- Konu Sahibi eftalya0732
- #1.001
Kız allah seni napmasınBelki eltiylr abiside gider terapiye
Eltisi iki gezmiş olur :F

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız allah seni napmasınBelki eltiylr abiside gider terapiye
Zeynep kazara hamile kalsa eltisi küser, neden aynı anda kalmadık diye.Belki eltiylr abiside gider terapiye
Zeynep kazara hamile kalsa eltisi küser, neden aynı anda kalmadık diye.
Zeynep kazara hamile kalsa eltisi küser, neden aynı anda kalmadık diye.
Belki eltiylr abiside gider terapiye
Bu adamın Zeynep'i sevdiği falan yok. (Zeynep kusura bakma amacım seni üzmek değil kesinlikle) Karısını seven adam bunları yapar mı? Ailesine gidip de telefonlarını açmatın eve gelirse sakın almayın, bir daha görüşmeyin der mi? Eve gelip de kadını evden kovar mı? Bu seven bir erkeğin yapacağı şeyler mi? Herkes bu adam! için ailesine maddi olarak bağımlı o yüzden böyle demişler ama değil. Bu adamın kendi tercihi. Böyle olmak tamamen kendi tercihi. İstese üni. okumuş adam babasının dizinin dibinde çalışır mı? Gider kendi mesleğini yapar başka bi yerde. Babası kafasına silah mı dayıyor? Ne kadar despot olursa olsun bir aile, belli bir yaştan sonra kimseye istemediği birşeyi yaptıramaz. Bu adamda babasının kanı var. Bozuk mayadan sağlam birşey cıkmaz. Bunun bu despotluğu düzelmez. Herkesin bu adamda sevgi zannettiği şey de, tamamen cinsel beklenti. O yüzden eve dön diyor, özledim bla bla. Terapiden dönünce eve dön diyecek, evde hoba yatak. Sonrası yine aynı tas aynı hamam. Kalıbımı basarım aynen bunlar olacak.Haksız olduğunu tarafsız bir gözle görmesi,duyması bile bir gelişme sağlar.Hiç duymamış çünkü Konuşmaktan kaçamaz ,bahanelerinin ardına sığınamaz.Zeynepte açtığı yaraların ne kadar büyük olduğunu görür.Hiç bir şeye faydası olmasa bile (ki bence kesinlikle olur)en azınd"hmm ben haklıyım ya kesinlikle ben haklıyım " kafasından çıkar belki diliyle söylemez ama kalbi söyler Tüm bunlara duyarsız kalabilecek biri zaten hiç sevmez hiç aşık olmazdı eee bu adamda zeynebi sevdiğine göre kesinlikle artı yönde bir geri dönüş sağlar
He bu söylediklerimin hiç biri olmaz ,kesinlikle kendisini kapatırsa o zamanda karısını kaybeder Zeynepte en azından vicdanen ben elimden geleni yaptım der
Ben zeynebin sevilmediğini hissetmeyecek kadar aciz bir kadın olarak görmüyorum bişileri hissetmese hiç bir şekilde mücadele etmezdi Adamda belliki yıllarca aile tarafından sindirilmekten onlara karşı, başkaldıracak gücü kendinde bulamıyor mücadele ruhu yok o yüzden zeynep herşeye boyun eğsin sorunsuz yaşayalım modundaBu adamın Zeynep'i sevdiği falan yok. (Zeynep kusura bakma amacım seni üzmek değil kesinlikle) Karısını seven adam bunları yapar mı? Ailesine gidip de telefonlarını açmatın eve gelirse sakın almayın, bir daha görüşmeyin der mi? Eve gelip de kadını evden kovar mı? Bu seven bir erkeğin yapacağı şeyler mi? Herkes bu adam! için ailesine maddi olarak bağımlı o yüzden böyle demişler ama değil. Bu adamın kendi tercihi. Böyle olmak tamamen kendi tercihi. İstese üni. okumuş adam babasının dizinin dibinde çalışır mı? Gider kendi mesleğini yapar başka bi yerde. Babası kafasına silah mı dayıyor? Ne kadar despot olursa olsun bir aile, belli bir yaştan sonra kimseye istemediği birşeyi yaptıramaz. Bu adamda babasının kanı var. Bozuk mayadan sağlam birşey cıkmaz. Bunun bu despotluğu düzelmez. Herkesin bu adamda sevgi zannettiği şey de, tamamen cinsel beklenti. O yüzden eve dön diyor, özledim bla bla. Terapiden dönünce eve dön diyecek, evde hoba yatak. Sonrası yine aynı tas aynı hamam. Kalıbımı basarım aynen bunlar olacak.
Sevilip sevilmediğini hissetmemenin acizlikle bir alakası yok. Kaldı ki öyle birşey de yok. Kadın hisseder lafı boşuna söylenmemiş. Elbetteki hepimiz hissediyoruz bunu. Ama karşı tarafa bizim duygularımız varsa, işte o zaman aklımız bize oyun oynamaya başlıyor. İnsanoğlu bu durumda kendini kandırmaya çok meyillidir. En ufak şeylerin bile altında sevgi arar oluyoruz. Ama aslında içten içe gerçek duyguyu hepimiz biliriz. Bunu hepimiz yapıyoruz ya da yaptık bir zamanlar. Zeynep'in burda tutunduğu şey kendi sevgisi. Yoksa bu adamın elle tutulur nesi var ki sevgi sanılsın.Ben zeynebin sevilmediğini hissetmeyecek kadar aciz bir kadın olarak görmüyorum bişileri hissetmese hiç bir şekilde mücadele etmezdi Adamda belliki yıllarca aile tarafından sindirilmekten onlara karşı, başkaldıracak gücü kendinde bulamıyor mücadele ruhu yok o yüzden zeynep herşeye boyun eğsin sorunsuz yaşayalım modunda
Üniversitede hangi bölümden mezun bilmiyorum ama çok çok iyi nölümleri okuyanlar bile işsiz malesef hayeller hayatlarr biz istiyoruz ki adam ailesine resti çeksin gitsin iş bulsun gerekiyorsa limon satsın evine baksın malesef onlar ancak filmlerde oluyor yinede istese tutunurmu bilmem onun hayata nasıl hazırlandığıyla alakalı hepimiz çocuklarımıza en iyi hayatı yaşatalım en güzelini alalım derken aslında çocuklarımızın mücadele ruhunu öldürüyoruz o yüzden gençler çok sabırsız, tutarsız ,geçimsiz ..
Haklarında hayırlısı ne ise olsun..
Belki eltiylr abiside gider terapiye
Aaa nedenTerapide de kavga ettik![]()
Terapide de kavga ettik![]()
+1 neden?Aaa neden
'' Abimle yengem sana nitti? ''+1 neden?
Vallahi de böyle olmadıysa ben de seridina değilim.'' Abimle yengem sana nitti? ''
Noldu ?Terapide de kavga ettik![]()