Problem o değil yani cinsellik açıkçası benim için çok önemli değil ama eşimin birlikte olmak için kurduğu baskı 12 de yapacağımız şeyi saat 7 de konuşuyoruz 12 ye kadar tartışıyoruz yapsakta benim hevesim gidiyor. Yaptıktan sonra bu olmadı senin aklın başka yerde vb. Şeyler söylüyor buda beni kırıyor halbuki bakımlıyım gayet fitim herkes beni lise öğrencisi sanıyor aramızda yaş farkı var zaten ona bağlıyorum artık onun beklentisiyle benimki farklı gibi o benden performans bekliyor hep açıkçası öyle yaniProblem sevısememenız mı ?
Evet ama önceden böyle değildim. Beni kendisi düşürdü baskılarla enerjimi. Bilerek mi yaptı bilmiyorum.Yanı siz ıstemıosunuz eşiniz ıstıyor oylemı?
Iyi de bu saati kurup yapılacak birşey değil ki, hadi 12 de olsun 7 de olsun gibi... kime gidip saat söylersen söyle kimse hazır hissetmez zaten. Tmm hadi on dakika kaldı ben hazırım gibi birşey olmaz olamazProblem o değil yani cinsellik açıkçası benim için çok önemli değil ama eşimin birlikte olmak için kurduğu baskı 12 de yapacağımız şeyi saat 7 de konuşuyoruz 12 ye kadar tartışıyoruz yapsakta benim hevesim gidiyor. Yaptıktan sonra bu olmadı senin aklın başka yerde vb. Şeyler söylüyor buda beni kırıyor halbuki bakımlıyım gayet fitim herkes beni lise öğrencisi sanıyor aramızda yaş farkı var zaten ona bağlıyorum artık onun beklentisiyle benimki farklı gibi o benden performans bekliyor hep açıkçası öyle yani
İstemedıgınızı soyleyın .Anlayış yokmuEvet ama önceden böyle değildim. Beni kendisi düşürdü baskılarla enerjimi. Bilerek mi yaptı bilmiyorum.
Surat sürekli tartışma hali. Yani beni züen artık bundan başka konuşacak konumuzun kalmaması. Artık kendim doktora gitsem istek vb. Şeyler için takviye mi alsam diyorum bilmiyorum ki herkes evinde nirvanaya mı çıkıyor da bizim cibsel hayatımız monoton anlamış değilim. Eşime göre herkes hergük yapıyor ama sorun bizde. Ev işi yemek çocuk derken gerçekten halsiz kalıyorum 53 kilodan 48 e düştük çocuk bedeni gibi artık kollarımda güç yok çocuklar covid dolayısıyla sürekli evdeyiz enerjilerini atmıyorlar başedemiyorum. Kaçıp gidesim var o dereceyimİstemedıgınızı soyleyın .Anlayış yokmu
Danışmana gitmekte bilmiyorum biz çok yanlış yetiştirilmişiz. Çocukken başlıyoruz çocuklarımıza ayıp ayıp demeye annemle bile konuşamıyorum evliliğimi boşanmak istiyorum yargılanmaktan korkuyorum. Ailem çok baskıcı farklı insanlar babam kumarbaz annem pasif korkak kişilik ona dokunamayan yılan bin yıl yaşasın misali okuldan zorla alıp okutmadılar evden kurtulmak içim 18 yaşımda mal gibi evlilik yaptım. Şimdi de bu sorunlarla kendimi 50 yaşımda gibi hissediyorum. Yani size bir anlatsam roman olurKadinlarin fizyolojisinin farkli oldugunu bir sekilde anlatin. Gerekirse danisman soylesin bunu ona. Empati sifir sizin acinizdan hic dusunmuyor.
Ne nirvanası arkadaşım?? Ben libidosu tavan bir kadındım, eşim de çok memnundu. Sonra sorunlar, sorunlu gebelikler, çocuklar iş güç derken uykusuzluk yorgunluk canıma yetiyordu. Eşim kovalar ben kaçar olmuştum. Bigün dedim ki ya yeter, ben tek başımayım yoruluyorum dinlenemiyorum, beni bi sal refleks haline geldi artık senden kaçmak dedim. Sen gelmeden asla sıkıştırmam bidaha dedi. İmalı bir söz bakış asla istemiyorum, iş gibi bu ne artık böyle cinsellik evlilikten soğutur oldu beni dedim.Surat sürekli tartışma hali. Yani beni züen artık bundan başka konuşacak konumuzun kalmaması. Artık kendim doktora gitsem istek vb. Şeyler için takviye mi alsam diyorum bilmiyorum ki herkes evinde nirvanaya mı çıkıyor da bizim cibsel hayatımız monoton anlamış değilim. Eşime göre herkes hergük yapıyor ama sorun bizde. Ev işi yemek çocuk derken gerçekten halsiz kalıyorum 53 kilodan 48 e düştük çocuk bedeni gibi artık kollarımda güç yok çocuklar covid dolayısıyla sürekli evdeyiz enerjilerini atmıyorlar başedemiyorum. Kaçıp gidesim var o dereceyim
Bana da nedense yetersiz hissediyor gibi geldi kisami sürüyor erken boşalma fln varmı çok önceden eşimde böyleydi yani çocuklar uyanıkken yapalım demezdi ama hep bı istek vardı daha biri yapmadan ikinciyi sorardı buda beni baya bir iterdi isteğim olmazdı ama sonra onu övmeye basladim yani bir massimo değil ama kendini iyi hissetmesini sağladım 2yildir gayet iyi üzerime gelmiyorİyi geceler hanımlar şimdiden yorum yapanlara teşekürler...
Benim derdim eşim yani eşimle olan cinsel hayatımız. Nasıl anlaşılır anlatabilirim. Eşim aşırı bir baskıcı sürekli yapalım ama yaptığında mutlu olmaz yaparken bir daha yapalım mı der ama ikinci hiç bir zaman olmaz bütün ilgimi dağıtır yaptıktan sonra mutlaka anlaşamadığımız konuyu açar tartışırız. Bugün de işten geldi banyo yapalım dedi. Tamam dedim. Film izledik 12 de bitti. Film bittikten sonra saate baktı beni filme taktın saat geç oldu sabah işe gideceğim uykum geldi benzeri şeyler söyledi ben de yarım saat daha uyumasın olur sürekli olay yaratıyorsun bu konu da dedim küstü yattı. Bu sürekli böyle ya çocuklar uyanıkken yapalım der ya çok yorgun olduğumda. Sürekli sabah akşam kur cilve yapayım kucağında oturuyum mu itiyor anlamıyorum. Artık o kadar soğudum o kadar soğudum ki cinsellikten anlatamam size sürekli bir baskı altındayım. Yapınca da mutlu olmuyor. Bende iki çocuk ev derken gerçekten yıpranıyorum. Çok bunaldım. Ne yapmam lazım bilemiyorum. Bir arkadaşımla paylaştım kendini senden aşağı da gördüğü için yetersiz olduğunu düşünüyor dedi. Bilemiyorum. Çözemiyorum artık onu. Evlilikten soğudum. Boşanmaya bile düşünüyorum bunun için ama çocuklarımı düşününce vazgeçiyorum..
Fikirlerinizi bekliyorum ne yapmalıyım.
Kendimi gördüm gerçekten aynı bizde böyleyiz tavşan kaç tazı tut misali. Konuşuyorum tamam diyor sen gelmeden yaklaşmıcam diyor Bi hafta iyi sonra yine aynı sırf baskıdan rutin banyomu gündüz hallediyorum akşam banyoya girince hiç rahat bırakmıyor. Çocuklar olmadan gayet iyiydi herşey. Eskisi gibi çocuksuz gibi olalım diyor tabi ki onun hayatında birşey değişmedi iki çocukla ben uğraşıyorum. Ciddi ciddi alıp karşıma konuşmalıyız. Yoksa ayrılığa kafa gidecek.Ne nirvanası arkadaşım?? Ben libidosu tavan bir kadındım, eşim de çok memnundu. Sonra sorunlar, sorunlu gebelikler, çocuklar iş güç derken uykusuzluk yorgunluk canıma yetiyordu. Eşim kovalar ben kaçar olmuştum. Bigün dedim ki ya yeter, ben tek başımayım yoruluyorum dinlenemiyorum, beni bi sal refleks haline geldi artık senden kaçmak dedim. Sen gelmeden asla sıkıştırmam bidaha dedi. İmalı bir söz bakış asla istemiyorum, iş gibi bu ne artık böyle cinsellik evlilikten soğutur oldu beni dedim.
Hakikaten bi çekildi, normal muhabbettimizi eder gider uyurduk. 3 4 hafta sonra ben kendime gelmeye başladım.
Yani iki çocuk ve ev işiyle insan hakikaten tükeniyor. Bazı aylar iki güne bir denk gelirken bazen üst üste oluyor, bazen sadece o ay 2 ya da 3 oluyor, hatta 1 kere olduğu bile oluyo yani. Geçenlerde bana, ne acayip libidon varmış bi iniyor bi çıkıyor ayarlarımı kaçırıyon benim dedi. Bu yoğunlukta sen bu halime şğkret ve sus dedim bende.
Eşiniz sizi salmadan ve şu acayip planlarını bırakmadan sizin toparlanmanız zor biraz.
Oturup açık açık konuşun. Bu kadar bencilce davrandığının belki farkında değildir. Aranızda yapabileceğiniz zamanları belirleyin. Çocuklar uyanıkken, işten yeni gelmişken vs yapamayacağınızı söyleyin. Aslında bende istiyorum ama bu zamanlarda ortam müsait olmuyor hemde kafamda yapacak diğer işler varken cinselliğe odaklanamıyorum diye konuşun. İyi niyetliyse zaten anlayacaktır. Amacı size psikolojik baskı yapıp devamlı cinsellik istiyormuş gibi davranmaksa anlamamakta ısrar edecektirAma bana öyle bir psikolojik baskı uyguluyor ki işten geliyor kapıdan girer girmez bu konuyu konuşuyoruz. Düşününce cinsellilten başka Bi konu konuşamıyoruz. Bazen Bi yarım saat sık dişini yap çenesinden kurtul diyorum ama bu da kendime saygısızlık oluyor. İstemediğim birşeyi yapmak istemiyorum
Ya inan övdüğü zamanlarda oldu. Tatmin olmamışken oldum dedim sırf üstüme gelmesin diye ama görvmiş gibi hissetmek zor sanki bu benim görevim yapma zorundayım.Bana da nedense yetersiz hissediyor gibi geldi kisami sürüyor erken boşalma fln varmı çok önceden eşimde böyleydi yani çocuklar uyanıkken yapalım demezdi ama hep bı istek vardı daha biri yapmadan ikinciyi sorardı buda beni baya bir iterdi isteğim olmazdı ama sonra onu övmeye basladim yani bir massimo değil ama kendini iyi hissetmesini sağladım 2yildir gayet iyi üzerime gelmiyor
Eşinizin sıkıntısı sizde istediği tutkuyu bulamamak, güzel ve bakımlı olduğunuza göre son eksik bu. İstekli olmanızı zevk almanızı istiyor. Benim eşim de benim zirveye ulaşamadığım ilişkiyi boşa gitmiş sayıyor çünkü öpüşünüz dokunuşunuz nefes alışınız,bedeninizin hareketleri bile değişiyor zevk aldığınızda.Problem o değil yani cinsellik açıkçası benim için çok önemli değil ama eşimin birlikte olmak için kurduğu baskı 12 de yapacağımız şeyi saat 7 de konuşuyoruz 12 ye kadar tartışıyoruz yapsakta benim hevesim gidiyor. Yaptıktan sonra bu olmadı senin aklın başka yerde vb. Şeyler söylüyor buda beni kırıyor halbuki bakımlıyım gayet fitim herkes beni lise öğrencisi sanıyor aramızda yaş farkı var zaten ona bağlıyorum artık onun beklentisiyle benimki farklı gibi o benden performans bekliyor hep açıkçası öyle yani
2,5 ve 5 yaşındaki çocukları yalnız bırakıp kapıyı kitlemek miEşinizin sıkıntısı sizde istediği tutkuyu bulamamak, güzel ve bakımlı olduğunuza göre son eksik bu. İstekli olmanızı zevk almanızı istiyor. Benim eşim de benim zirveye ulaşamadığım ilişkiyi boşa gitmiş sayıyor çünkü öpüşünüz dokunuşunuz nefes alışınız,bedeninizin hareketleri bile değişiyor zevk aldığınızda.
Zevk almanız için ne gerekiyor bunu keşfedin, isteğinizi arttıracak şeyler bulmaya çalışın, öaden o akşam olacak adam randevu aldı açın erotik bir öykü okuyum mesela, evet eşiniz abartıyor kesinlikle ama kurtuluşunuz yoksa keyif almanın yolunu bulmanız lazım. ayrıca çocuklar uyanıkken olmasının ne sakıncası var, onların oyuna ya da televizyona daldığı bir anda girin odanıza kilitleyin kapınızı. Bir kaç denemede ya siz rahatlarsınız duruma alışırsanız ya da o gerçekten rahat vermediklerini anlayıp vazgeçer.
Allah kokaylık versin işiniz pek kolay değil
Güvenlik önlemleri alınırsa bırakılır, çocuklarını en iyi onlar tanır, kimisi yokluğunuzun farkına bile varmaz, o kadar küçük çocuğu olan insanların mutlaka önlemleri de vardır2,5 ve 5 yaşındaki çocukları yalnız bırakıp kapıyı kitlemek mihiç haber izlemiyorsunuz galiba.
Her evlilik farklı, biz hiç konuşmayız ama ben ne zaman sirtimi dönsem eşim arkadan sarilsa kesin yaparız bilirim yani olacagini ya da evin içinde kedi gibi peşimde dolaşmaya başlarSize sormak istediğim ben mi yanlışım yani bu olay doğaçlama olmazmı planlama mı yapmak gerekiyor. Ne zaman yapacağınızı eşlerinizle konuşuyor musunuz
Problem o değil yani cinsellik açıkçası benim için çok önemli değil ama eşimin birlikte olmak için kurduğu baskı 12 de yapacağımız şeyi saat 7 de konuşuyoruz 12 ye kadar tartışıyoruz yapsakta benim hevesim gidiyor. Yaptıktan sonra bu olmadı senin aklın başka yerde vb. Şeyler söylüyor buda beni kırıyor halbuki bakımlıyım gayet fitim herkes beni lise öğrencisi sanıyor aramızda yaş farkı var zaten ona bağlıyorum artık onun beklentisiyle benimki farklı gibi o benden performans bekliyor hep açıkçası öyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?