- 29 Ağustos 2014
- 4.993
- 17.248
- 408
- 33
- Konu Sahibi eftalya0732
- #1.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göbekten bağlı ailesine, ayrıca ortak iş yapmalarının da etkisi çok büyük. Ah bacım ya tek bildiğim bu tarz ailelere uygun değilse yapınız bu adamlarla evlenmemeniz. Ömrünüz böyle tükenir gider.Ya sıkıntı zaten burda. Bu çözümü de söyledim yakın 2 arkadaşım var onlarla plan yaptık diye söyle sonradan son dakika onlar iptal etti dersin dedim. Yok brn artık huzursuz olucam istemiyorum tatil dedi uzatıp kavga çıkarcaksan da gidip içerde yatıcam dedi kestirip attı. Manyak mıdır nedir ben de anlamadm ki
Perşembe akşam gidicez. Dün gündüz seninle hiç yüzyüze konuşamadık 15 gündür ayrıyız düşünme fırsatı oldu ben düşününce yaptığım yanlışlaro ve bana yapılam haksızlıkları daha iyi görebildim. Sen de kpnuşmak istersen haksızlığa uğradım ama hatalarım da var diyosan konuialım dedi. Ben de nerem hatalı benm dedim kocamla başbaşa tatile gitmek istemem mi annenler hakaret etse gurursuzluk yapmayacak olmam mı, bağımsız olmam mı vs vs sıraladım. Sen hala kendini hep haklı görüyosun hep ben yanlışım zaten falan dedi ben de cevap atmadım. Gece 1 gibi aradı açmadım. Öyle işteZeynep nasılsın var mı bir gelişme 2. kez gidebildinizmi terapiye kapanmada geldi
Zeynep eşin seni seviyor bence fakat bu demek değildir ki git hemen barış. Ben senin duruşunu çok beğendim. Her açıdan kazanan sen olacaksınPerşembe akşam gidicez. Dün gündüz seninle hiç yüzyüze konuşamadık 15 gündür ayrıyız düşünme fırsatı oldu ben düşününce yaptığım yanlışlaro ve bana yapılam haksızlıkları daha iyi görebildim. Sen de kpnuşmak istersen haksızlığa uğradım ama hatalarım da var diyosan konuialım dedi. Ben de nerem hatalı benm dedim kocamla başbaşa tatile gitmek istemem mi annenler hakaret etse gurursuzluk yapmayacak olmam mı, bağımsız olmam mı vs vs sıraladım. Sen hala kendini hep haklı görüyosun hep ben yanlışım zaten falan dedi ben de cevap atmadım. Gece 1 gibi aradı açmadım. Öyle işte
Gelicek yola ya aynen devamPerşembe akşam gidicez. Dün gündüz seninle hiç yüzyüze konuşamadık 15 gündür ayrıyız düşünme fırsatı oldu ben düşününce yaptığım yanlışlaro ve bana yapılam haksızlıkları daha iyi görebildim. Sen de kpnuşmak istersen haksızlığa uğradım ama hatalarım da var diyosan konuialım dedi. Ben de nerem hatalı benm dedim kocamla başbaşa tatile gitmek istemem mi annenler hakaret etse gurursuzluk yapmayacak olmam mı, bağımsız olmam mı vs vs sıraladım. Sen hala kendini hep haklı görüyosun hep ben yanlışım zaten falan dedi ben de cevap atmadım. Gece 1 gibi aradı açmadım. Öyle işte
Hiç özrü yok biliyo musun hiç ama yaniGelicek yola ya aynen devamÇıtayı "abimin karısından özür dile" den, "benimde hatalarım oldu diyosan" a kadar indirdi ha gayet enişte kurtarıcan yuvanı güveniyoz sana
![]()
Ne burcu bu adam Aslan falan mı ?Hiç özrü yok biliyo musun hiç ama yaniterapide de ben şurda hatalıyım diyo ama bida yapmicam demiyo özür dilemiyo
böyle emekler gibi geri adım atıyo sanki baby boy
![]()
Terapiye gidiyorlar şuan ayrı evdeler.son durum ne konu sahibi ?
Eşiniz kabul etti mi beraber Tatile gitmeyi ?
KovaNe burcu bu adam Aslan falan mı ?
Sevdiğine inandığımız için olumlu fikir vermeye çalışıyoruz ama aslında tam boşamalık bi tip böle hemde tek celsede, mahkemeye bile gitmeden yüzünü bile göstermeden,sesini duyurmadan da neyse durduk yere seni gazlamıyim şimdi![]()
Eşiniz konuşmayı kabul etmişken herşeyi konuşssanızmı acaba ? Güzelce anlatsanız dinlese çözseniz. Birdahaki hatasında boşanma dilekçesiyle geliceğinizi söyleseniz ?KovaBen kendi kendimi yeterince gaza getirmiş durumdayım
şöyle kendi kendime 20 gün evimde olaydım iyiydi diyorum ama sonra birine bişey anlatırken dank ediyo yaptıkları bu adamı çekemem diyrm
ama öyle bunaldım ki karar verip bir an önce yoluma bakmak istiyorum. Bu 20 gün terapi olmicak o da bi vakit kaybı. Kararsızlık mahvediyo insanı
ayrı eve kadar vardı yani işTerapiye gidiyorlar şuan ayrı evdeler.
Konsantrasyonunu bozma aynı kararlılıkla devamKovaBen kendi kendimi yeterince gaza getirmiş durumdayım
şöyle kendi kendime 20 gün evimde olaydım iyiydi diyorum ama sonra birine bişey anlatırken dank ediyo yaptıkları bu adamı çekemem diyrm
ama öyle bunaldım ki karar verip bir an önce yoluma bakmak istiyorum. Bu 20 gün terapi olmicak o da bi vakit kaybı. Kararsızlık mahvediyo insanı
Şey bu konuşma yöntemini çok denedik ciddi boşanma lafının geçtiği 3 seferdi. Her seferinde terapiyi de önerdim. Bütün konuşmalarda benim karakterim bu, bana zorla bişey yaptıramazsın, sen de benm zorumla geliyosan gelme, kimseyi kandilde bayramda baş sağlığına aramam sormam ben öyle alışmadım, benm babam sert biri öyle işten çıkıp gelemem vs vs dedi. Anlattım anlattım anlattım anlamış gibi yaptı heralde. Yani uçuruma gelince geri çekti. Sonra yine aynısı. Son seferde uyardım bi gün o uçurumdan düşcem beni tutamayacaksın Nitekim öyle de olduEşiniz konuşmayı kabul etmişken herşeyi konuşssanızmı acaba ? Güzelce anlatsanız dinlese çözseniz. Birdahaki hatasında boşanma dilekçesiyle geliceğinizi söyleseniz ?
Şuan sıkıntı başbaşa tatilinize ailesini dahil etmesi. Onu bu noktadan vurun konudan uzaklaşmayın çünkü hatalı. Bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun Zeynep zor şeyler. 17 günlük karantinada kaynanamlar köye gidiyor 500 seferdir bizide zorluyor yahu 17 gün ne işim var sizle of yani. İnsanı sinir hastası ediyor bu konular anlıyorum seniŞey bu konuşma yöntemini çok denedik ciddi boşanma lafının geçtiği 3 seferdi. Her seferinde terapiyi de önerdim. Bütün konuşmalarda benim karakterim bu, bana zorla bişey yaptıramazsın, sen de benm zorumla geliyosan gelme, kimseyi kandilde bayramda baş sağlığına aramam sormam ben öyle alışmadım, benm babam sert biri öyle işten çıkıp gelemem vs vs dedi. Anlattım anlattım anlattım anlamış gibi yaptı heralde. Yani uçuruma gelince geri çekti. Sonra yine aynısı. Son seferde uyardım bi gün o uçurumdan düşcem beni tutamayacaksın Nitekim öyle de oldu![]()
Konuşmak çözüm olmuyor ki bize Her konuşma daha da kırıyor ve yeni bir Kavga sebebi çıkarıyor. Bence bayrama eltimlerle girsin. Umut bir çözüm görmeden ben bir daha şunu şunu yapmayacağım bundan sonra şöyle davranacağım ailemle şöyle bir sınırı çekeceğim babamla konuşacağım biz 2 oğlun da artık evlendik eşimizin çoluğumuzun çocuğumuzun ihtiyaçları olacak 7 gün de olsa yıllık izin istiyorum Baba olduğum zaman babalık izni istiyorum gibi gerçekten somut bir çözüm olmadan dönmeyeceğim. Ben doğum yapacağım babası beni bırakıp ertesi gün işe gidecek boşanırım daha iyi.Konsantrasyonunu bozma aynı kararlılıkla devam20 gün sessiz iletişimsiz kalıcağını hiç sanmıyorum telde de olsa konuşmak istiyecek orta yolu bulmak isteyecek ben en çok santim santim indirdiği çıtayı nereye kadar indirecek onu merak ediyorum biraz aklı varsa (yok ama :) bayrama senle girer
Onlar çalışıyolarZeynep eşini çok çetin 18 gün bekliyor acaba bu kapanmayı kiminle geçirecek ya annesinde yada kendi evinizde tek başına işte o zaman anlar değerini yafa eltiye misafir olarak ilâve olur
Şuan sıkıntı başbaşa tatilinize ailesini dahil etmesi. Onu bu noktadan vurun konudan uzaklaşmayın çünkü hatalı. Bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun Zeynep zor şeyler. 17 günlük karantinada kaynanamlar köye gidiyor 500 seferdir bizide zorluyor yahu 17 gün ne işim var sizle of yani. İnsanı sinir hastası ediyor bu konular anlıyorum seni