- Konu Sahibi eftalya0732
- #1.081
Zeynep iyi dayaniyorsun bu küçük adama tatlım tebrik ediyorum seniNe konuşması adam netflixin şifreaini değiştirmiş giremiyim diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeynep iyi dayaniyorsun bu küçük adama tatlım tebrik ediyorum seniNe konuşması adam netflixin şifreaini değiştirmiş giremiyim diye![]()
Ben de kendimi tebrik ediyorum haftaya terapiste sorcam insan netflixin şifresini niye değiştirir diyeZeynep iyi dayaniyorsun bu küçük adama tatlım tebrik ediyorum seni
İnstanizda paylaşın da gördüm bari onun b.klu netflixine kalmadığınızı. Ne çiğ bi adam ya, insanın zeka seviyesini düşürür resmen.Ben de kendimi tebrik ediyorum haftaya terapiste sorcam insan netflixin şifresini niye değiştirir diyebeni cezalandırdığını mı sandı acaba
yada orda sıkılsın da dönmek zorunda kalsın mı dedi acaba
ben hemen aldım kendime 50 lira bişey altı üstü
![]()
Bak affedeceksen de nolur kurban olayım çocuk yapma buna. Bak Allah adı veriyorum.Ben de kendimi tebrik ediyorum haftaya terapiste sorcam insan netflixin şifresini niye değiştirir diyebeni cezalandırdığını mı sandı acaba
![]()
Valla ben de Nişan attım nisanlimin ailesi her şeye dahil olup ama bir şey yapmamak istiyorlardı. En son dedim seninle mi ugrasicam ben be bir kere geliyorum dünyaya deyip ayrıldım. Kuzeni aradı kardeşi aradı annesi aradı. Hepsine de lafımı söyledim sessiz kız istiyorsaniz köyden kız alıp getirin ben evimde tuvalete giderken bile sizden mi izin alacağım dedim. Annesine de dedim bana kızım diyorsaniz dolu dolu deyin altı boş olmasın. Anne gibi yaklaşın bana kaynana gibi değil, nişanlımla da konuştuk. O günden sonra birdaha yanlışını görmedim. Ailesi de benden çekinir. Ha en ufak yanlışinda düğün günü bile ayrilabilecegimi bilir. Ama sessiz kalsaydım ezerlerdi Zeynep. Yapı olarak hep güler yüzlü ve samimiyimdir ona aldandilar. Kimse guleryuzume aldanıp saf sanmasın ben bir bireyim ailem benim kararıma nasıl saygı duyuyorsa siz de duyacaksınız dedim yüzlerine karşı. O yüzden iki iyi olduğunda bir kötü olacaksın böylesi hak ediliyor cunkuBen de kendimi tebrik ediyorum haftaya terapiste sorcam insan netflixin şifresini niye değiştirir diyebeni cezalandırdığını mı sandı acaba
![]()
Ne konuşması adam netflixin şifreaini değiştirmiş giremiyim diye![]()
Ben de kendimi tebrik ediyorum haftaya terapiste sorcam insan netflixin şifresini niye değiştirir diyebeni cezalandırdığını mı sandı acaba
![]()
Kendi de böyle şeylerden etkileniyor demek ki, hayata karşı duruşu azcık konforu gitse sallanıyor. Herkesi de öyle sanıyor. Dağa taşa sürterim şahsen, böyle yetersizle aynı yatağa girmem. Sağ elimle sol elimi tutarım da şunu yanımda koca diye taşımam.Dönmen için yapıyor tabiki. Orda canın sıkılsın maksat. Dönmesini istediğin birine bir insan bu yolla mı bişe yapar kafayı yemiş
Bende bunu anlamıyorum samimi güleryüzlüyüz diye istedikleri herşeyi yapıp kabul ediceğimizi sanıyorlar. Herşeye tamam deriz ne isterlerse yaparız sanıyorlar. Ne acı ya kaç yaşında insanlarız kendi evlatlarıda değiliz otorite kurmalarını asla anlamıyorumValla ben de Nişan attım nisanlimin ailesi her şeye dahil olup ama bir şey yapmamak istiyorlardı. En son dedim seninle mi ugrasicam ben be bir kere geliyorum dünyaya deyip ayrıldım. Kuzeni aradı kardeşi aradı annesi aradı. Hepsine de lafımı söyledim sessiz kız istiyorsaniz köyden kız alıp getirin ben evimde tuvalete giderken bile sizden mi izin alacağım dedim. Annesine de dedim bana kızım diyorsaniz dolu dolu deyin altı boş olmasın. Anne gibi yaklaşın bana kaynana gibi değil, nişanlımla da konuştuk. O günden sonra birdaha yanlışını görmedim. Ailesi de benden çekinir. Ha en ufak yanlışinda düğün günü bile ayrilabilecegimi bilir. Ama sessiz kalsaydım ezerlerdi Zeynep. Yapı olarak hep güler yüzlü ve samimiyimdir ona aldandilar. Kimse guleryuzume aldanıp saf sanmasın ben bir bireyim ailem benim kararıma nasıl saygı duyuyorsa siz de duyacaksınız dedim yüzlerine karşı. O yüzden iki iyi olduğunda bir kötü olacaksın böylesi hak ediliyor cunku
Bi de benm babam benmle gurur duyduğunu dile getiriyor hep,sen kendi ayağının üstündesin kimseye bize bile muhtaç değilsin hiç gözümüz arkada gitmeyiz falan diyolar. Bu erkek aileleri niye sürekli kendilerine bağımlı olsun isterlerki çok gariplerBende bunu anlamıyorum samimi güleryüzlüyüz diye istedikleri herşeyi yapıp kabul ediceğimizi sanıyorlar. Herşeye tamam deriz ne isterlerse yaparız sanıyorlar. Ne acı ya kaç yaşında insanlarız kendi evlatlarıda değiliz otorite kurmalarını asla anlamıyorum
Ben bu konuşmaları eşimle yaptım kv ve kp normal değiller gerçekten yani şöyle düşün biz onlara planlı bi şekilde yemeğe gidiyoruz ama onlar öncesinde yemişler mesela. Eve giriyorum babası hoşgeldin bile demez. Sadece önceden bugü kaç hasta baktın kaç para kazandın kredin bitti mi bunları sorardı eskiden. Ben de bi gün dayanamadım 3 5 hasta bana yetiyo şükür sizin işler nasıl borçlar falan ne durumda diyiverdimValla ben de Nişan attım nisanlimin ailesi her şeye dahil olup ama bir şey yapmamak istiyorlardı. En son dedim seninle mi ugrasicam ben be bir kere geliyorum dünyaya deyip ayrıldım. Kuzeni aradı kardeşi aradı annesi aradı. Hepsine de lafımı söyledim sessiz kız istiyorsaniz köyden kız alıp getirin ben evimde tuvalete giderken bile sizden mi izin alacağım dedim. Annesine de dedim bana kızım diyorsaniz dolu dolu deyin altı boş olmasın. Anne gibi yaklaşın bana kaynana gibi değil, nişanlımla da konuştuk. O günden sonra birdaha yanlışını görmedim. Ailesi de benden çekinir. Ha en ufak yanlışinda düğün günü bile ayrilabilecegimi bilir. Ama sessiz kalsaydım ezerlerdi Zeynep. Yapı olarak hep güler yüzlü ve samimiyimdir ona aldandilar. Kimse guleryuzume aldanıp saf sanmasın ben bir bireyim ailem benim kararıma nasıl saygı duyuyorsa siz de duyacaksınız dedim yüzlerine karşı. O yüzden iki iyi olduğunda bir kötü olacaksın böylesi hak ediliyor cunku
Kesinlikle. Sonra değişir mi bilemem ama dünya tatlısı kayınvalidem var. Nişanlımın babasindan ötürü sıkıntı oluyordu bizde biraz. Ama yine de iki sicakkanliysam bir soğuk davranıyorum ki kimse ezmeye çalışmasınBende bunu anlamıyorum samimi güleryüzlüyüz diye istedikleri herşeyi yapıp kabul ediceğimizi sanıyorlar. Herşeye tamam deriz ne isterlerse yaparız sanıyorlar. Ne acı ya kaç yaşında insanlarız kendi evlatlarıda değiliz otorite kurmalarını asla anlamıyorum
Yani onlar normal değilse sen daha çok anormal olacaksın maalesef bu her ikili ilişkide geçerli. Ama senin eşin düzelir mi hiç sanmıyorum. Bosaninca aklı başına gelir ama yigeni pardon kızı için kendi ailesini bozan insandan da hayır gelmez. Ben eski erkek arkadaşımin Netflix hesabını kullanıyordum ama ayrılalı 3 ay falan olmuşBen bu konuşmaları eşimle yaptım kv ve kp normal değiller gerçekten yani şöyle düşün biz onlara planlı bi şekilde yemeğe gidiyoruz ama onlar öncesinde yemişler mesela. Eve giriyorum babası hoşgeldin bile demez. Sadece önceden bugü kaç hasta baktın kaç para kazandın kredin bitti mi bunları sorardı eskiden. Ben de bi gün dayanamadım 3 5 hasta bana yetiyo şükür sizin işler nasıl borçlar falan ne durumda diyiverdimbida onu da sormadı
![]()
Eskilerden gelen alışkanlık süre geliyor bir nevi kader motifi bence. Ailelerden ne görülüyorsa onu yapıyor olmalılar. Erkek ailesi gelin alır ve sahibi olur aileye göre alınırki istediklerini yaptırsınlar.Bi de benm babam benmle gurur duyduğunu dile getiriyor hep,sen kendi ayağının üstündesin kimseye bize bile muhtaç değilsin hiç gözümüz arkada gitmeyiz falan diyolar. Bu erkek aileleri niye sürekli kendilerine bağımlı olsun isterlerki çok garipler
Benimkide tatlı ama hayır demedğim sürece. Ay ablasının gelini perde asarken yardım etmedi diye kıza gerizekalı dedi. Bir de demişki senin gibi gelinim olsa boşardım. Sanki hakim sana soruyor. Kafa yapısına bak.Kesinlikle. Sonra değişir mi bilemem ama dünya tatlısı kayınvalidem var. Nişanlımın babasindan ötürü sıkıntı oluyordu bizde biraz. Ama yine de iki sicakkanliysam bir soğuk davranıyorum ki kimse ezmeye çalışmasın
Gelinden bekleyeceğine oğlundan beklesin ne kadar saçma.Benimkide tatlı ama hayır demedğim sürece. Ay ablasının gelini perde asarken yardım etmedi diye kıza gerizekalı dedi. Bir de demişki senin gibi gelinim olsa boşardım. Sanki hakim sana soruyor. Kafa yapısına bak.
Bı tanede benim başımda var,ailemde ailem diye tutturup evliliğini heba edenAkıl verinYa okuyup duruyorum sürekli. Bu sefer de ben derdimi yazayım dedim. Eşim ve ailesi birlikte çalışıyorlar. Yıllık izinleri yok. Dini bayramlar hariç tatilleri yok. Bir pazar günü tatil. Dolayısıyla hiç bir zaman tatile gidemiyoruz. Malumunuz kurban bayramı uzun olacak. Biz de dedik ki bir karadeniz turu iyi gelir. 1 aydır planlıyoruz otel bakıyoruz vs yani çok heveslendik. Bugün ayaküstü dedi ki abimler de gelse sorun olmaz heralde. Çok eğlenmeyiz yani biz evliyiz birlikte plan yaptık birlikte gitsek dedim. Yok gizleyemezmiş, söylediğinde abisi biz de gelelim dermiş ya onlarla yada gitmicekmişiz. Çözüm sunuyorum hani başbaşa giden çiftleri örnek göstererek söyle bari çok ballandırmadan anlat dedim. Yok sinirlendi iptal bu tatil onlar gelse sen huzursuz edeceksin, onlara gelme de diyemem tatil iptal dedi çıktı işin içinden. Güzel de kavga ettik tabi. 1.5-2 senelik evliyiz 5 senedir de tanışığız. ömür boyu bütün tatillerimize 4 kişi evliymişiz gibi gidemeyiz bizim aile olduğumuzu önce sen kabul et sonra da kabul ettir dedim. Tabi bu ilk vaka olmadığı için. Daha önce de bir pazar denize gidelim deriz onlar da gelmek ister kahvaltıya gitmek isteriz onlar da gelmek ister. Daha önce de bundan dolayı abisi trip atmış da, o alınırmış da, o hep arada kalıyormuş da. Var mı böyle bir olay yaşayan? Ben mi başbaşa kalalım delisiyim ya bilmiyorum
40 yılda bir 1 hafta tatil denk gelir ona da oley kayınbirader eltim ve çocukları da geliyo
mu demeliydim ne yapmalıydım
Kayınvalideniz mi diyor bunuBenimkide tatlı ama hayır demedğim sürece. Ay ablasının gelini perde asarken yardım etmedi diye kıza gerizekalı dedi. Bir de demişki senin gibi gelinim olsa boşardım. Sanki hakim sana soruyor. Kafa yapısına bak.
Bu kadar basit düşünen biriyle terapide değil mahkemede görüşürdüm herhalde.Ne konuşması adam netflixin şifreaini değiştirmiş giremiyim diye![]()
Bi de kıza mal falan diyor şok oldum. Bunu duydum ya yardım edesim varsada etmiyorum bunu görev olarak görüyor demekki yaptığımda kız yaptı sağolsun demicek yapcsk tabii dicekKayınvalideniz mi diyor bunuversin parasını tutsun temizlikçi annemin evinde bile temizlik yapmıyorum çalışıyorum yorgunum hadi kendi kocamla olan evimi geçtim birde ona mi yardım edecekmisim
neyse büyük konuşmayayim
seninki kendi gelinini bırakmış başkalarının gelinine kaynanalik yapıyor