Eşleriniz kendinizi özel hissetmeniz için neler yapıyor???

ipekyol51

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
3.081
12
358
Bizler eşlerimiz,evimiz ve çocuğu olanlar çocukları için yeri geldiğinde hayatımızı gözümüzü kırpmadan feda edebiliyoruz.uğraşıp didiniriz kendilerini özel hissetsinler diye.Sayısız fedakarlık yaparız,mutlu olsun yeter deriz çoğu zaman.
Uzun zamandır düşünüyorum...Peki biz kendimizi nasıl özel hissedeceğiz...?kaydirigubbakcemile
Eşleriniz veya beraber olduğunuz insanlar sizin kendinizi özel hissetmeniz için neler yapıyor veya bu ne kadar sıklıkla oluyor..?Paylaşalım öğrenelim uygulayalım:lepi:kaydirigubbakcemile5

kızımız yüzünden çok erken yatıyoruz, sabah 5-6gibi uykusu bitiyomuş, ben uyanana kadar saçımı okşuyo, kıza bakıyo, kahvaltım hazır oluyo kalktığımda.en nefret ettiğim şeydir erken kalkmak ama hayatımın en güzel anları bu sabahlar oldu

özel olduğum için benimle evlendiğini heran hissettiriyor
ve
beni seviyor
daha özel ne olabilir ki?

benim için yaptığı pastaların üzerine adımın baş harfini yazar,
sevdiğim yazarların kitaplarının çıktığı gün alır hediye eder,
başkalarının yanında hep benimle gurur duyduğunu söyler
bunlar ilk aklıma gelenlerdi...küçük ayrıntılar ama düşününce beni gülümsetiyor

hiç birşey bulamadım ya
biraz düşüneyim bari benim eşim hiçmi birşey yapmıyor yoksa :1shok:

benim yüzüme gözlerinin içi gülerek ve bana sevgi dolu baktığı her an ve onunla yaşıyorsam ve yaşatıyorsa demekki özelim her zaman... an gelir yaşanır önemli olan daimi özel hissedilmektir bence..

Düşünüyorum, düşünüyorum, bir tane bile bulamıyorum
Biz çoktan ölmüşüz

Son düzenleme:
eşim ben yorulmayım dıye banyodan sonra duşakabını sılıyor ve temızlıyor bu benı çoook mutlu edıyor. daha da bışey yapmasına gerek yok bu bana yetiyor (şaka tabi) benı ailesıne hıç ezdırmedı kuzucukummm daha ne yapsın. ıyı bır eş,doğru bır adam (sevesım geldı) :1hug:

yok be anam nerdeeeeee:çok üzgünüm:
iki yıla kadar kendimi özel hissederdim
ama şimdi:uhm::uhm::uhm:

Yemek hazırmıııı?
Çocuklar birbirine girdi ayır şunları.
Çocukların ödevini yaptırdın mı?
Ya bir hafta sonum var ayaklarımı uzatıp dinlenicem, neden gürültü yapıyorsunuz.
Bu ev ne zaman temizlenecek?
Ben o gömleği giymeyecektim, şunu ütülesene (ben o sırada yatağa girimşimdir)
Yukarıdakiler eşimin beni özel hissetmem için söylediği sözler. Dolu dolu 19 yıldan sonra galiba böyle oluyor.

bilmem, öyle net birşey yok
ama ben kendimi özel hissediyorum zaten
yapması gereken şeyleri yaptığı için değil

eminim eşleriniz çok hoş şeyler yapıyodur o yüzden yazılanları okumadan
benim eşim için hiç bişe deyip çıkacam

ilgi gören arkadaşlar kıymetini bilin kocişlerinzin

Fazla birşey yapmıyo,artık ilişkimiz oturdu çünkü...................

canım ilişkimiz oturdu derken neyi kasdediyorsun?bu artık ilgi beklemiyorum mu demek oluyor.ben mi yanlış biliyorum acaba kadınlar her zaman eşlerinden ilgi bekler.bize kendimizi özel hissettirecek tek varlık eşlerimiz.:çok üzgünüm:

ahh herif ahhh
bak milletin kocası napıyo :mymeka:
göstercem ben sana akşama :mymeka:

Hayır.ılgi beklemiyorum değil.Sadece birbirimizi tanıyoruz ve bizi nelerin mutlu ettiğini biliyoruz.
Yıllar sonra ilginin,alakanın şeklide değişiyor.Saygı gibi mesala v.s. v.s.

Puhahha:roflol::roflol::roflol:
Naadar romantiksiniz burbuk sengözlerimebaksanab

onun hic bisey yapmasina gerek yok,cunku ben zaten ozeldim,ozelim,şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…