kayınvalide evet gelin beni aradı böyle böyle dedi, o elinden geleni yaptı suç benim oğlumda desin?
Hani yemin edebilirim ama ispatlayamam sozu varya onun gibi olmus o akillarida ailesi vermistir o adam ailesinden kesinlikle saklamaz o elti o kocadan once yetistirmistir muhabbeti zaten bakin ne iyi gelinim neler cektim sustumda hemen bir tatille olayi nerelere getirdi kac yillik gelinim tek tatil istedim mi hic diyordur tek basina hamburger yemeye gidemeyen adam ailsinden habersiz bosanmazda

Özür dileyerek soruyorum cinsel hayatınız nasıldı?

Önceki mesajlarınızda çok sık tartıştığınızı hatta eşinizin size yasaklarda hayatı birbirimize zehir ediyoruz böyle aynı evde kavgalı durarak minvalinde bir şeyler söylediğini söylemiştiniz. Bu kadar sık kavga, tatile bile baş başa gitmek istememesi bana orada bir sorun olduğunu düşündürdü. Çünkü sevgiliyken abisine hayır diyebilen ayrı ayrı tatil yapabilen bir adammış.
Estağfirullah 2- 3 günde 1 fixti yani hiç bir sıkıntımız yoktu küsüp 1 hafta ayrı takılmazsak tabi ki. Tabi ki bazen istemediğim şeyler olduğunda canım istemezdi ama uzatmazdım o gün başım ağrır ertesi gün düzelirdim

Hani yemin edebilirim ama ispatlayamam sozu varya onun gibi olmus o akillarida ailesi vermistir o adam ailesinden kesinlikle saklamaz o elti o kocadan once yetistirmistir muhabbeti zaten bakin ne iyi gelinim neler cektim sustumda hemen bir tatille olayi nerelere getirdi kac yillik gelinim tek tatil istedim mi hic diyordur tek basina hamburger yemeye gidemeyen adam ailsinden habersiz bosanmazda
Doğru habersiz boşanmaz ama boşanmayı ciddiyete bindiremeyeceğimi düşünüyp Blöf yaptırğımı zannediyo olablr

Doğru habersiz boşanmaz ama boşanmayı ciddiyete bindiremeyeceğimi düşünüyp Blöf yaptırğımı zannediyo olablr
Esinizi siz tanirsiniz diyecegim ama siz bile romantik tatil beklerken evden kovacagini tahmin etmemissinizdir dun evde olmayan evi terkeden bu adam degil mi ee bosanmalarda evi terketmekte kusurlu sayiliyormus bugun donupte illa saliya kadar cikip gideceksin diyen adam ki sizinde gideceginizi dusunuyorsa ya ailesiyle sizden once konustu yine ya da ailesi verdi o akli orasi bizim evimiz sen neden gidiyormussun git bak bizim seklimizi alacaksa devam et yoksa sen onu gonder demislerdir ummadik tas bas yarar birdr bisey daha simdi dusunuyorun oglum ileride evlenip daha sonra bana gelip x i aramayin evede almayin dese ben arardim ya kiyamazdim herhalde ne kadar kotuce bir laf eve almayin demek oglum boyle bisey dese aninda arardim esini yani ne oluyor ne bitiyor diye birde naptiniz sanki hirsizlik mi namuzsuzluk mu yoksa adam mi oldurdunuz eve almayin diyo dusundukce sinirleniyorum

Estağfirullah 2- 3 günde 1 fixti yani hiç bir sıkıntımız yoktu küsüp 1 hafta ayrı takılmazsak tabi ki. Tabi ki bazen istemediğim şeyler olduğunda canım istemezdi ama uzatmazdım o gün başım ağrır ertesi gün düzelirdim

Bunu şeyden sordum bazı adamların yumuşak karnıdır ya cinsellik. Araya uzunca bir süre girince yada orada yeterince tatmin olamayınca iyice gerilirler ve tepkileri de abartılı olur.

Ama siz şimdi normal deyince bu adamın bu olayda bu kadar ergence tepki vermesine cidden anlam veremedim.

Bu arada ben aileme de söyledim onları aramıycaksın artık, evlerine almayacaklar seni gibi söylemlerine inanmadım. Siz süngüleri indirmedikçe hırsını almak için saçmalıyor gibi...

Bi tatil içn çekti gittiden fazlası olduğunu anlatmak derdim ama anlaması için değil. Mahkeme fevri hareketleri haklı görmez bakın fevri değildim evlerine almayacaklar seni gitmeyeceksin diye ültimatom vermesine rağmen aradım hakim bey 😔 ben evlililiğimi kurtarmak istediim o yüzden aradım hatta şahidimi dinleyin. Ben bi medet umdum onlardan ama şimdi böyle oldu hakim bey😏
Bence aramanız için bir sebep yok.Zaten sizin boşanma kararı almanızın tek nedeni yaşadığınız bu son olay değil ki.Eşinizin ailesine bağımlılığından kaynaklı şiddetli geçimsizlik asıl sebep.Dolayısıyla bu tatil mevzusundan sonra eş ailesini aramanızın ya da aramamanızın hakimin kararını etkileyeceğini sanmıyorum.Alakasız çünkü.Asıl araması gereken onlar.Bence siz hala onların gözünde kötü, yuvasını yıkan biri olmak istemiyorsunuz. Hala onların sizin için ne düşündüklerini önemsiyorsunuz. Bu söylediklerimi eleştiri olarak algılamayın zira bazı insanlar başkalarının düşüncelerini fazlaca önemser.Bu aşamadan sonra aramanız gereksiz ama hayat sizin karar sizin.Akıllı,bilinçli,ne istediğini bilen bir kadınsınız. Kendiniz için en doğru kararı alacağınızdan eminim.Hakkınızda hayırlısı olsun🙏🏻🙏🏻

Back
X