Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

Abisinin eşinden başka arkadaşımı yok yahu kardeş diye heryere beraber gitmek nedir bana eşinde onlarla gitmekten zevk alıyor gibi geldi suçu hep onlara yükleme bence eşin istemese sessiz sedasız çokta güzel gider gideceği yere
Yok suç onlarda değil konuyu açtığımda onlar dahil olmak istedi zannediyordum. Bizimki davet etmiş.

Ortamın sakinleşmesini bekliyorum eninde sonunda bir iletişim kurulur ömür boyu ben salonda o yatak odasında takılamayız. Konuşmak istediğinde boşanmak istediğimi söyleyeceğim. Fikir de aldım büyüklerden konunun tatile götürmüyor olmadığını iyice belirt cehalet seni suçlu çıkarır dediler.
Peki gerçekten boşanmak istiyor musunuz yoksa bir şeyler yapması için en azından terapiye gelmesi için zarf mı atıyorsunuz?

abimler de gelsin deyince,aa sahane ne güzel kalabalık o zaman ben de kardeşimi (abla, abi ne varsa) cagırayım hep beraber olalım de. ve bunu gerçekten uygula bak nasıl geri vites yapıyor. Tecrübeyle sabit.
Onu da dedim bizim arkadaşları da çağıralım dedim. Tatili iptal etti işte belli huzursuz ediceksin tatil iptal dedi bitti😂 bizimki bi garip yani. Çözümsüz

Bunun için boşanmayın bence, normalde derhal boşanın diyenlerdenim ama sanki zamanla düzelir gibi geldi

Bizim 2 yolumuz var ya ayrılacağız bir daha birbirimizin yolundan dahi geçmeyeceğiz yada tedavi alacağız. Tedavi bana uymuyor diyecek o zaman çözüm yok dicem. Sonrasını kestiremiyorum

Umarım tedaviyi kabul eder de düzelirsiniz. Ama kabul etmezse bu durum böyle sürer gider sen sinir hastası olur çıkarsın

Bunları yaparken öncesinde eşyalarımı toplamalı mıyım bilmiyorum. Yada konuşunca hemen çıkıp gitmeli miyim ona mı git demeliyim hiç bişey bilmiyorum

Önce bir konuş net ve sakin bir biçimde. Yani ani bir sinirle söylemediğini anlasın kararlı olduğunu görsün. Ailen falan aynı şehirde mi? Bir de çalışıyor musun maddi özgürlüğün var mı

Bunları yaparken öncesinde eşyalarımı toplamalı mıyım bilmiyorum. Yada konuşunca hemen çıkıp gitmeli miyim ona mı git demeliyim hiç bişey bilmiyorum
Bence konuşmadan hemen sonra evden ayrılmaya hazırlıklı ol üstelerse kavga çıkarırsa dinlemeden çıkıp gidersin.

Back
X